Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Blu-Ray lejátszók

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

1 év gari van, szóval ha teszem azt kijön egy jobb változat pár hónap múlva akkor simán megjátszható, mert ha nem tudják javitani csere, vagy pénzvisszafizetés. Amúgy is gyorsan fejlődnek ezek a lejátszók. De ha meg tudják csinálni ugyis jó. A csikszenűek már biztos törik a fejüket a  megoldáson, mert lesz javitani valójuk ha az egész széria rossz Márpedig egy egész szériát visszacserélni nagy bukta. 
MKV-t ez játsza még, szóval akkor ez nem igazán jó lejátszó?:
http://www.digitalko.hu/index.php?id=1177

Nameg ebben az árban van még ez, de ez nem mkv-s:

http://www.digitalko.hu/index.php?id=1141

Nekem a pioneer nagyon szimpatikus, remélem lesz majd MKV-t játszó lejátszójuk nemsokára.

Most tavasszal jött ki az új Sony széria, a következő még több, mint fél év lesz.

Ez a Samu, sőt még az eggyel nagyobb C6500 is akadozik.
A Panát meg csak gyári Blu-val tudnád etetni, mert más HD lemezt nem eszik, DVD lejátszónak meg egy kicsit drága.
Én a Pana BD60 után vettem Sonyt, nem nagyon csípték egymást a Samu tévémmel, meg tudásra is kevés volt.
A Pio ugyanez a történet, gyári Blu-hoz, vagy drága DVD lejátszónak jó csak.

MKV lejátszáshoz még mindig az első LG 370 a legjobb.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Jano.3 »

1 év gari van, szóval ha teszem azt kijön egy jobb változat pár hónap múlva akkor simán megjátszható, mert ha nem tudják javitani csere, vagy pénzvisszafizetés. Amúgy is gyorsan fejlődnek ezek a lejátszók. De ha meg tudják csinálni ugyis jó. A csikszenűek már biztos törik a fejüket a megoldáson, mert lesz javitani valójuk ha az egész széria rossz Márpedig egy egész szériát visszacserélni nagy bukta.

MKV-t ez játsza még, szóval akkor ez nem igazán jó lejátszó?:
http://www.digitalko.hu/index.php?id=1177

Nameg ebben az árban van még ez, de ez nem mkv-s:

http://www.digitalko.hu/index.php?id=1141

Nekem a pioneer nagyon szimpatikus, remélem lesz majd MKV-t játszó lejátszójuk nemsokára.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Ha nem tudják megcsinálni akkor erős a gyanum hogy lehet pénzvisszafizetést kérni, és mást venni Lehet én is beviszem majd, ha kiderül mit kezdenek vele.
Én is agyaltam ezen, de az a helyzet, hogy mindegyik játékosnak van valami alapvető kínja, nem tudnék mit venni helyette.
Még Samu nem volt nálam, de az is beszaggat az 1,5 Mbps dts hangsávtól, úgyhogy tökmindegy, milyen márkájú lejátszótól tépjük a hajunkat.

Egyébként írtam a Sonynak, és szerintem a többi bosszankodó Sony tulaj is írjon be ide, hogy legyen minél több visszajelzés a hibáról:
Sony támogatás

Jano.3
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Jano.3 »

Ha nem tudják megcsinálni akkor erős a gyanum hogy lehet pénzvisszafizetést kérni, és mást venni Lehet én is beviszem majd, ha kiderül mit kezdenek vele.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Ja igen, régebbre nyúlik vissza, így nem olvastad valószínűleg. A DVD felskálázásnál jelentkező zöld csíkozás és DLNA nem megfelelő működése miatt adtam szervizbe. Ezzel úttörő szerepet vállaltam! Teljesen esélytelen lesz a javítás, mivel alapból az összes ilyen. Így nyilván nem is lehet megcsinálni.sony BDP-S370

Pedig jó lenne, ha minél többen visszajeleznének a Sonynak a probléma miatt.
Nekem is ugyanez a gondom az S570-nel, de nem akarom potyára szervizbe vinni és hetekig ott pihentetni.
Megpróbálok a Sony honlapra írni, szervizeket csak e-mailben megkeresni, stb. Persze, ha azt mondják, hogy vigyem be, akkor nem fogom bevinni, a lényeg a visszajelzés lenne.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Valóbvan voltak ilyen problémák, de javarészt megoldották az új firmwarek.Nekem pl nincs gondom a 2 rétegű Verba lemezekkel
Ráadásul a kép és hang kárpótol mindenért
De mint mondom mkv-val még soha nem volt gondom, nem úgy mint az alább említett mindenféle egyéb lejátszóknak.

