Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony PS3
Sony PS3
A PS2 tényleg jó dolog: nagyon olcsó chippelve is és aztán lehet tölteni a játékokat.
Hátránya, hogy igazából újabb HD tévéken, projektorokon nem mutat olyan jól, mivel csak SD. Persze vannak ezek a proogresszív lehetőségek és kompozit kábel, de az se az igazi.
A PS3 viszont még drága és kevés hozzá a játék(A Motorstrom, ami jobb), blue-ray filmet viszont lehet vele játszani.
Fél év múlva azonban már lesz több játék, viszont lesz $500 alatti Blue-Ray lejátszó is. Szóval akkor a filnézők már nem fognak PS3-t venni. A konzolosok pedig lehet, hogy a fele annyiba kerülő XBOX360-t vagy a negyedannyiba kerülő WII-t válsztják.
A PS3-t azért nem féltem: egy konzolt a játékok adnak el, és habár az utóbbi hetekben csökkent a PS3 exlkuzív játékok listája, azért maradt annyi a tarsolyban, ami a hardore felhasználókat ebbe az irányba terelje.
De az ára akkor is sokkoló: a ps2 most 30e ft, a PS3: 170e, a xbox360 90e
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC
Sony PS3
Köszönöm a válaszokat, de egyelôre PS2-lesz, csak azon parázok, hogy tudom-e 16/9-es TV-n használni a játékokat... :/
List of progressive scan and 16:9 PS2 games
Nagyszeru˝!
Köszi!
Sony PS3
Köszönöm a válaszokat, de egyelôre PS2-lesz, csak azon parázok, hogy tudom-e 16/9-es TV-n használni a játékokat... :/
List of progressive scan and 16:9 PS2 games
Sony PS3
Sony PS3
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a PS3 viszi-e PS2-es játékokat? Konkrétan a GT4 és a Test Drive érdekelne.
Hivatalos PS3 kompatibilitási lista, de sajnos nincs rajta minden.
Annyit még hozztennék, hogy az USA és JAPAN PS3-ak lejátszanak minden PS/2-es játékot (mivel PS/2 hadrvereelemeket tartalmaz), az európai viszont kb. a játékok felét támogatja.(volt egy kis költségcsökkentés) Cserébe viszont drágább a konzol itt az EU-ban
Én úgy tudom, hogy azért a hardveres megoldásban is vannak komoly problémák a kompatibilitással. Külföldi fórumokon olvastam, hogy Sony a költségcsökkentés mellett azért is tért át a szoftveres megoldásra, mivel a vas kényelmesen bírja emulálni a ps2 teljesítményét, és a emu szoftver optimailzációjával egyre több játékot lehet 100%-ig működőképessé tenni, sőt itt még extra fícsörök is rávihetőek utólag (nagyobb felbontás, újabb efektek...) Az persze kérdés, hogy mennyi a valóságtartalma ezeknek a hozzászólásoknak.
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11288
- Kapcsolat:
Sony PS3
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a PS3 viszi-e PS2-es játékokat? Konkrétan a GT4 és a Test Drive érdekelne.
Annyit még hozztennék, hogy az USA és JAPAN PS3-ak lejátszanak minden PS/2-es játékot (mivel PS/2 hadrvereelemeket tartalmaz), az európai viszont kb. a játékok felét támogatja.(volt egy kis költségcsökkentés) Cserébe viszont drágább a konzol itt az EU-ban
Korrekt! Az általam belinkelt oldal természetesen az EU verzióra vonatkozik.
Sony PS3
Sony PS3
Szerintem alapvetően a játékoknak kell támogatni.
Bocsánat, természetesen a játékokra gondoltam, a filmekről tudom, hogy igen. A játékok közül is a lent említett GT4 és TDU érdekelne.
Sony PS3
Szerintem alapvetően a játékoknak kell támogatni.
Sony PS3
Köszi!
Tudom, hogy nem PS2-es topic, de nem tudja valaki, hogy a PS2 támogatja-e a 16/9-es képarányt?
igen.
Sony PS3
Köszi!
Tudom, hogy nem PS2-es topic, de nem tudja valaki, hogy a PS2 támogatja-e a 16/9-es képarányt?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11288
- Kapcsolat:
Sony PS3
Sziasztok!
Köszi és bocsi, hogy nem olvastam vissza!
Sony PS3
a ps3 viszi az mpeg formátumot?
