Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Popcorn médialejátszó

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Sziasztok! Kis segítséget kérnék. PH A-410-en filmnézés akadozik, a kép széttöredezik ill. a Jukebox adatait letörölhetem valahogy, megszüntethetem, mert az idegeimre megy. Köszönöm.
Szia!

Minden filmnél csinálja, vagy csak némelyiknél? Mi a formátum?

Nekem A-210 em bóvan, abban a Jukebox adatait szerintem úgy törölheted, hogy eltávolítod a mappát, amiben a borítóképek. háttérképek stb. vannak. 

További segítséget itt: http://popcornhour.hu/forum/ kaphatsz! 

Vendég

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! Kis segítséget kérnék. PH A-410-en filmnézés akadozik, a kép széttöredezik ill. a Jukebox adatait letörölhetem valahogy, megszüntethetem, mert az idegeimre megy. Köszönöm.

sanko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 62

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: sanko »

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy vettem a havernek itt a fórumon egy Popcorn A-110-est és nem tudom hogy
van-e arra lehetőség hogy az NMT programokat belső vinyó nélkül USB-n futtatni?Hálózatban akarja csak használni vinyó nélkül.
Próbáltam utánajárni,de nem jutottam semmire.Külföldi fórumokon van rá utalás de nem valami jó az angolom.
Ha valaki még használ vagy használt annó ilyen gépet és ne adj isten pont így,vagy van ebben tapasztalata szívesen venném.
Üsv.sanko
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 8

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: jankó31 »

Érdekes "gyerek" lett ez a Chameleon: http://popcornhour.hu/?oldal=hirek&id=123, de jó ötlet.
Van egy Androidos, egyéb márkás médiaboxom. Az nagyon jól sikerült. Egy kis ötvözés jól jöhet.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

A héten volt szerencsém megnézni/tapogatni az új popikat, pár napon belül megjön a Vten-em, majd írok róla pár sor saját véleményt.

Az üzletben a Vten jól szerepelt, HD/3D/5.1 zene és egy/két demót néztem és hallgattam, kép és a hang számomra tökéletes volt, tablet vezérlés is jól működött!

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Popcorn médialejátszó

Érdekes "gyerek" lett ez a Chameleon: http://popcornhour.hu/?oldal=hirek&id=123, de jó ötlet.

galistvan
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 460

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: galistvan »

Nekem játssza a videókat. Csak a kép nem áll össze. RGB hiba.
A mi gondunk pedig valami szoftveres nyavalya lehet, de ezért nem veszek másikat.

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

Csatlakozom, nekem a c-200 csinálja ugyanezt. Szerintem frissíteni kellene, de nincs mire...
Nekem játssza a videókat. Csak a kép nem áll össze. RGB hiba.

Vendég

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok,

Az A200-as lejátszóm egy ideje teljesen véletlenszerűen azt csinálja, hogy a youtube videóknál "could not play" hibaüzenettel megáll a bufferelés után, de még a lejátszás kezdete előtt. Olyan videóknál is amiket korábban lejátszottam.

Mi lehetne a gond, illetve a megoldás? 

Üdv,

István

Csatlakozom, nekem a c-200 csinálja ugyanezt. Szerintem frissíteni kellene, de nincs mire...

galistvan
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 460

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: galistvan »

Sziasztok,

Az A200-as lejátszóm egy ideje teljesen véletlenszerűen azt csinálja, hogy a youtube videóknál "could not play" hibaüzenettel megáll a bufferelés után, de még a lejátszás kezdete előtt. Olyan videóknál is amiket korábban lejátszottam.

Mi lehetne a gond, illetve a megoldás? 

Üdv,

István

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Popcorn médialejátszó

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎

Popcorn médialejátszó

Valaki tud már valamit a Vten itthoni megjelenéséről?
Már van hozzá kábelem,vinyóm...csak lejátszóm nincs;-(

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Popcorn médialejátszó

Igazán nincsmit!

Majd írd meg (akár priviben) hogy mi lett a végkifejlet,

kíváncsi vagyok!

Jegkocka77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Jegkocka77 »

Köszi a segítséget! Beszéltem a buadpesti "hivatalos" szervizzel, nagyon szimpatikusak és segítőkészek voltak, talán beletudnak nézni a masinám FW-jébe, s ha igaz, akkor talán szoftveresen tudják javítani, s a legújabbra frissíteni. Ha nagyon nincs szerencsém, akkor elég dárga lenne a javítása, sem szerintem, sem szerintük nem érné meg a C-200 használtpiaci árát nézve - tehát bízom a szerencsében. Ahogy lesz időm, alkalmam, felviszem hozzájuk Pestre... Addig nem merülök el mélyebben a beállításokkal, mert vagy a legújabb fw miatt lesz minden beállítás törölve, vagy eladom...

