Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Diy csöves (vagy hibrid) erősitő épités

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 187

Diy csöves erősitő épités

Hozzászólás Szerző: dys-cus »

"Inkább azt kell mondani, vannak erősítők, meg azok tápegységei, amik érzékenyebbek a hálózati táplálás minőségére, benne minden tényezővel, aminek egyik eleme csak a készülék előtti 2m-nyi kábel, és vannak készülék és tápegységek amik kevésbé érzékenyek."
Nos akkor én most beletrafáltam az utóbbi csoportba.
De ha van ilyen, akkor nálam sokkal nagyobb spillerek, pl a hazai gyártók is, meg a külföldiek is, akik terveznek is, gyártanak is miért nem olyan erősítőket, tápokat terveznek, amik jól szólnak a mezei 630 Forintos madzaggal is? Mekkora reklám lenne már:

Ha a mi erősítőnket vásárolja megspórol 199370 Forintot a speciel HighEnd kábelen, mert az nem kell!
Szerintem mindenki vinné mint a cukrot. 
PS.: A reklám ötletért rabatot  kérek.
Dys-cus, a DysCus kimenők, konstruktőre.
Trollok, guruk, és egyéb hozzá nem értők kíméljenek!

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

Értem én, hogy valamit csinál a kábel, de olyan jó lenne, ha valaki elmagyarázta volna, mitől műxik ez a dolog. De még kedves Fülelek barátunk ,is bölcselkedik, de az okra nem világít rá. 
Annak viszont mérhetetlenül örülök, hogy olyan erősítő kapcsolást tudtam kifejleszteni, ami "irtózik" a drága kábeltől, és csak a mezei 630 Forintossal szól jó. Ez bizony sérti a kábelgyártók érdekeit. De higgye el mindenki nem akarattal lett ilyen ez az erősítő, véletlenül szereti a rossz kábelt. Bár a Lottó ötöshöz lenne ennyi szerencsém! 

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3493

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

"3. A spéci hálózati kábelek vagy javítanak, vagy sem a mezei pévécébe öntött deróthoz képest, de hogy rontásról lenne szó, az bizony inkább a készülék hibája szokott lenni, ami meg kijavítható."

Milyen hibára gondolsz? Kifejthetnéd, mivel valami nagy leleményről lehet szó, mivel ezen erősítőt, és előerősítőt több 100-an leírom: több százan hallották már szólni, s hibáról még senki nem beszélt. Főleg nem a táp hibájáról. De persze az ördög nem alszik, lehet baklövés egy trafóban, meg a hozzátartozó 4 diódában.

táp hiba?
Ezt így nem lehet kijelenteni. Inkább azt kell mondani, vannak erősítők, meg azok tápegységei, amik érzékenyebbek a hálózati táplálás minőségére, benne minden tényezővel, aminek egyik eleme csak a készülék előtti 2m-nyi kábel, és vannak készülék és tápegységek amik kevésbé érzékenyek.
Speciel nálam, hiába van egy bumszli 900W-os toroid trafóm, kiterhelve csak 380W-al (A osztály, fűtések, meg trióda hatásfok) tápkondik mind BG-WKZ, csöves CLC fojtós táp a végcsövekhez, CRC HEXFRED a meghajtókhoz, mégis rohadtul átlátszik rajta a hálózati áram minőség, ahogy a tavaszi Krizsi triódáson sem jött ki belőle jó hang, az egyik, valószínűbb ok éppen a hálózat-hálókábel minőség lehetett.
És bizony, itthon nálam PSaudio PPP elé dugott hálókábel is belehallatszik a zenébe, ahogy fülelek említette, sőt, egy-egy HIVOX  ALCES a PPP után is funkcionál. Ez utóbbit próbáltam már kihagyni, de többször úgy jött ki, hasznos a jelenléte.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5158

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Ezt azért érdemes elolvasni: http://www.hagtech.com/pdf/snubber.pdf

Én is készítek olyan kábelt, ami dachoz, előfokhoz, cédajátékoshoz jó, de teljesítményerősítőhöz  (mindegy, hogy csöves, vagy félvezetős!) már nem. Ahhoz más kábel kell.

