Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hivox hálózati szűrő/elosztó

Moderátor: fülelek

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Nos, nálam volt próbára (demózva) több mint 2 éve... társas ház a város (Baja) szélén... a trafó ház közvetlenül föld kábellel 100m-re és közben semmi (DÉMÁSZ tervrajz alapján) és a lakásban új réz kábelezés...
Ezen körülmények között is tapasztalható volt a hatás, gyorsabb, tisztább és határozottabb lett a zene!
Habár nem volt egyértelműen az Alces számára írható a javulás mert a lánc közben gyarapodott HiVox táp és IC kábelekkel is... valamint egy Lupus Junior-al is!
De a lényeg most jön...
A válásom miatt el költöztem az egyik lakótelepre... és itt ért a nagy csalódás hogy nem muzsikál a rendszerem úgy mint régen!
Aztán a barátomtól kölcsön kaptam az Alces3-asát... és ismét meggyőzött!!!
Ki nyílt a tér, elkülönülnek a hangszerek, ismét van súlya az ének és hangszer hangoknak!!!
Pontosabbak a mély hangok, megfogottá váltak, a magas hangok nem "csattognak" és pontosabbak!
És csak próba képen bedugtam a 82-es CRT JVC tv-met is... hát ott viszont meglepő dolgot tapasztaltam!
A tv adások esetében nagy mértékben előnyös lett a hatás, de a médialejátszó esetében is tapasztalható hogy a kásásodás kisebb és a színek természetesek (az említett készülék igen jó képpel rendelkezik a CRT-k között)!

Aki ilyenben gondolkozik ill lehetőséget lát benne az mindenképpen próbálja ki és lehet hogy meg fog úszni készülék cseréket... mert ugye ha a villany nem megfelelő... akkor más készülék sem tud vele dolgozni (sajnos itt a telepen nagyon zavaros az áram)!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

PITYU66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: PITYU66 »

Tengap óta nálam van egy Alces2. Enélkül a rendszer egy félkarú óriás. Hihetetlen mennyit dob a hangzáson!
Kötelező darab!

Csatlakozom, bár nálam már öregnek számít. Csütörtök óta használom és tényleg Köszi, Zoli.

k.zozo.
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: k.zozo. »

Tengap óta nálam van egy Alces2. Enélkül a rendszer egy félkarú óriás. Hihetetlen mennyit dob a hangzáson!
Kötelező darab!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5150

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Van lehetőség otthoni kipróbálásra?

Az Alceseket mindig ki lehet próbálni saját cuccon, nemcsak Bp.-en, és vonzáskörzetében, hiszen a posta bárhová eljuttatja 1-2 nap alatt.

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 495

Hozzászólás Szerző: TomLeftiger »

Van lehetőség otthoni kipróbálásra?

Pontosan még nem tudom megmondani, de valószínűleg a hatos Alces 60e, míg a négyes kb. 50e-be kerül majd. Ez fix bekötésű hálózati kábellel értendő.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Szia Fülelek!

Egy hálózati kondicionáló beszerzésén töröm a fejem. Az általatok forgalmazott Alces termékcsalád nagyon szimpatikus. Az lenne a kérdésem, hogy minden eszközön javít valamit? Nekem a következő eszközeim vannak: Előerősítő, végfok, CD lejátszó, lemezjátszó, DAC. Akkor nekem egy Alces6-ra lenne szükségem, ha mindent rá akarok kötni? Mi az ára egy Alces6-nak fix kábelezéssel?

Köszönettel

Pontosan még nem tudom megmondani, de valószínűleg a hatos Alces 60e, míg a négyes kb. 50e-be kerül majd. Ez fix bekötésű hálózati kábellel értendő.

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 495

Hozzászólás Szerző: TomLeftiger »

Szia Fülelek!

