Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Sliders! (ez neked szólt!) Samsung BD C8500

egy ilyen?
http://www.techradar.com/reviews/audio- ... 672/review

osd:

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Sliders
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Sliders »

A BD lejátszók nem vesznek fel semmit, mint ahogy a DVD lejátszók sem. Vannak HDD-s BD lejátszók is (pl. a nagyobb LG-k), de tévétuner azokban sincs.
Nem tudom, mennyit szánsz rá, de egy felvevős set top box + egy LG BD390 lejátszó mindent tud, ami neked kell és nem is kerül sok százezer Ft-ba.

Köszi a választ. Na látod ezt nem is tudtam hogy nincs bennük tuner. De akkor azokban miért van HDD, azon tároljam a filmeket?

Felvevős set top box? Na de hogy? A Set top box ami a TV-hez van (HELLO HD)-s az fel tud venni. A baj az hogy nem lehet róla az anyagokat archiválni.
Ezt valahogy meg lehet oldani hogy át lehessen róla venni az anyagokat? Ehhez milyen berendezésre lenne szükségem?
Nem akarom offolni a témát de lehet másokat is érdekelhet. tehát van arra mód hogy ezeknek a set top boxoknak a HDD-jéről le lehessen menteni egyes műsorokat?

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok!

Nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Professzionális BD játékost szeretnék nézni. Lehetőleg nem méregrágán, ha van ilyen közép-arany út
Először is két lehetséges irány van. Válaszotoktól függően döntöm el hogyan tovább.

1, irány:

- Olyan BD játékost szeretnék vásárolni aminek van belső HDD-jet hogy fel tudjam venni a TV-ből a műsorokat. Nekem a Hello HD TV előfizetésem van. Ehhez tartozik ugyan egy digitális dekóder aminek van belső HDD-je de ugye arról nem lehet USB-n külső HDD-re archíválni a műsorokat sem pedig lemezre menteni nem lehet.
A kérdésem az, hogy egy HDD képes BD játékos közbeiktatásával technikailag meg lehet azt csinálni, hogy a BD játékos fel tudja venni a TV műsorokat? Ha igen hogyan. Ez nagyon fontos lenne. Ha ezt meg lehet csinálni marad az 1. lehetőség.
- Rögtön a második kérdésem: Milyen jó, megbízható BD játékos van ami HD-ben is tud rögzíteni olyan adásokat ami Hd és jó minőségben, a belső HDD-jéről lehet kimásolni külső USB-s HDD-re filmeket. Olvassa a másolt BD, DVD lemezeket is (BD-R, RE DUAL layer is) játszik MKV-t divxet és az NTFS fájlrendszertől sem hal meg.
Van itt valahol buktató?

2, irány:

Ha nem lehet filmeket rögzíteni akkor felesleges a HDD-s BD játékos. HDD-nélküli esetében szintén a fentebb felsorolt tulajdonságok a lényegesek. Van olyan kompromisszum és szívásmentes BD játékos ami nem 1 millió és nem is 300 ezer de mégis nagyon-nagyon jó?

Azért ha van mód az első irányra azt választanám. Kérlek segítsetek.

A BD lejátszók nem vesznek fel semmit, mint ahogy a DVD lejátszók sem. Vannak HDD-s BD lejátszók is (pl. a nagyobb LG-k), de tévétuner azokban sincs.
Nem tudom, mennyit szánsz rá, de egy felvevős set top box + egy LG BD390 lejátszó mindent tud, ami neked kell és nem is kerül sok százezer Ft-ba.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Sliders
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Sliders »

Sziasztok!

Nagy segítséget szeretnék kérni tőletek. Professzionális BD játékost szeretnék nézni. Lehetőleg nem méregrágán, ha van ilyen közép-arany út
Először is két lehetséges irány van. Válaszotoktól függően döntöm el hogyan tovább.

1, irány:

- Olyan BD játékost szeretnék vásárolni aminek van belső HDD-jet hogy fel tudjam venni a TV-ből a műsorokat. Nekem a Hello HD TV előfizetésem van. Ehhez tartozik ugyan egy digitális dekóder aminek van belső HDD-je de ugye arról nem lehet USB-n külső HDD-re archíválni a műsorokat sem pedig lemezre menteni nem lehet.
A kérdésem az, hogy egy HDD képes BD játékos közbeiktatásával technikailag meg lehet azt csinálni, hogy a BD játékos fel tudja venni a TV műsorokat? Ha igen hogyan. Ez nagyon fontos lenne. Ha ezt meg lehet csinálni marad az 1. lehetőség.
- Rögtön a második kérdésem: Milyen jó, megbízható BD játékos van ami HD-ben is tud rögzíteni olyan adásokat ami Hd és jó minőségben, a belső HDD-jéről lehet kimásolni külső USB-s HDD-re filmeket. Olvassa a másolt BD, DVD lemezeket is (BD-R, RE DUAL layer is) játszik MKV-t divxet és az NTFS fájlrendszertől sem hal meg.
Van itt valahol buktató?

