Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Érdeklődni szeretnék. Már nagyon régóta htpc-t használok de mindig is tetszettek a bd lejátszók. Szóval azt kérdezném hogy egy htpc-hez (mpc-hc, madVR, vetítő) képest milyen kép és hangminőséget képvisel mondjuk egy pio 140/150/450 vagy a jobb lejátszók. Aki esetleg használta vagy hasonlította a két megoldást, várom a véleményét. Előre is köszi.
Nehéz megmondani, mivel a HTPC-k felépítése nem egységes, nagyban függ a beépített kártyák minőségétől.
A BD lejátszók alapvetően optikai lemezt olvasnak, a hálózati és HDD kezelési képességük erősen korlátozott egy (HT)PC-hez képest.
A rákötött HDD-n nem tudsz vele fájlműveleteket végezni, le kell venni róla és áttenni PC-re.
XBMC jellegű kezelőfelület nincs rajtuk, csak sima fájllistát látsz borítók és leírások nélkül.
Nincs kereső funkció, a listában nem tudsz egérrel gyorsan görgetni, a távirányítóval kell egyesével léptetni több száz (vagy akár több ezer) címen át.
Torrentezni nem lehet vele, kell mellé egy kiszolgáló számítógép (vagy még NAS is) mindenképpen.
Codec-eket sem tudsz frissíteni túl sűrűn.
Cserébe kicsi és nem zúg éjjel-nappal. Arra való, hogy filmet nézzél jó minőségben, a PC-k extra szolgáltatásai nélkül.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu-Ray lejátszók
Érdeklődni szeretnék. Már nagyon régóta htpc-t használok de mindig is tetszettek a bd lejátszók. Szóval azt kérdezném hogy egy htpc-hez (mpc-hc, madVR, vetítő) képest milyen kép és hangminőséget képvisel mondjuk egy pio 140/150/450 vagy a jobb lejátszók. Aki esetleg használta vagy hasonlította a két megoldást, várom a véleményét. Előre is köszi.
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, Audiquest Niagara 3000, Bryston 4B Cubed, Bryston BP-17 Cubed, Bryston BDA-3.14, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618
Blu-Ray lejátszók
Mi van??? Milyen sávszélességi gond? Ember, 2014 írunk!
Egy normális, 2 magos NAS gond nélkül biztosítja számomra a BD.iso lejátszást a pióval, közben megy a torrent is a NAS-on (közel 20-30 aktív torrenttel), és csüng rajta 2 laptop, amelyiken szintén megy egy BD film lejátszása a lányomnak, és közben a második laptoppal másolok rá adatokat. És semmi-sem akad! Természetesen mindez gigabites vezetékes hálózaton.
Szóval az összes lejátszó, laptop, stb. mind vezetéken lóg? 2014?
Még szerencse, hogy hordozható eszközeid vannak. Okostelefont nem kábeleztél be?
A másolás nem érdekes, mert nem kell valós időben történnie, mehet akár 5x annyi idő alatt, közben 100x megállva. Torrent dettó ugyanaz.
A nagy bitrátájú lejátszás érdekes egyedül, 2-3 szobába külön lejátszókra/tévékre, főleg nagyobb távolságra vezeték nélkül. Ez az ami nem megy még 2014-ben sem zökkenők nélkül. Akárhány magos a szervered, nem ott van a szűk keresztmetszet, hanem az otthoni WLAN hálózatok sávszélességében.
Egy tévé kiszolgálásához meg nem fogok NASsolni.
(Bocs a stílusért, csak ez a véleményem.)
A NAS nálam nem játszik, pont azt nem tudja a korlátozott sávszélesség miatt, ami az előnye lenne.
(Kiváncsi vagyok, hogyan játszol le NAS szerverről egyszerre két helyen BD .ISO filmet. Ha meg nem lehet, akkor minek a NAS?)