Köszi szépen!

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Popcorn médialejátszó

Sajnálom hogy nem lett jó, remélem hogy kapsz majd valahonnan használható segítséget!

NAS-ról történő bluray lejátszáshoz nem tudok hozzászólni, de azt tanácsolom, hogy írj a hivatalos magyar fórumra, aminek a linkjét 

küldtem, ott biztosan tudnak segíteni!

Jegkocka77
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Popcorn médialejátszó

Szia!

Köszi a választ! Felvettem velük is kapcsolatot, s a gyártó hivatalos (nem magyar) oldaláva is. Egyelőre semmivel sem jutottam elölréb... A gyári állapotra visszaállítás megtörtént, sjnos egészen biztosan más lesz a probléma.
Melleleg mivel nem lehet úgy szervezni a zenelejátszásokat hálózatról, ahogy szerettem volna, elképzelhető, hogy eladó lesz. Talán majd az új gazdája jobban boldogul vele...

Mellesleg van valakinek tapasztalata ilyen lejátszóval (PH C-200), hogy milyen a hálózatról (NAS-ról) történő bluray lejátszás? Működik? Mennyire akadozik? Mert én nem vagyok elájulva, sőt...

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Popcorn médialejátszó

Sziasztok!

A napokban vettem egy PH C-200-at. Nagyon tetszik a masina, de meglepődtem, amikor a nem éppen mai 02-04-110422-21-POP-408-000 (2011 május 9-i) firmware van rajta. Próbáltam frissíteni online is, illetve pendrive-al (mindent úgy csináltam, ahogy le van írva), de online is, meg pendrive-ról is hibával leáll. Megnéztem a hivatalos oldalon, hogy melyik az a firmware-verzió, ami közvetlenül a 02-04-110422-21-POP-408-000 után jött ki, de az meg pendrive-ról azt írja ki, hogy "invalid firmware".
Ezek szerint nem tudom frissebbre cserélni a mostanit, eddig lehetett frissíteni? Sok minden újdonság van a legutolsó, 2013-asban, de a többiben is, ami újabb, mint az én 4 évesem... Azóta sok minden változott, s többek között azért is vettem Popcornt, mert mindenhol azt írták, hogy ezekhez a masinákhoz gyakori a firmware frissítés, figyelembe veszik a felhasználók kéréseit. De ha nem tudom frissítnei, akkor hiába vettem meg a készüléket? A Popcornok jól tartják az árukat, nem olcsók, de ha egy kb. 4 évvel ezelőtti technikával kell megelégednem a pénzemért, azt egy picit átverésnek érzem.
Szóval, a kérdés: a 02-04-110422-21-POP-408-000 firmware-ről tudok frissíteni, elölrébb lépni? Ha igen, hogyan?
Sajnos, az eladót nem tudom kérdezni... Nem itthon vettem...
Köszi!

Szia!

Én először is visszaállítanám gyári állapotra, és onnan próbálnám frissíteni!

Itt kaphatsz még segítséget: http://popcornhour.hu/forum/index.php?s ... 29ffa8c77f

Üdv: Attila

Jegkocka77
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Popcorn médialejátszó

Sziasztok!

A napokban vettem egy PH C-200-at. Nagyon tetszik a masina, de meglepődtem, amikor a nem éppen mai 02-04-110422-21-POP-408-000 (2011 május 9-i) firmware van rajta. Próbáltam frissíteni online is, illetve pendrive-al (mindent úgy csináltam, ahogy le van írva), de online is, meg pendrive-ról is hibával leáll. Megnéztem a hivatalos oldalon, hogy melyik az a firmware-verzió, ami közvetlenül a 02-04-110422-21-POP-408-000 után jött ki, de az meg pendrive-ról azt írja ki, hogy "invalid firmware".
Ezek szerint nem tudom frissebbre cserélni a mostanit, eddig lehetett frissíteni? Sok minden újdonság van a legutolsó, 2013-asban, de a többiben is, ami újabb, mint az én 4 évesem... Azóta sok minden változott, s többek között azért is vettem Popcornt, mert mindenhol azt írták, hogy ezekhez a masinákhoz gyakori a firmware frissítés, figyelembe veszik a felhasználók kéréseit. De ha nem tudom frissítnei, akkor hiába vettem meg a készüléket? A Popcornok jól tartják az árukat, nem olcsók, de ha egy kb. 4 évvel ezelőtti technikával kell megelégednem a pénzemért, azt egy picit átverésnek érzem.
Szóval, a kérdés: a 02-04-110422-21-POP-408-000 firmware-ről tudok frissíteni, elölrébb lépni? Ha igen, hogyan?
Sajnos, az eladót nem tudom kérdezni... Nem itthon vettem...
Köszi!

jankó31
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Popcorn médialejátszó

Egy kis wifi tuningot hajtottam végre a C200-ban, LAN sajnos nem "játszott". Most öröm van, mert  az ethernetes dolgok működnek.

