Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Wd Tv Hd Media Player

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

-elmondásaid alapján- egy-két napig volt a birtokodban, egy feltehetően gyári hibás eszköz.
igen, de az ominózus készülék a családban van.
épp a topiknyitó tulajdonában.

ha gyárihibás lenne (egyébként simán lehet az!) , akkor a szervíz miért nem cserélte ki. visszaadták, hogy semmi baja. ha a készüléknek olyanja van működik hibátlanul, de van hogy teljesen megbolondul... :kiraly:

Nyugi, nyugi (látom egy kicsit felcsesztem a hangulatodat, bár nem direkte volt)

Még mindig azt mondom, hogy nem szériahiba a te általad leírtak. Sajnos az ember (és ebben főleg a magyar a világvezető) a rossz hírekre fogékonyabb, mint a jóra, így azok jóval némelyikünknél nagyobb súllyal esnek a latba.
A másik, nem olvastad el figyelmesen az irományomat. Megírtam, hogy én csak .mkv-val hajtom a cuccost, csak ezzel való problémákra tudok megoldást, ill csak az ezzel kapcsolatos javítások érdekelnek! A te általad bemásolt subset reklamációja első szakasza a dvd iso fájl állomány körüli problémát ecseteli. Igaz, a srác .mkv-val is kipróbálta és ott is hasonló dolog jött ki. Ettől függetlenül, nem emlékszem, hogy az mp4 fórumban a felhasználok tömkelege panaszkodott volna ilyen vagy hasonló jellegű problémára(talán érdemes az utáni lévő válaszokat is elolvasni -ha már ennyire szorgalmas voltál- pld krinyo, thamasta12 tollából.
Az hogy valakit körülvesz/vett elektronikai termékek tömkelege, semmit sem jelent. Csak a praxisomból kiindulva (tini korom óta műszaki cuccosokkal foglalkozom) tudom, hogy a mai kor felhasználója nem igazán a türelemről híres, ha egy gép nem egy század mp alatt teljesíti a parancsot (egyébként erről is van pár kocka fejtegetés az említett oldalon, de nem tudom megmondani hogy hol) Az meg hogy mennyire jók a konkurensei ne fejtegessük (szerintem nem lenne értelme a lejatszo.jhu lapról a Tvix-ekről vagy a Popcornokról bemásolnom neked ide egy két igen negatív hozzászólásokat)
A vitát emigyen szeretném lezárni:
Soha nem állítottam, hogy a Western Digital TV HD-je egy űberfasza, non plus ultra készülék. Megvan a maga idegesítő tulajdonságai (bármennyire is furcsa de feltudnék egy csomót sorolni), de míg a többi jelenlegi konkurensei mind min. 2x drágábbak, addig ezt egy félhavi (kinek 1/8-ad) havi fizetésből is meg lehet venni.
Sok embert nem érdekel a hálózati lejátszás és a többi "cicoma".
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

AtaWrc
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: AtaWrc »

-elmondásaid alapján- egy-két napig volt a birtokodban, egy feltehetően gyári hibás eszköz.

ha gyárihibás lenne (egyébként simán lehet az!) , akkor a szervíz miért nem cserélte ki. visszaadták, hogy semmi baja. ha a készüléknek olyanja van működik hibátlanul, de van hogy teljesen megbolondul... :kiraly:

Próbáld ki, hogy más elektromos kütyü nem zavarja be! PL Lg-nél a sólyomszem bezavarhatja, valahol olvastam a mennyezeti ventilátor távja!!!!

Ja még az energia takarékos izzókra is panaszkodtak valahol

AtaWrc
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: AtaWrc »

Próbáld ki, hogy más elektromos kütyü nem zavarja be! PL Lg-nél a sólyomszem bezavarhatja, valahol olvastam a mennyezeti ventilátor távja!!!!

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Ha ennyire kaki lenne a cuccos, nem ez a topic lenne a legnépszerűbb a fórumban (na nem itt, egy másik szájton  :kiraly:

melyik site?

http://forum.mpeg4-players.info-on találomra (csak a cáfolat kedvéért) belecsaptam a közepébe. 40. oldal.
már a 42. oldalon találtam ezt:

subset
2009 Feb. 10, 00:18:25
"Hi All !