A hálózati kábel nem vesz el semmit a hangfrekvenciás jelből, ez nonszensz. Inkább hozzáad és/vagy demodulál különféle zavaró jeleket és információkat, amik hatnak az erősítőre, no meg a végén a hallgatóra. A különféle elektronikák különbözőképp érzékenyek a bejutó zavarokra, emiatt nincs abszolút tuti kábel.
Pl. ott van az PS audio tápgenerátora, ami újracsinálja a hálózati 230voltot kistorzítású precíz 50Hz-cel. Nem gondolná az ember, hogy lenne bármilyen különbség az őt tápláló hálózati kábelek között, pedig van.  

Olyan jó lenne, ha a hozzászólások megértésére is (legalább) annyi energiát fordítanának az olvasók, mint a félreérthetőség keresésére.
Ez kis hazánkban az összes fórumon fellelhető probléma, bármi is legyen a téma.

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

"Akkor meg miért dugtátok a csövesbe??"
Szóval egy kábel határozza meg, hogy milyen technológiát hallgassunk? Ezen mosolygok.

"Itt szerintem egészen másról van szó, de nem szívesen magyarázom meg, mert többféle magyarázat lehetséges"
Azért én szívesen venném, ha megmagyaráznád, mert én ehhez nem értek, hogy egy hálózati kábel hogy műxik, s miért vágja le a csöves erősítő hangját. 

"3. A spéci hálózati kábelek vagy javítanak, vagy sem a mezei pévécébe öntött deróthoz képest, de hogy rontásról lenne szó, az bizony inkább a készülék hibája szokott lenni, ami meg kijavítható."
Milyen hibára gondolsz? Kifejthetnéd, mivel valami nagy leleményről lehet szó, mivel ezen erősítőt, és előerősítőt több 100-an leírom: több százan hallották már szólni, s hibáról még senki nem beszélt. Főleg nem a táp hibájáról. De persze az ördög nem alszik, lehet baklövés egy trafóban, meg a hozzátartozó 4 diódában.

"amúgy szívesen fülügyre venném" Nov 25-ig lehet, utánna már nem lessz nálam. Kecskemét a helyszín.

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 287

Hozzászólás Szerző: Jozef76 »

A csöves elöfokkal  viszont nagyon jól működött!Azt nem tudtam hogy Otto hozza a csöves erősítőt is mert ha tudom akkor vittem volna Valhallától származó AG IV tápkábelt az biztos bírta volna!  

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Azt a hálózati kábelről tudni kell hogy forrás vagy előfokhoz készült és itt meg egy csőves erősítőbe volt!
Akkor meg miért dugtátok a csövesbe??
Trabanttal nem vontatunk lószállító trélert, hiába lehet ráakasztani a vonóhorogra

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Fülelek!

Valóban szörnyen szólt a csöves erősítő a Valhalla  hálózatival.Unalmas lagymatag hang hallottunk és se magas hangok se mély hangok nem voltak.Ezt mind a 4-en egyértelműen állítottuk!

Evvel azt szeretnéd mondani, hogy a hálózati kábel magas és mély vágást okozhat?     És mégis, hogyan?
Itt szerintem egészen másról van szó, de nem szívesen magyarázom meg, mert többféle magyarázat lehetséges, és mivel nem voltam ott, így nem tudom kiválasztani a megfelelőt, vagy a lehetséges okok kombinációit.
Mindenesetre Valhalla Ákos bármelyik kábele sokkal jobb, mint egy pc zsinór, ebben biztos vagyok.  

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég

Fülelek!

Valóban szörnyen szólt a csöves erősítő a Valhalla  hálózatival.Unalmas lagymatag hang hallottunk és se magas hangok se mély hangok nem voltak.Ezt mind a 4-en egyértelműen állítottuk!