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Sony PS3
Játszanék én, ha lenne olyan amit érdemesnek tartok rá. Utoljára ilyen a HL2 Episode1 volt, bár azt hozzá kell tenni, hogy én kezdetektől fogva nagyon sokat HLeztem, meg CSztem és ez már kötött is az új részekhez.
Jelenleg is van amivel gyakrabban játoszok, de ez elég stabilan ugyan az már egy ideje és előtte is hasonlókkal nyomattam. Neten CS:S-el játszok még sokat, régen Battlefieldeztem, Codoztam, az előtt meg CSvel toltam. De úgy gondolom, hogy aki PCn játszik, azoknál ezek alap művek.
Viszont még mindig nem mondtál olyan játékot Gears-on kívül, amivel szerinted érdemes játszani boxon, mert oda köti az embert. Nem csak grafikailag jó, hanem esetleg van jó története, játékmenete, vagy egyéb.
Nem kell eröltetni, ha pc-n szeretsz játszani, játsz pc-n.
Amugy nekem nagyon bejött a kameo. Szerintem minden téren "odavág"!
TV: Sony KDS-55A2000 Erősítő: Sony STR-DB795S DVD: Sony DVP-NS930S Front: Sony SA-VS200 Surround: Sony SA-VS200 Center: Sony SA-VS200 Subwoofer: Sony SA-VS200
Sony PS3
nem kell venni konzolt, pc-t és nem kell játszani, se drága lcd tv-t, és +van oldva
és nincs gond
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Sony PS3
Ember, járj a földön két lábbal. Mennyibe került a PC-d? 600 ezer? Én mondjuk nem dobálnék hátraszaltókat, ha ennyiért elmenne egy 3D Mark a PC-men, igazából az meglepő, hogy az enyémen beszaggat. Azt mondtam, hogy a 3D Mark első tesztje, ami elkezdte nekem a diavetítést, látványilag fos pl. a GoW-hoz képest. Tette mindezt olyan hardware-en, ahol a videokártya többe került, mint az Xbox 360.
De igazából teljesen mindegy mit tud grafikailag, a PC sosem fogja utolérni a konzol kényelmét, magától értetődőségét, játékkínálatát. Csak a multizás tartja életben a számgépes játékfrontot. Én fél éve is szívesebben használtam Xbox-ot, mint PC-t, pedig előbbiben egy 733-as Celeron van egy alap Geforce 4-gyel és 64M RAM-mal párosítva.
Crysis. Ja, újabb FPS, ki gondolta volna... Ha egyszer nem egy FPS-re várna a PC-s "iparág" megváltóként, megszülnék meglepetésemben. Tényleg _ennyire_ megunhatatlan a durrogtatás? Az pedig, hogy egy játék csillivili, magában xart sem ér. Millió példát láttunk már erre.
biztos vagyok benne, hogy valami el van cseszve
mert a p3-as 3ghz-s (húzva 3,4re) 6800gt-s (húzva) 1 gb ram-os gépemen símán ment
+ megfelelő driverel, beállításokkal
GYÖNYÖRŰEN vitte
poén lenne, ha egy 8800-on nem menne megfelelően
a kártya mint már írtam tudja a gow látvány világot mert a rainbo six veges is azzal készült, tedd fel
iszonyatosan klasszul néz ki és a játék is jó
ez a játék nem csupán csili vili lesz
mért mit akarsz megváltónak ilyen szegmensben? stratégiai játékot?
Sony PS3
PCn sem nagyon játszok, viszont ami van rá, azt szeretem.
Innentől meddő a vita, mert ez esetben tökéletesen érthető, hogy számodra a PC a játékplatform. De ne sarazd az X360-at, mert látszik, hogy nem ismered igazán, a PS3-at meg pláne ne bántsd.
Játszanék én, ha lenne olyan amit érdemesnek tartok rá. Utoljára ilyen a HL2 Episode1 volt, bár azt hozzá kell tenni, hogy én kezdetektől fogva nagyon sokat HLeztem, meg CSztem és ez már kötött is az új részekhez.
Jelenleg is van amivel gyakrabban játoszok, de ez elég stabilan ugyan az már egy ideje és előtte is hasonlókkal nyomattam. Neten CS:S-el játszok még sokat, régen Battlefieldeztem, Codoztam, az előtt meg CSvel toltam. De úgy gondolom, hogy aki PCn játszik, azoknál ezek alap művek.
