Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivox hálózati szűrő/elosztó
Moderátor: fülelek
Az Alcesekben kondenzátorok, különleges ellenállások és vezetékek, forraszanyagok vannak, pszeudo-kriogén eljárással kezelve. Azért vannak lezárva, mert belül nem lehet megoldani a tökéletes kettős szigetelést, ugyanúgy, mint a különféle elosztósávoknál.
láthatunk egy fotót a belsejéről,vagy szuper titkos?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5149
Az ok elég egyszerű.A németek miatt képeztünk egy alapárat.
Gondolom a vevők ezért nem fognak ránk haragudni,mert jó árakat kapnak tőlünk.
Jöhet a te válaszod is.
Az Alcesekben kondenzátorok, különleges ellenállások és vezetékek, forraszanyagok vannak, pszeudo-kriogén eljárással kezelve. Azért vannak lezárva, mert belül nem lehet megoldani a tökéletes kettős szigetelést, ugyanúgy, mint a különféle elosztósávoknál.
Örülök, hogy valaki jól járt vele.
Elárulom, ha te is elárulod, miért vannak akciósként feltüntetve olyan termékeid, amik soha nem voltak a látványosan áthúzott eredeti áron kínálva?
Az ok elég egyszerű.A németek miatt képeztünk egy alapárat.
Gondolom a vevők azért nem fognak ránk haragudni,mert jó árakat kapnak tőlünk.
Jöhet a te válaszod is.
Webáruház:
- fülelek
- V.I.P.
Ha látom ezt az árat,akkor nem adtam volna el 20-ért az Alces3-at kábellel együtt.
Nekem még a fa dobozos változat volt.Soha nem volt használva.
Elárulnád mi van benne,mert ez a termék is hasonlít a Clarus dobozokhoz.Nem lehet szétszedni.
Lehet,hogy a vevők megérdemelnék,ha leírnád miért meg az árát.
Örülök, hogy valaki jól járt vele.
Elárulom, ha te is elárulod, miért vannak akciósként feltüntetve olyan termékeid, amik soha nem voltak a látványosan áthúzott eredeti áron kínálva?
Elárulnád mi van benne,mert ez a termék is hasonlít a Clarus dobozokhoz.Nem lehet szétszedni.
Lehet,hogy a vevők megérdemelnék,ha leírnád miért éri meg az árát.
Most a Hivox lesz műsoron?
"leírnád miért éri meg az árát."
A hangra gyakorolt hatása miatt...
Mostantól teljes a választék az Alces palettán.
AlcesOne-16e
Alces2 -30e
Alces3 -45e
Alces4 -60e
Lehet kérni főkapcsolót az AlcesOne kivételével mindegyikre felár nélkül.
Az opcionális hálózati kábel 6e/1,5m, de más méretekben is rendelhető.
Az Alcesek IEC szabványú aljzatokkal készülnek (az AlcesOne kivételével),és egységesen összesen 10A RMS (folyamatos) terhelhetőségűek. A dobozok öntvény tiszta alumíniumból készülnek maximális RFI és túlfeszültség védelemmel.
14 nap pénzvisszafizetési garancia, 5 év teljeskörű garancia, a legegyszerűbb audio és audio-vizuális berendezésekre éppúgy hatásosak, mint az audiofil holmikra.
Ha látom ezt az árat,akkor nem adtam volna el 20-ért az Alces3-at kábellel együtt.
Nekem még a fa dobozos változat volt.Soha nem volt használva.
Lehet,hogy a vevők megérdemelnék,ha leírnád miért éri meg az árát.
Webáruház:
Szia Fülelek!
Küldtem egy E-mailt!
Bedugtam itthon az Alcest. Akkora javulást nem okozott a rendszerben, mint nemrég a külső DAC, de nagyságrendekkel többet, mint pl. egy dugóforgatás, kábelcserélgetés vagy különböző hangdoboz-alátétek, hasonlók.
Ami azonnal észrevehető:
- levegősebb lett a színpad, tehát jobban elkülönülnek a hangszerek
- több részlet
- alacsony hangerőn is megmarad a dinamika és a részletesség
Illetve ami megfoghatatlan, próbálom körülírni: áramlik a zene, jó hallgatni, nem akarja kikapcsolni az ember, vagy másik számra váltani. Olyan "folyamatos" Nagyon hülye hasonlat, de mintha a hangjegyek közét is kitöltötték volna.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Ezt akkor lestipistoppoztam
Egyikbe megy az erőlködő, a másikba elosztóval a CD és a DAC.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
sajnos Alces3 dobozhiány miatt még nincs, Alces2 viszont van egy darab pici szépséghibás, (festés) ezt jutányos áron oda tudjuk adni annak, aki érdeklődik. A működése természetesen hibátlan, és ugyanúgy vonatkozik rá az 5 év garancia és 10 év szavatosság. Hálózati kábel nélkül/kábellel a jutányos ár 24e/30e.
Érdeklődni a hivoxmailqkatzgmailpontcom címen lehet.
Bízom benne, hogy mihamarabb megoldódik a dobozok hiánya, hogy minél többen kipróbálhassák rendszerükben, akik eddig még nem tették!
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- fülelek
- V.I.P.
Az alces2 is tovább 'fűzhető' másik alces-re ?
Nem, de később becserélhető nagyobb Alcesre vételi áron.
sajnos Alces3 dobozhiány miatt még nincs, Alces2 viszont van egy darab pici szépséghibás, (festés) ezt jutányos áron oda tudjuk adni annak, aki érdeklődik. A működése természetesen hibátlan, és ugyanúgy vonatkozik rá az 5 év garancia és 10 év szavatosság. Hálózati kábel nélkül/kábellel a jutányos ár 24e/30e.