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég

1. Azért mert egy  tranyós előfok nem szólt jól, vagy nem illeszkedett a rendszerbe kellően, még nem jelenti azt, hogy  érdemes ebből mélyreható következtetést levonni.
2. Minden csoda 3 napig tart... Az előerősítő használatának előnyei és/vagy hátrányai műszaki indokokkal elég jól behatárolhatók.
3. A spéci hálózati kábelek vagy javítanak, vagy sem a mezei pévécébe öntött deróthoz képest, de hogy rontásról lenne szó, az bizony inkább a készülék  hibája szokott lenni, ami meg kijavítható.
4. Lásd előbb, én ugyan még nem hallottam (amúgy szívesen fülügyre venném), de ami műszakilag számomra ismert róla, az igen pozitív. De lehet, hogy a hálózati trafó és a tápegység körül lehetne még rajta reszelni, hogy ne rontson rajta egy spéci hálózati. 
5.Abszolút téves következtetés, de ha az ellentettjét állítanád, az is
6. Evvel egyetértek. 

Azt a hálózati kábelről tudni kell hogy forrás vagy előfokhoz készült és itt meg egy csőves erősítőbe volt!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hú de fognak itt utálni engem!  A kábelek miatt. A teszt kicsit összetettebb volt:
Egy barátunk DP-amcsi tranyós előfok-ESS hangfalát hallgattuk meg először. Halvány gőzöm sincs milyen kábelekkel. Arról sincs halovány elképzelésem, hogy az elő, és végfok milyen márkájú, mert elfelejtettem.
A hang tragikus volt, a hegedű vinnyigástól a fülem, a női énekhangtól a fogam fájdult meg. 
Aztán betettük a már korábban bemutatott előfokot, Walhalla kábellel. A hangkép nagyjából a helyére került, elmúltak egészségügyi problémáim. Aztán kitaláltuk, hogy a mezei 600Ft-os hálózatit (előfok eredetije) kössük be az előfokba. A hang észrevehetően leromlott, kezdett hasonlítani az eredeti felálláshoz. Számomra ez érdekes volt, de csak hümmögtem, mivel az előfok hangját jól ismerem, az nem ilyen. (saját előfokom is pont ugyanilyen)

Végfokot váltottunk, a DP és a pre fokozat kiiktatódott, helyükbe bekerült a TauCeti, minden más maradt. Nos volt meglepetés! A TauCeti nem szólt jól. Részletek vesztek el belőle, amolyan nagyon unalmas, összemosott hangja volt. Ezt leginkább házigazdánk mondta ki. Mondom magamban: ilyen nincs, mivel ez a készülék máshol igen jól teljesített, sokat készítettem már belőle, s mindenki meg van elégedve a hangjával. És ekkor fejemre esett az alma mint nagy becsű elődünknek: vegyük már ki a drága kábelt, helyére tegyük be a 600Ft-ost (egész pontosan 630Ft). És láss csodát, minden a helyére került. A végeredményt az előzőekben olvastátok.

Számomra a tanulságokat 6 pontban tudnám összefoglalni:
1, Tranyós előfokot még véletlenül sem szabad egy csövi rendszerbe betenni, de egyébként is tovább élünk, ha csak csöves cuccot hallgatunk.
2, Egy jó előerősítő csodákra képes.
3, Egy drága kábel viszont eliminálni tudja egy gyengébb végfok gyengébb hangját. Ez a kábel lerontotta az előfok hangminőségét a DP végfokhoz. Ettől úgy tűnt, a végfok jobb, de nem, mert az előpfok kábelcserénél ez kiderült.
4, A TauCeti hangját is le lehet rontani egy drága kábellel. 
5, A fentiekből következik, hogy a spec. hálózati kábel drága, és hangminőség lerontására, vagy a gyenge hangminőség elfedésére jó.
6, És a végső következtetés: Először vegyünk jó elektronikát, olyat, ami a 630 Ft-os dróttal is jól szól, és utána ha sok pénzünk van, akkor cserélgessük a kábeleinket.

Piszok jó kedvem támad, mikor akárkinél olyat látok, hogy az erősítőt az ócskapiacon vette 10 rugóért, és 200rugós kábeleket használ hozzá. Azt hiszik, ettől jobban szól.