Viszont még mindig nem mondtál olyan játékot Gears-on kívül, amivel szerinted érdemes játszani boxon, mert oda köti az embert. Nem csak grafikailag jó, hanem esetleg van jó története, játékmenete, vagy egyéb.
Sony PS3
De igazából teljesen mindegy mit tud grafikailag, a PC sosem fogja utolérni a konzol kényelmét, magától értetődőségét, játékkínálatát.
Szerintem PC-re nincs kevesebb/rosszabb játék mint konzolra, és pl. !nekem! sokkal kényelmesebb PC-n játszani, mint konzolon.
De szerintem NE menjünk bele egy konzol vs PC vitába, mert abból semmi értelmes nem sül ki. Neked a konzol az isten én meg soha nem adnék érte pénzt magamnak.
Sony PS3
PCn sem nagyon játszok, viszont ami van rá, azt szeretem.
Innentől meddő a vita, mert ez esetben tökéletesen érthető, hogy számodra a PC a játékplatform. De ne sarazd az X360-at, mert látszik, hogy nem ismered igazán, a PS3-at meg pláne ne bántsd.
Sony PS3
Ember, járj a földön két lábbal. Mennyibe került a PC-d? 600 ezer? Én mondjuk nem dobálnék hátraszaltókat, ha ennyiért elmenne egy 3D Mark a PC-men, igazából az meglepő, hogy az enyémen beszaggat. Azt mondtam, hogy a 3D Mark első tesztje, ami elkezdte nekem a diavetítést, látványilag fos pl. a GoW-hoz képest. Tette mindezt olyan hardware-en, ahol a videokártya többe került, mint az Xbox 360.
De igazából teljesen mindegy mit tud grafikailag, a PC sosem fogja utolérni a konzol kényelmét, magától értetődőségét, játékkínálatát. Csak a multizás tartja életben a számgépes játékfrontot. Én fél éve is szívesebben használtam Xbox-ot, mint PC-t, pedig előbbiben egy 733-as Celeron van egy alap Geforce 4-gyel és 64M RAM-mal párosítva.
Crysis. Ja, újabb FPS, ki gondolta volna... Ha egyszer nem egy FPS-re várna a PC-s "iparág" megváltóként, megszülnék meglepetésemben. Tényleg _ennyire_ megunhatatlan a durrogtatás? Az pedig, hogy egy játék csillivili, magában xart sem ér. Millió példát láttunk már erre.
Sony PS3
Ultergra nem nagyon értek veled egyet. Ha grafika orientált lennék, akkor nem fogott volna meg a superman, meg nem szeretném annyira a régi super nintendós gaméket. A grafikát azért hoztam fel, mivel ha már ugyan arról a játékról van szó, akkor elvárná az ember, hogy konzolon is legyen olyan látványos, mint PCn.
Le van amúgy töltve vagy 15 demo a boxra. Gers pont nincs, de remélem nem ez az egyetlen játék, amiért érdemes lenne konzolozni. Az összes letöltött demo hulladék. Van egy két használható is, de nem dobtam hátast egyiktől sem. És ezek azok a játékok, amik a toplistán díszelegnek, illetve az összes MMben ki vannak téve (pl. Fight Night, Tony Hawk, Carbon, Rainbow six, DOA, van pár EA sport game, Quake4, dead rising, pff még biztos van pár, szóval elég vegyesen van minden, de mind gyengécske.
Én amúgy PCn sem nagyon játszok, viszont ami van rá, azt szeretem.
Sony PS3
3D Mark 06 1360x768-ban 4x FSAA-val olyan vidáman diavetít tizenpár FPS-sel, hogy csak na és látványilag SEHOL nincs a komolyabb X360 játékoktól. Én csak szimulátorozni vettem PC-t, tényleg semmi másra nem jó játék szempontból. Esetleg neten multiban lövöldözni, stratégiázni. Puff.
nekem FULL ban fut minden hiba szaggatás nélkül
(eltekintve a HIBÁS sziklás résztől)
elöző kártyám egy 6800 gt volt és azon is szépen futott
melyik komolyabb x360-as játékra gondolsz?
a legkomolyabb tán a gow, és a rsv játék melyek grafikailag a legdurvábbak
mind2 ugyanazzal a motorral készült
pc-n is kint van a rsv és szintén eléri grafikailag, ehát egyáltalán nem jobb sőt:
nézd meg az obliviont ps3-on és x-en, hányadék, szaggat is
látvány világ sehol nincs?
te valamit nagyon elnézel...
nah most hamarosan jön a Crysis
az SEHOL nem lesz grafikailag a konzolokhoz
Sony PS3
Én várok amíg nem lesznek olcsó BR írók, magárét a gépért nem tartom soknak az árát, de egy játékért nem fizetk 17.000Ft-ot.Ha 5000 alatt lenne, akkor a jobb játékokat megvenném, de így nem...
