Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Wd Tv Hd Media Player

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Spaceball »

Sziasztok 
Nem rég vettem egy ilyen készüléket az újabb kiadásút LAN nélkülit.
Remekül működik 500 gb-os passport vinyóval egy gondom lenne vele amikor először bekapcsolom szinte mindig 1-2 perc után beszaggat a film majd megáll.
Ilyenkor kikapcsolom majd vissza és a probléma teljesen megszűnik. 1080P-s filmeket nézek rajta. A legújabb fw van rajta. HDMI-vel van összekötve egy Samsung LED tv-vel. Esetleg másnál is van ez vagy vigyem vissza kicserélni? Esetleg a vinyó nem jó?

Más:
Szerintetek az alábbi 2 hangfal rendszer közül melyiket vegyem meg hozzá?
Én ehhez nagyon nem értek köszi előre a válaszokat

http://philips.bemutatoterem.net/hazimo ... r-htr-5224

http://www.logitech.com/hu-hu/speakers- ... evices/224

Közben kiderült, egyik ismerősömnél pontosan ilyen hibát produkált mint amit leírtál. Nála az volt a gond, hogy a tetőtérben volt a cucc, ahol nyáron rohadt meleg van, 40 fok biztos. Mióta levitte a TV-t és a cuccokat lentre, ahol elég jó idő van, nem volt ilyesmi.

Szerintem a meleg volt az oka, tekintve arra hogy mióta jó helyen van, egyszer sem csinálta neki.

sajnos akkor nálam más miatt van mióta megvan szakad az eső pulcsiba járok egy hete
meg ugye épp hogy első bekapcsolásra szagagt be a film miután újra indittom akár 5-6 órát is mehet nem szaggat be semmi
igazából nem para ki lehet bírni azt az egy restartot, de azért kicsit zavar lehet kicserélem azzal nem veszítek semmit

Akkor ott más gond van. Cseréltesd ki szerintem is.
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

renatomisak
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: renatomisak »

Sziasztok 
Remekül működik 500 gb-os passport vinyóval egy gondom lenne vele amikor először bekapcsolom szinte mindig 1-2 perc után beszaggat a film majd megáll.
Ilyenkor kikapcsolom majd vissza és a probléma teljesen megszűnik. 1080P-s filmeket nézek rajta. A legújabb fw van rajta. HDMI-vel van összekötve egy Samsung LED tv-vel. Esetleg másnál is van ez vagy vigyem vissza kicserélni? Esetleg a vinyó nem jó?

Más:

Közben kiderült, egyik ismerősömnél pontosan ilyen hibát produkált mint amit leírtál. Nála az volt a gond, hogy a tetőtérben volt a cucc, ahol nyáron rohadt meleg van, 40 fok biztos. Mióta levitte a TV-t és a cuccokat lentre, ahol elég jó idő van, nem volt ilyesmi.

Szerintem a meleg volt az oka, tekintve arra hogy mióta jó helyen van, egyszer sem csinálta neki.

sajnos akkor nálam más miatt van mióta megvan szakad az eső pulcsiba járok egy hete
meg ugye épp hogy első bekapcsolásra szagagt be a film miután újra indittom akár 5-6 órát is mehet nem szaggat be semmi
igazából nem para ki lehet bírni azt az egy restartot, de azért kicsit zavar lehet kicserélem azzal nem veszítek semmit

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Wd Tv Hd Media Player

Sziasztok 

Más:

[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Wd Tv Hd Media Player

Sziasztok 

Más:

Jó kérdés, nálam egyszer sem jelentkezett ilyesmi.

renatomisak

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: renatomisak »

Sziasztok

Más:

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

Én most állok médialejátszó vásárlás előtt, és szívesen olvasnám a ti véleményeteket is hogy melyiket vennétek Ti.
Ezeket nézted már?
Ha sztereóban mozizol mindenképpen érdemes megfontolni.
A.C.Ryan Playon! HD és Playon! HD Mini

Ez remek teszt, már olvasom is

Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Batkamano
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Batkamano »

Én most állok médialejátszó vásárlás előtt, és szívesen olvasnám a ti véleményeteket is hogy melyiket vennétek Ti.
Ezeket nézted már?
Ha sztereóban mozizol mindenképpen érdemes megfontolni.
A.C.Ryan Playon! HD és Playon! HD Mini

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

A Skydigital Venice V13 HD egyelőre a nyerő, bár egy vagy két bővebb tesztet szívesen elolvasnék még azoktól a fórumtársaktól akik ezzel HD moziznak mostanság

A versenytársak:

Több helyen olvastam hogy az WD LIVE képe jobb minr az ASUS O! képe, ti mit olvastatok, tapasztaltatok ?