1. Azért mert egy  tranyós előfok nem szólt jól, vagy nem illeszkedett a rendszerbe kellően, még nem jelenti azt, hogy  érdemes ebből mélyreható következtetést levonni.
2. Minden csoda 3 napig tart... Az előerősítő használatának előnyei és/vagy hátrányai műszaki indokokkal elég jól behatárolhatók.
3. A spéci hálózati kábelek vagy javítanak, vagy sem a mezei pévécébe öntött deróthoz képest, de hogy rontásról lenne szó, az bizony inkább a készülék  hibája szokott lenni, ami meg kijavítható.
4. Lásd előbb, én ugyan még nem hallottam (amúgy szívesen fülügyre venném), de ami műszakilag számomra ismert róla, az igen pozitív. De lehet, hogy a hálózati trafó és a tápegység körül lehetne még rajta reszelni, hogy ne rontson rajta egy spéci hálózati. 
5.Abszolút téves következtetés, de ha az ellentettjét állítanád, az is
6. Evvel egyetértek. 

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

Hú de fognak itt utálni engem!  A kábelek miatt. A teszt kicsit összetettebb volt:
Egy barátunk DP-amcsi tranyós előfok-ESS hangfalát hallgattuk meg először. Halvány gőzöm sincs milyen kábelekkel. Arról sincs halovány elképzelésem, hogy az elő, és végfok milyen márkájú, mert elfelejtettem.
A hang tragikus volt, a hegedű vinnyigástól a fülem, a női énekhangtól a fogam fájdult meg. 
Aztán betettük a már korábban bemutatott előfokot, Walhalla kábellel. A hangkép nagyjából a helyére került, elmúltak egészségügyi problémáim. Aztán kitaláltuk, hogy a mezei 600Ft-os hálózatit (előfok eredetije) kössük be az előfokba. A hang észrevehetően leromlott, kezdett hasonlítani az eredeti felálláshoz. Számomra ez érdekes volt, de csak hümmögtem, mivel az előfok hangját jól ismerem, az nem ilyen. (saját előfokom is pont ugyanilyen)

Végfokot váltottunk, a DP és a pre fokozat kiiktatódott, helyükbe bekerült a TauCeti, minden más maradt. Nos volt meglepetés! A TauCeti nem szólt jól. Részletek vesztek el belőle, amolyan nagyon unalmas, összemosott hangja volt. Ezt leginkább házigazdánk mondta ki. Mondom magamban: ilyen nincs, mivel ez a készülék máshol igen jól teljesített, sokat készítettem már belőle, s mindenki meg van elégedve a hangjával. És ekkor fejemre esett az alma mint nagy becsű elődünknek: vegyük már ki a drága kábelt, helyére tegyük be a 600Ft-ost (egész pontosan 630Ft). És láss csodát, minden a helyére került. A végeredményt az előzőekben olvastátok.

Számomra a tanulságokat 6 pontban tudnám összefoglalni:
1, Tranyós előfokot még véletlenül sem szabad egy csövi rendszerbe betenni, de egyébként is tovább élünk, ha csak csöves cuccot hallgatunk.
2, Egy jó előerősítő csodákra képes.
3, Egy drága kábel viszont eliminálni tudja egy gyengébb végfok gyengébb hangját. Ez a kábel lerontotta az előfok hangminőségét a DP végfokhoz. Ettől úgy tűnt, a végfok jobb, de nem, mert az előpfok kábelcserénél ez kiderült.
4, A TauCeti hangját is le lehet rontani egy drága kábellel. 
5, A fentiekből következik, hogy a spec. hálózati kábel drága, és hangminőség lerontására, vagy a gyenge hangminőség elfedésére jó.
6, És a végső következtetés: Először vegyünk jó elektronikát, olyat, ami a 630 Ft-os dróttal is jól szól, és utána ha sok pénzünk van, akkor cserélgessük a kábeleinket.

Piszok jó kedvem támad, mikor akárkinél olyat látok, hogy az erősítőt az ócskapiacon vette 10 rugóért, és 200rugós kábeleket használ hozzá. Azt hiszik, ettől jobban szól.

