Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
Ezeket így lehet készen megvenni?
igen,van par fele meret,kulonbozo felepites.dragabb olcsobb,szebb nem olyan szep,nagyobb cegek csinalhatjak,csak dobozt gyartanak.keresre modositjak a furatmereteket.
Hangsugárzó építés
Ezeket így lehet készen megvenni?
igen,van par fele meret,kulonbozo felepites.dragabb olcsobb,szebb nem olyan szep,nagyobb cegek csinalhatjak,csak dobozt gyartanak.keresre modositjak a furatmereteket.
Hangsugárzó építés
megjottek a magasak,egy dobozt sikerult keszrecsinalni es beuzemelni.szoftveresen belottem a kulonbseget a regi es az uj kozt hogy hirtelen megis milyen.Kellemes csalodas ert!Tetszik nagyon.Ha kesobb jobb lessz az csak plusz orom.220ba megallt darabja,ennyiert sokkal gyengebb hangu sugarzokat tudok venni.A magasak valami eszmeletlen jok!
Hangsugárzó építés
Kingwa. Ő, kicsoda? A HONGKONG-i Bege :-)
Hangsugárzó építés
Nem volt am rengeteg kondi meg ellenallas a valtoba!!Kingwa egyszeruen profi!!! Kingwa. Ő, kicsoda?
Hangsugárzó építés
Nem volt am rengeteg kondi meg ellenallas a valtoba!!Kingwa egyszeruen profi!!!
Hangsugárzó építés
Janó itt a válasz a kérdésedre.
az audio gd megcsinalta 8545 bol igaz hatalmasra sikeredett!!es meg a legolcsobb 500 dollaros erositojukkel is lenyugozo (a klasszikus zene)
Sem a valton sem a doboz mereten nem sporoltak.meg is lett az eredmeny!
Hangsugárzó építés
Én is gondolkodom egy scan speak-es hangfalban, csak a dobozkészítés tart vissza, nem tudom kire bízzam, itt a közelben nem tudok senkit.. Azt hiszem kénytelen leszek magam megcsinálni, akkor legalább csak magam hibáztathatom, ha nem olyan lesz..
Leginkább a 15W4531+D2905/9700 tesztene.
A másik alternatíva a Seas W18NX001+T25CF003
keszen en is tudnek venni,csak az egyik diy mester nagyon sporolos az alkatreszekkel es csak polcsugarzokat epit,a masik meg nagyon el van szallva az arakkal (2 utas valtoer ker 4szaz ezret)semmi bemerest nem mutat,tiszta zsakbamacska.A magyarok szerintem sokkal profibbak mint ez a ket pofa!Nem nagyzolasbol valasztottam a dragabb drivereket,hanem mas okbol.A polcdobozok 30e.forintba kerultek,Van b terv is ha esetleg nem jon ossze,A b terves dobozok dragabbak,de meg igy is joval szaz alatt van.
Hangsugárzó építés
Én is gondolkodom egy scan speak-es hangfalban, csak a dobozkészítés tart vissza, nem tudom kire bízzam, itt a közelben nem tudok senkit.. Azt hiszem kénytelen leszek magam megcsinálni, akkor legalább csak magam hibáztathatom, ha nem olyan lesz..
Leginkább a 15W4531+D2905/9700 tesztene.
A másik alternatíva a Seas W18NX001+T25CF003
Hangsugárzó építés
Két tűrhető hangszóróhoz, jó német precizitással, sikerült egy olyan keresztváltót bütykölni, hogy ez a doboz csak egy ötezer eurós erősítővel szólaljon meg tűrhetően.
Janó itt a válasz a kérdésedre.
Hangsugárzó építés
Ezt a dobozt kár megépíteni.
nagy az isten allatkertje,mar pedig en megepitem!!
Hangsugárzó építés
Ezt a dobozt kár megépíteni.
kifejtened bovebben,sokat segitenel!!
Hangsugárzó építés
szóval erről lenne szó
nem szeretek olvasni,de ezt a konyvet tovirol hegyire atragnam!!!A dobozok megerkeztek kozben,a lyukmeretek tokeletesek,a zongoralakk csodaszep,sajnos a magas moge fruner lapot kell tennem,mert az keresztul van furva.A biwire csatiknak megfurtam a plusz furatokat hatul,eleg fura forgacs jott!!!A homloklap vastagsaga 30mm,van benne merevites is kozeptajt eleg emberes.Ha pocsek hangja lenne,az nem lepne meg.De azert nem adom fel ilyen konnyen Remelem par nap es megszolal.
Hangsugárzó építés
Ennek csak örülni kell ettől dübörög a német gazdaság csinálj drága dobozt és vegyél drága erősitőt,hol itt a probléma?:-)
... na , amilyen hülye vagyok, ez nem jutott eszembe
Hangsugárzó építés
Két tűrhető hangszóróhoz, jó német precizitással, sikerült egy olyan keresztváltót bütykölni, hogy ez a doboz csak egy ötezer eurós erősítővel szólaljon meg tűrhetően. Ennek csak örülni kell ettől dübörög a német gazdaság csinálj drága dobozt és vegyél drága erősitőt,hol itt a probléma?:-)