2, irány:

Ha nem lehet filmeket rögzíteni akkor felesleges a HDD-s BD játékos. HDD-nélküli esetében szintén a fentebb felsorolt tulajdonságok a lényegesek. Van olyan kompromisszum és szívásmentes BD játékos ami nem 1 millió és nem is 300 ezer de mégis nagyon-nagyon jó?

Azért ha van mód az első irányra azt választanám. Kérlek segítsetek.

anti70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: anti70 »

Köszönöm a segítséget,döntöttem egy Lg bd390 lett,most barátkozom vele.Élőben szebb a készülék mint képen.Ezután később majd egy Dune HD Max,addig jó lesz ez.
Lumin T1 - Siltech SPX-800 G7
Van den Hul The Mountain
Mark Levinson No.390S - Siltech Ruby Hill II
Van den Hul The Second
Mark Levinson No.380S -Acrolink 7N-P4030 II
Van den Hul The Mountain
Mark Levinson 27.5 -Acrolink 7N-PC4030 Leggenda
Siltech FT-12 G2
JBL 250Ti
Beyerdynamic A2+ Amiron Home

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Ha együtt tudsz élni azzal, hogy némely 1,5 Mbit/s-es mkv akadozik, akkor a bd 390-es jó választás, de nem 50-ért, olyan 35e-ért. Az idei modellek közül a BX580-as veri a 390-est, de ez várható is mivel elviekben az útódja, mindkét készülék volt nálam egy időben, így össze tudtam hasonlítani, az 560-570-esekről nem tudok saját tapasztalatot mondani, csak amit a neten olvashatók. A BX580-as egy nagyon jó lejátszó, de az már nem az az árkategória és ha már annál az árnál tartasz, akkor lehet, hogy érdemesebb egy médialejátszóra szánni a pénzt, persze az sem garantálja a tökéletes minőséget, de ha az ember nem akar sokat szánni a dologra v. nem akar sok készüléket a polcán, akkor egy médialejátszóval ki lehetne váltani a dolgokat, viszont ott lesznek egyéb problémák.
A bd390-es egy jó lejátszó, már-már médialejátszó, de azért még mindig "csak" asztali lejátszó tudással bír.

35 ezerért azért nem nagyon dobálnak még az ember után 390-est.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: blakey »

Akkor ha letöltök egy blu x264-s filmet majd avchd-t készítek,nem fogja lejátszani a Pana bd65 csak az LG 390?
Árban az 50000 ft jó ár az LG 390-t?

Ha együtt tudsz élni azzal, hogy némely 1,5 Mbit/s-es mkv akadozik, akkor a bd 390-es jó választás, de nem 50-ért, olyan 35e-ért. Az idei modellek közül a BX580-as veri a 390-est, de ez várható is mivel elviekben az útódja, mindkét készülék volt nálam egy időben, így össze tudtam hasonlítani, az 560-570-esekről nem tudok saját tapasztalatot mondani, csak amit a neten olvashatók. A BX580-as egy nagyon jó lejátszó, de az már nem az az árkategória és ha már annál az árnál tartasz, akkor lehet, hogy érdemesebb egy médialejátszóra szánni a pénzt, persze az sem garantálja a tökéletes minőséget, de ha az ember nem akar sokat szánni a dologra v. nem akar sok készüléket a polcán, akkor egy médialejátszóval ki lehetne váltani a dolgokat, viszont ott lesznek egyéb problémák.
A bd390-es egy jó lejátszó, már-már médialejátszó, de azért még mindig "csak" asztali lejátszó tudással bír.