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég

A  hangjában mostmár semmi zavarosság. Jó, kottázható mélyek, tiszta közepek a legfinomabb részletek visszaadásával, s ezt nem erőből csinálja, hanem természetességgel. Ezeket a mutatványokat nagy teremben is tudja, hallhattuk  az Annafürdői topic talin.
A kész készüléket az alábbiakban láthatjátok:

Múlt héten meg lett hallgatva ez az erősítő!Rajtam kívül még 3 fő volt ott.
Nekem legalábbis a hangja nagyon tiszta és áttetsző.Ami nagyon tetszett a hangjában hogy a magasok ugyan úgy meg volt mint a mélyek és nem erőlködve hozta ezeket a hangokat.A színpadot elég tágasan jelenítette meg és kelő mélységű volt.A hangszereket nem egy maszlagnak lehetett hallani hanem mindent el lehetett különíteni.Tolakodás mentes hangja van.Saját rendszerben szívesen kipróbálnám mert ezt ismerem már nagyon.Főleg azt hogy a hálózati kábelekre hogy változik a hangja.Mert egy Valhalla kábel vissza fogta a hangját mondjuk az a kábel forrás vagy előfokhoz való a mezei kábellel viszont minden a helyére került.

lng
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: lng »

Koszonom, elvileg a kulfoldi beszerzesnek sincs akadaja csak gondoltam otthon olcsobb beszerezni oket, de ha lesz konkret alkatresz amire szuksegem lesz, jelzem. Koszonom megegyszer.

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

Egy kicsit off kerdes, hol lehet Magyarorszagon jo minosegu kondikat es ellenallasokat (HIFI celra) vasarolni?
Nekem is írhatsz, Vannak Tropical Fish kondijaim nagyon szép telt hangképpel, meg van maradék alkatrészem is.

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

Egy kicsit off kerdes, hol lehet Magyarorszagon jo minosegu kondikat es ellenallasokat (HIFI celra) vasarolni?
Sehol.  

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég

Meghallgattam Dys-cus csöves előerősítőjét!

A rendszer a következő:pioneer pds 707 cd pörgető, nordos solar wind ic.valhalla AgPt VII mkII ic, arcam 9p végfok, nordos red dawn hangfalkábel, B&W 602 S3 hangfal. ja meg a hálózati kábelek Valhalla mind.
A zene anyag elég vegyes volt Presser,Zorán,Bocelli,Enya,Sara Brightman,Mike Oldfield,Eric Clapton,Jean Michel jarre,Metallica,AC/DC meg még pár jazz lemez.

A rendszert bekapcsolást követően 1 órát csak kis hangerőn szólt magába hogy melegedjen.
Miután bemelegedett nekiültem a zenehallgatásnak.
Az első hangok megszólalásánál lényegesen nagyobb tér jelent meg mint amit eddig megszoktam, főleg a színpad mélység nőt meg nagyon.Teltebbek a hangok és kristálytiszta a megszólalása.Lényegesen több részletet fedeztem fel a lemezeken mint eddig.A nagy zenekaros felvételnél nagyon jól elkülönülnek a hangszerek mindent oda tesz ahol volt és nem egy maszlag az egész.A zenének a megindulásait nagyon jól átadja itt gondolok a metalica és AC/DC zenékre, nem jön zavarba tőle itt inkább a cd játékosom hibáit fedezem fel.Most hétvégén kölcsön kértem egy arcam 8 cd játékost ami egy mundorf mcap kicsatoló kondit kapot a bipoláris kondi helyet.Nagyon bánom hogy eladtam a barátomnak!!!!

Összességébe nagyon jól eltalált ez a csöves kis előfok.Élvezetesen muzsikál és zenein!
Meg van egy nagy előnye a tranzisztorosokkal szembe, a cső cserével hangolható!

Gratulálok hozzá Dys-cus!

Ma adom vissza a barátomnak az arcam 8 cd játékost ami múlt hét csütörtökén kaptam meg.
Meg hallgattam ezzel a csöves előfokkal.Nagyon bánom hogy eladtam a barátomnak ezt a cd játékost!!!
Nagyon finom a megszólalása lényegesen artikuláltabb az énekhangok.A tere is egy picit nagyobb mint a pioneernek.
A mély hangok kulturáltan, de dinamikusabb és a magas hangokat kerekíti az arcam is, de nem annyira mint a pio.
A hosszú hétvégén sokat hallgattam a rendszert néha nem egyedül.
Vissza kötöttem a nad előfokomat néha, de gyorsan visszatértem ehhez a csöveshez.
Sokkal tisztább és zeneibb megszólalása van a dinamika az meg finoman üt, de nagyot.