Nekem igazából a legfontosabb hogy lejátsszon minden használt formátumot, jó legyen a képminősége és mindezt minden gond nélkül tegye az LG külső hdd-mről...

24-26 ezer Asus O!Play HDP-R1

30 ezer Western Digital TV HD "Live" Media Player

37-40 ezer Asus O!Play HDP-R3

37 - 40 ezer Skydigital Venice V13 HD

Aztán meg a LG XF2-t, ami vonzóvá teszi hogy gyakorlatilag 12 ezerrel többért még egy 500 GB vinyót is kapunk hozzá...

http://www.edigital.hu/Multimedia_lejat ... 52199.html#

Persze kérdés hogy tud e annyit mint a V13 ... és hogy lesz e 50 rongyom egy ilyen dobozra
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Wd Tv Hd Media Player

Sziasztok. Most vettem meg a lejátszót, csak jókat tudok mondani. 
Szoftverfrissítés nélkül is mindent visz gond nélkül, sem a DTS-el, sem a 24p problámával nincs semmi gond, egyszerűen tökéletes. Ja, és a távirányítóval sem:)

UI: Akinek ilyen meg olyan jó a "Popi", az menjen és fényeztesse magát a saját lejátszójának a topikjában, ne itt. (Vagy ott nem tudja? )

Mindegy, a WD TV HD egyértelműen százszor jobb vétel Ár/érték arányban.

Ja, az én példányom rev.2-es. Bár gondolom ma már csak olyat kapni.

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Wd Tv Hd Media Player

Sziasztok. Most vettem meg a lejátszót, csak jókat tudok mondani.

Szoftverfrissítés nélkül is mindent visz gond nélkül, sem a DTS-el, sem a 24p problámával nincs semmi gond, egyszerűen tökéletes. Ja, és a távirányítóval sem:)

UI: Akinek ilyen meg olyan jó a "Popi", az menjen és fényeztesse magát a saját lejátszójának a topikjában, ne itt. (Vagy ott nem tudja? )

Mindegy, a WD TV HD egyértelműen százszor jobb vétel Ár/érték arányban.

kender77

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: kender77 »

A WD TV HD Media Player tudtommal Full Hd képes.

Így 1080p-t simán viszi. Lejátsza az m2ts-t is meg az mkv-t is.

probalkozo

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: probalkozo »

Még egy másik kérdés:
Ha úgy döntök, persze előtte a válaszatokota megvárva az előző kérdésekre , hogy a Blu ray rippelés az túl bonyolult még meg hosszadalmas, és maradok az R1-es DVDk vásárlásánál....
Akkor egy ilyen WD HD-t tudok használni? Beripplem a dvdt teljes méretben és ezzel lejátszhatom felskálázott képpel, vagy a WD HD nem tud felskálázni dvdt 1080pre?
Milyen formátumba rippeljem be a DVDt hogy le tudja játszani? image fileba, video.ts megoldással vayg hogy?
Vagy egyszerűbben járok egy új 1080p-s dvd lejátszó vásárlásával amit régiófüggetlenítek egy kóddal...

várom válaszaitokat...

probalkozo

Wd Tv Hd Media Player

Vagy egyszerűbb ha nem teljes méretben berippelem egész lemezt hanem más formátuom csinálok belőle ami ugyanúgy még nagyon jó minőség, hisz ha már megveszem a gyári Blu ray minőséget akkor valahol azt is szeretném látni, nem egy sz@r tömörítéssel vmit...

