Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wd Tv Hd Media Player
- aftereight
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 22
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok, WD TV HD-szeretnék vásárolni, rev 2.-őt.Hol tudom legjobb áron beszerezni, ahol biztos rev 2.-t kapok?
Előre is köszönöm a segítséget!
A rev 2-n a Live-ot érted?
Üdv
nem, a wd tv hd-nak nem rég megjelent a második generációja, de külsőre nagyon minimális eltéréssel ugyanaz, mint a régi. Különbség a cikkszámban van
a REV1: WD00AVN vagy WD00AVP
a REV2: WDBABG0000NBK vagy WDBABF0000NBK
a REV2-ben a LIVE professzora van, LAN funkciók nélkül.
Engem az érdekelne, hogy hol lehet REV2-t kapni legjobb áron!
Üdv.
Philips cd940 (full soner átépítés), soner audio elő/végfok, soner audio SL-1, soner táp-elosztó, harmonic technology kábelek, video: panasonic plasma, dune hd max, audioquest vodka
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok, WD TV HD-szeretnék vásárolni, rev 2.-őt.Hol tudom legjobb áron beszerezni, ahol biztos rev 2.-t kapok?
A rev 2-n a Live-ot érted?
Üdv
UPSakku.hu
- aftereight
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 22
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok, WD TV HD-szeretnék vásárolni, rev 2.-őt.
Hol tudom legjobb áron beszerezni, ahol biztos rev 2.-t kapok?
Philips cd940 (full soner átépítés), soner audio elő/végfok, soner audio SL-1, soner táp-elosztó, harmonic technology kábelek, video: panasonic plasma, dune hd max, audioquest vodka
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok!Én is szertnék egy ilyet venni, 25EFt-ért dobják az emberhez.Jó lenne az mkv lejátszás!
Mkv dts hangot kiküldi optikaira?
Eladom a dvd lejátszót, veszek egy ilyet.
Dts hangot kiküldi optikain, le nem keveri, de már megjelent a rev.2-s változat erősebb procival, az már le is keveri optikain, dts persze továbbra is kimegy optikain csúnya volna ha nem.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok!
Én is szertnék egy ilyet venni, 25EFt-ért dobják az emberhez.Jó lenne az mkv lejátszás!
Mkv dts hangot kiküldi optikaira?
Eladom a dvd lejátszót, veszek egy ilyet.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Wd Tv Hd Media Player
a különféle firmware-kről: http://wiki.wdtv.org/doku.php?id=wdtv_firmware_hacks
Wd Tv Hd Media Player
lassan 1 hete, hogy vettem egy ilyen masinát, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Egyedül a DTS audio fájlok (wav) lejátszásánál van problémám, mégpedig serceg, sistereg, és a zenét nem játsza le.
Nagyon megörültem neki, amikor megtaláltam ezt az oldalt:
http://b-rad.cc/wdlxtv
ugyanis itt le lehet tölteni hozzá linuxos firmware-t tele hasznos funkciókkal. Még nem volt időm kipróbálni, de az pl nagyon tetszik, hogy egy USB-RJ45-ös átalakítóval (lentebb a képen) hálózatba lehet kötni és képes a hálózati megosztásokat kezelni.
és még sok egyéb mást is rá lehet erőszakolni, mint pl: telnet szerver, ftp szerver, stb
Wd Tv Hd Media Player
s.o.s segitség kénne hogy elindul e a masina külső dvd rw ről nagyon fontos volna de csak az irja aki probálta is elöre is köszönöm wd média centerröl beszélek
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen kütyü vásárlásán. Nekem veletek ellentétben nem mkv hanem wmv9 HD illetve fullhd lejátszására kellene elsősorban.
1 kérdés: az új firmware el már teljesen megoldódott a 23,976fps röcögés probléma? Vagy úgy néz ki, hogy hardwerszintű a gond?
TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate
- balinyo
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem a lejátszóval kapcsolatban, lehet, hogy ezekről már volt szó, de ameddig visszaolvastam, nem találtam róla választ.
A) Válogatós a külső USB-s HDD-kkel szemben? Azaz várhatóan együttműködik egy normál 3.5-es külső usb tárolóval, ami nem WD? Számít, hogy ata vagy sata a benne lévő HDD?
:lol!: ISO fájlokat gondolom nem tud megnyitni? Azaz ha dvd-t nézne az ember HDD-ről, akkor VIDEO_TS könyvtárból indítható a dvd?
Köszi előre is a válaszokat.
Szia,
Egyáltalán nem válogatós, amivel gondja volt, az PC-n sem viselkedett jól.
ISO-ból lejátssza a dvd-t, csak nincs menü.
Köszönöm, közben ma megvettem, ki is próbáltam, hát ár érték arányban verhetetlen. Rögtön firmware-t frissítettem, rádugtam a külső hdd-met, és mindent lejátszik róla válogatás nélkül. Ráadásul a full HD projektoron is jó a képe, BD rip mkv-t is néztem rajta, elég ütős.