Moha1976
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 14

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Moha1976 »

Tudásban a BD390 messze a legjobb és minőségben sincs gond vele. NTFS külső HDD-t is kezel, a "nagy nevek" legfeljebb FAT32-t, ami korlátozza a fájlméretet (max. 4 GB) és a kötetméretet (max. 32 GB) is. Persze, egy nagyobb meghajtót hiába is particionálnál, az asztali lejátszók nem tudnak több kötetet vagy több partíciót kezelni.
A Pana BD65-ben fejlesztettek valamit, újabb chipset, SD helyett USB, stb., de kifelejtették pl. az AVCHD-k 24p lejátszását, ami azért elég gáz, lévén az MKV-kből készült AVCHD-k 95%-a BD-rip, ami csak 24p-ben létezik.
Én a "nagy neveket" már kb. 2 évtizede ismerem, volt nekem is Pio hifi, majd Pana DVD/VHS korszakom, de tudom, hogy nem minden arany, ami "nagy név".
A Pana BD és DVD (felvevő & lejátszó) pl. csak egyrétegű -R lemezről olvas DivX-et, MP3-at és Jpeg-et. AVCHD-t már olvas +R (DL) lemezről is.
A Pana BD60 elvileg SD kártyáról is olvas AVCHD-t, gyakorlatilag fel sem ismerte az AVCHD kamerám felvételeit.
Egy Pana DVD felvevő pl. nem képes egy 1,5 órás filmet olyan bitrátával felvenni, hogy a legjobban kitöltse a DVD lemezt és a HDD-ről gyorsmásolással át lehessen venni DVD-re. Funkcionálisan ez kb. a noname kategória.
A Pio DVD felvevőit pl. össze lehet kötni PC-vel is, de az USB portja csak 1.0-ás, így azon keresztül semmit sem tud lejátszani, még pendrive-ról sem. Egy 4 GB-s film felmásolása a beépített HDD-re kb. 20-30 perc. És még hosszan sorolhatnám a "nagy nevek" különböző készüléktípusainak primitívségeit.
Szóval a speckóban felsorolt funkciók nem egészen úgy működnek a "nagy neveknél", ahogy az ember elvárná tőlük.

Igen ez így igaz, nekem is pana cuccaim vannak és sajnos szembesültem ezekkel a hiányosságokkal. Hiába DivX kompatibilis, se a DVD felvevőm, se a BD lejátszóm nem hajlandó (csak elvétve) lejátszani. Vettem is erre a célra egy kis LG DVD játékost, amit szintén nagyon szeretek.
Egy valamiben nagyon meg vagyok elégedve velük és ez az, amiért még kompromisszumok mellett is a "nagy neveket" választottam: minőségben nagyságrendekkel túlmutat a "kisebb neveken".

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Ezt nem tudtam,de elég nagy szégyen akkor az LG-re nézve,hogy visszafejlődött.Legalább konzekvensek lennének és a már meglévő szolgáltatásokat vinnék tovább a következő generációkba is.

Nem fejlődött vissza, csak nem szabad azt hinni, hogy az idei legkisebb játékos is veri a tavalyi csúcskészüléket. 90-es végű még nem is jelent meg az idei szériában.
Az 550-est hasonlíthatjuk a tavalyi 350-hez, az 570-est a tavalyi 370 hez. 590 még nincs, talán nem is lesz már.
A tavalyiakhoz képest viszont idén már van 560 és 580 is, tehát bővült a termékpaletta. Sőt, vannak nagyobb DB lejátszóik is beépített HDD-vel, hogy ne kelljen külső HDD-ket aggatni az USB csatira (bár azt is lehet, felmásoláshoz hasznos is).

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Idei modell többet nyújt? BD550, BD560, BD570 mind kevesebbet tud. Talán egyedül a BX580, de az meg még sokkal drágább.

Ezt nem tudtam,de elég nagy szégyen akkor az LG-re nézve,hogy visszafejlődött.Legalább konzekvensek lennének és a már meglévő szolgáltatásokat vinnék tovább a következő generációkba is.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Ez igy ebben a formában nem igaz,sok Pio modell játszik divx-et (320,430,51FD,LX91).Továbbá olvastam valahol a neten,hogy némi ügyeskedéssel (hasonló,vagy ugyanolyan módszerrel,mint YvsMad)képes az mkv-t is lejátszani.

Igen, az MKV-ból AVCHD-t kell csinálni, mint az összes többi lejátszó számára.
Akkor talán rugaszkodjunk el az általánosítástól és nevezzünk meg egy vagy esetleg két olyan Pio típust, ami tudásban és árkategóriában is szóba jöhet.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Az LG bd-390 még tavalyi modell,az ide paletta azért több szolgáltatást nyújt,ha már ennél a márkánál maradsz.

Idei modell többet nyújt? BD550, BD560, BD570 mind kevesebbet tud. Talán egyedül a BX580, de az meg még sokkal drágább.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Akkor ha letöltök egy blu x264-s filmet majd avchd-t készítek,nem fogja lejátszani a Pana bd65 csak az LG 390?