Bő fél év múlva (mire már talán lesz normális játékkínálat) kialakul egy korrekt használtpiac a PS3 játékokhoz is és 4-5e forintokért meg lehet majd venni a korábbi játékokat. Akkor meg fogod venni őket eredetiben? Szerintem nem...
Sony PS3
Nagyon off:
720p az Xbox 360 natívja, azon játszd. Az NFS MW és Carbon is kb. egy kalap hulladék. PC-n is, X360-on is, PS2-n is és sima Xbox-on is. A Superman Returns meg a jelenlegi X360 kínálat egyik legalja. Ezekkel a játékokkal ne kínozd magad. Az összes normálisan megírt X360 játék 2-4x FSAA-t használ, 16-32 mintás anizotropikus szűrővel. Ha a Gears of War téged nem fogott meg (bár remélem nem egy 50 centis 4:3 TV-n nézted), akkor mi fogott meg PC-n? Úgy nem ér ítélni, hogy kisgyerek tolja a plázában te meg nézed. Meg úgy általában, ránézésre megmondani mi milyen játék... Kicsit túlságosan grafika-orientált vagy, nem lehet? Motor és motor közt igen nagy különbség van, lásd MOHAA vs. Q3.
Igen, a felsorolásodon jól látszik mi a PC legnagyobb baja, ha túltesszük magunkat a teljesítmény oldalán: a tizenkettő egy tucat FPS-en kívül a világon SEMMI nem jön rá, de legalábbis nagyítóval kell keresni. A játékokhoz helyet kell csinálni, installálni, össze kell imádkozni a hardware-rel és társai. Aztán meg vagy megy, vagy nem. A háttérben közben végig fut a Winfos című tragikomédia, ha épp eszébe jut, felhoz egy ablakot, hogy lejött XY frissítés ZZS szoftverhez, vagy nekiáll lapozni, mint a barom (ő sem tudja miért), az addig konstans 60 FPS meg úgy bezuhan 14-re, hogy öröm lesz játszani. Nesze neked, hazaértem nagy boldogan a 8800-as akármimmel, Core2Duo és társai, azt hiszed hibátlan? 3D Mark 06 1360x768-ban 4x FSAA-val olyan vidáman diavetít tizenpár FPS-sel, hogy csak na és látványilag SEHOL nincs a komolyabb X360 játékoktól. Én csak szimulátorozni vettem PC-t, tényleg semmi másra nem jó játék szempontból. Esetleg neten multiban lövöldözni, stratégiázni. Puff.
A SNES a maga idejében jó volt, ja, de akkoriban még élt és virult a PC-s játékpiac is. Tök más vonalat képviseltek, mindkettő sajátos játékkínálattal és képi világgal. Ma már akkora költségvetésű egy játék, hogy nagyon el kell gondolkodni a kiadónak, milyen platformra íratja meg a fejlesztővel. PC-n ott a horror durva warezközösség, standard árakon olcsóbb a játék, ráadásul 5000 konfigurációra kell optimalizálni. Az összes húzócímet átírják PC-ről, vagy még a fejlesztés alatt kivásárolja az MS / Sony a csapatot és előbb hozzák ki konzolra, mint számítógépre (vagy akár exkluzív cím is lehet belőle). Aztán ha nagyon nagyot üt, utólag portolják, az eredmény meg olyan, amilyen. Halo mennyi idővel is jött ki az Xbox premier után? Ghost Recon AW mostanában jelent meg PC-re. X360-on már a második részt lehet taposni. Top Spin 2-t szintén mostanság hozták ki PC-n, atomerőmű kell hozzá, mert trágya a port.
Ez legalább on:
A PS3 kevés hozzá magyar nyelven azt jelenti, hogy a fejlesztőcsapat kevés hozzá, hogy átírja. Szomorú, hogy ilyen kijelentésekkel égetik magukat. Egy mai PC még sehol nincs egy PS3-tól nyers számítási teljesítményét tekintve. Ez pár év múlva változhat, de jelenleg ez az állás.