Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony PS3
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11195
- Kapcsolat:
Sony PS3
Ha 100e alá megy, megveszem.
Valaki tényleg leírhatná, hogy boldogul a cucc a formátumokkal.
Sony PS3
PS3 árcsökkentés
A legújabb hírek szerint az USA-ban július 12-től 500 dollárba fog kerülni a cuccos, azaz egy 100-as csökkentenek az árán. A Sony még cáfol, de a kereskedelmi csatornák megerősítették a hírt és egy szórólapon is megjelent az alacsonyabb ár.
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC
Sony PS3
Valakinek van már tapasztalata PC-ről felmásolt Blu-ray rippekkel? Lehet ilyen állományokat a beépített winyóról lejátszani?
Sony PS3
Lehet alkalmazásokat vagy progikat tenni fel vagy indítani????
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Sony PS3
A hírrel egyidőben egyébként megérkezett a legújabb, 1.81-es FW upgrade is, amely ismételten a PS2 kompatibilitás terén mutat fejlődést."
Na ja... csak letölteni nem lehet... 2%-nál server error-t ír ki...
http://www.us.playstation.com/PS3/Network/Updates
akkor szedd le innen
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Sony PS3
A hírrel egyidőben egyébként megérkezett a legújabb, 1.81-es FW upgrade is, amely ismételten a PS2 kompatibilitás terén mutat fejlődést."
Na ja... csak letölteni nem lehet... 2%-nál server error-t ír ki...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Sony PS3
Itthon kb. 100ezerFt körül indulna szerintem a vásárlás -sőt, inkább 80ezerFt alatt.
Egyébként amilyen hisztéria előzte meg a rajtot -és évek óta kiéhezett ps2 rajongók hada- csodálkozom a buktán. Még akkor is, ha sokan x boxosodtak.
Sony PS3
Nekem folyamatosan az az érzésem, hogy a gyorsan avuló termékekkel kikövezett fogyasztói társadalom alapvonalával ellentétesen a sony a ps3-mal megpróbál valami igazán minőségi terméket előállítani. Persze nyilván itt is a busás haszon a cél, de nemcsak egy versenyképes termékkel való kaszálás lebeghet a szemük előtt, hanem egy komolyan megépített, a finomságokra is odafigyelő szórakoztatócentrum-konzol.Ventillátormentes, hangtalan konzol...szuper.
Gondolom a cél hasonlóan ígényes és nagyon népszerű termék elkészítése lett volna, mint a PS2. Ez viszont már nem jött be, sőt most elég nagy gondban vannak, ha jól csinálják hosszú távon még jó lehet a dolog, de eléggé kérdéses.
Kéne lennie benne ventinek, max hangtalan
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Sony PS3
... a sony a ps3-mal megpróbál valami igazán minőségi terméket előállítani....
Ventillátormentes, hangtalan konzol...szuper.
Mást nem nagyon tehetnek, a legolcsóbb cucc díja már elkelt.
A passzív hűtéssel kapcsolatosan kétségeim vannak, hogy miként fognak egy ilyen teljesítményű kütyüt ventillátor nélkül hűteni.
Sony PS3
Nekem folyamatosan az az érzésem, hogy a gyorsan avuló termékekkel kikövezett fogyasztói társadalom alapvonalával ellentétesen a sony a ps3-mal megpróbál valami igazán minőségi terméket előállítani. Persze nyilván itt is a busás haszon a cél, de nemcsak egy versenyképes termékkel való kaszálás lebeghet a szemük előtt, hanem egy komolyan megépített, a finomságokra is odafigyelő szórakoztatócentrum-konzol.
Ventillátormentes, hangtalan konzol...szuper.
Sony PS3
Újabb hírek a PS3-ról az 576konzol.hu-ról
"
Masszív szoftverkínálatot igért tegnap a részvényeseknek Kaz Hirai, az újdonsült Playstation pápa - márciusig bezárólag 380 PS3 játék jelenik meg, ebből 200 dobozos, míg a maradék 180 letölthető játékként. Ezen felül szoros együttműködés várható a third party fejlesztőkkel és a kiadókkal, erőteljesen támogatva az AAA kategóriás fejlesztéseket megjelenésük idején. Dicséretes, de nem túlságosan bátor igéret ez, még ha a termetes számba a már megjelent PS3-as címeket is beleszámoljuk?"