Illetve utánaolvastam a hivatalos fórumon, elvileg a következő firmben az ISO dvd fájl menükezelését is orvosolják.
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem a lejátszóval kapcsolatban, lehet, hogy ezekről már volt szó, de ameddig visszaolvastam, nem találtam róla választ.
A) Válogatós a külső USB-s HDD-kkel szemben? Azaz várhatóan együttműködik egy normál 3.5-es külső usb tárolóval, ami nem WD? Számít, hogy ata vagy sata a benne lévő HDD?
:lol!: ISO fájlokat gondolom nem tud megnyitni? Azaz ha dvd-t nézne az ember HDD-ről, akkor VIDEO_TS könyvtárból indítható a dvd?
Szia,
Egyáltalán nem válogatós, amivel gondja volt, az PC-n sem viselkedett jól.
ISO-ból lejátssza a dvd-t, csak nincs menü.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
- balinyo
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok!
Wd Tv Hd Media Player
lassan 3 hete használok egy ilyen masinát.Azazhogy használnám...Ahogy hazahoztam 3 hete,első élményem az volt, hogy a távirányítóra nem reagált,amikor véletlenül igen akkor minden szaladgált a menüpontok között megállíthatatlanul.Visszavittem az edigibe,de nem volt másik belőle.Gyötörtem tovább, egyszercsak elfogadta a firmware frissítést és el kezdett szépen működni... a mai napig.Ma újra kezdte,de sajna már hiába akarok firmware-t frissíteni, nincs újabb...az ikonok pedig szaladgálnak hol le-fel, hol jobbra balra. Egyébiránt a kép és hangminőséggel maxi meg vagyok (voltam)elégedve...Másnál is volt ilyen hibajelenség?
ha visszább olvasol, láthatod!
én beírtam ezt a jellegű tapasztalatomat, de lebénáztak, hogy én vagyok béna és nem tudom megfelelően nyomkodni a távirányítót...
majd írták, hogy ez csak egyedi hiba lehet nálam. :foto:
időközben egy másik fórumon olvastam, hogy aki "lebénázott", annak is előjött ez... :kiraly:
Én nem foglak Téged lebénázni,de január eleje óta használok egy ilyen kütyüt napi szinten (gyakorlatilag csak mkv filmek nézésére,ez is volt a szándék) de a távirányítóval még soha semmi baj nem volt.Amióta meg javitották a Dts hang röccenéseket,nekem hibátlan a gép.Az eltelt fél év alatt annyi gondom volt vele,hogy talán 2 alkalommal kellett újrainditani lefagyás miatt.Nekem ár-érték arányban sokkal jobban megérte,mintha a kukoricásat vettem volna (tele számomra haszontalan szolgáltatásokkal).Csakhogy még valaki megvédje ezt a kis kütyüt :kiraly:
Wd Tv Hd Media Player
lassan 3 hete használok egy ilyen masinát.Azazhogy használnám...Ahogy hazahoztam 3 hete,első élményem az volt, hogy a távirányítóra nem reagált,amikor véletlenül igen akkor minden szaladgált a menüpontok között megállíthatatlanul.Visszavittem az edigibe,de nem volt másik belőle.Gyötörtem tovább, egyszercsak elfogadta a firmware frissítést és el kezdett szépen működni... a mai napig.Ma újra kezdte,de sajna már hiába akarok firmware-t frissíteni, nincs újabb...az ikonok pedig szaladgálnak hol le-fel, hol jobbra balra. Egyébiránt a kép és hangminőséggel maxi meg vagyok (voltam)elégedve...Másnál is volt ilyen hibajelenség?
Udv!
Volt nekem is ilyen gondom és azt csináltam, mivel nem akartam szétszedni, mint külföldi fórumokon, hogy fekete szövetet ragasztottam az infra érzékelője elé és azóta tökéletesen megy, egyszerűen túl érzékeny a kis hülye. Külföldi fórumokon filmszalagot raktak az infra elé, de belülről.
Wd Tv Hd Media Player
Köszi, olvastam,végülis a te gondod megoldódott valahogy?Én viszem a héten szervízbe, valamit majd kezdenek vele
nem igazán, de azért használható...
több hétig volt szervízben, de nem csináltak vele semmit. :foto:
talán több szerencséd lesz.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Wd Tv Hd Media Player
én beírtam ezt a jellegű tapasztalatomat, de lebénáztak, hogy én vagyok béna és nem tudom megfelelően nyomkodni a távirányítót...
időközben egy másik fórumon olvastam, hogy aki "lebénázott", annak is előjött ez... :kiraly:
Köszi, olvastam,végülis a te gondod megoldódott valahogy?Én viszem a héten szervízbe, valamit majd kezdenek vele
Wd Tv Hd Media Player
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Wd Tv Hd Media Player
Wd Tv Hd Media Player
Tegnap kijött az új fw! ( 1.02.08. )
Wd Tv Hd Media Player
A menübe való nem kellő reagálás pedig annak lehet a következménye, hogy türelmetlenségedben többször megnyomtad.(velem is előszokott fordulni)
ezt vitatom!
azt, hogy egy gombnyomásra (de legyen türelmetlenségből 2 vagy 3) végig görget 30 filmet.