Egy normális, 2 magos NAS gond nélkül biztosítja számomra a BD.iso lejátszást a pióval, közben megy a torrent is a NAS-on (közel 20-30 aktív torrenttel), és csüng rajta 2 laptop, amelyiken szintén megy egy BD film lejátszása a lányomnak, és közben a második laptoppal másolok rá adatokat. És semmi-sem akad! Természetesen mindez gigabites vezetékes hálózaton.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 171
Blu-Ray lejátszók
A NAS nálam nem játszik, pont azt nem tudja a korlátozott sávszélesség miatt, ami az előnye lenne.
(Kiváncsi vagyok, hogyan játszol le NAS szerverről egyszerre két helyen BD .ISO filmet. Ha meg nem lehet, akkor minek a NAS?)
Blu-Ray lejátszók
A pio is tudja "dobozból kicsomagolva" az AVCHD lejátszást a gyári FW-vel is, de minek vacakoljak a kicsomagolással egy merevlemezre, ha most egyszerűen a NAS-sal letöltöm a BD filmet (pl. iso-ban vagy BDMV könyvtár formában), és utána semmilyen további beavatkozás nélkül a pio gond nélkül lejátssza a NAS-ról az SMB vagy NFS hálózaton (nálam itthon mind2 hálózat be van állítva, bár az SMB-t használom leggyakrabban).
Blu-Ray lejátszók
Pio után/mellett szerintem csalódás lesz, eleve nem kezeli az újraírható lemezeken ezen formátumokat. HDD-ről nem megy a 24p, legalábbis a korábbiaknál ez volt, nem hiszem, hogy változtattak ezen.
A Cinavia kevés filmnél van jelen és csak az eredeti hangsáv tartalmazza, a magyar szinkron pl nem, tehát úgy tovább megy a film, de már elég sok filmből ki lett véve a védelem
AVCHD-t lejátszik újraírható lemezről is (nekem volt már korábban Pana BD60 lejátszóm, azon kísérleteztem ki).
A használati nem ír semmilyen 24p korlátozásról, ezt ki kell próbálni a gyakorlatban. (Legalább lesz miért megtartani a Pio-t.)
A Cinavia feltörhetőségének örülök, inkább egy kis munka a szoftverrel, minthogy ne tudjam a kedvenc készülékemet ilyen hülyeség miatt megvenni/használni.
Hát nekem az .ISO lejátszáshoz nem kell custom FW: kibontom Daemon tools-szal a HDD AVCHD könyvtárába. Nem kerül több időbe és nem foglal több helyet.
Az .ISO lejátszás számomra olyan, mint a lemezt tokkal együtt lejátszani. Nagy marhaság erre hajtani, miközben pofonegyszerű a megoldás.
A pio is tudja "dobozból kicsomagolva" az AVCHD lejátszást a gyári FW-vel is, de minek vacakoljak a kicsomagolással egy merevlemezre, ha most egyszerűen a NAS-sal letöltöm a BD filmet (pl. iso-ban vagy BDMV könyvtár formában), és utána semmilyen további beavatkozás nélkül a pio gond nélkül lejátssza a NAS-ról az SMB vagy NFS hálózaton (nálam itthon mind2 hálózat be van állítva, bár az SMB-t használom leggyakrabban).
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
Hát nekem az .ISO lejátszáshoz nem kell custom FW: kibontom Daemon tools-szal a HDD AVCHD könyvtárába. Nem kerül több időbe és nem foglal több helyet.
Az .ISO lejátszás számomra olyan, mint a lemezt tokkal együtt lejátszani. Nagy marhaság erre hajtani, miközben pofonegyszerű a megoldás.
Blu-Ray lejátszók
Most rendeltem egy még újabb Pana készüléket (2013-14 modell), kiváncsi leszek, hogy az hogyan fogja kezelni a meglévő BD ripjeimet (MKV és AVCHD).
Bár már a Pio 450 is Cinaviás a használatija szerint.
Pio után/mellett szerintem csalódás lesz, eleve nem kezeli az újraírható lemezeken ezen formátumokat. HDD-ről nem megy a 24p, legalábbis a korábbiaknál ez volt, nem hiszem, hogy változtattak ezen.