Milyen formátum ajálott? mkv? m2ts?
Ezeket gyorsabban meg lehet csinálni egy lemezről? mennyi idő kb?

probalkozo

Wd Tv Hd Media Player

Üdv mindenkinek,

A következő a problémám:
Korábban fel sem merült, hogy a jó öreg lemezeket feladjam egy média lejátszóért. Jelenleg van Blu ray lejátszóm és egy régiófüggetlenített fapados philips az amerikai lemezekre. A gyűjteményemnek csupán pár százalékát teszik ki az amerikai DVDk, de azokat is szeretném jó minőségben élvezni, tehát felskálázva 1080p-re, mivel a philips ilyet nem tud és amúgy is egy fapados készülék.
Továbbá régebb óta gondolkozom, hogy hogyis tudnék én A régiókódú Blu rayeket nézni a rendszeremen. Ugyanis a Criterion kiadások nagyon tetszenek és sokszor olcsóbbak mint a DVd változatok és mégiscsak BD minőség, így jó lenne ha tudnék ilyen lemezeket is vásárolni és nézni valami egyszerű megoldással...

Itt merült fel, hogy egy ilyen WD HD lehet jó lenne nekem..... Rákötnék egy winchestert és erre berippelném a régió 1-es dvdket minőség veszteség nélkül.... A WD HD nekem ezt fel is skálázza 1080pre?

A probléma másik fele a Blu ray lemezek.... nem találtam a fórumokon, sem kinti fórumokon kielégítő választ arra, hogy ez hogy is tudna működni.... Ha veszek a számítógépbe egy Blu ray meghajtót akkor ugyanúgy be tudom rippelni a lemezeket mint a DVDket? Mennyi idő kb egy film berippelése, flemésolása a hard drivera minőség veszteség nélkül bitről bitre?

Az így kapott filet le tudom játszani a WD HD-val, mert erről is olvastam mindenfélét...

Mivel tényleg csak évente pár filmről lenne szó így az is felmerült, hogy csak a számítógépbe vennék egy Blu ray meghajtót és a gépet kötném össze DVI-HDMI kábellal a projektorral. Ez ilyen egyszerűen tudna működni mint ahogy leírtam, vagy azért vannak benne bökkenők? Ha nem Blu rayt játszok le a gépről hanem DVDt akkor azt a számítógép ugyanúgy fel tudja skálázni mint egy média lejátszó?

Bocs az értetlen kérdésekért, de zöldfülű vagyok...
köszi

Vendég

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Lehet ezt a cuccot downgradelni vajon?

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: vtb »

Nem akarok nagy butaságot mondani, de elég nagy a táp dupla vinyóhoz?
Mármint?
Külső házról van szó.
És a régi firmware-el kezelte is.

Külső ház, saját táppal, nem? Lehet, hogy eza külső táp egyszerűen nem tud kiszolgálni két vinyót.

Nem tud?Igy árulják két házas egység.
de igy könnyebb:HDD

És pc-re kütve persze hibátlan folyamatosan,tehát a wd-ben van a hiba.

Hát, csak egy ötlet volt. Lehet, hogy a Pcről kapja az usbn a 12V-ot, a WD-n meg nem? Ez is csak egy ötlet.

Vendég

Wd Tv Hd Media Player

Mármint?
Külső házról van szó.

Külső ház, saját táppal, nem? Lehet, hogy eza külső táp egyszerűen nem tud kiszolgálni két vinyót.

Nem tud?Igy árulják két házas egység.
de igy könnyebb:HDD

És pc-re kütve persze hibátlan folyamatosan,tehát a wd-ben van a hiba.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Mármint?
Külső házról van szó.

Vendég

Wd Tv Hd Media Player

Mármint?
Külső házról van szó.

vtb
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Vendég

Wd Tv Hd Media Player

Hy!
Adott egy WDTV.lecseréltem a háttértárolót dupla winyósra,eleinte látta és kezelte is,majd egyszer csak úgy döntött hogy nem ad ki digitális hangot.Firmware frissités(volt újabb)A hang megy,rá is jegyzetel mindkét winyóra de hol az egyiket látja hol a másikat....Mi a fene lehet a baja??

