Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HDTV műholdról
HDTV műholdról
A Premiere ősztől az eddigi 3 helyett csak 1 meccs HD adására szerzett jogot Bundesliga fordulónként.
HDTV műholdról
Urak, leirná Vki pontosan, hogyan kell bekötni egymás után a köv. dolgokat? Video, asztali dvd író, HDTV, házimozi. ???
Valahol már láttam egy rajzot, de nem találom...
Köszönettel, Gyafi.
Ez attól függ, milyenből mennyi ki és bemenetek vannak rajtuk.
HDTV műholdról
Na vazzeg.... ezzel a láma kérdéssel lefagyasztottam a topicot...
:-(((
HDTV műholdról
Urak, leirná Vki pontosan, hogyan kell bekötni egymás után a köv. dolgokat?
Video, asztali dvd író, HDTV, házimozi. ???
Valahol már láttam egy rajzot, de nem találom...
Köszönettel, Gyafi.
- simi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 7
HDTV műholdról
"a Filmbox HD egyáltalán nem,
a Filmbox pedig SD-ben sugárzott."
Ez így hülyeség, tehát:
a Filmbox HD egyáltalán nem,
a Musicmax pedig SD-ben sugárzott.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
- simi
- Nincs visszaút

HDTV műholdról
Ma hívtak a reg. központból, hogy a győri illetőségű szerelő felhív, majd szerdán, vagy csütörtökön jönne beszerelni a cuccot. Remélem, holnap felhív és megkérhetem, hogy szerdán jöjjön.... (ha a hétvégén nem dolgozik... )Kíváncsian várom a fejleményeket. Eddig az osztrák 1-en néztem a meccseket digiben, mert sokkal szebb, és 16:9-ben ad.
pitti.
És mikor rendelted meg?
Három hete, telefonon rendeltem meg a 2 hónap próbaidőt, amikor visszahívtak, reagálva az emilemre.
Simi: milyen dokumentumokat (szerződéstervezetet?) kaptál, ill. írtál alá??
"Akciós próbára vételi és előfizetési szerződés...szolgáltatás igénybevételére"
5 oldal, semmi hátrányos kitétel, csupán:
- 2008. júl. 31. 17:00 a próba határideje (tehát nem két hónap)
- a felszerelés díjtalan, de leszerelni és sérülésmentesen visszaadni az én feladatom, ha nem kívánok élni a véglegesítéssel (30eFt ekkor vissza).
Ígéret van az MGM HD adásra is...
Tegnap a History HD hang nélkül,
a Filmbox HD egyáltalán nem,
a Filmbox pedig SD-ben sugárzott.
Ezen kívül van az Eurosport HD, NG HD, HBO HD, és 2 db LUXE HD(de minek?).
És a beltéri egyben 80GB felvevő is.
Hát majd meglátjuk...
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
HDTV műholdról
Ma hívtak a reg. központból, hogy a győri illetőségű szerelő felhív, majd szerdán, vagy csütörtökön jönne beszerelni a cuccot. Remélem, holnap felhív és megkérhetem, hogy szerdán jöjjön.... (ha a hétvégén nem dolgozik... )Kíváncsian várom a fejleményeket. Eddig az osztrák 1-en néztem a meccseket digiben, mert sokkal szebb, és 16:9-ben ad.
pitti.
És mikor rendelted meg?
Három hete, telefonon rendeltem meg a 2 hónap próbaidőt, amikor visszahívtak, reagálva az emilemre.
Simi: milyen dokumentumokat (szerződéstervezetet?) kaptál, ill. írtál alá??
HDTV műholdról
Azért az ORF azon hirdetése sem igaz, hogy minden meccset közvetít HD-ben.
Az egy időben kezdődő harmadik körből csak az egyiket közvetíti. Tegnap pl. a cseh-törököt, és közbevágott néhány percet a svájci-portugálból SD-ben. Úgy látszik nem bírnak el egyszerre két HD-feedet. A 2006-os VB-n a németek egyidőben is tudtak HD-ben adni 2 meccset.
HDTV műholdról
Hölgyek, Urak, akiknek már pörög a 2 próba hónap a HelloHD-vel: Vannak tapasztalatok? Kértek 30 ezret a felszereléskor? Visszaadják, ha mégsem tartod meg a 2 hónap lejárta után??Mondjatok vmit... Üdv: Gy.
