Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivox digitál-analóg konverterek
Moderátor: fülelek
Miért nem töltöd folyamatosan?nem jó az akkunak, ha teljesen lemerül, nem tengeralattjáró az :foto:
Folyamatosan töltőn van csak mostanában mozgattam kicsit, és mivel van benne akksi nem vittem hozzá hálózati kábelt.
Tényleg. Miért nem világít a charge soha nálam?
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5227
A töltést automatikusan intézi a készülék áramköre.
Nekem sosem világít a charge led a LUPUS D-n (se töltéskor, se lemerült állapotban). Onnan tudom, hogy tölteni kell, hogy már nem jön ki belőle hang. :foto:
Miért nem töltöd folyamatosan?
nem jó az akkunak, ha teljesen lemerül, nem tengeralattjáró az
Nekem sosem világít a charge led a LUPUS D-n (se töltéskor, se lemerült állapotban). Onnan tudom, hogy tölteni kell, hogy már nem jön ki belőle hang. :foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- fülelek
- V.I.P.
Udv,
Gondolkodom egy Lupus C beszerzesen a Squeezebox-omhoz. A "charge" kapcsolot bekapcsolva szabad tartani? vagy sem? vagy hogy mukodik ez az egesz dolog? nem vagyok lupus erto... koszi.
Udv,
Gondolkodom egy Lupus C beszerzesen a Squeezebox-omhoz. A "charge" kapcsolot bekapcsolva szabad tartani? vagy sem? vagy hogy mukodik ez az egesz dolog? nem vagyok lupus erto... koszi.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
- fülelek
- V.I.P.
Nincs egy LupusD2 verzió amin optikai bemenet van a koax helyett?
Meg tudjuk oldani...
:foto: Árban ez mit jelentene normál verzióhoz képest?
2eFt, de akkor csak 1 koax bemenet van.
Nincs egy LupusD2 verzió amin optikai bemenet van a koax helyett?
Meg tudjuk oldani...
:foto: Árban ez mit jelentene normál verzióhoz képest?
Fülelek,
Mi hír az új USB átalakítóról? Van már belőle kész?
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- fülelek
- V.I.P.
Nincs egy LupusD2 verzió amin optikai bemenet van a koax helyett? :foto:
Meg tudjuk oldani...
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 2
A Lupus sem tudja usb-n keresztül a 24bit/96kHz-et, ezt jelenleg csak 3 készülék tudja, mindegyik meglehetősen borsos áron. Pl. http://www.engadget.com/2008/12/02/bel- ... to-s-pdif/
Nézz körül itt: http://www.absolute.hu/webshop/?id=4#1 !
És utána már kötheted a Lupus-t ! Nálam: laptop + FireWire + hangkártya + coax + Lupus !
És árad a zene !
A Lupus sem tudja usb-n keresztül a 24bit/96kHz-et, ezt jelenleg csak 3 készülék tudja, mindegyik meglehetősen borsos áron. Pl. http://www.engadget.com/2008/12/02/bel- ... to-s-pdif/
Hmm, kár, van egy kazal 24/96 felvétel amit ki kéne küldenem egy DACra valahogy. Nincs egy LupusD2 verzió amin optikai bemenet van a koax helyett? :foto:
De legalább lehetséges.
Eddig olyan infók terjengtek, hogy nem is lehetséges USB-n 48 kHz-nél magasabb mintavételi freki.
- fülelek
- V.I.P.
Üdv, én MacBook Pro és HD650 közé keresek valamit. A LupusD USB-n keresztül (mert ugye az MBPn csak optikai kimenet van) valóban tud 24bit/96kHz-et? Azt olvastam valahol hogy a legtöbb USB-S/PDIF konverter csak 16/48 max.
Üdv, én MacBook Pro és HD650 közé keresek valamit. A LupusD USB-n keresztül (mert ugye az MBPn csak optikai kimenet van) valóban tud 24bit/96kHz-et? Azt olvastam valahol hogy a legtöbb USB-S/PDIF konverter csak 16/48 max.
Nekem elég lenne egy koax is. Mivel hálózati lejátszóba gondolkodtam, de annyiért vehetek egy alap laptop-ot is. Az egy usb - spdif átalakítóval pedig simán megfelel annak...
- fülelek
- V.I.P.
egyszerű doboz, hogy minél olcsóbb lehessen - úgy sem látszik a készülékek mögött...
Pl. ilyen pici:
Árról még nem lehet beszélni?
Lehet, hogy neked nem esett le, de az ár mindenképp 10eFt alatt lesz, hogy mennyivel, még nem tudom, nem túl sokkal... Nem lesz rajta optikai kimenet, az biztos, csak 1 koax, vagy, ha valaki nagyon háklis, akkor 1 bnc is lehet...
egyszerű doboz, hogy minél olcsóbb lehessen - úgy sem látszik a készülékek mögött...
Pl. ilyen pici:
Árról még nem lehet beszélni?
- fülelek
- V.I.P.
Olyan rég nem volt már akció a HIVOX-nál. Csinálhatnál egyet a munka ünnepére és a "munkáid ünnepe" lehetne, és végre Én is tudnák venni egy Dac-ot.
időnként szokott lenni régebbi gyártású Lupus, amit beszámoltunk, az olcsóbb jóval.
Van most is egy 2 koax bemenettel rendelkező, fa előlapos Lupus, ha valakit érdekel, írjon privátban...
- fülelek
- V.I.P.
Tényleg 1000 forint lesz? Én meg Bélát próbáltam rávenni ilyenre, mert itthon nem lehet ilyet kapni.
Mit jelent nálad a spártai?
...vannak egyéb négyszámjegyű számok is
- electro_static
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
A jövő hét végén lesz usb/spdif konverter is, trafós és anélküli kivitelben (trafósat asztali pécéhez, anélkül meg a nótakönyvekhez ajánljuk.Spártai kinézet, minőségi RCA aljzat, 44,1 és 48 kHz /16bit, Asio támogatás, extra kiszajú táppal és clockkal, négyszámjegyű árral...
Hóha, ez izgalmas; lehet róla tudni esetleg, hogy milyen konverteren alapszik vagy vigye haza akit érdekel és hallgassa meg, hogy mit tud egy másik ilyen célra használt kütyüvel összehasonlítva?
Olyan rég nem volt már akció a HIVOX-nál. Csinálhatnál egyet a munka ünnepére és a "munkáid ünnepe" lehetne, és végre Én is tudnák venni egy Dac-ot.
Tényleg 1000 forint lesz?
Én meg Bélát próbáltam rávenni ilyenre, mert itthon nem lehet ilyet kapni.
Mit jelent nálad a spártai?
- fülelek
- V.I.P.
A jövő hét végén lesz usb/spdif konverter is, trafós és anélküli kivitelben (trafósat asztali pécéhez, anélkül meg a nótakönyvekhez ajánljuk.
Spártai kinézet, minőségi RCA aljzat, 44,1 és 48 kHz /16bit, Asio támogatás, extra kiszajú táppal és clockkal, négyszámjegyű árral...
- fülelek
- V.I.P.
most mi az ára a LUPUS C-nek?mennyi az élettartama a benne lévő akkumulátornak?
46e Ft.
4-5 év
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2112
most mi az ára a LUPUS C-nek?
mennyi az élettartama a benne lévő akkumulátornak?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”