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Elég sokminden olvasható ezekről a megfelelő topikban.
A REV2 már hdmi 1.3-n kommunikál.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Aftereight!

Köszi az infókat!

Üdv

UPSakku.hu

aftereight
Értékelés: 22

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: aftereight »

Sziasztok, WD TV HD-szeretnék vásárolni, rev 2.-őt.Hol tudom legjobb áron beszerezni, ahol biztos rev 2.-t kapok?

Előre is köszönöm a segítséget!

A rev 2-n a Live-ot érted?
Üdv

nem, a wd tv hd-nak nem rég megjelent a második generációja, de külsőre nagyon minimális eltéréssel ugyanaz, mint a régi. Különbség a cikkszámban van
a REV1: WD00AVN vagy WD00AVP
a REV2: WDBABG0000NBK vagy WDBABF0000NBK

a REV2-ben a LIVE professzora van, LAN funkciók nélkül.

Engem az érdekelne, hogy hol lehet REV2-t kapni legjobb áron!

Üdv.

Szia!

Miért nem jó Neked a Live?
Vagy ez a rev2-es régi wd tv esetleg jobb? Vagy csak olcsóbb?
Érdekelne, mert én is szemezgetek a kütyüvel de én eddig a Live-al.

Üdv

pár órát eltöltöttem az elmúlt napokban a különböző fórumok olvasgatásával, gyorsan leírom szummázva, ami nekem a szűrőn fennakadt.
A "régi", azaz a REV1 vagy GEN1 WD TV HD-nak voltak/vannak problémási, melyeket mára a folyamatos firmware fejlesztésekkel egész jól orvosoltak. Van "házi" firmware is hozzájuk, ami egész sokat tud.
Az új azaz a REV2 vagy GEN2 WD TV HD, megkapta a LIVE chip-jét.
A LIVE innentől már valóban csak a LAN funkciókban tud többet, ezen funkciókra azonban nekem nincs szükségem.
Illetve egyik fórumon 1-2, tehát nem sok ember, de azt írta, hogy hazavitték a LIVE-ot, és utána visszatértek a sima WD TV-re, mert annak szebb volt a képe... ez még a REV1-es WD TV-re vonatkozott, tehát a REV2 ugyanazzal a chip-el nem hiszem, hogy szignifikánsan eltérő képet alkotna.

Mindegy, nekem az ár, illetve a számomra teljesen szükségtelen funkciók miatt kell a sima WD TV HD 2-es generáció.

Közben találtam is boltot, ahol 22.475 a WD TV HD, REV2 és 29.000 a LIVE.
Veszek még hozzá egy 1TB WD elements-et 20.450-ért, és mehet a móka!

még annyi, hogy a LIVE elvileg működhet WIFI-n is, ha az egyik USB portba bedugsz egy WIFI Key-t, szóval nem kell falat fúrni! meg kell nézni a támogatott típusokat.

üdv!
Philips cd940 (full soner átépítés), soner audio elő/végfok, soner audio SL-1, soner táp-elosztó, harmonic technology kábelek, video: panasonic plasma, dune hd max, audioquest vodka

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok, WD TV HD-szeretnék vásárolni, rev 2.-őt.Hol tudom legjobb áron beszerezni, ahol biztos rev 2.-t kapok?

Előre is köszönöm a segítséget!

A rev 2-n a Live-ot érted?
Üdv

nem, a wd tv hd-nak nem rég megjelent a második generációja, de külsőre nagyon minimális eltéréssel ugyanaz, mint a régi. Különbség a cikkszámban van
a REV1: WD00AVN vagy WD00AVP
a REV2: WDBABG0000NBK vagy WDBABF0000NBK

a REV2-ben a LIVE professzora van, LAN funkciók nélkül.

Engem az érdekelne, hogy hol lehet REV2-t kapni legjobb áron!

Üdv.

Szia!

Miért nem jó Neked a Live?
Vagy ez a rev2-es régi wd tv esetleg jobb? Vagy csak olcsóbb?
Érdekelne, mert én is szemezgetek a kütyüvel de én eddig a Live-al.

Üdv

UPSakku.hu

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”