Le fogja játszani, csak nem 24p-ben és ezért ricegni fog a képe.
Az árat te döntsd el, hogy mennyit adsz ki egy lejátszóért.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Egy Bluray lejátszón ne divx-ket nézegessünk már 600x300-as felbontásokban.Mkv-re meg inkább média player a jobb választás.
A Te eseted a Pio-val meg azért elég egyedi,nem szabad általánosítani.A márka szerintem sokkal megbízhatóbb pl. az LG-nél.

Most egy blu, később majd valamikor Dune. De addig is jó lenne a meglévő DivX-eket és a jobb MKV-kat lejátszani valamivel.

Tudásban a Pio a leggyengébb a szóba került játékosok közül. Sőt Pio-ból meg sem neveztünk egy konkrét játékost, csak úgy általában, mint a "tökéletes márkát". Nem kell márkákat isteníteni, főleg nem úgy, hogy nem is ismerjük a kérdéses készülékeiket. Gyári BD-re jók, másért nem érdemes Piot venni.

anti70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Az LG bd-390 még tavalyi modell,az ide paletta azért több szolgáltatást nyújt,ha már ennél a márkánál maradsz.

Igen 2009-s,de az újakat nagyon szidják.Nem egyszerü választani.
Van den Hul The Mountain
Van den Hul The Second
Van den Hul The Mountain
Siltech FT-12 G2
JBL 250Ti

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

A Pio aztán végképp nem játszik le sem DivX-et

Ez igy ebben a formában nem igaz,sok Pio modell játszik divx-et (320,430,51FD,LX91).Továbbá olvastam valahol a neten,hogy némi ügyeskedéssel (hasonló,vagy ugyanolyan módszerrel,mint YvsMad)képes az mkv-t is lejátszani.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

anti70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Van den Hul The Mountain
Van den Hul The Second
Van den Hul The Mountain
Siltech FT-12 G2
JBL 250Ti

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

A Pio aztán végképp nem játszik le sem DivX-et, sem MKV-t, netes elérése sincs, max. firmware frissítés.
Én meg azóta kerülöm a Pio-t, hogy egy híres, THX Select AV erősítőjük fél évesen 3x leégett úgy, hogy csak be volt kapcsolva, de nem szólt semmilyen forrás. A 3. javítás kifizetése után (az európai gari Mo-on nem érvényes ) már elegem lett az egész márkából. Ennyit a hosszú távú megbízhatóságról.

Egy Bluray lejátszón ne divx-ket nézegessünk már 600x300-as felbontásokban.Mkv-re meg inkább média player a jobb választás.
A Te eseted a Pio-val meg azért elég egyedi,nem szabad általánosítani.A márka szerintem sokkal megbízhatóbb pl. az LG-nél.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Elsőre én is egy Pio-t néztem,de az alábírtak miatt nem kell,a Panasonic lejátszik Dvix-t és van youtube (HD videot is lejátszik a portálról?) meg még egy pár elérhetőség.Neked bd60 volt a Pana bd65 mennyiben más?Az LG-t nekem is nehéz elfogadni hogy felveszi a versenyt a klasszikus márkákkal,de lehet változtatni kell a beidegződéseken.LG bd 390-t 50000ft ért tudok meg egy használt Panasonic bd65-t 30000ft-t.Ha tudtok olcsóbban ne tartsátok magatokban,jó a pár hónapos alig használt is csak hibátlan és karcmentes legyen.Most többet nem tudok és nem is akarok rászánni,a későbbiekben a cél egy Dune.

Tudásban a BD390 messze a legjobb és minőségben sincs gond vele. NTFS külső HDD-t is kezel, a "nagy nevek" legfeljebb FAT32-t, ami korlátozza a fájlméretet (max. 4 GB) és a kötetméretet (max. 32 GB) is. Persze, egy nagyobb meghajtót hiába is particionálnál, az asztali lejátszók nem tudnak több kötetet vagy több partíciót kezelni.
A Pana BD65-ben fejlesztettek valamit, újabb chipset, SD helyett USB, stb., de kifelejtették pl. az AVCHD-k 24p lejátszását, ami azért elég gáz, lévén az MKV-kből készült AVCHD-k 95%-a BD-rip, ami csak 24p-ben létezik.
Én a "nagy neveket" már kb. 2 évtizede ismerem, volt nekem is Pio hifi, majd Pana DVD/VHS korszakom, de tudom, hogy nem minden arany, ami "nagy név".
A Pana BD és DVD (felvevő & lejátszó) pl. csak egyrétegű -R lemezről olvas DivX-et, MP3-at és Jpeg-et. AVCHD-t már olvas +R (DL) lemezről is.
A Pana BD60 elvileg SD kártyáról is olvas AVCHD-t, gyakorlatilag fel sem ismerte az AVCHD kamerám felvételeit.
Egy Pana DVD felvevő pl. nem képes egy 1,5 órás filmet olyan bitrátával felvenni, hogy a legjobban kitöltse a DVD lemezt és a HDD-ről gyorsmásolással át lehessen venni DVD-re. Funkcionálisan ez kb. a noname kategória.
A Pio DVD felvevőit pl. össze lehet kötni PC-vel is, de az USB portja csak 1.0-ás, így azon keresztül semmit sem tud lejátszani, még pendrive-ról sem. Egy 4 GB-s film felmásolása a beépített HDD-re kb. 20-30 perc. És még hosszan sorolhatnám a "nagy nevek" különböző készüléktípusainak primitívségeit.
Szóval a speckóban felsorolt funkciók nem egészen úgy működnek a "nagy neveknél", ahogy az ember elvárná tőlük.