A Cinavia kevés filmnél van jelen és csak az eredeti hangsáv tartalmazza, a magyar szinkron pl nem, tehát úgy tovább megy a film, de már elég sok filmből ki lett véve a védelem.
Blu-Ray lejátszók
Hát nekem az .ISO lejátszáshoz nem kell custom FW: kibontom Daemon tools-szal a HDD AVCHD könyvtárába. Nem kerül több időbe és nem foglal több helyet. Még csak lemezre sem kell kiírni abban reménykedve, hogy talán nem a kukának gyártok Cinaviás felvételt. Cserébe megmarad a magyar menü, amit az asszony és a gyerek is tud használni, mert ugye a custom FW csak kínaiul és angolul tud.
Az .ISO lejátszás számomra olyan, mint olyan lejátszót keresni, ami a lemezt tokkal együtt lejátssza. Nagy marhaság erre hajtani, miközben pofonegyszerű a megoldás.
Koncert BD lemezeim egyikén sincs Cinavia (csak koncert BD-ket vásárolok, filmeket nem) sőt, azok régiókód függetlenek.
Mondjuk custom FW nélkül hogy játszottál le .ISO fájlt?
Egyszerűen: kiírtam lemezre
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
Koncert BD lemezeim egyikén sincs Cinavia (csak koncert BD-ket vásárolok, filmeket nem) sőt, azok régiókód függetlenek.
Egyszerűen: kiírtam lemezre
Blu-Ray lejátszók
Én már találkoztam Cinavia védelemmel, pl. a Salt ügynök BD.iso lejátszása során (angol DTS HD-MA hang), gyári Pioneer BDP-450 FW alkalmazása mellett. Utána ugyan ezt a filmet lejátszva a custom FW-vel már nem jött elő a védelem (mivel az FW-ben "kiherélték" a védelmet).
Nekem 3 db 20-25 GB-s BD koncertfilmem van fent a gyári firmes Pio 450-re kötött HDD-n, nem .ISO alakjában, hanem kibontva az AVCHD könyvtárban, mindhárom eredeti dts-HD hangú és egyiknél sem szólt még be a Cinavia.
Most rendeltem egy még újabb Pana készüléket (2013-14 modell), kiváncsi leszek, hogy az hogyan fogja kezelni a meglévő BD ripjeimet (MKV és AVCHD).
Bár már a Pio 450 is Cinaviás a használatija szerint.
A felskálázáshoz és a DAC-hoz nem elég az USB bemenet? Más készülékeken legalábbis USB-vel oldották meg ugyanezt.
Én már találkoztam Cinavia védelemmel, pl. a Salt ügynök BD.iso lejátszása során (angol DTS HD-MA hang), gyári Pioneer BDP-450 FW alkalmazása mellett. Utána ugyan ezt a filmet lejátszva a custom FW-vel már nem jött elő a védelem (mivel az FW-ben "kiherélték" a védelmet).
Az OPPO 103/105 tervezése során azokat nem csak szimpla BD lejátszónak szánták, hanem kvázi AV processzornak is, azért is vagy rajtuk HDMI bemenet és képesek USB-n is fogadni PC-ről adatokat (a 105D akár DSD-t is) a beépített DAC-kal történő feldolgozáshoz.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
A felskálázáshoz és a DAC-hoz nem elég az USB bemenet? Más készülékeken legalábbis USB-vel oldották meg ugyanezt.
Az OPPO 103/105 tervezése során azokat nem csak szimpla BD lejátszónak szánták, hanem kvázi AV processzornak is, azért is vagy rajtuk HDMI bemenet és képesek USB-n is fogadni PC-ről adatokat (a 105D akár DSD-t is) a beépített DAC-kal történő feldolgozáshoz.
Blu-Ray lejátszók
Cinavia-ról a Cinavia honlapján olvashatsz: http://www.cinavia.com/pages/technology.html
...
Az új OPPO lejátszókon lévő HDMI bemenet arra szolgál, hogy a rá csatlakoztatott egyéb eszközt (pl. fényképezőgép, kamera, stb) videójelét felskálázza 4k felbontásig, és emellett az OPPO így használható DAC-ként is.
Köszi, nagyjából én is ezeket olvastam már 2013 előtt is. A tavaly újonnan vásárolt BD lejátszóm mégsem állt még le egyetlen letöltött filmnél sem ilyen védelem miatt.
Mondjuk az is igaz, hogy sok magyar szinkronos MKV úgy készül, hogy a BD képanyaghoz hozzámuxolják a DVD kiadás dts vagy DD hangsávját, lehet, hogy ezért nincs ilyen problémám.
Bár vannak BD koncertfilmeim is eredeti dts-HD hanggal, menüvel HDD-re felvéve, azokon sem jött még elő a Cinavia hatása. Bár azok a filmek még 2013 előtti kiadásúak.
Nem igazán értem a Cinavia védelem lényegét, igazából még nem találkoztam olyan letöltött filmmel, amibe beleszólt volna.
A másik kérdés meg hogy az Oppo lejátszónak van HDMI bemenete? Mi a funkciója ennek?
Cinavia-ról a Cinavia honlapján olvashatsz: http://www.cinavia.com/pages/technology.html
Csak olyan készülékeknél avatkozik be, amik támogatják a Cinavia védelmet (minden, 2013.01.01. után kifejlesztett és gyártott BD lejátszó esetében kötelező alkalmazni), és úgy működik, hogy a hangsávban emberi fülre hallhatatlan hangtartományban vannak hangminták, amik alapjján a lejátszó azonosítja a Cinavia védelem jelenlétét (és ezen hangminták még a moziban mikrofonnal felvett filmeknél is meglesznek).
Ha a lejátszó azonosította a Cinavia védelem meglétét, akkor megvizsgálja, hogy eredeti BD anyag kerül lejátszásra vagy sem (azaz megnézi, hogy a BD lejátszó tálcájában lévő BD lemez eredeti gyári lemez - vagy sem, és megvizsgálja, hogy a betett lemez 0 szektórában megvan-e a Cinavia védelem deaktiválásához szükséges egyedi kód).
Ha nincs lemez, vagy az nem eredeti, akkor a lejátszó hibaüzenet megjelenítésével megszakítja a lejátszást. Ez nem azonnal a film indítása után következik be, hanem pl. 10-20 perc után (jellemzően egy nagyon izgalmas résznél), hogy a néző már eléggé fel legyen csigázva ahhoz, hogy érdekelje a film folytatása és megvegye az eredeti lemezt. És elsősorban angol hangsávokban van jelen (DTS HD-MA hangsávokban feltétlenül), de már megjelent a magyar hangsávokban is.
Az új OPPO lejátszókon lévő HDMI bemenet arra szolgál, hogy a rá csatlakoztatott egyéb eszközt (pl. fényképezőgép, kamera, stb) videójelét felskálázza 4k felbontásig, és emellett az OPPO így használható DAC-ként is.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
Nem igazán értem a Cinavia védelem lényegét, igazából még nem találkoztam olyan letöltött filmmel, amibe beleszólt volna.
A másik kérdés meg hogy az Oppo lejátszónak van HDMI bemenete? Mi a funkciója ennek?
Csak olyan készülékeknél avatkozik be, amik támogatják a Cinavia védelmet (minden, 2013.01.01. után kifejlesztett és gyártott BD lejátszó esetében kötelező alkalmazni), és úgy működik, hogy a hangsávban emberi fülre hallhatatlan hangtartományban vannak hangminták, amik alapjján a lejátszó azonosítja a Cinavia védelem jelenlétét (és ezen hangminták még a moziban mikrofonnal felvett filmeknél is meglesznek).
Ha a lejátszó azonosította a Cinavia védelem meglétét, akkor megvizsgálja, hogy eredeti BD anyag kerül lejátszásra vagy sem (azaz megnézi, hogy a BD lejátszó tálcájában lévő BD lemez eredeti gyári lemez - vagy sem, és megvizsgálja, hogy a betett lemez 0 szektórában megvan-e a Cinavia védelem deaktiválásához szükséges egyedi kód).
