Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Hifi dolgok sk (saját kezűleg)

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Új phono, régi phono, székely phono

close652
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: close652 »

Miután tegnap close652 elvitte a HFM1-et, (persze hozott is érte valamit ) így most kész Riaa nélkül maradtam (leszámítva a NAD-ba építettet).
vittem neki valamit, hogy addigis tudjon zenét hallgatni, míg az új phonót bütyköli
system

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tami az ötletadó, amúgy hangfalkészítős topic van, de esetleg más saját készítésű elektronikák ötletei, esetleg a konkrét megvalósulás leírása képekkel, éppen ide elférne.

Akkor elsőként mindjárt én
Miután tegnap close652 elvitte a HFM1-et, (persze hozott is érte valamit ) így most kész Riaa nélkül maradtam (leszámítva a NAD-ba építettet).
Mivel a múltkori házi LP hallgatáskor kiderült, hogy a több mint 20 éves Marschall Riaa fokozat veri az egész HFM1 NAD mezőnyt hehe már itthon, így elkezdtem egy új projektet, a fono ujraépítésével illetve a neki megfelelő táp elkészítésével (az ominózus meghallgatás akkukról ment )
Itt a táp készítésének első - nyögvenyelős- fokozata...

Válasz küldése

Vissza: “DIY - csináld magad!”