Az alces2 is tovább 'fűzhető' másik alces-re ?
Hivox Alces3 ->Mytek stereo192 dsd DAC -> AnalogTwoXLR -> CEC HD53n ->
, Stax SR5 Gold, Senn HD650, Shure srh440,a.k.a.:bigmasterg
- fülelek
- V.I.P.
Szia Fülelek!
Kérhetnék egy képet az Alces3-ról?
Előre is köszönöm
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- fülelek
- V.I.P.
Mostantól teljes a választék az Alces palettán.
AlcesOne-16e
Alces2 -30e
Alces3 -45e
Alces4 -60e
Lehet kérni főkapcsolót az AlcesOne kivételével mindegyikre felár nélkül.
Az opcionális hálózati kábel 6e/1,5m, de más méretekben is rendelhető.
Az Alcesek IEC szabványú aljzatokkal készülnek (az AlcesOne kivételével),és egységesen összesen 10A RMS (folyamatos) terhelhetőségűek. A dobozok öntvény tiszta alumíniumból készülnek maximális RFI és túlfeszültség védelemmel.
14 nap pénzvisszafizetési garancia, 5 év teljeskörű garancia, a legegyszerűbb audio és audio-vizuális berendezésekre éppúgy hatásosak, mint az audiofil holmikra.
Mikor be lett kötve az Alces máris érezhető volt a hatása. Nyiltabb, tisztább hangot tapasztaltam. Azt követően, hogy elment pedig jó pár felvétel felkerült még...ez csak mégjobban megerősített abban, hogy érdemes volt beszerezni az Alcest. Nagyon sokat segített nálam a hangon, másoknak is nyugodt szívvel ajánlom.
Ugyanez történt nűlam is, egyesről váltottam négyesre, és attól is javult.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
- fülelek
- V.I.P.
Sokak kívánságára újfent lehet Alces3-ast rendelni!!
Ugyanabban a dobozban van, mint a négyes, de csak három aljzat van rajta, no meg biztosítékház és hálózati kapcsoló.
az ára 46e Ft. (a kettes 30e, a négyes 60e)
Az AlcesOne változatlanul 16e.
Tegnap délután hozzám is beköltözött egy Alces.
Mivel személyesen hozta el hozzám Zoli a készüléket, ezért sok hasznos akusztikai és egyéb jellegű tanáccsal is el lettem látva.
Mikor be lett kötve az Alces máris érezhető volt a hatása. Nyiltabb, tisztább hangot tapasztaltam. Azt követően, hogy elment pedig jó pár felvétel felkerült még...ez csak mégjobban megerősített abban, hogy érdemes volt beszerezni az Alcest. Nagyon sokat segített nálam a hangon, másoknak is nyugodt szívvel ajánlom.
Már nincs hatos Alces, és egész másképp néz ki, most lesz a következő generációváltás, de a kettes, négyes megmarad az AlcesOne mellett.
Az új Alces4 190x190x60mm, alu öntvényből van, és a tetején van a négy aljzat, az oldalán meg a bemenet, kimenet (ide lehet további Alcest csatlakoztatni), és a főkapcsoló. Az Alces2 190x120x40mm és szintén felül vannak a fedeles konnektor aljzatok.
Nemsokára lesz kép is róluk...
Köszönöm a választ!Akkor marad a 4+2 felállás.Várom a képeket.
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- fülelek
- V.I.P.
Már nincs hatos Alces, és egész másképp néz ki, most lesz a következő generációváltás, de a kettes, négyes megmarad az AlcesOne mellett.
Az új Alces4 190x190x60mm, alu öntvényből van, és a tetején van a négy aljzat, az oldalán meg a bemenet, kimenet (ide lehet további Alcest csatlakoztatni), és a főkapcsoló. Az Alces2 190x120x40mm és szintén felül vannak a fedeles konnektor aljzatok.
Nemsokára lesz kép is róluk...
Szia Fülelek!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Alces 6-os elosztónak a magasságát meg tudnád mondani.
A készülő állványom miatt kérdezem, mivel az alsó polc alatt lenne a helye.
És mivel szép, ezért nem szeretném az állvány mögé relyteni
Köszönöm!
Spec.
A DAC-ot ha lesz időm, viszem átkábelezni.
Nexus=ex Specialized001
Biztos ,hogy ezt itt kell hirdetned?
Van adás-vétel topik is...
Sorry, igazad van.
(Időközben elkelt)
Eladó 2-es Alces hálózati szűrő, eredeti hálózati kábelével, + 2 darab rövid kábellel a készülékek felé. Ár: 20.000 Ft Tel: 06702575965
Biztos ,hogy ezt itt kell hirdetned?
Van adás-vétel topik is...
Eladó 2-es Alces hálózati szűrő, eredeti hálózati kábelével, + 2 darab rövid kábellel a készülékek felé. Ár: 20.000 Ft Tel: 06702575965
- fülelek
- V.I.P.
Az mennyire számít, hogy az ALCES közvetlenül a konnektorba csatlakozik, vagy egy hosszabbítóval viszem az áramot az ALCES-ig a konnektortól?
Állítólag mindegy, mert csak az utolsó 1 méter számít, ez igaz?
Úgy a legjobb, ha az Alcest közvetlenül a fali csatlakozóba dugjuk. Lehet hosszabb kábellel is kérni minimális felárral. (Standard 1,5m)