Ha nincs lemez, vagy az nem eredeti, akkor a lejátszó hibaüzenet megjelenítésével megszakítja a lejátszást. Ez nem azonnal a film indítása után következik be, hanem pl. 10-20 perc után (jellemzően egy nagyon izgalmas résznél), hogy a néző már eléggé fel legyen csigázva ahhoz, hogy érdekelje a film folytatása és megvegye az eredeti lemezt. És elsősorban angol hangsávokban van jelen (DTS HD-MA hangsávokban feltétlenül), de már megjelent a magyar hangsávokban is.
Blu-Ray lejátszók
Segitséget szeretnék kérni. Vásárolni akarok egy Oppo bdp 105d lejátszót. Fontos a jó minőségű hang megjelenítés zenehallgatás szemszögéből de a Blu-ray lejátszás is fontos, szerintem egy kiválló kompromisszum. Tudom hogy a cinavia védelem miatt letöltött tartalmakat korlátozottan játszik le, de ha a hdmi bemenetére rákötöm a popcorn A400-at akkor is jelentkezik a védelem vagy akkor lejátsza a tartalmat és kitudom használni a job képi megjelenítést? Ugyanez a kérdés vonatkozik a letöltött zenei tartalmakra is, SACD például. Fontos a döntésemre nézve mivel a lejátszó nem olcsó kategória.
Hát a megoldás érdekelne, mert megrendeltem a lejátszót
Ment pü.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
Ment pü.
Blu-Ray lejátszók
Tudnánk egyeztetni privátban? Nem vagyok profi ebben a témában.
Tudunk, írd meg, mi érdekel.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
Tudunk, írd meg, mi érdekel.
Blu-Ray lejátszók
Segitséget szeretnék kérni. Vásárolni akarok egy Oppo bdp 105d lejátszót. Fontos a jó minőségű hang megjelenítés zenehallgatás szemszögéből de a Blu-ray lejátszás is fontos, szerintem egy kiválló kompromisszum. Tudom hogy a cinavia védelem miatt letöltött tartalmakat korlátozottan játszik le, de ha a hdmi bemenetére rákötöm a popcorn A400-at akkor is jelentkezik a védelem vagy akkor lejátsza a tartalmat és kitudom használni a job képi megjelenítést? Ugyanez a kérdés vonatkozik a letöltött zenei tartalmakra is, SACD például. Fontos a döntésemre nézve mivel a lejátszó nem olcsó kategória.
Akkor is jelentkezni fog a Cinavia. De van megoldás (abszolut egyedi FW Cinavia védelem nélkül - ez NEM a tipikus, pl. eBay-en árult jaibreak), de ez nem publikus.
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
Akkor is jelentkezni fog a Cinavia. De van megoldás (abszolut egyedi FW Cinavia védelem nélkül - ez NEM a tipikus, pl. eBay-en árult jaibreak), de ez nem publikus.
Blu-Ray lejátszók
Bejelentették a legújabb Pioneer BDP-LX58 és BDP-LX88 lejátszókat.
http://www.hdfever.fr/2014/03/20/pioneer-bdp-lx58/
http://www.avmagazine.it/news/sorgenti/ ... _9095.html
Szimpatikus tulajdonságokkal fognak rendelkezni, beleértve a HDMI 2.0 támogatást is:
BDP-LX58:
Blu - ray 3D, SACD, DVD-Audio, CD and HDCD
'Ultra Precise Reading Drive' exclusive Pioneer
Treated rigid chassis vibration
Power strengthened
Anti-jitter PQLS, Stream Smoother & Sound Retriever
Marvell Qdeo Kyoto G2H + exclusive video processing Pioneer
Upscaling Ultra HD 4K 60 Hz
DAC ESS SABRE 192 kHz / 32 bit with native filtering of the DSD
Dual HDMI 2.0 / Pure Audio Mode
HDMI direct output mode
DSD/PCM conversion possible in 176.4 32 bit
AIFF/FLAC/WAV 192 kHz/24 bit
Compatible SACD + streaming DSD 5.6 MHz
DLNA Audio-Video: MKV, TS, M2Ts, AVI, HD WMV, DivX Plus HD, FLAC, AIFF, DSD, AAC, WMA, WAV/LPCM, DSDIFF, DSF (among others)
iControlAV5 (new version of the application with multimedia files, display of the pouches, covers and tags, info, etc))
New backlit remote control
Composite, YUV, S-Video, Coaxial, optical, RCA 7.1, RS-232, 2 x USB, Ethernet
Az LX88-as toroid trafós lesz, tehát megszületett az OPPO-103/103 vetélytárs. Az előzetes infók szerint ár is kb. OPPO szintű lesz: LX-55: kb. 700€, LX88_ kb. 1500€
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
Bejelentették a legújabb Pioneer BDP-LX58 és BDP-LX88 lejátszókat.
