Sziasztok!
hangfal: Monitor Audio Bronze 6
Eddig bejött. Magasra van kötve és nincs mosás, elég pontos, nem torzít hangosan sem, elég tisztán és "élesen"(precízen) szól vele a magas(nem csilingelős). Mélyek maradtak a régi kábelen. A héten, ha nem leszek rest, megnézzük, mit szólunk az ezüstözött kábelhez képest.
Ez BKT CAT7SFTP (Draka gyártja), és meglepődtem, nem vártam ezt, a hozzászólások alapján. A hétvégén majd tovább folytatom ez irányú kísérleteket, kíváncsi vagyok most már, melyik kábel lesz a befutó (hétvégére szereztem ezüstözött, tömör monokristályos meg különböző vastagságú szálas kábelt).
Hifipajtinál is meglessük majd. Mindketten "tranzisztorosak" vagyunk.

Majd összehasonlítunk ugyanazon youtube videóval. Így akkor mindkettőnknél ugyanaz fog szólni, hisz a youtube ott is ugyanazt a videót fogja adni mit itt.
De komolyra fordítva, visszük az erősítőt, meg a dac-ot ide-oda, így csak a kábel és a hangfalak lesznek a tényezők, ha vannak különbségek, akkor azok gyorsan kiderülnek. (hangzásban, természetesen, mert akusztikailag teljesen más nála a zeneszoba mint nálam).
Egyébként azért gondoltam erre a kábelre s nem valami gyári dologra, mert eddig a kész dolgokkal nem volt túl jó tapasztalatom. Gondolok itt arra, hogy vettem ic-t majd 100 ezer pénzekért és nem jött be a hangja a kicsit olcsóbban kihozott, épített ic-hez képest (ami anyagköltségben kijött kb 30 alatt). Pedig adtam neki időt, hogy összesimuljon a technikával, nem ment neki. Mindegy, egy hifipajtinál viszont álom volt neki(ugye ki milyen zenét hallgat és kinek milyen hangzásvilág jön be...), így odament, a diy kábel meg maradt itt és jó. De ahogy korábban írtam, mindenhonnan van feljebb is és itt sok az "ezotéria", ezért próbálkozom, nem feltétlen legyen a legolcsóbban megoldva minden, mert bizonyos keretek közt nem érdekel mi mennyibe kerül, de lepődtünk már meg mindannyian dolgokon eme hobbi kapcsán... (pl én is hülyeségnek tartottam kb 1 évvel ezelőttig, hogy költsünk el 100 ezreket tápkábelekre, aztán...

)