Nagyon erősen hajlok ennek a Dune Prime-nak a megvételére,de egy-két dolgot azért szeretnék kérdezni a tisztánlátás miatt.A régi optikai meghajtós probléma akkor teljesen megoldódott az újabb firmeknek köszönhetően?Pl:
-egyrétegű ill. többrétegű dvd lemezre írt mkv-k
-egyrétegű ill. többrétegű dvd lemezre írt dvd-k
-főleg Verbatim és Memorex dvd bitonságos olvasása.
Nem kukacoskodni akarok,csak nincs kedvem ekkora összeget kiadni potyára.

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Stofl »

Szerviz információk Sony BDP-S370-ről: 2,5 hét telt el, továbbra sincs visszajelzés. 3 hét elteltével fogok érdeklődni. :-)
Mi a problémája a lejátszónak?

Ja igen, régebbre nyúlik vissza, így nem olvastad valószínűleg. A DVD felskálázásnál jelentkező zöld csíkozás és DLNA nem megfelelő működése miatt adtam szervizbe. Ezzel úttörő szerepet vállaltam! Teljesen esélytelen lesz a javítás, mivel alapból az összes ilyen. Így nyilván nem is lehet megcsinálni.
sony BDP-S370

AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370

William
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 261

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: William »

Szerviz információk Sony BDP-S370-ről: 2,5 hét telt el, továbbra sincs visszajelzés. 3 hét elteltével fogok érdeklődni. :-)
Mi a problémája a lejátszónak?
NAD T778

Stofl
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Stofl »

AV: Sony STR-DH700
BD: volt egyszer egy Sony BDP-S370

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nézegettem a GIF képeket de nem találtam olyat ami tetszik. Igy maradt a jpg.
Nem hiszem el

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Nézegettem a GIF képeket de nem találtam olyat ami tetszik. Igy maradt a jpg.
NAD T778

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

200.
NAD T778

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Egyebkent megnezte a Dune multimedia lejatszot a neten. Eleg jonak tunik de az ara egy kicsit borsos. Ha 50e korul lenne az ara akkor vezeto szerepet toltene be a piacon!
Hát sajna nem annyi de így is piacvezető persze csak bizonyos szegmensben. De abban nagyon

GIF valóban a kiterjesztése, lehet vadászni a neten ilyen képeket de csinálni is csak az elég macerás.
Nekem meg ez a védjegy

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Egyebkent mi a tipusa ezeknek a mozgo, animalt kepeknek mint amit te is hasznalsz a Nick neved felett?
Szerintem .GIF

Koszi
NAD T778

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Egyebkent mi a tipusa ezeknek a mozgo, animalt kepeknek mint amit te is hasznalsz a Nick neved felett?
Szerintem .GIF

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Egyebkent megnezte a Dune multimedia lejatszot a neten. Eleg jonak tunik de az ara egy kicsit borsos. Ha 50e korul lenne az ara akkor vezeto szerepet toltene be a piacon!
NAD T778

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Blu-Ray lejátszók

Mi a pontos tipusa ennek a Dune lejátszónak, megnézném a neten, 
köszi

Odalinkeltem egy másik topicban
de hogy melyikben?

http://dunebaseprime.hu/dune

nekem a prime van

Koszi!

Megnezem!

NAD T778

cicamisk
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: cicamisk »

A SONY s370 milyen feliratformátumot ért? Hol kell megadnom, hogy felismerje a magyar feliratot és ki is írja, hogy ez a "magyar"?
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

A nagy gyártók akiknek dollármilliók állnak rendelkezésükre miért képtelenek egy normális lejátszóval előállni?
A saját filmstúdiókkal is rendelkező nagy gyártóknak nem érdeke a kalózmásolatok (MKV) különösebb támogatása.
A szabvány-tulajdonosoknak meg nem érdeke, hogy a szabványt megkerülő összes buhera tákolmányt is lejátsza a készülékük.

de kénytelenek lesznek meglépni, ugye anno sony is fogát szívta, de berakta az mp3-at, divx-et a dvd-kbe

Én is azt gondolom,hogy meg kell lépniük a nagyoknak is ezt,különben piacot fognak veszteni.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Blu-Ray lejátszók

