Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzó építés
-
Vendég
Hangsugárzó építés
holott nem épít hangfalat... azt valóban nem, de hangsugárzót most is kettőt, csak azok zárt ill. b-reflex dobozok.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Nem gúnyolódást kértem, segítséget. De mindegy.
Nem az volt, csak a valóság egy szelete. Szoktam segíteni, ha valaki ír egy mailt, vagy felhív, de veled p. nem olyan a (v)iszony. Ennyi, se több, se kevesebb.
Hangsugárzó építés
Aham,tehát gondolkodás nélkül írogatod eme sorokat is persze...
Gondolkodom, csak nem úgy, mint te. Ezért nem jutott az eszembe a felfújás és a lejáratás. Éppenhogy te kezded "jó érzékkel" felfújni. Nem vagyok benne partner.
Hangsugárzó építés
Aham,tehát gondolkodás nélkül írogatod eme sorokat is persze...
Hangsugárzó építés
Szerintem felesleges felfújnod a dolgot,hacsak nem az a célod,hogy "lejárasd".
Nekem sem a felfújás, sem a lejáratás nem jutott az eszembe. Csak gondoltam, annyi jó tanácsot adott már shalafi hangfalépítésben, holott nem épít hangfalat... Hangszórót viszont tud készíteni...
Hangsugárzó építés
Szerintem felesleges felfújnod a dolgot,hacsak nem az a célod,hogy "lejárasd".
Hangsugárzó építés
...valószínű, hogy megtalálod majd a helyes utat így is. Aztán a DIY világ követheti.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
perszehogy nem. neked úgysem kell soha segíteni, nagyon valószínű, hogy megtalálod majd a helyes utat így is. Aztán a DIY világ követheti.
Hangsugárzó építés
miért segítenék mondd?
Ok, nem kötelező, ha nem, hát nem.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
miért? Ez főleg nekem fontos információ, másnak nem hiszem.
Szóval nem segítesz.
miért segítenék mondd?
szerk: ha pagrus egyszer életében majd segít nekem, akkor egyszer én is segítek majd neki.
Hangsugárzó építés
Ugyanazzal,amivel a porvédőt,meg a szélet.
H2000-nél nem tudom milyen anyaggal ragasztanak,de a tvm,sal vifa...hsz.nál a palmatex oldószere bevált nálam...
Nem hiszek neked, be akarsz vinni az erdőbe
Ne magadból indulj ki!
Hangsugárzó építés
Szóval nem segítesz.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
H2000-nél nem tudom milyen anyaggal ragasztanak,de a tvm,sal vifa...hsz.nál a palmatex oldószere bevált nálam...
Nem hiszek neked, be akarsz vinni az erdőbe
Hangsugárzó építés
...egyéként meg nem szeretek veled kommunikálni.
Itt most nem konkrétan rólam van szó, hanem a DIY közösségről, ez másoknak is fontos információ lehet.
-
Vendég
Hangsugárzó építés
minek, már úgyis levágtad, nem?
egyéként meg nem szeretek veled kommunikálni.
Mi se veled! Beeee
Akkor miért írsz nekem?
Ui: többen vagytok?
szerk: ha pagrus egyszer életében majd segít nekem, akkor egyszer én is segítek majd neki.
Hangsugárzó építés
Mi se veled! Beeee :)
Ezt nem értem. Akkor miért kommunikálsz vele?
Hangsugárzó építés
minek, már úgyis levágtad, nem?...
A pillét mivel lehet leoldani? Jó lenne középre igazítani.
Hangsugárzó építés
minek, már úgyis levágtad, nem?...
A pillét mivel lehet leoldani? Jó lenne középre igazítani.
Hangsugárzó építés
Mi se veled! Beeee
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
-
Vendég
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
Tégy próbát a pálma higítójával egy kis szakaszon. Szerintem az jó lesz.
erased-shalafi? Hol vagy amikor tényleg hasznodat látnánk?
Hangsugárzó építés
...Azt hiszem, jobban járok, ha egy kis excentrikus beállást elnézek.
Viszont ha elég szorosan illeszkednek a papírok, akkor ki tudom emelni párhuzamosan a csévét, annyira, hogy a membránszél és a kosár pereme között kis rés legyen, és így óvatosan visszaengedve a ragasztóra nem fog elhúzódni. Azt hiszem, nem tehetek egyforma vastag papírt mindenhova, oda kell kevesebbet tenni, ahol kisebb a légrés, és inkább a párhuzamosságot érdemes beállítani, különben szedhetem ki a pillét is.
Tégy próbát a pálma higítójával egy kis szakaszon. Szerintem az jó lesz.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Hangsugárzó építés
Nem tudom, milyen oldószer oldja azt a ragasztót.
Közben hosszú papírszeletekkel beállítottam a lengőt. Elvileg három is elég lenne, de sajnos a pille sem központos, lehet, hogy ha középre előltetem a lengőt és úgy ragasztom a membránt, a papírok kihúzása után a pille elhúzza az alját, és a tekercs ferdén fog állni a légrésben, amitől megint súrlódhat. Azt hiszem, jobban járok, ha egy kis excentrikus beállást elnézek.
Mondjuk nem vagyok építő szaki,de a központosítást valószínű hogy nem a széllel,hanem inkább a pillével kellene megoldani.Persze elgyurcsány el lehet a széllel is,de ezekszerint itt nem ez történt.