Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivox hálózati szűrő/elosztó
Moderátor: fülelek
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5150
a 4ről is tennél fel képet? köszi
Sajnos még nem tudok képet feltenni, mert most festik/szitázzák a dobozokat, de a héten mindenképp meglesz.
A méretek: 190x190x70mm, négyzetes alakban van felül a 4 kimeneti aljzat, és az oldalán a bemeneti IEC, valamint a hálózati főkapcsoló.
- fülelek
- V.I.P.
A Bals dugón mit takar a tuning?
Egyelőre ez a tuning nem publikus...
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Nekem ma már jön egy Two!
Köszi!
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
A Bals dugón mit takar a tuning?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
a 4ről is tennél fel képet? köszi
TV: SAMSUNG UE55D6500 ,FORRÁS: MAC MINI(2011) ,STEREO ERŐSÍTŐ: NAIM NAIT XS ,DAC: M2TECH YOUNG ,HANGFAL: MONITOR AUDIO RX8 ,ELOSZTÓ: S&M BLACKNOISE6
- fülelek
- V.I.P.
Nos, megérkezett az AlcesTwo, az Alces2 testvére, kis kompromisszumokkal, és nagy árengedménnyel. Abs műanyagból van a doboza, és fix a kábelezése, a belbecs ugyanolyan hatással bír olcsó és drága rendszereken egyaránt, mint elődje. Egyúttal az AlcesOne és Alces4 is némi kedvezménnyel kapható az ünnepekre való tekintettel. Változatlanul fenntartjuk a kipróbálási lehetőséget országos szinten.
Árak: AlcesOne 11.900 Ft,
AlcesTwo 22.900 Ft, fix 1,5m hálózati kábellel, lehetséges hosszabbal is rendelni, némi felárral. A hálózati kábel halogénmentes szigetelőjű, ofc réz vezetőjű, 3x1,5mm2 keresztmetszetű, fali végen Bals 7306 vagy hasonló minőségű, tuningolt dugvillával.
Alces4 50e Ft, öntvény alu doboz, IEC aranyozott hálózati betáp aljzat, minőségi hálózati főkapcsoló visszajelzéssel.
Az akció 2012. január Vízkeresztig tart
- janesz
- Fórumlakó
Van megoldás, keress meg, kettes (AlcesTwo) akciós elosztó készülőben, amint kész (pár nap), fotó is lesz róla, vagy lehet AlcesOne-t is használni T elosztóval, ha a cuccok hálózati madzagjai elérnek a konnektorig...
Köszönöm szépen a választ!
Figyelni fogom a kettest, mivel nekem csak cd lejátszóhoz és integrált erősítőhöz kellene. Már "csak" ez hiányzik a rendszerből, egyéb kábelek állvány megvan. A háztartási elosztót hosszabbítót kiiktatnám most már.
De ez fogósabb kérdést mint gondoltam. Nem szeretném, ha elmenne a hang amivel tulajdonképpen elégedett vagyok most is már. A barátaimnak más-más típusok vannak használatban, nem azért kell nekem is mert nekik is van, hanem mert a rendszeremben van még tartalék, illetve tudom, hogy ez szükséges ahhoz hogy a legtöbbet kihozzam a gépekből. Képben van pár típus- Supra, Ps Audio, T+A Power Bar- de nem értek hozzá. Gondolom az lenne a legjobb ha mindegyiket kipróbálhatnám de az elég macerás, nem akarok senkit kérni arra, hogy piszkálják a dolgaikat. Abból a szempontból meg nincs kockázat,hogy bármelyik jobb lesz a mostaninál. A kábel hosszának legalább 2 méternek kell lennie. Amúgy meg használt is jó lenne.
Üdv és minden jót!
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- fülelek
- V.I.P.
Én kérek elnézést!
Nem történik itt semmi?
Jön a karácsony.
Valamilyen elosztó, vagy szűrő elosztó, de valami megoldást kellene találnom a tápellátásra.
Van megoldás, keress meg, kettes (AlcesTwo) akciós elosztó készülőben, amint kész (pár nap), fotó is lesz róla, vagy lehet AlcesOne-t is használni T elosztóval, ha a cuccok hálózati madzagjai elérnek a konnektorig...