Pedo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 127

Hozzászólás Szerző: Pedo »

Az ellenállás nehéz ügy, esetleg remixet lehet szerezni, kondikat Puskás börzén, orosz K40Y-9 még akad.
De sajnos lassan csak a külföldi rendelés marad. Össze kell állni többen és feleződik a posta költség audiodiyers.hu, ha be vagy regisztrálva ot szoktak csoportos rendelést feladni.!
Egyébként mit keresel hátha van nekem is.! Írjál püben.
Üdv

lng
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: lng »

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

Ha valaki tranyós sokalná a THD-t, annak felhívom a figyelmét arra, hogy ez lágy, csöves torzítás, nem pedig fülvásó szilíciumos.

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

Természetesen a torzítási adatok is kiválóak, és a zaj is úgyszintén kellőképpen kicsi.

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

További mérések. A kép neve mutatja, hogy mit láttok. Felhívom figyelmeteket a 100kHz-s !! néccög jelre. A többi jelen látható a rendkívül jó impulzusátvitel. Színusz jeles mérésen látható, hogy még 42,4Volton sincs torzítás. Az felett már megjelenik egy enyhe határolódás. Gondolom a 42 Voltos kimenet elég kivezérlési tartalékot jelent bármilyen rendszerben.

dys-cus
Törzsvendég
Törzsvendég

Köszi a dícséretet!
Egyébként meg eladó. Néhány kép, és mérés. Az átviteli diagrammon a 20 Hz alatti emelés a mérő rencerem hibája. Ezért elnézést kérek. A fázis freki görbén látszik, hogy az erősítő fázist fordít, de a görbe a hallgatási sávban rendkívül lapos, ami oka annak, hogy nem szinezi a hangot.

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég

Meghallgattam Dys-cus csöves előerősítőjét!

A rendszer a következő:pioneer pds 707 cd pörgető, nordos solar wind ic.valhalla AgPt VII mkII ic, arcam 9p végfok, nordos red dawn hangfalkábel, B&W 602 S3 hangfal. ja meg a hálózati kábelek Valhalla mind.
A zene anyag elég vegyes volt Presser,Zorán,Bocelli,Enya,Sara Brightman,Mike Oldfield,Eric Clapton,Jean Michel jarre,Metallica,AC/DC meg még pár jazz lemez.

A rendszert bekapcsolást követően 1 órát csak kis hangerőn szólt magába hogy melegedjen.
Miután bemelegedett nekiültem a zenehallgatásnak.
Az első hangok megszólalásánál lényegesen nagyobb tér jelent meg mint amit eddig megszoktam, főleg a színpad mélység nőt meg nagyon.Teltebbek a hangok és kristálytiszta a megszólalása.Lényegesen több részletet fedeztem fel a lemezeken mint eddig.A nagy zenekaros felvételnél nagyon jól elkülönülnek a hangszerek mindent oda tesz ahol volt és nem egy maszlag az egész.A zenének a megindulásait nagyon jól átadja itt gondolok a metalica és AC/DC zenékre, nem jön zavarba tőle itt inkább a cd játékosom hibáit fedezem fel.Most hétvégén kölcsön kértem egy arcam 8 cd játékost ami egy mundorf mcap kicsatoló kondit kapot a bipoláris kondi helyet.Nagyon bánom hogy eladtam a barátomnak!!!!

Összességébe nagyon jól eltalált ez a csöves kis előfok.Élvezetesen muzsikál és zenein!
Meg van egy nagy előnye a tranzisztorosokkal szembe, a cső cserével hangolható!

Gratulálok hozzá Dys-cus!

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég

Dys-cus!

Még hallgatom az előerősítőt amit kölcsönkértem tőled!
Majd jövőhéten írok róla, addig sok cd lemezt megtudok hallgatni legalább !
Az már biztos hogy nagyon eltalált a kis csöves !

Válasz küldése

Vissza: “DIY - csináld magad!”