Ne viccelj, a párbeszéd fontosabb, mint a vélemények önmagukban!
Nem győzöm hangoztatni, számomra a hangdobozépítés sem/nem arról szól, hogy a világ legjobb hangját próbálom megvalósítani, sokkal inkább tanulni akarok a történetből és kihozni az adott lehetőségekből a legtöbbet. Ezért hát nem igazán izgatnak azok a javaslatok, amik sok száz €-es upgrade lehetőségeket tesznek az asztalomra, pedig kapok belőlük bőven. E projectbe szándékosan olcsó hangszórók kerültek, nem is fogok drága HiFi dómot beletenni, ha esetleg cserélni kell a Beyma magasat, ami bár a cég legkomolyabb dómja, hivatalosan a leggyengébb láncszem a 3 útból. Előző dobozaimban a Scan Speak Classic és Illuminator lágy dómok szépen muzsikáltak, logikus lett volna azok közül választani, de most valami mást szeretnék összehozni. Meglátjuk, meghalljuk... semmi sincs kőbe vésve.
Hát akkor, Máté Krisztát idézve: "Viszlááááát!!!!"
Kicsit komolyítva a dolgon, nyilván a harmónia a lényeg a projektben, és a prioritások is változhatnak, akár a projekt alatt is. A múlt héten még én is csak bömböltetve "éreztem" a zenét a saját rendszeremen, ma pedig, láss csodát, már halkan is olyan finomságoknak örülök, amiket korábban elképzelhetetlennek tartottam volna észrevenni.
Egyre inkább azt gondolom, hogy árban NEM-HIGH-END összetevőkből is lehet, harmonikus kiszolgálással fenomenális hangzást "kicsalni". Mivel ennek elmélete nem nagyon van, ebben mindannyian a "Tapasztalás Tanítványai" kell, hogy legyünk.