Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
3 utas Beyma nagymonitor
3 utas Beyma nagymonitor
Ez a végleges színe lesz?
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11336
- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Atyaég! Ez nagyon ütős lesz. Szívesen megfülelném a kész produktumot!
Lesz rá lehetőség, de szerintem rügyezni fognak már a fák, mire késznek mondható majd.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Nagyon pofás!
Én is benevezek egy fülelésre,sőt szívesen látnám a hifiklub alkalmával ahol többen is meghallgathatnák.
Köszönöm a bemutatási lehetőséget és a meghívást, de tartok tőle, ha egyszer össze lesz rakva, nem megy sehova a súlya miatt.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Idáig is eljutottunk! Több hetes bolyongás után megtalálták helyüket a merevítések, hullámtörők, reflexcső, előlap, összeállt a doboz és az állványok is elkészültek. Ma még Begénél alszanak, de remélhetően holnap bepottyannak a napokkal ezelőtt kifényesített csizmámba a képen látható képződmények. Hangszórók és mindenféle alkatrész nélkül 45 kg lett a dobozok darabja állványostul. Készre szerelve és az állványba töltött gránitzúzalékkal lesz vagy 70 kg oldalanként.
Nagyon pofás!
Én is benevezek egy fülelésre,sőt szívesen látnám a hifiklub alkalmával ahol többen is meghallgathatnák.
3 utas Beyma nagymonitor
Atyaég! Ez nagyon ütős lesz. Szívesen megfülelném a kész produktumot!
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
- blattida
- Nincs visszaút

- Értékelés: 62
3 utas Beyma nagymonitor
Idáig is eljutottunk! Több hetes bolyongás után megtalálták helyüket a merevítések, hullámtörők, reflexcső, előlap, összeállt a doboz és az állványok is elkészültek. Ma még Begénél alszanak, de remélhetően holnap bepottyannak a napokkal ezelőtt kifényesített csizmámba a képen látható képződmények. Hangszórók és mindenféle alkatrész nélkül 45 kg lett a dobozok darabja állványostul. Készre szerelve és az állványba töltött gránitzúzalékkal lesz vagy 70 kg oldalanként.
Egyre pofásabbak ezek a dobozok. Igen, a beyma alakulat teljesítményére sokan kíváncsiak vagyunk, de kiváltképp a magasra fókuszál itt az érdeklődők hada.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Nagyon egyedi, tetszik ! Már annyian építenek ilyen nagy , háromutas monitort, hogy alig bírok magammal, ráadásul vannak hangszóróim is, igaz a mély csak 20cm-es, de legalább Morel, van még egy pár 75 mm-es Dyno dómom is, a magasakkal sem lenne gond, van több is. Na, majd lesz valahogy!
Kíváncsi vagyok a mérésekre!
A hétvégén már szeretnék mérni, aztán kezdődhet a váltó tervezése.
3 utas Beyma nagymonitor
Nagyon egyedi, tetszik ! Már annyian építenek ilyen nagy , háromutas monitort, hogy alig bírok magammal, ráadásul vannak hangszóróim is, igaz a mély csak 20cm-es, de legalább Morel, van még egy pár 75 mm-es Dyno dómom is, a magasakkal sem lenne gond, van több is. Na, majd lesz valahogy!
Kíváncsi vagyok a mérésekre!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Erre a projectre én is nagyon kiváncsi vagyok.
Hát még én!
A doboz érkezéséig pótcselekvésként megterveztem a csatlakozó lemezt és átpasszoltam Fodesznek gyártásra. Ez is az állvány hátára kerül majd a keresztváltóval együtt. Gondolva az aktív jövőre, 3 pár Gaofei csatlakozónak lesz hely.
3 utas Beyma nagymonitor
Erre a projectre én is nagyon kiváncsi vagyok.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Sajnos, még mindig nincs kész. Pedig, már két szállítási időpontot is lemondtam. Nem tudom mi van.
Csak a szokásos nehézségek. Majd elkészül...
3 utas Beyma nagymonitor
Ha te nem tudod az nem jó.
Ez így van. Pedig nem tünt bonyolultnak.
3 utas Beyma nagymonitor
Nem tudom mi van.
Ha te nem tudod az nem jó.
3 utas Beyma nagymonitor
Ha már nálam lenne... szép lenne.
Sajnos, még mindig nincs kész. Pedig, már két szállítási időpontot is lemondtam. Nem tudom mi van.
3 utas Beyma nagymonitor
Ez érdekes!
Ha cső keresztmetszete a*b, akkor (a/2)*b és a*(b/2) méretű, 3-5 mm vastag lemezekkel, váltogatva, hosszába-keresztbe-hosszába (vagy fordítva). A lemezek élei legyenek jól megcsiszolva.Az 1/2-es pont egyértelmű, de az 1/4-es és 3/4-es pontok helyzetéhez figyelembe kell venni a torkolati tényező értékét is.
3 utas Beyma nagymonitor
Igen. Viszont ezeket a rezonanciákat meg lehet szüntetni a cső 1/4-ében, 1/2-ében és 3/4-ében elhelyezett fékezőlapokkal.
Ez érdekes!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Az állványra gondoltam, csak nem azt írtam
Na ez így már sokkal logikusabb, de kevésbé kivitelezhető. Pont az volt a cél, hogy a mélybasszusokat kicsit terelgessük, a káros zajokat pedig elfojtsuk. Meglátjuk, mit mutat a gyakorlat...
3 utas Beyma nagymonitor
Megfontolom javaslatod, bár számomra szimpatikusabb, ha előre néznek a hangszórók.
Az állványra gondoltam, csak nem azt írtam
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Nálad van a darab, próbáld ki.
Az avataromban látható sündisznó is azt mondta: "Tévedni emberi dolog..."
Ha már nálam lenne... szép lenne. Természetesen kipróbálom.
3 utas Beyma nagymonitor
Ezt nem értem. Ha megpróbálom a reflexnyílás 500 Hz környékén lévő zajait elnyeletni a terelőre rakott csillapítással, édeskéssé válik a hang? Miért? A 100 Hz alatti tartományt nem akarom csillapítani, nyilván ennek megfelelő anyagot kell választani.
Nálad van a darab, próbáld ki.
Az avataromban látható sündisznó is azt mondta: "Tévedni emberi dolog..."
3 utas Beyma nagymonitor
Megfontolom javaslatod, bár számomra szimpatikusabb, ha előre néznek a hangszórók.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Tedd az állványra fordítva a dobozt.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
3 utas Beyma nagymonitor
Nem tennék lágy anyagot a hang útjába, túlságosan édeskéssé válik tőle a hang.
Ezt nem értem. Ha megpróbálom a reflexnyílás 500 Hz környékén lévő zajait elnyeletni a terelőre rakott csillapítással, édeskéssé válik a hang? Miért? A 100 Hz alatti tartományt nem akarom csillapítani, nyilván ennek megfelelő anyagot kell választani.
3 utas Beyma nagymonitor
No igen, magam sem hittem benne, FDSA szaki javasolta ezt a megoldást, meglátjuk... A káros hullámokat persze nem szeretném előre fordítani, ezért csillapító anyaggal lesz bevonva a terelőlap.
Tedd az állványra fordítva a dobozt.