Egy hálózati kondicionáló beszerzésén töröm a fejem. Az általatok forgalmazott Alces termékcsalád nagyon szimpatikus. Az lenne a kérdésem, hogy minden eszközön javít valamit? Nekem a következő eszközeim vannak: Előerősítő, végfok, CD lejátszó, lemezjátszó, DAC. Akkor nekem egy Alces6-ra lenne szükségem, ha mindent rá akarok kötni? Mi az ára egy Alces6-nak fix kábelezéssel?

Köszönettel

Új Alces árak!
AlcesOne 16e Ft.
AlcesTwo fix kábellel 27e Ft.
AlcesTwo IEC aljzattal 23e Ft.
Alces3 fix kábellel 32e Ft.
Alces3 IEC aljzattal 28eFt.
Honlapon csak később lesz infó, amúgy válaszolok minden (noórmális) kérdésre.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Új Alces árak!
AlcesOne 16e Ft.
AlcesTwo fix kábellel 27e Ft.
AlcesTwo IEC aljzattal 23e Ft.
Alces3 fix kábellel 32e Ft.
Alces3 IEC aljzattal 28eFt.
Honlapon csak később lesz infó, amúgy válaszolok minden (noórmális) kérdésre.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Ma éjfélig tart az AlcesOne és AlcesTwo akció! Holnaptól muszáj lesz változtatni az árakon -nem részletezem az okokat.
Ha valakinek csak februárban lesz meg a rávalója, rendelje meg most akciósan, és február 10-ig kell csak átvenni.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Szia,Fülelek!
Tart még az akció,ill. alces two van-e még? megcsörgetnélek délelött.
Üdv. Zsolt

Tart az akció január 15. éjfélig, lehet csörgetni, emailezni (ímélezni?, ímélt írni?, emailt küldeni?)

szabo zsolt
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 71

Hozzászólás Szerző: szabo zsolt »

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk az Alces akciót január 15-ig! Sajnos minden alkatrésze kemény áremelést szenved, és az alkatrész készlet gyakorlatilag kifogyott.
Érdekes friss észrevétel egy vásárlónktól, hogy a Panasonic plazma tévéje megtáltosodott az Alcestől, és sokkal szebb képet produkál. Eddig tévé képminőség javulásról az Alces tulajok kb. 40%-a számolt be, elsősorban tévé adásoknál.

Szia,Fülelek!
Tart még az akció,ill. alces two van-e még? megcsörgetnélek délelött.
Üdv. Zsolt
Aki húszévesen nem szép, harmincadik évében nem erős, negyvenévesen nem okos, ötvenévesen nem gazdag, annak már nincs reménye.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Hozzászólás Szerző: lehoako »

De lehet, hogy ki kéne húzni az Alcesből a TV-t, mert a híradóban mostanában egyre rosszabbakat mondanak.

Akkor ez a nemzetközi spekulánsok és az Alces miatt van. De inkább az Alces miatt csak :-))) Már hétfőn is be volt kötve? Mert akkor talán tudom, miért tűnt el 50.000 ember a tévémből.

ZAVARSZŰRÉS. !36_7_11.gif

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

" TV adásoknál is tapasztaltam javulást "
Kihitte volna, hogy Fülelek mester hatással bír, hogy jobb és több filmeket adjanak kevesebb reklám mellett

De lehet, hogy ki kéne húzni az Alcesből a TV-t, mert a híradóban mostanában egyre rosszabbakat mondanak.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

" TV adásoknál is tapasztaltam javulást "

Kihitte volna, hogy Fülelek mester hatással bír, hogy jobb és több filmeket adjanak kevesebb reklám mellett

Amúgy nálam alces one van t-dugóval (igazi magyaros mentalitás)de mindenen javított, képen-hangon.