anti70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Elsőre én is egy Pio-t néztem,de az alábírtak miatt nem kell,a Panasonic lejátszik Dvix-t és van youtube (HD videot is lejátszik a portálról?) meg még egy pár elérhetőség.Neked bd60 volt a Pana bd65 mennyiben más?Az LG-t nekem is nehéz elfogadni hogy felveszi a versenyt a klasszikus márkákkal,de lehet változtatni kell a beidegződéseken.LG bd 390-t 50000ft ért tudok meg egy használt Panasonic bd65-t 30000ft-t.Ha tudtok olcsóbban ne tartsátok magatokban,jó a pár hónapos alig használt is csak hibátlan és karcmentes legyen.Most többet nem tudok és nem is akarok rászánni,a későbbiekben a cél egy Dune.
Van den Hul The Mountain
Van den Hul The Second
Van den Hul The Mountain
Siltech FT-12 G2
JBL 250Ti

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Ahogy elnézem a felsorolt cuccaidat,én nem biztos,hogy ebben a kategóriában gondolkodnék a helyedben.Ha elsősorban Bluray és Dvd a fő irányvonal akkor mondjuk pl.egy Pioneer gép valószínűleg kielégítené az elvárásaidat (még a belépő szinten is) kép- és hangminőség tekintetében,továbbá hosszú távú megbízhatóság terén is.Egy LG-vel kapcsolatban vannak kételyeim az élettartamot tekintve.

A Pio aztán végképp nem játszik le sem DivX-et, sem MKV-t, netes elérése sincs, max. firmware frissítés.
Én meg azóta kerülöm a Pio-t, hogy egy híres, THX Select AV erősítőjük fél évesen 3x leégett úgy, hogy csak be volt kapcsolva, de nem szólt semmilyen forrás. A 3. javítás kifizetése után (az európai gari Mo-on nem érvényes ) már elegem lett az egész márkából. Ennyit a hosszú távú megbízhatóságról.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Köszönöm ez kielégítő válasz volt.Most már teljesen elbizonytalanodtam.A Panasonicról még nem hallottam hogy kezdett szétesni a képe.Még annyi,hogy az LG bd390-re nem jellemző azok a negatívumok amik például a BD560-ra?

Ahogy elnézem a felsorolt cuccaidat,én nem biztos,hogy ebben a kategóriában gondolkodnék a helyedben.Ha elsősorban Bluray és Dvd a fő irányvonal akkor mondjuk pl.egy Pioneer gép valószínűleg kielégítené az elvárásaidat (még a belépő szinten is) kép- és hangminőség tekintetében,továbbá hosszú távú megbízhatóság terén is.Egy LG-vel kapcsolatban vannak kételyeim az élettartamot tekintve.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

A BD390 stabil gép, nem fagyogat, a képe is rendben van. Mostanra már lement annyira a használt ára, hogy érdemes megfontolni.
A Pana képe érdekes volt az utolsó időkben, mintha a 3 szín külön életet élt volna. Pl. az egyik szín lemaradt és csak késéssel követte a másik kettőt. Utána leállítva és újraindítva a filmet rendbe jött a dolog, de többször is előfordult különböző lemezekkel, amikkel azelőtt hibátlanul ment, én meg nem akartam ezzel a hibával tovább használni.

Érdekes amit írsz a Paná-val kapcsolatban,nem méltó egy ilyen nevű gyártóhoz.Az LG-vel én meg speciel úgy vagyok,hogy még hajszárítót se vennék ebből a márkából (valószínű régi beidegződés,de nem tehetek róla).

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”