Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vintage hangszórók
Vintage hangszórók
Jártam Klang fórumtársnál, egészen elképesztő dolgokra képesek ezek az RFT hangszórók a nekik való dobozban.
Gyorsan elő is szedtem a sajátjaimat és elkezdem a bejáratásukat, mert teljesen újak.
Még egyszer köszönet az élményért!
Vintage hangszórók
Nagyon szépen néznek ki! Teljes elismerésem.
Milyen magas sugárzókkal egészítetted ki és milyen váltó van előtte?
Köszönöm!
A magas egyedi, kényszer szülte megoldás -de jó! Akai magneosztatikus +Klang tőlcsér amellyel az érzékenysége 96dB-lett.
Klang
Vintage hangszórók
Van még 1 pár ilyen is:
Tannoy gold 10" Még nem tudom mi lesz belőle, talan onken, de amit most epitek az onken ugyhogy lehet mas lesz
Vintage hangszórók
És még egy kép már a Klubban:
Nagyon szépen néznek ki! Teljes elismerésem.
Milyen magas sugárzókkal egészítetted ki és milyen váltó van előtte?
Vintage hangszórók
Szia!
L3401-em pont van egy pár, ráadásul teljesen újak, még nem is voltak beépítve. Kíváncsi lennék a doboztervre ha publikus. A meghallgatás erősen kecsegtető...
És még egy kép már a Klubban:
Vintage hangszórók
Szia!
L3401-em pont van egy pár, ráadásul teljesen újak, még nem is voltak beépítve. Kíváncsi lennék a doboztervre ha publikus. A meghallgatás erősen kecsegtető...
Vintage hangszórók
hallole!
Én használok -használtam az RFT - től szélessávúakat rezonátor építésekhez,amelyeket nem is lehet ma normálisan beszerezhető áron pótólni más "korszerűbb" típusra.
Az L3401 -el a Reso Grande-t építettem ,amivel én (és mások is )elégedettek. Szívesen látlak egy hallgatózásra ,és csevegésre.
.
Üdv Klang
Szia!
Vintage hangszórók
itt van még 2 jobb kép
Vintage hangszórók
Ha már írtál a Tannoy-nak, miért nem kérdezted meg, hogy melyik szériagyártásúval egyezik meg ez a példány. A prototípusok azért készülnek, hogy később gyártásba kerüljenek.
azert nem kérdeztem mert nincs szam vagy barmi rajta csak ennyit irtak:
Dear Sir,
Thank you for your enquiry. This is indeed a driver from the Westminster Royal and is an original Tannoy driver.
This looks as though it was a prototype made some time ago and that is why it has 4x logos stamped on the cone instead of just 1.
Hope this helps
Best Regards
Fraser - Tannoy Support
Ők sem tudjak pontosan (made some time ago)
Vintage hangszórók
Sajnos nem, mivel meg egy ilyet biztos nem tudok szerezni
Ha már írtál a Tannoy-nak, miért nem kérdezted meg, hogy melyik szériagyártásúval egyezik meg ez a példány. A prototípusok azért készülnek, hogy később gyártásba kerüljenek.
Vintage hangszórók
Akkor nem lesz DIY Tannoy Westminster Royal?
Sajnos nem, mivel meg egy ilyet biztos nem tudok szerezni
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
Vintage hangszórók
A Tannoy válaszolt (ugy lett ahogy gondoltam) elegge kulonleges, mivel ez egy prototipus, azert van rajta 4 cimer. Pont ezért kell majd keresnem egy gyüjtőt, ha valaki tudna segíteni az eladásában megköszönném. Nemsoká felrakom az ebayre (csak utanajarok hogyan is mukodik az eladás)
Akkor nem lesz DIY Tannoy Westminster Royal?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Vintage hangszórók
A Tannoy válaszolt (ugy lett ahogy gondoltam) elegge kulonleges, mivel ez egy prototipus, azert van rajta 4 cimer. Pont ezért kell majd keresnem egy gyüjtőt, ha valaki tudna segíteni az eladásában megköszönném. Nemsoká felrakom az ebayre (csak utanajarok hogyan is mukodik az eladás)
Vintage hangszórók
Van valakinek tapasztalata RFT L3401 és 3402-es/ L3060-as hangsugárzókkal? Igaz, hogy PA, de a néhány (nem is kevés) HIFI hangsugárzóval felveszi a versenyt. Hallottam, hogy TL-t és rezonátort is építettek vele. Hallgatott már valaki ilyet?
hallole!
Én használok -használtam az RFT - től szélessávúakat rezonátor építésekhez,amelyeket nem is lehet ma normálisan beszerezhető áron pótólni más "korszerűbb" típusra.
Az L3401 -el a Reso Grande-t építettem ,amivel én (és mások is )elégedettek. Szívesen látlak egy hallgatózásra ,és csevegésre.
.
Üdv Klang
Vintage hangszórók
megvan a doboz osszes parametere (darabonkenti pontos meretekkel ) majd ha lesz idom osszedobom , csak most masik hangfalat keszitek.
Ha más nem akkor a tannoy-nak irok, gondolom nekik csak van infojuk de igen ritka lehet a 4 cimer miatt.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
Vintage hangszórók
Hi, errol a Westminster Royal-rol tenyleg nemtalalni semmit csak de amiket talaltam azon mindeggyiken csak egy logo volt. Egyebkent nagyon meghalgatnek egyszer egy ilyet ha tudnek hangszorot szerezni hozza akkor az asztalos sogormmal legyartatnam a dobozt.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Vintage hangszórók
Ha már lett egy ilyen topik egykérdésem lenne.
Most vettem egy tannoy Westminster Royal hangszórót a pontos tipusa érdekelne mivel ilyet eddig még nem láttam:
4 címer van rajta , hátha tud róla valaki, vagy esetleg az is jó lenne ha tudnám hol érdeklődjek.
Előre is Köszönöm!
Vintage hangszórók
A Beag HX-301-4 engem is érdekel, P.Laci biztosan tud róluk valami adatot, például igaz-e a gyári adatlapon lévő 97 dB-es érzékenység ?
Vintage hangszórók
Van valakinek tapasztalata RFT L3401 és 3402-es/ L3060-as hangsugárzókkal? Igaz, hogy PA, de a néhány (nem is kevés) HIFI hangsugárzóval felveszi a versenyt. Hallottam, hogy TL-t és rezonátort is építettek vele. Hallgatott már valaki ilyet?
Vintage hangszórók
Kifejezetten a témával foglalkozó topikot nem találtam. Még ma is sok ép példánnyal lehet találkozni, igaz egyre drágábban. A felhozatal elég bőséges (Beag, RFT, Tesla, Siemens, Goodmans, Isophon Stb.) Ki lehet tárgyalni melyik minőségi és melyik nem ér egy fillért sem. Esetleg mérési eredmények, doboztervek, tapasztalatok, stb....