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Szia!
Nemrég dobtam össze magamnak egyet. Használtan 3-4 ezer forintért lehet venni ilyen tápokat. Csak annyi a dolgod hogy kiszeded belőle a ventillátort (4 csavar), levágod a végéről az Xbox csatit, a kijövő kábelben a piros és kék vezetéket összekötöd (mert ezek rövidre zárásával jelezné az Xbox, hogy be van kapcsolva, jöhet a 12V),
http://www.instructables.com/id/How-to- ... v-lab-PSU/
A sárga vezetékek 12V míg a feketék a föld. Rakj rá egy popcornba való dogót. A belső a sárga vezeték a külső a fekete.
http://krisbox.free.fr/atxto360.GIF
És kész is.
Amit én tapasztaltam. Szebb színek, szebb magas hangok. (és mintha a mappák közötti ugrálás gyorsabb lenne)

Mivel pont ezen gondolkoztam, hogy lehet ezt megoldani, megköszönöm a leírásod!
Én nem értek hozzá, de van aki megcsinálja nekem.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 58

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: bikabeka »

Sziasztok!

Jelenleg egy A-210 est  hajtok, nagy megelégedéssel.

Kérdésem annyi lenne, hogy valaki használt, vagy használja-e ezt:

http://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1576

...ha igen, mik az észrevételek, tapasztalatok? Hoz annyi hasznot, mint amennyibe kerül??

Van esetleg más, hasonló, esetleg kedvezőbb alternatíva a Popcorn áramellátására?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv!

Szia!
Nemrég dobtam össze magamnak egyet. Használtan 3-4 ezer forintért lehet venni ilyen tápokat. Csak annyi a dolgod hogy kiszeded belőle a ventillátort (4 csavar), levágod a végéről az Xbox csatit, a kijövő kábelben a piros és kék vezetéket összekötöd (mert ezek rövidre zárásával jelezné az Xbox, hogy be van kapcsolva, jöhet a 12V),
http://www.instructables.com/id/How-to- ... v-lab-PSU/
A sárga vezetékek 12V míg a feketék a föld. Rakj rá egy popcornba való dogót. A belső a sárga vezeték a külső a fekete.
http://krisbox.free.fr/atxto360.GIF
És kész is.
Amit én tapasztaltam. Szebb színek, szebb magas hangok. (és mintha a mappák közötti ugrálás gyorsabb lenne)

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Popcorn médialejátszó

Nincs bekapcsolva a VXP demó mód? - akkor függőlegesen kettéosztja a képet....
Bandi! Most értem haza
Megtaláltam és be volt kapcsolva a VPX demó üzemmód. Mostmár minden fasza
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
Bose Soundlink mini

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Popcorn médialejátszó

Nincs bekapcsolva a VXP demó mód? - akkor függőlegesen kettéosztja a képet....Na ezt nem tudom. Azt sem tudom hol kell aktiválni de majd max egy gyári visszaállítást megpróbálok ha ráérek.A héten vagy dolgozok, vagy szaladgálok. (Ma erősítő, szombaton projektor után)
Meg a vpx demó szerintem jobban látszana, ezt alig lehet kiszúrni.
Bose Soundlink mini

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Popcorn médialejátszó

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Popcorn a410-et használok, és lenne egy kis gond.

Videolejátszás közben a kép mintha két részre lenne osztva és középen egy halvány vonal észrevehető egyes jeleneteknél.
Azt hittem, hogy a tv-hdmi kábel lehet a hibás, de projektorral is látszik, nem durva, nem állandó, haverom 20p után sem vette észre, pedig nála teszteltük a projektort a lejátszóval, és úgy szóltam neki, hogy b*ssza meg ez itt is jelen van.

Ez lehet fw/beállítás probléma? Valaki találkozott már ezzel?

Nincs bekapcsolva a VXP demó mód? - akkor függőlegesen kettéosztja a képet....
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Popcorn médialejátszó

Popcorn a410-et használok, és lenne egy kis gond.

Videolejátszás közben a kép mintha két részre lenne osztva és középen egy halvány vonal észrevehető egyes jeleneteknél.
Azt hittem, hogy a tv-hdmi kábel lehet a hibás, de projektorral is látszik, nem durva, nem állandó, haverom 20p után sem vette észre, pedig nála teszteltük a projektort a lejátszóval, és úgy szóltam neki, hogy b*ssza meg ez itt is jelen van.

Ez lehet fw/beállítás probléma? Valaki találkozott már ezzel?
Bose Soundlink mini

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”