- janesz
- Fórumlakó
Én kérek elnézést!
Nem történik itt semmi?
Jön a karácsony.
Valamilyen elosztó, vagy szűrő elosztó, de valami megoldást kellene találnom a tápellátásra.
- fülelek
- V.I.P.
Aki az idei rezsőhifisoú alatt (most péntek, szombat és vasárnap 24h-ig) AlcesOne vagy Alces2 hálózati szűrő/kondicionáló/elosztót/ rendel, extra kedvezményt kap az árából.
Hogy mekkora az akkora?
csak egy hívásba/mailbe kerül...
Mellőzzük a privát üzeneteket, ha kérhetem.
Nem igazán értem ezt a kinézet mizériát. Nálam az állvány mögött a földön van - optimálisan ott a helye: a készülékek és a konnektorok közt - egy darabja sem látszik.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- fülelek
- V.I.P.
Jelenleg inkább elosztósáv kinézete van, mint hifi komponens, de ha olyan kivitel kellene, szerintem meg tudjuk azért oldani, ötös vagy hatos kivitelben. Amikor ilyen formában készítettük, akkor lapos kivitelt keresték jobban, most meg fordítva, nehéz kiigazodni A lényeg, hogy a hangminősége változatlan, van rajta főkapcsoló, és bekapcsolást jelző fény is.
"Sajnos mindenhol rossz felé megy a világ..... rendes fekete (fém, vagy legalább úgy kinéző) előlapos helyett gagyi fadoboz lesz?"
Miből gondolod hogy "gagyi" lesz, mikor még nem is láttad???
Szerintem meg a fa-fém kombináció még jól is néz ki...
Igazatok van, bunkóság volt tőlem, hogy előre "legagyiztam" a fadabozt, láttatlanban.
Csak az a helyzet hogy már 1-2 éve tervezek venni egy Alcest, és már az előző külalak váltás sem tetszett. Most meg kiderül, hogy fa anyagú lesz a doboza, vagy burkolata, vagy akármilye. Számomra ez láttatlanban negatív érzéseket kelt, már eleve a fa anyag. Azt szerettem volna, ha hifi komponens kinézete van.
De ettől függetlenül akkor se szabad előre fikázni a terméket , így hogy még nem is láttam. Meg utána se.
Úgyhogy megfordítom a dolgot, adjunk esélyt neki! Bízzunk benne, hogy igényesen fog kinézni!
Bocs mégegyszer.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
"Sajnos mindenhol rossz felé megy a világ..... rendes fekete (fém, vagy legalább úgy kinéző) előlapos helyett gagyi fadoboz lesz?"
Miből gondolod hogy "gagyi" lesz, mikor még nem is láttad???
Szerintem meg a fa-fém kombináció még jól is néz ki...
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Sajnos mindenhol rossz felé megy a világ..... rendes fekete (fém, vagy legalább úgy kinéző) előlapos helyett gagyi fadoboz lesz?
Lehet, hogy nem gagyi lesz...
Azóta persze az Alces is fejlődött jócskán, és egészen komoly készülék összeállításoknál is tud a zeneélvezethez hozzáadni valamit.
A legújabb széria visszatér a fa dobozanyaghoz, de más kinézetben, mint anno... ha golyóérett, jön a képes beszámoló.
Jól értem, hogy megint változik az Alces?
Most volt modell váltás pár hónapja. Miért kell ilyen gyorsan váltani?
Sajnos mindenhol rossz felé megy a világ..... rendes fekete (fém, vagy legalább úgy kinéző) előlapos helyett gagyi fadoboz lesz?
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
aki bántja a hivox termékeket ketté töröm!
:-)
Barátaim, nagyon komoly volt a változás a tuning után is, de ez az alces valami csodaszer. Házgyári villanyhálózatom van, ezt sajna nem fogom tudni kicserélni. közepesen olcsó hangrendszerre futotta. momentán ezt sem fogom kicserélni. viszont minőségi zenét szeretnék, ebben óriásit léptem előre az alces one + a hangfal tuning segítségével. konkrétan most azt mondom, hogy már nem is szeretném kicserélni a hangrendszeremet, mert most kezdem élvezni. Egy dologra fogok azért költeni a one helyett/mellé jöhet a 3-as.