Engem felhívott a cég szerelője pénteken, hogy jönne hét végén felszerelni az antennát. Sajnos nekem ez az időpont nem volt jó, majd a jövő héten...
De a kérdéseimre (milyen kötelezettség terhel erre a három! hónapra, visszakapom-e a befizetett összeget, ha a próbaidő után nem élek a vásárlás lehetőségével) csak azt a választ kaptam, hogy "úgy tudja, hogy visszakapom".
Hát nem is tudom...
Másnak valami tapasztalat?
Ma délután beszerelték...
A HD adások valóban nagyon jók.
Nekem még nem szerelték be. Május 18-án rendeltem meg, azóta többször telefonáltam, de semmi konkrét ígéret. Illetve a műszaki igazgató e fórumról ígért segítséget ("kár lenne a Roland Garrost elmulasztani" szlogennel, de azóta is semmi. Ha ez így megy tovább, az olimpiát is a Humax vevőmmel kell majd néznem.
HDTV műholdról
Vki nem tudja hogy a 2. beltéri mennyibe kerül? Küldtem 2 mailt a Hello-nak, de nem írnak vissza.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
- simi
- Nincs visszaút

HDTV műholdról
Hölgyek, Urak, akiknek már pörög a 2 próba hónap a HelloHD-vel: Vannak tapasztalatok? Kértek 30 ezret a felszereléskor? Visszaadják, ha mégsem tartod meg a 2 hónap lejárta után??Mondjatok vmit... Üdv: Gy.
Engem felhívott a cég szerelője pénteken, hogy jönne hét végén felszerelni az antennát. Sajnos nekem ez az időpont nem volt jó, majd a jövő héten...
De a kérdéseimre (milyen kötelezettség terhel erre a három! hónapra, visszakapom-e a befizetett összeget, ha a próbaidő után nem élek a vásárlás lehetőségével) csak azt a választ kaptam, hogy "úgy tudja, hogy visszakapom".
Hát nem is tudom...
Ma délután beszerelték...
A HD adások valóban nagyon jók.
HDTV műholdról
pitti.
És mikor rendelted meg?
HDTV műholdról
Ma hívtak a reg. központból, hogy a győri illetőségű szerelő felhív, majd szerdán, vagy csütörtökön jönne beszerelni a cuccot. Remélem, holnap felhív és megkérhetem, hogy szerdán jöjjön.... (ha a hétvégén nem dolgozik... )
Kíváncsian várom a fejleményeket. Eddig az osztrák 1-en néztem a meccseket digiben, mert sokkal szebb, és 16:9-ben ad.
pitti.
HDTV műholdról
Július elsején indul a szabadon fogható Arte HD.
Arte HD startet am 1. Juli via Satellit. Auf Astra (19,2 Grad Ost) ist der Sender dann auf der Frequenz 11,362 GHz (horizontale Polarisation, Symbolrate: 22.000, FEC 3/4, ) unverschlüsselt zu empfangen.
- simi
- Nincs visszaút

HDTV műholdról
Hát nem is tudom...
HDTV műholdról
Hölgyek, Urak, akiknek már pörög a 2 próba hónap a HelloHD-vel: Vannak tapasztalatok? Kértek 30 ezret a felszereléskor? Visszaadják, ha mégsem tartod meg a 2 hónap lejárta után??
Mondjatok vmit... Üdv: Gy.
HDTV műholdról
Én is kíváncsi vagyok... Ugye szólsz, amikor már lesz is adás?
Holnap este már meg tudom írni az első benyomásokat.
ORF HD 720p adásáról az első benyomások egy félidő után:
Elviselhető kompromisszum, bár a Premiere foci meccsei 1080i-vel egy kicsit jobbak. A szünetben a kommentárok és az ismétlések, hasonlóan a Premeier-hez nem HD.
Kedden az ORF HD közvetítéssel egy időben lesz az Anixe HDTV-n egy német bajnoki ismétlés 1080i-vel, akkor összehasonlíthatóbb lesz a két norma.
Az ANIXE HD-n 1080i-ben jobb a kép a Stuttgart-Bielefeld ismétlésen, mint a 720p-s Svéd-Görögön (kontúrosabbak a reklámfeliratok, gyep részletesebb...).
Azért persze még sem olyan veszélyesen jobb.
HDTV műholdról
Elviselhető kompromisszum, bár a Premiere foci meccsei 1080i-vel egy kicsit jobbak. A szünetben a kommentárok és az ismétlések, hasonlóan a Premeier-hez nem HD.
Kedden az ORF HD közvetítéssel egy időben lesz az Anixe HDTV-n egy német bajnoki ismétlés 1080i-vel, akkor összehasonlíthatóbb lesz a két norma.
Szerintem szenzációs volt a mecs HD-ba.
Soha ne legyen nagyobb bajom hogy 720p és nem 1080i.
A BBC HD kódolatlanul adta az ASTRA 2D-n 1080i-be de sajnos csak nagyon nagy antennával lehet fogni.
Az ORF HD becsődölt. A genfi meccs szünetében lefagyott, azóta csak monoszkóp.
Bécsből rendben volt a közvetítés, a kép a meccs után a kommentátorállásból is HD volt. Az ORF HD egyébként egy bivalyerős transzponderről jön, amikor viharban a többi adó az Astrán kiesik, ez akkor is vidáman megy.
HDTV műholdról
A BBC HD kódolatlanul adta az ASTRA 2D-n 1080i-be de sajnos csak nagyon nagy antennával lehet fogni.
Az ORF HD becsődölt. A genfi meccs szünetében lefagyott, azóta csak monoszkóp.
HDTV műholdról
HDTV műholdról
HDTV műholdról
HDTV műholdról
A foci EB az ORF HD-ről meglesz.
És honnan tudsz Röf1-et szerezni? Fizetős... egy évre előre...
A Premiere kártyára lehetett rákérni ingyen az ORF Digital csomagot, mivel a Premiere kártya olyan osztrák nevén van, aki fizet osztrák állami tv-előfizetési díjat. Mellesleg a Premiere-t nem érdekli, hogy fizet-e az illetó TV-adót, csak diszkréten közli, hogy az ingyenes rákapocsolással egyidőben értesíteni kell az osztrák állami médiahatóságot az illető adatairól.
Konkrétan ez úgy történik, hogy ha új Premiere előfizetést indítasz a web-lapjukról, akkor eleve kérheted a kártyára az ORF-t. Sajnos a már meglevő előfizetői kártyára egy kicsit bonyolultabb volt. Egy gépi telefonba kellett bemondani az igényt, ahol bemondták, hogy a kapcsolójelet fél óra múlva fél órán keresztül küldik a Premiere Austria adóra. Az osztrák ismerős telefonált, gyorsan hazarohantam és még időben rákapcsoltam a Humit a jelzett adóra, amelyet egyébként nem fizetek elő (csak a 2 HD-t), de a jelet persze ettől függetlenül vette a kártya. Mindenesetre rárakhatták volna a honlapjukra ezt a verziót is, akkor nem kellett volna a telefonos kínlódás. Az ORF HD 720p-ben ad. Kíváncsi leszek, milyen lesz ez a minőség. Tegnap csak felskálázott adások voltak, azok gyengék.
HDTV műholdról
Elindult a Hello HDTV teszt adása.Nagyon jó!
Mesélj róla kicsit bővebben, kérlek!
http://www.sat-tv-radio.hu/hello-hd/a-h ... ?Itemid=33 A Nat Geo HD és a Musicmax-ot adták .HUMAX 2000-rel néztem, nemcsak a hd adás volt tökéletes,hanem az SD-jük is nagyon jó volt. A német adók minőségét elérte.Ha ilyen lesz a többi is akkor ez tényleg minőségi szolgaltató lesz.
Előrendeltem a HelloHD-t, mert szerettem volna nézni az Eurosport műsorait.
Május 18-án visszigazolták.
Május 19-én hétfőn telefonáltam, azt mondták a héten telefonálni fog a szerelő időpontegyeztetésre.
A héten nem telefonált a szerelő.
Május 26-án hétfőn telefonáltak az ügyfélszolgálattól, elnézést kérnek, de annyi az igény, hogy csak 2-3 hét múlva fog telefonálni a szerelő időpontegyezetés végett.
Hiába mondtam, hogy szerelni kültéren nem kell, a beltérit üzembe helyezem magam is.
Ezek szerint a Francia teniszbajnokság és a foci EB már elúszott.
Még mindig semmi hír a telepítésről, 5-én felhívtam őket, továbbra sem tudtak konkrét időpontot adni.
A Roland Garros az elúszott.
A foci EB az ORF HD-ről meglesz.