Persze vitathatod, hisz jogállamban élünk
A ring egyik oldalán te vagy, akinek -elmondásaid alapján- egy-két napig volt a birtokodban, egy feltehetően gyári hibás eszköz. A másik oldalon meg én vagyok, meg az a sok száz (talán ezer) ember, aki teljes megelégedéssel használja már több hónapja a kütyüt
jól olvasom (a másik fórumon), hogy Te is beleszaladtál ebbe?
Wd Tv Hd Media Player
Vettem a WD tv-hez egy 1Tb-os WD külső Hdd-t.
Pont befér a tv álvány polcára, a wd tv mellé, viszont alul, és felül nem tud szellőzni csak hátúl. Elég az neki vagy inkább fektetve használjam.
Egyáltalán lehet fektetve is használni, és vajon melyik oldalán?
Wd Tv Hd Media Player
Sharkoon SATA Quickport-al már próbálta valaki a WD TV-t? Ha működik vele akkor jó megoldás lehet a vinyókhoz, nekem legalábbis. A gépbe is tennék egy usb hosszabbító kábelt és a wd-be is. A gépem mellé kivezetem mindkettőt, és ha a gépről másolni kell az anyagot, nem kell mászkálni, csak átdugni. Állítólag ki is kapcsolja a vinyót bizonyos tétlenség után. Ráadásul a tárolásra használt vinyók sima 3,5-esek lehetnek, és nem kell rack nekik.
>> Ez az <<
Találtam olcsó noname darabot is, amin több usb port is van, de gondolom azokon az usb portokon nem lehet csatlakoztatni a wd-t. Ráadásul félek a noname motyóktól, vagy vajon ez semmivel nem lenne rosszabb mint a Sharkoon?
>> Ez a noname <<
Nos, válaszolok magamnak, talán mást is érdekel:
Vettem egy noname USB-s SATA HDD dokkolót, olyat ami a linken van. Tökéletesen működik a WD TV-vel, 10 perc tétlenség után leállítja a vinyót, ha leválasztom a vinyót akkor is szépen lekapcsolja, stb. tehát ha valaki "sima" 3,5"-os vinyókon tárolja a filmjeit, annak ideális választás lehet egy ilyen kütyü (mondjuk a 2,5"-os sata vinyókat is fogadja). Én a WD-be és a PC-mbe is raktam egy usb hosszabbító kábelt, és a pc-nél tudom átrakosgatni abba a csatiba amelyiknél használni akarom. Jóval olcsóbb megoldás pár tb adatnál mint a kis 2,5"-os vinyók, nekem tetszik.
Még beszerzek egy 16GB-os pendrive-ot is és arról megy majd a filmezés, tárolásra meg jöhetnek a vinyók
Wd Tv Hd Media Player
Sziasztok!
Miért nincs hang amikor a HDV kamerám anyagát (m2ts) játszom le?
Pedig már a 07-es fw van fent.
Szinte mindent szépen lejátszik, csak a Planet Earth-nél mintha picit akadozna.
Mondjuk arra valami hddvd-mkv-t ír ki, nem blu-ray rip-et, és a gyári sw egyáltalán nem játszotta le.
Jó kis masina, csak most vehetem a hdd-ket hozzá..
Ha a planet Earth-ból az 1080p-s verziót nézed, akkor azt hiszem az az a verzió ami nekem mindenen akadt, még pc-n is. Azt hiszem az vmi wines formátumban van kódolva.
Nekema 720p-s vezió van meg és tökéletesen játsza a popi.
Wd Tv Hd Media Player
Sharkoon SATA Quickport-al már próbálta valaki a WD TV-t? Ha működik vele akkor jó megoldás lehet a vinyókhoz, nekem legalábbis. A gépbe is tennék egy usb hosszabbító kábelt és a wd-be is. A gépem mellé kivezetem mindkettőt, és ha a gépről másolni kell az anyagot, nem kell mászkálni, csak átdugni. Állítólag ki is kapcsolja a vinyót bizonyos tétlenség után. Ráadásul a tárolásra használt vinyók sima 3,5-esek lehetnek, és nem kell rack nekik.
>> Ez az <<
Találtam olcsó noname darabot is, amin több usb port is van, de gondolom azokon az usb portokon nem lehet csatlakoztatni a wd-t. Ráadásul félek a noname motyóktól, vagy vajon ez semmivel nem lenne rosszabb mint a Sharkoon?
>> Ez a noname <<
Wd Tv Hd Media Player
Ha a planet Earth-ból az 1080p-s verziót nézed, akkor azt hiszem az az a verzió ami nekem mindenen akadt, még pc-n is. Azt hiszem az vmi wines formátumban van kódolva.
Igen, 1080p! Akkor kipróbálom hogy az xbox360 viszi-e. Ha tényleg valami win-es kódolás akkor lehet hogy menni fog rajta.
Viszont megnéztem 720p-be (A jó, a rossz, és a csúf) filmet, nagy élmény volt.