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Az én Samsung plazmámon a képzaj jelentős csökkenését vettem észre, kifejezettem HD filmeknél. (A médialejátszó még nincs Alcesbe dugva)És a zajcsökkenés nem a részletek elmosásával jár, mint pl. a fényképezőgépeknél járatos zajcsökkentő funció bekapcsolásakor.
TV adásoknál is tapasztaltam javulást, de az előző dolog olyan jelentős és egyértelmű volt, hogy a további próbák el is maradtak.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk az Alces akciót január 15-ig! Sajnos minden alkatrésze kemény áremelést szenved, és az alkatrész készlet gyakorlatilag kifogyott.
Érdekes friss észrevétel egy vásárlónktól, hogy a Panasonic plazma tévéje megtáltosodott az Alcestől, és sokkal szebb képet produkál. Eddig tévé képminőség javulásról az Alces tulajok kb. 40%-a számolt be, elsősorban tévé adásoknál.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Végre elkészültek az Alces4 dobozai, sajnos nem valami jó fotók, nappal teszek fel majd jobbat.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Nem is téged akartalak zrikálni, inkább demonstrálni, nem óccó műanyag.

Nem is gondoltam az égvilágon semmi rosszra, csak a mostani állapot egész más, ennyi az egész.
Az Alces család megnevezése jobb híján hálózati szűrő, de ha precízebben szeretnénk meghatározni, akkor audio quality catalyseur, azaz hangminőség katalizátor. Ez viszont egy olyan fogalom, ami még nem terjedt el nálunk, pedig jónéhány világszerte sikeres termék tartozik ebbe a kategóriába.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A mostani Alcesekben sok minden másképp van, több az alkatrész, ezért töröltem Tarzaan hozzászólását, mert nem szeretném, ha egy régi modell képe maradna meg a felhasználókban. A hatás még pregnánsabb, még életszerűbb hang, még nagyobb térérzet, még kisebb alapzaj, aki nem hiszi, járjon utána, kap egyet próbára, ez Alces és nem zsákbaFelis

Nem is téged akartalak zrikálni, inkább demonstrálni, nem óccó műanyag.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Újabb karácsonyi meglepetés: AlcesTwo IEC aljzattal, külön digitális és analóg készülékekhez dedikált aljzattal most 19.000Ft! A hétfői Z.É.T. bulin meghallgatható, igen rövid határidővel (1 nap) megvásárolható.
Az AlcesTwo fix kábelezéssel 22.900Ft!
Az AlcesOne ára 11.900Ft!
És ne felejtsük: a kipróbálási garancia az akciós termékekre is érvényes, ha nem tetszik, az év végéig teljes áron visszavesszük!

Ati007
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Ati007 »

aki nem hiszi, járjon utána, kap egyet próbára, ez Alces és nem zsákbaFelis

Én akkor jelentkeznék egy próbára
TV: SAMSUNG UE55D6500 ,FORRÁS: MAC MINI(2011) ,STEREO ERŐSÍTŐ: NAIM NAIT XS ,DAC: M2TECH YOUNG ,HANGFAL: MONITOR AUDIO RX8 ,ELOSZTÓ: S&M BLACKNOISE6

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

A mostani Alcesekben sok minden másképp van, több az alkatrész, ezért töröltem Tarzaan hozzászólását, mert nem szeretném, ha egy régi modell képe maradna meg a felhasználókban. A hatás még pregnánsabb, még életszerűbb hang, még nagyobb térérzet, még kisebb alapzaj, aki nem hiszi, járjon utána, kap egyet próbára, ez Alces és nem zsákbaFelis

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Múltkori tapasztalat alapján a Tv képére is jó hatással van, egyértelműen sokkal zajtalanabb a kép így.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Várom a képeket! Saját rendszerben meghallgatható?

Természetesen!

Ati007
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Ati007 »

Sajnos még nem tudok képet feltenni, mert most festik/szitázzák a dobozokat, de a héten mindenképp meglesz.

Várom a képeket! Saját rendszerben meghallgatható?
TV: SAMSUNG UE55D6500 ,FORRÁS: MAC MINI(2011) ,STEREO ERŐSÍTŐ: NAIM NAIT XS ,DAC: M2TECH YOUNG ,HANGFAL: MONITOR AUDIO RX8 ,ELOSZTÓ: S&M BLACKNOISE6

Lezárt

Vissza: “Dunaudio (Ex hiVOX)”