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

A nagy gyártók akiknek dollármilliók állnak rendelkezésükre miért képtelenek egy normális lejátszóval előállni?
A saját filmstúdiókkal is rendelkező nagy gyártóknak nem érdeke a kalózmásolatok (MKV) különösebb támogatása.
A szabvány-tulajdonosoknak meg nem érdeke, hogy a szabványt megkerülő összes buhera tákolmányt is lejátsza a készülékük.

de kénytelenek lesznek meglépni, ugye anno sony is fogát szívta, de berakta az mp3-at, divx-et a dvd-kbe

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Blu-Ray lejátszók

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Valóbvan voltak ilyen problémák, de javarészt megoldották az új firmwarek.Nekem pl nincs gondom a 2 rétegű Verba lemezekkel
De mint mondom mkv-val még soha nem volt gondom, nem úgy mint az alább említett mindenféle egyéb lejátszóknak.

Azt azért tegyük hozzá,hogy a Dune igazából a hálózati lejátszók családjába és nem kimondottan a Bluray lejátszók közé tartozik.Amiket írtam problémákat,azokat kb. fél évvel ezelőtt olvastam-hallottam,amikor nagyon rá voltam gerjedre a masinára,de ez elrettentett.Örülök ha ezeket a hibákat kijavitották.Igy ismét előtérbe kerül nálam is,csupán az árát sokallom kissé,jó lenne ha legalább (számomra) a lélektani százezres határ alá menne.A kinézete is nagyon tetszik nekem egyébként,plusz ami még nagyon jó pont,hogy van 7.1-es analóg kijárata is (nekem lényeges szempont az erősitő miatt).

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Meglatasom szerint sokaknak a hazilag vagy mas altal "takolt" MKV es egyeb formatumokkal van problemaja a lejatszas soran. Egy valamit meg kell erteni. Ezek a lejatszok nem szamitogepek, bar sok kozos jegyuk van, es eredetileg a gyari lemezek es a szabvany szerint kodolt audio/video fajlok lejatszasara lettek hivatottak. Nekem a BD-370-em egyszer sem fagyott le es nem frissitettem firmware-t rajta. Azon nem csodalkoztam, hogy az innen-onnan letoltott, ilyen-olyan szoftverrel kodolt, rippelt, majd ujra kodolt ezzel azzal kiirt majd ujra masolt, rippelt stb. fajlok nem futnak rendesen netalantan el sem indulnak. Holnap valaki azzal fog jonni, hogy a frissen vasarolt kakaoscsigat nem jatszotta le.... 
Aki szeret buveszkedni a formatumokkal annak ott a PC, a gyartok megprobalnak lepest tartani a formatum haboruban de el kell fogadni, hogy a BD lejatszok nem egy 4 magos processzor technologiara epulo PC-k 4GB rammal

William

Rendben van amit irsz,de akkor a "mások által tákolt" mindenféle mkv-k egy olcsó pl.WD TV HD-n miért futnak problémamentesen?Végülis azokban is csak egy video chipset és memória, stb. van.A nagy gyártók akiknek dollármilliók állnak rendelkezésükre miért képtelenek egy normális lejátszóval előállni?Alakul ugyan a dolog,de szinte mindegyiknek van egy-két hibapontja.

Vendég

Blu-Ray lejátszók

Valóbvan voltak ilyen problémák, de javarészt megoldották az új firmwarek.
Nekem pl nincs gondom a 2 rétegű Verba lemezekkel

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Blu-Ray lejátszók

Én is szeretnék már egy jó lejátszót venni,mert több mint 250 lemez van megírva és nem egy nagy élvezet állandóan vinyóra másolgatni őket,ha éppen kedvem szottyan filmet nézni.Sajnos azonban a több helyről olvasott-hallott vélemények egyelőre azt súgják nekem,hogy várnom kell mire kijön végre egy minden tekintetben stabil játkos.

Van jó csak picit drágábban

Dune

Én elhiszem és valóban el is gondolkodtam rajta,de sajnos ez sem tökéletes a mai napig állitólag.Pont az optikai meghajtós részével voltak-vannak problémák.Hangos mechanikai zajokra és rejtélyes lemezmegállásokra panaszkodnak a tulajok.Továbbá az egyik számomra leginkább érthetetlen dolog,hogy a felhasználók elmondásai szerint az egyik legelismertebb és legmegbizhatóbbnak mondott dvd lemezzel (Verbatim egy ill. többrétegű) nem nagyon boldogul.Az én kollekcióm meg szinte kizárólag erre a tipusra van kiírva.

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”