"A Sony Playstation 3 szoftveréért felelős divízió szakemberei nem aggódnak a további extra funkciók bevezetéséhez szükséges erőforrások elégtelensége miatt: az SCE technológiai hadparancsnoka, Kawanishi és az AV Manager Kanehide szerint a jövőbeni firmware frissítésektől számos még bejelentetlen, vagy teljesítményfokozó képességet remélhetünk majd. A nyerő páros állítása szerint az újabb firmware upgrade-eknek köszönhetően a vizuális és audio élmény 30-40 %-os minőségbeli növekedésen, valamint upscaling-en (audio és videójel felskálázáson) mehet át, ráadásul mindenféle egyéb energiafelvétel és melegedés nélkül - ezzel pedig biztosan lehetővé válik majd a ventilátormentes, csak és kizárólag bordás hűtésre támaszkodó hangtalan PS3. A két úriember a nesztelen konzolra való utalását hivatalosan is kijelentette, így gyaníthatóan a következő hardver revíziós Playstation 3 már passzív hűtéssel érkezik majd. A hírrel egyidőben egyébként megérkezett a legújabb, 1.81-es FW upgrade is, amely ismételten a PS2 kompatibilitás terén mutat fejlődést."
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC
Sony PS3
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Sony PS3
Mi a fene az rgb full range(hdmi)? No meg ez a super white(hdmi)?Amúgy tényleg szebb lett a dvd képe.
Szerintem olvasd el EZT. Nem hiszem hogy én jobban el tudom magyarázni. A colorspace-eket is érdemes átolvasgatni.
Clint Eastwood bekaphatja!
Sony PS3
Bezony, ITT lehet olvasni róla részletesen is.De a "lényeg":From the change log:
* [bD 1080p 24 Hz Output (HDMI)] has been added as an option under [bD/DVD Settings].
* [RGB Full Range (HDMI)] has been added as an option under [Display Settings].
* [Y Pb/Cb Pr/Cr Super White (HDMI)] has been added as an option under [Display Settings].
* [bit Mapping (Super Audio CD)] has been added as an option under [Music Settings].
Mi a fene az rgb full range(hdmi)? No meg ez a super white(hdmi)?
Amúgy tényleg szebb lett a dvd képe.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Sony PS3
Bezony, ITT lehet olvasni róla részletesen is.De a "lényeg":
From the change log:
* [bD 1080p 24 Hz Output (HDMI)] has been added as an option under [bD/DVD Settings].
* [RGB Full Range (HDMI)] has been added as an option under [Display Settings].
* [Y Pb/Cb Pr/Cr Super White (HDMI)] has been added as an option under [Display Settings].
* [bit Mapping (Super Audio CD)] has been added as an option under [Music Settings].
Clint Eastwood bekaphatja!
Sony PS3
1080p-t tud(hmm, esetleg nem is láttad)
1080p-t tud, 24 kockát nem tud másodperceknént, sima 23.976-ban adja ki a jelet. Legalábbis én így tudom. Nyár végére már több lejátszó lesz 200 ezer alatt, én inkább azokat preferálnám ha már lejátszót vennék.
Úgy néz ki az új szoftverfrissítéssel ez is megoldódik, sőt végre a DVD-ket is fel tudja skálázni akár 1080p-ig.
PlayStation 3: már letölthető az új 1.80-as firmware frissítés
Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv
Házimozi galéria
Sony PS3
Ez nem igazán így van, mert a mai M.o-ra a cifra nyomorúság jellemző. Most olvastam valahol, hogy már a lakosság kb. 1/3-a már felvett jelzálog alapú hitelt. Tehát nem képesek az emberek spórolni vagy visszafogni a fogyasztásukat, hanem képesek eljelzálogosítani a házukat is, csak meg tudjanak minden luxus, vagy általuk luxusnak gondolt cikket venni.
Pont erről beszélt Simon és Saca a fórumtalin..
Itthon, ha valakinek van 200ezre tv-re, akkor vesz mondjuk 300-ért, mert maradékot hitelre kéri..
Mostmár ugye a nagyobb áruházakban 1 eladóra jut 3 hitel ügyintéző..innentől meg szar a helyzet, mert hitelre megy a kocsi, plazma, mosógép, és minden...
Csak akkor van probléma, ha valaki pl elveszti az állásást, aztán nézhet, hogy miből is fizeti a hitelt, vagy szimplán történik egy nagyobb baleset (anyagi veszteség stb..)..vajon erre nem gondolnak?
Szerintem ott kéne kezdeni, hogy a bankban felhalmozni némi tartalékot, aztán ha az megvan, akkor lehet gondolkodni, hogy esetleg beruházzunk valami nagyobb összegű dologra (persze ezt is úgy, hogy maradjon tartalék..sose lehet tudni).
