Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
Megmértem a hangsugárzó méreteit, de sokba fog ez kerülni önnek , mert több, mint egy órahosszam ment el vele.
(Több, mint félóra, mire a tárolóban mindent elpakoltam, hogy hozzáférjek, és újabb több, mint félóra, mire mindent visszapakoltam.)
Tisztelt Gaborka Úr!
Köszönöm, ellenben fogadjon el tőlem néhány jó tanácsot!
- A tárolóban tessék rendet tartani, ha nincs kupi, könnyebben hozzáfér a dolgaihoz!
- Amennyiben túlzsúfolt, tessék ritkítani, csak legyen szíves jelezni, mikor dobálja ki őket,
hogy időben odaérjek!
Abban a tárolóban katonás rend uralkodik.
Zsúfoltság az ellenben valóban van, hiszen a rengeteg befőtt, alma, körte, konzervek, üdítő, ásványvíz, szörpök, stb., stb., stb-n kívül még ott van egy csomó Hi-Fi cuccom, és mindez kevesebb, mint 1,5m2-en, azaz másfél négyzetméteren.
Dobálni ugyan nem fogom őket, de ha gondolja, kevés pénzért válogathat az alábbiak közül:
Kb. 800db komolyzenei hanglemez
Igen sokféle hangsugárzó és IC kábel
Jobbnál jobb hálózat elosztók
Videoton Minimax
Grundig 100-as tuner, előfok, végfok
KEF XQ20
Sony 5650 VFet
Audio Innovations A200MC előfok +A200 végfok
Revox G36
Meg még azok, amik hirtelen nem jutottak eszembe. Tehát jöjjön nyugodtan, csak hozzon sok pénzt.
.
Hangsugárzó építés
Megmértem a hangsugárzó méreteit, de sokba fog ez kerülni önnek , mert több, mint egy órahosszam ment el vele.
(Több, mint félóra, mire a tárolóban mindent elpakoltam, hogy hozzáférjek, és újabb több, mint félóra, mire mindent visszapakoltam.)
Tehát a hangsugárzó méretei:
Szélesség: 189mm
Magasság: 244mm
Mélység: 154mm
Az oldalfalak anyagvastagsága 13mm
.
Egy valamire való hifista ha netalán a tárolóban is tartja a hangsugárzóit, de akkor is jó hozzáférhető helyen.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 386
Hangsugárzó építés
Tisztelt Gaborka Úr!
Köszönöm, ellenben fogadjon el tőlem néhány jó tanácsot!
- A tárolóban tessék rendet tartani, ha nincs kupi, könnyebben hozzáfér a dolgaihoz!
- Amennyiben túlzsúfolt, tessék ritkítani, csak legyen szíves jelezni, mikor dobálja ki őket,
hogy időben odaérjek!
Hangsugárzó építés
Kedves Gaborka Úr!
Ezt előre is köszönöm szépen,
Tehát a hangsugárzó méretei:
Szélesség: 189mm
Magasság: 244mm
Mélység: 154mm
Az oldalfalak anyagvastagsága 13mm
.
- Giorgio12
- V.I.P.
Hangsugárzó építés
Kedves Gaborka Úr!
Ezt előre is köszönöm szépen, úgy néz ki az utolsó KIT-ek egyikét én kapom meg!
Fakopáncs nagymestert fogom megkérni a doboz elkészítésére!
Akkor itt is kívánok mindenkinek Boldog Ünnepet!
Hangsugárzó építés
Jó karácsonyi készülődést!
Szükségem lenne a Jungson LS3/5 hangsugárzó dobozának méreteire!
Ha valaki épített már ilyet KIT-ből, megköszönném a tanácsait!
Ha addig nem kap rá választ, akkor holnap lemegyek a tárolóba, előbányászom az én gyári Jungson LS3/5-eimet, és megmérem.
.
- Giorgio12
- V.I.P.
Hangsugárzó építés
Köszönöm!
Az LS3/5-nek elég sok klónja készült. A Jungson dobozmérete ugyanakkora?
Csak azért kérdem, mert a hangszórókészlet sem ugyanaz.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6183
Hangsugárzó építés
http://www.ls35a.com/
Majd katt a DIY menüre, aztán ide: Peter Lotter's LS3/5A cabinet drawings. Szerintem minden ott van...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Giorgio12
- V.I.P.
Hangsugárzó építés
Hangsugárzó építés
Sziasztok!
Újból rendelnék innét:
www.europe-audio.com/producten_dg.asp
Van 4% kedvezményem és -21% Áfa.
Ha valakit érdekel, írjon.
Üdv,
Sanyi
Hangsugárzó építés
Mi legyen a neve?
3 utas allo hangsugarzo Usher hangszorokkal,koszonom!
Hangsugárzó építés
Azt szerenttem volna kerdezni ,mierd irja a hangsugarzo epites topikban hogy nem kezdhetek uj temat??
Uj tema, ugy nez ki egy erdekes projektnek kezdek neki megint,szert teszek ket gyonyoru furneros dobozra hajlitott oldalfalakkal,gondoltam kulon topikot inditok az epiteshez de sajnos nem megy.
Mi legyen a neve?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Hangsugárzó építés
Ez ügyben Bélának kell írni és nyitni is csak ő tud.
Hangsugárzó építés
olcso svans m3?kinald meg egy franko rendszerben!!nem is lesz az annyira rossz.csak a sok okos azt mondta ...
Hangsugárzó építés
Akkor is értelmetlen beírás volt. Mit kezdjünk azzal, hogy Kínában mennyiért adta el? Azt is be kellett volna írnia, hogy mennyiért vette!
a kinai ember mashogy fogja fel.ertelmetlen beiras volt az teny!!!meghallgatta a kainai a rendszerenben,gyonyoruen szolt,ugy hogy hamar meg is vette.Hazavitte a z4 es bmw -vel.utana visszahivott hogy otthol szarul szol!!Tudatlan volt!A swans akkor is egy szuper hangfal.fajt amikor eladtam,ezert irtam be.
Hangsugárzó építés
Sziasztok!
Segítséget kérnék belső kábelezéshez milyen kábeleket javasoltok jobb minőségűt. Előre is köszönettel!
Használd azt, amit kívül is használsz.
Hangsugárzó építés
Sziasztok!
Segítséget kérnék belső kábelezéshez milyen kábeleket javasoltok jobb minőségűt. Előre is köszönettel!
Hangsugárzó építés
Kedves "kisjano"ne vedd sértésnek de olyanok a hozzászólásaid mintha nem is a fórumozókkal hanem egy harmadik személlyel társalognál de amit neki akarsz mondani azt a fórumra írod ez így nagyon zavaros nem mindig derül ki hogy amit írsz azt miért írod.
Hangsugárzó építés
Közben észrevettem, hogy hol lakik.
Akkor is értelmetlen beírás volt. Mit kezdjünk azzal, hogy Kínában mennyiért adta el? Azt is be kellett volna írnia, hogy mennyiért vette!
Hangsugárzó építés
Vlaszeg, Kínában.
Közben észrevettem, hogy hol lakik.
Webáruház:
Hangsugárzó építés
Nem tudom hol adtad el ennyiért, de jó nagy marhaságot csináltál.
A doboza többet ér ettől.
Nemhogy átépítetted volna.
Vlaszeg, Kínában.
Hangsugárzó építés
swans m3 at 90e ft ert adtam el ma.nem orultem neki,ez van.
Nem tudom hol adtad el ennyiért, de jó nagy marhaságot csináltál.
A doboza többet ér ettől.
Nemhogy átépítetted volna.
Webáruház:
Hangsugárzó építés
Hát jó hülye voltál, már bocs, de szerintem sokkal többet ér még használtan is!
Hangsugárzó építés
Én sem értettem mire gondol.
Igazából a kínai dobozokra írt beírást sem értettem.
Hangsugárzó építés
És ezt mire alapozod? Csak nem arra, hogy fogalmad sincs arról, amiről írsz!
ne kapd fel a vizet,allitolag jobb a rezfolia tekercs.bizonyitani ugyan nem tudom,ezert maradjunk annyiban hogy mindketto jo.