Csak ajánlani tudom minden kétkedőnek, hogy próbálja ki.
Onkyo tx-8050 Network Stereo Receiver (hivox tuning) - heco victa 500 (hivox tuning) - Catharsis CE-SP-0069 2,5-es - hivox Alces 2
Azóta persze az Alces is fejlődött jócskán, és egészen komoly készülék összeállításoknál is tud a zeneélvezethez hozzáadni valamit.
A legújabb széria visszatér a fa dobozanyaghoz, de más kinézetben, mint anno... ha golyóérett, jön a képes beszámoló.
várjuk!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- fülelek
- V.I.P.
Jó nap mindenkinek.
Anno, Fülelek egyik külföldi útja során személyesen adott át nekem néhány HiVOX-terméket: különféle kábeleket, meg egy fadobozos Alces 3-t. Nálamnál messze nagyobb hifis tapasztalattal rendelkező személy is jónak találta a szénvezetős interkonnektet. Én akkoriban még szinte alapszintem hifizgettem, akkoriban szereztem első, saját tulajdonú audiofil igényű rendszeremet. Pénzem nem nagyon volt, de egy Alces 3-t "megreszkíroztam" (előzetes meghallgatás nélkül), s jónak találtam.
Azóta sok minden változott nálam, felsőbb szintre léptem, ami már más szintű hálózati kondicionálókat igényelt.
De nyugodt szívvel leírhatom, hogy az Alces ár-érték aránya jó, s nemcsak az átlagos Sony/Technics-felhasználónak lett kitalálva.
Legyen Zoli titka, mi van benne, tőlem törpeegerek is lehetnek, ha javít a hangon. Ennek a titkolózásnak egy hátránya van: Kénytelen gerillamarketinget alkalmazni Amikor Zoli említette a szerkezetet, én is csak legyintettem, hogy ez milyen hülyeség lehet, aztán eljött, "Na dugjuk rá" És lőn csoda.
Érdemes néha eltávolítani a rendszerből és úgy hallgatózni. A hiányát azonnal hallani. Érdekes, ha visszadugod a javulás nem számottevő. Mintha a fül a "jó hangot" természetesnek venné, a "rosszat" pedig azonnal bántónak. A titkolózásnak szerintem meg az az oka, hogy az Alces is Kínában készül. Kizárólag azért van jótékony hatása.
Azé mert Kína forever:)
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Tudom, én itt senki vagyok, de minek ez a cseszegetés Hivox irányban?
Legyen Zoli titka, mi van benne, tőlem törpeegerek is lehetnek, ha javít a hangon. Ennek a titkolózásnak egy hátránya van: Kénytelen gerillamarketinget alkalmazni Amikor Zoli említette a szerkezetet, én is csak legyintettem, hogy ez milyen hülyeség lehet, aztán eljött, "Na dugjuk rá" És lőn csoda.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Akit valóban érdekel, annak megmutatom személyesen, te eladtad anélkül, hogy kipróbáltad volna (és erre még büszke is vagy ),
Ez nem büszkeség kérdése.
Egyszerűen megfeledkeztem róla.
Pár napja vettem észre,hogy van egy ilyenem is.
Meg akartam nézni,hogy mi van benne,de rájöttem,hogy ez nem lehetséges.
Valaki keresett egy ilyet én meg aladtam neki.
Majd ő megmondja,hogy megérte neki,vagy sem.
Ez még a fa dobozos kivitel volt.
Mivel semmilyen felirat sem volt rajta,így azt sem tudtam,hogy melyik kimenetre mit köthetek.Legalább ezt ráírhattad volna.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- fülelek
- V.I.P.
láthatunk egy fotót a belsejéről,vagy szuper titkos?
Akit valóban érdekel, annak megmutatom személyesen, te eladtad anélkül, hogy kipróbáltad volna (és erre még büszke is vagy ), -noha elég sok független pozitív bejegyzés van a topikjában, akkor miért érdekel a piszkálódáson kívül?