Aztán meg lehetne befektetéseken is gondolkodni, inkább, mint hogy valamit megvegyenek, aminek az értéke 3 év múlva a vételi ár 20%-át éri..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Sony PS3
Sziasztok! Senki nem próbálta meg Ferrox ps3 iso loader programot? Sehol nem találok részletes leírást. Nem merem felrakni a programot, nehogy elbúványolom a gépet. Köszi is elöre.
Üdv.
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
Sony PS3
Én tudtam rosszul, annyira nem hangos, szóval rakhatod középállásba is a ventit.
Az enyém 3,5m-re van tőlem és egyátalán nem hallom... (és nem azért mert süket vagyok)
Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv
Házimozi galéria
Sony PS3
Na jó, de az ilyennél meg nem érdekel, hogy marad-e neki zsiroskenyérre, ha vesz egy pluszz BR lejátszót...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Sony PS3
Adva van a pali aki átlagkeresetből él, van egy átlag LCD/plazma tv-je(pár%-nak talán fullHD) és szeretne fejleszteni.
Az említett átlag pali a havi, kb. 100.000 Ft-os nettó átlagkeresetéből alsó hangon 50.000 Ft-ot elkölt kapásból egy átlag öröklakás rezsijére, a maradék 50.000 Ft-ját élelmiszerre szeretné költeni, vagy piára.
Ha történetesen a fenti átlag pali családi kötelékben él, mondjuk átlag neje is hazahoz 80-100 ezer nettót, bár kicsivel többet esznek-isznak ketten, viszont asszonypajtás ruházkodni is szeretne, esetleg nyaralni.
Tehát a mai mo.-i átlagembernek nincs átlag LCD/plazma tv-je sem,. Fejlesztésen valóban töri a fejét, csak nem tudja, hogy egy modernebb WC ülőkét vegyen, hogy kényelmesebben sz...hasson, vagy a csaptelepet cserélje le, mert csöpög.
Ez nem igazán így van, mert a mai M.o-ra a cifra nyomorúság jellemző. Most olvastam valahol, hogy már a lakosság kb. 1/3-a már felvett jelzálog alapú hitelt. Tehát nem képesek az emberek spórolni vagy visszafogni a fogyasztásukat, hanem képesek eljelzálogosítani a házukat is, csak meg tudjanak minden luxus, vagy általuk luxusnak gondolt cikket venni.
Nem akarok senkit megbántani, de nézz be egy MM-be és nem hiszem, hogy te is azt gondolod, hogy a lakótelepi lepusztult ruházatú mackónadrágos vevőknek az lenne a legnagyobb valós gondjuk, hogy milyen full HD-s plazmát tudjanak venni.
Mert inkább hagyja, hogy csöpögjön a csap, meg hulljon le a csempe a fürdőszobában, de plazma az kell mindenáron.
Sony PS3
Én tudtam rosszul, annyira nem hangos, szóval rakhatod középállásba is a ventit.
Sony PS3
Az említett átlag pali a havi, kb. 100.000 Ft-os nettó átlagkeresetéből alsó hangon 50.000 Ft-ot elkölt kapásból egy átlag öröklakás rezsijére, a maradék 50.000 Ft-ját élelmiszerre szeretné költeni, vagy piára.Ha történetesen a fenti átlag pali családi kötelékben él, mondjuk átlag neje is hazahoz 80-100 ezer nettót, bár kicsivel többet esznek-isznak ketten, viszont asszonypajtás ruházkodni is szeretne, esetleg nyaralni.
Tehát a mai mo.-i átlagembernek nincs átlag LCD/plazma tv-je sem,. Fejlesztésen valóban töri a fejét, csak nem tudja, hogy egy modernebb WC ülőkét vegyen, hogy kényelmesebben sz...hasson, vagy a csaptelepet cserélje le, mert csöpög.
Ott az igazság!
Más. Krisz, te hallottál már PS3-at működés közben? Ha nem, akkor szimuláld. Tegyél le egy dög nagy szobai ventillátort magad mellé (de ne rád fújjon, mert az csalás), rakd ki könnygázra. Ezek után ragaszd le az éppen használt lejátszód távján az összes gombot, kivéve a menüben való navigációt, a play-t és a stop-ot, majd tedd fel újra a "biztos a PS3 a legjobb BD lejátszó?" kérdést.
Sony PS3
Így van aki ma full hd tv-t vesz meg hozzá ps3-at, valamint BR filmeket, annak futja rendes asztali lejátszóra is...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus