Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Wd Tv Hd Media Player

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

megnézem nekem melyik van mert ha jól emlékszem az enyém nem akadt.

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Salvatore »

Sziasztok! 
Miért nincs hang amikor a HDV kamerám anyagát (m2ts) játszom le?
Pedig már a 07-es fw van fent.
Szinte mindent szépen lejátszik, csak a Planet Earth-nél mintha picit akadozna.
Mondjuk arra valami hddvd-mkv-t ír ki, nem blu-ray rip-et, és a gyári sw egyáltalán nem játszotta le.
Jó kis masina, csak most vehetem a hdd-ket hozzá..

Ha a planet Earth-ból az 1080p-s verziót nézed, akkor azt hiszem az az a verzió ami nekem mindenen akadt, még pc-n is. Azt hiszem az vmi wines formátumban van kódolva.

Lacek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Lacek »

Sziasztok!

Miért nincs hang amikor a HDV kamerám anyagát (m2ts) játszom le?
Pedig már a 07-es fw van fent.
Szinte mindent szépen lejátszik, csak a Planet Earth-nél mintha picit akadozna.
Mondjuk arra valami hddvd-mkv-t ír ki, nem blu-ray rip-et, és a gyári sw egyáltalán nem játszotta le.
Jó kis masina, csak most vehetem a hdd-ket hozzá..

Zizi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Zizi »

Segítsetek kérlek!Nem tudom átmásolni az MKV fájlt a 16 gb-os pendrivra!Pedig teljesen üres.Azt írja megtelt a lemez.Már formáztam is!Kérlek segítsetek4 !36_7_11.gif' />' /><!--endemo--> Kösssszzziii
Formazdd at NTFS-re FAT32-rol, es menni fog.

pazo2005
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: pazo2005 »

Segítsetek kérlek!Nem tudom átmásolni az MKV fájlt a 16 gb-os pendrivra!Pedig teljesen üres.Azt írja megtelt a lemez.Már formáztam is!Kérlek segítsetek4 !36_7_11.gif' /> Kösssszzziii

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

Szia! 
Merre laksz? Kecskemét és környékén tudok jó áron adni.

Szia DJM!

Igazából nem messze, egy 50-es (Kunszent).

A jó árat -ha nem publikus- megírod -priviben-?
Nagyon kíváncsivá tettél, és már nagyon régóta -2-3 hónapja- szeretnék egy ilyen kütyüt :kiraly:

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: DJM »

Csak olvasgatok, és gyűjtögetek. A winyó már megvan... :kiraly:
Szia!

Merre laksz? Kecskemét és környékén tudok jó áron adni.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Wd Tv Hd Media Player

Csak olvasgatok, és gyűjtögetek. A winyó már megvan... :kiraly:

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Új firmware:
1.02.06
Fixed items:
*Subtitle outline needs to be thicker
*Drives don't spin down when ejected in 1.02.03
*Thumbnails don't refresh to reflect changes until House is powercycled
*"Now Playing" screen doesn't show up
*2x Reverse goes very fast

Itt még nem volt róla szó, ha jól emlékszem, de az előző firmware az 1.02.04 megoldotta a 23,976-os problémát, megfelelő tv-n teljesen ricegés mentesen lehet nézni az .mkv-ket! :kiraly: Ezek prerelease firmware-k, de egyre jobbak, határozottan merem ajánlani.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: csövi »

Ezt ilyen szögben még nem láttam.

remélem így már oké? :kiraly:

Igen, köszi.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

remélem így már oké? :kiraly:

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Én tök láma vagyok az ilyenekhez, de ezt a WDTV Media Playert, hogy tudom összekötni sima kétcsatornás erősítővel?  Esetleg van egy dacom is amit közbeiktatnék. :kiraly:

Aha...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Én tök láma vagyok az ilyenekhez, de ezt a WDTV Media Playert, hogy tudom összekötni sima kétcsatornás erősítővel? Esetleg van egy dacom is amit közbeiktatnék. :kiraly:

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Én tök láma vagyok az ilyenekhez, de ezt a WDTV Media Playert, hogy tudom összekötni sima kétcsatornás erősítővel? Esetleg van egy dacom is amit közbeiktatnék. :kiraly:

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

hörrrrr :kiraly: , én hülye, persze hogy emlékszem
És van valami fejlemény (ezek szerint mégiscsak van, ha szervízben van, nem?)

Ennyi elég kellene, hogy legyen!
KÉTBÉ

Várjuk mit mond a Panasonic Mo. qrvára nem akarnak válaszolni semmire, már szerviz is unja.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Wd Tv Hd Media Player

OFFTOPIC:

Bocsika Srácok, de lehetne, hogy ne fél oldalakat idézzetek? Csak 3 katt.Aktívan olvasom a topic-ot, és borzasztó zavaró ám.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

Szia!
Ott van az aláírásomban, még értekeztünk is veled róla, hogy mit kellene vele csinálni, mert a purple snake hiba előjött rajta. Már több mint 2 hónapja szervizben van.

hörrrrr :kiraly: , én hülye, persze hogy emlékszem
És van valami fejlemény (ezek szerint mégiscsak van, ha szervízben van, nem?)

Ennyi elég kellene, hogy legyen!
KÉTBÉ
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Persze vitathatod, hisz jogállamban élünk :baby:  :kiraly:

elég sok készülékem van (volt), hogy meg tudjam itélni, rosszul nyomom-e a távszabályzó gombját!

Sziasztok!
Hozzászólnék egy kicsit, ha nem gond.
Elég érdekes dolog ez a távirányítós mizéria. Vmi tényleg nem kóser, lehet, hogy csak jobban bele kellene ásni magunkat. Semmi gondom nem volt a távírányítóval, amíg a Panasonic tv-m mellett volt, mióta a Pio mellett van, néha tényleg megmakacsolja magát és körbe szalad a menüpontokon pedig csak egyszer nyomtam meg. Soha nem csinálta előtte, pedig már én is december óta nyúzom. Múltkor "unalmamban" beleolvastam a Pio gépkönyvébe, azt írja:
Működési jellegénél fogva infravörös sugarakat bocsát ki a Plazma tv. A közelben elhelyezett berendezések távvezérlőjének működését a készülék befolyásolhatja az interferenciazajok miatt. Ha ilyen eset fordul elő, helyezze a szóban forgó berendezést olyan helyre ahol a távérzékelőt nem befolyásolja a plazma tv működése.

Ha minden jól megy ma megjön a TV állványom, mert eddig csak egy asztalon voltak, el tudom majd különíteni őket, úgyhogy megígérem beszámolok a változásról vagy nem változásról, de mivel a panámnál el voltak különítve és nem volt gond, itt meg nem és volt gond szerintem érdekes adalék ez is a kis gépünk működésében.

Norbi31, ha már a családban van a kütyü, egy hasonló próbát megérne, nem-e tényleg vmi bezavar! Mennyire van beoltva műszaki cuccok, kihívások ellen a családtag? :kiraly:

DJM, akkor lehet, hogy megoldódott a titok, nekem ugyanis Panám van és ezért nem tapasztaltam Norbi31 által leírtakat. Illetve csak annyi lassúság tapasztalható, hogy mióta feltettem a "thumbnailses FW-t" (1.02.00), azóta lassabb a film megjelenítési sebessége8de ennyit elviselek, mivel már kezdett kiesni a szemem a sok szövegtől)
A régi Pana tv-d CRT, Plazma vagy LCD volt ?

Szia!
Ott van az aláírásomban, még értekeztünk is veled róla, hogy mit kellene vele csinálni, mert a purple snake hiba előjött rajta. Már több mint 2 hónapja szervizben van.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Wd Tv Hd Media Player

elég sok készülékem van (volt), hogy meg tudjam itélni, rosszul nyomom-e a távszabályzó gombját!

Sziasztok!
Elég érdekes dolog ez a távirányítós mizéria. Vmi tényleg nem kóser, lehet, hogy csak jobban bele kellene ásni magunkat. Semmi gondom nem volt a távírányítóval, amíg a Panasonic tv-m mellett volt, mióta a Pio mellett van, néha tényleg megmakacsolja magát és körbe szalad a menüpontokon pedig csak egyszer nyomtam meg. Soha nem csinálta előtte, pedig már én is december óta nyúzom. Múltkor "unalmamban" beleolvastam a Pio gépkönyvébe, azt írja:
Működési jellegénél fogva infravörös sugarakat bocsát ki a Plazma tv. A közelben elhelyezett berendezések távvezérlőjének működését a készülék befolyásolhatja az interferenciazajok miatt. Ha ilyen eset fordul elő, helyezze a szóban forgó berendezést olyan helyre ahol a távérzékelőt nem befolyásolja a plazma tv működése.

Ha minden jól megy ma megjön a TV állványom, mert eddig csak egy asztalon voltak, el tudom majd különíteni őket, úgyhogy megígérem beszámolok a változásról vagy nem változásról, de mivel a panámnál el voltak különítve és nem volt gond, itt meg nem és volt gond szerintem érdekes adalék ez is a kis gépünk működésében.

Norbi31, ha már a családban van a kütyü, egy hasonló próbát megérne, nem-e tényleg vmi bezavar! Mennyire van beoltva műszaki cuccok, kihívások ellen a családtag? :kiraly:

DJM, akkor lehet, hogy megoldódott a titok, nekem ugyanis Panám van és ezért nem tapasztaltam Norbi31 által leírtakat. Illetve csak annyi lassúság tapasztalható, hogy mióta feltettem a "thumbnailses FW-t" (1.02.00), azóta lassabb a film megjelenítési sebessége8de ennyit elviselek, mivel már kezdett kiesni a szemem a sok szövegtől)
A régi Pana tv-d CRT, Plazma vagy LCD volt ?
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Tehát nagyon, csak nem ellene hanem irányába. :kiraly:
Fusson Ő is egy kört a témában, kíváncsi vagyok.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Elég érdekes dolog ez a távirányítós mizéria. Vmi tényleg nem kóser, lehet, hogy csak jobban bele kellene ásni magunkat. Semmi gondom nem volt a távírányítóval, amíg a Panasonic tv-m mellett volt, mióta a Pio mellett van, néha tényleg megmakacsolja magát és körbe szalad a menüpontokon pedig csak egyszer nyomtam meg.

valami ilyen probléma lehet. :kiraly:

Mennyire van beoltva műszaki cuccok, kihívások ellen a családtag? 

elektroműszerész :baby: :kiraly:

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Sziasztok!

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Wd Tv Hd Media Player

....Sok embert nem érdekel a hálózati lejátszás és a többi "cicoma".
nem vagyunk egyformák és ez tök jó így! engem érdekel. :baby:
egyébként, ha jól tudom ez is tudja némi hókuszpókkal.

OK, akkor megegyeztünk :kiraly: , nem vagyunk egyformák :kiraly:

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Nyugi, nyugi (látom egy kicsit felcsesztem a hangulatodat, bár nem direkte volt)

nyugodt vagyok! (már)

Még mindig azt mondom, hogy nem szériahiba a te általad leírtak.

AtaWrc is hallott (olvasott) valahol erre irányuló irományokat... :kiraly: :kiraly:

A másik, nem olvastad el figyelmesen az irományomat.

ez igaz! :kiraly: de nem szeretném még jobban beleásni magam a WD lelkivilágába. (elég volt a popcorn is )

Megírtam, hogy én csak .mkv-val hajtom a cuccost, csak ezzel való problémákra tudok megoldást, ill csak az ezzel kapcsolatos javítások érdekelnek! A te általad bemásolt subset reklamációja első szakasza a dvd iso fájl állomány körüli problémát ecseteli.

csak az első mondatot és a második elejét olvasd el légyszi, direkt kivastagítottam. a tovább már ne is menjünk, mert még a filmekig el sem jutottam...

Az hogy valakit körülvesz/vett elektronikai termékek tömkelege, semmit sem jelent. Csak a praxisomból kiindulva (tini korom óta műszaki cuccosokkal foglalkozom) tudom, hogy a mai kor felhasználója nem igazán a türelemről híres, ha egy gép nem egy század mp alatt teljesíti a parancsot

:baby: örülök, hogy látatlanban is tudod a frankót a technikai beállítottságomról!

Az meg hogy mennyire jók a konkurensei ne fejtegessük (szerintem nem lenne értelme a lejatszo.jhu lapról a Tvix-ekről vagy a Popcornokról bemásolnom neked ide egy két igen negatív hozzászólásokat)

kérlek idézz már be erre irányuló hozzászólásomat! (az egész topikból is) :taps: ez csak a Te "agyszüleményed" (bocs, jobb szót nem találtam), hogy mindenki a WD-t támadja és a popcornt isteníti...

de míg a többi jelenlegi konkurensei mind min. 2x drágábbak, addig ezt egy félhavi (kinek 1/8-ad) havi fizetésből is meg lehet venni.

ha nem lett volna ennyire negatív tapasztalatom a masinával kapcsolatban, biztos más lenne a véleményem, de így nem tud olyan olcsó lenni, hogy kelljen. :foto:

Sok embert nem érdekel a hálózati lejátszás és a többi "cicoma".
nem vagyunk egyformák és ez tök jó így! engem érdekel.
egyébként, ha jól tudom ez is tudja némi hókuszpókkal.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Wd Tv Hd Media Player

......az új 1.02.04 béta FW tesztelés eredménye

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”