http://www.hdfever.fr/2014/03/20/pioneer-bdp-lx58/
http://www.avmagazine.it/news/sorgenti/ ... _9095.html
Szimpatikus tulajdonságokkal fognak rendelkezni, beleértve a HDMI 2.0 támogatást is:
BDP-LX58:
Blu - ray 3D, SACD, DVD-Audio, CD and HDCD
'Ultra Precise Reading Drive' exclusive Pioneer
Treated rigid chassis vibration
Power strengthened
Anti-jitter PQLS, Stream Smoother & Sound Retriever
Marvell Qdeo Kyoto G2H + exclusive video processing Pioneer
Upscaling Ultra HD 4K 60 Hz
DAC ESS SABRE 192 kHz / 32 bit with native filtering of the DSD
Dual HDMI 2.0 / Pure Audio Mode
HDMI direct output mode
DSD/PCM conversion possible in 176.4 32 bit
AIFF/FLAC/WAV 192 kHz/24 bit
Compatible SACD + streaming DSD 5.6 MHz
DLNA Audio-Video: MKV, TS, M2Ts, AVI, HD WMV, DivX Plus HD, FLAC, AIFF, DSD, AAC, WMA, WAV/LPCM, DSDIFF, DSF (among others)
iControlAV5 (new version of the application with multimedia files, display of the pouches, covers and tags, info, etc))
New backlit remote control
Composite, YUV, S-Video, Coaxial, optical, RCA 7.1, RS-232, 2 x USB, Ethernet
Az LX88-as toroid trafós lesz, tehát megszületett az OPPO-103/103 vetélytárs. Az előzetes infók szerint ár is kb. OPPO szintű lesz: LX-55: kb. 700€, LX88_ kb. 1500€
Kép és hangminőségben a Pioneer Lx55 vagy a 450 jobb?
A két készülék a gyakorlatban ugyan az, még a kapcsolási rajzuk is egyforma, annyi különbséggel, hogy az LX55-ben van egy gyengécske sztereó DAC is, amit kihagytak a 450-nél.
Tehát a HDMI-n levetett jelnél nincs sem kép, sem hangbéli különbség (a firmware is egyforma, csak az egyiknél BDP-450-re van elnevezve, a másiknál BDP-LX55-re).
Tehát kb. u.a., mint a 140 vs 150 különbsége (ami szintén csak marketing fogás volt arra, hogyan lehet eladni u.a. a terméket még egyszer)
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók
A két készülék a gyakorlatban ugyan az, még a kapcsolási rajzuk is egyforma, annyi különbséggel, hogy az LX55-ben van egy gyengécske sztereó DAC is, amit kihagytak a 450-nél.
Tehát a HDMI-n levetett jelnél nincs sem kép, sem hangbéli különbség (a firmware is egyforma, csak az egyiknél BDP-450-re van elnevezve, a másiknál BDP-LX55-re).
Tehát kb. u.a., mint a 140 vs 150 különbsége (ami szintén csak marketing fogás volt arra, hogyan lehet eladni u.a. a terméket még egyszer)
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Igen, a 160-sal a Cinavia védelemmel rendelkező médiatartalom lejátszására csak eredeti lemezrő történő lejátszás esetén lesz lehetőség. Inkább vegyél 150-es pioneer-t, azzal nincs ilyen gond.
Köszönöm!