Nem is tudom hol kezdjem ?
Nagyon örülök az új tvmnek meg a jó dvd lejátszómnak, de ugyebár manapság minden HD.....és főleg ennyiért !....mint a wdtv.
Gondoltam mikor nem gondolkodva (ennyiért HD-s lejáccó !) megvettem.
De:
Nem tetszik, hogy bekapcsolás, bootolás után még mikor "hideg" (mindent áramtalanítok éjszakára) mintha makacskodna kicsit.
Nem reagál a kurzor egy ideig aztán őrült ide-odába kezd, nagy nehezen elindítok egy filmet, mondjuk dvd-isot, a felső wd menü nem jelenik meg, hogy feliratot-hangot váltsak. Aztán meg 1-2 perc és azt csinálja amit akarok, van menü, megállíthatom, tekerhetek, van felirat. Aztán megint meghülyül, ha mondjuk megállítom a filmet és bekapcsol a screensaver. Ami ha bekapcsol egyébként default 5 perc után ,és mondjuk még megy 2-3 percet, simán tudom folytatni a filmet, de ha 10-15 perc eltelik, bármit nyomhatok, kell neki 1-2 perc mire észhez tér és hajlandó működni. Mkv-val is vacakol, nem tudok kilépni, leállítani.
Aztán ha már "bemelegedett" vagy mit tudom én mitől ,meg tudok nézni egy filmet, aztán belenézek egy másikba, akkor megint bénázik melegen is.Vannak reboot-ok is ha végképp elfogy a türelmem, vagy csak simán nem csinál semmit ,még kikapcsolni sem tudom, de be sem. Áramtalanítás nélkül "kikapcsolt" állapotban is melegszik, és úgy indítva is szeszélyes.
Talán ez a legjobb szó a működésére :Szeszélyes !
Aztán megint bármilyen gombot nyomhatok, megy rendesen, de másnap megint sz*rakodik bekapcsolás után, aztán megint....
A dts gond is jelentkezik, gyakorlatilag a 20 filmemből csak néhánynál jó a dts hang ! Optikai kábel + pioneer vsx-917 -ről van amúgy szó de sajnos pár másodpercenként sztereóba váltogat a maradék - hallgathatatlan - pedig (nem sokan vannak így) de én csak eredeti hanggal néznék filmeket.
Mondjuk tök mindegy, legtöbb ripp úgy is csak magyar hanggal elérhető, és készítő bandája (up nekik) válogatja de a feléhez nincs is felirat, már amelyikhez van hallgathatatlan eredeti dts hangsáv, így végül is mindegy.
Na jó, azért pár filmet meg tudtam már nézni de valahogy nem zökkenőmentes ez az egész....van olyan jól sikerült film is ami kb. minden 20. mp-ben megakad a vicc kedvéért.
Tulajdonostársaim mit gondoltok ? Tapasztaltok hasonlókat ?"

talán emlékszel, mert Te válaszoltál rá!
akkor most ez egyedi hiba?

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

Persze vitathatod, hisz jogállamban élünk :kiraly:

elég sok készülékem van (volt), hogy meg tudjam itélni, rosszul nyomom-e a távszabályzó gombját! :kiraly: :baby:

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Wd Tv Hd Media Player

A menübe való nem kellő reagálás pedig annak lehet a következménye, hogy türelmetlenségedben többször megnyomtad.(velem is előszokott fordulni) 

:kiraly:

ezt vitatom!
azt, hogy egy gombnyomásra (de legyen türelmetlenségből 2 vagy 3) végig görget 30 filmet.

Persze vitathatod, hisz jogállamban élünk :baby: :kiraly:
A ring egyik oldalán te vagy, akinek -elmondásaid alapján- egy-két napig volt a birtokodban, egy feltehetően gyári hibás eszköz. A másik oldalon meg én vagyok, meg az a sok száz (talán ezer) ember, aki teljes megelégedéssel használja már több hónapja a kütyüt (mai friss hír, hogy a legújabb béta FW-vel az állítólagos 23,97-es röccenéseket is ki lettek javítva)
Ha ennyire kaki lenne a cuccos, nem ez a topic lenne a legnépszerűbb a fórumban (na nem itt, egy másik szájton
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

A menübe való nem kellő reagálás pedig annak lehet a következménye, hogy türelmetlenségedben többször megnyomtad.(velem is előszokott fordulni) 

ezt vitatom!
azt, hogy egy gombnyomásra (de legyen türelmetlenségből 2 vagy 3) végig görget 30 filmet.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Wd Tv Hd Media Player

szerintem a te készüléked volt csak hibás. Ez pedig nem magának a  készüléknek a hibája.
sajnos nem egyedi a hibajelenség.
de. (bár most, hogy mondod! a szomszéd elég gyanús. :kiraly: )

Nekem lassan már vagy fél éve egy ilyen kütyüm van (november környékén leptem meg magam egy ilyennel) és a te általad említett hibákat eddig még -hál'istennek- nem tapasztaltam (o.k. néha tényleg lefagy, de ezt már egyre ritkábban csinálja)
Egyetértek SoXxX-al, sajnálatos módon egy hibás példányt sikerült kifognod.
Az új -eddig még béta állapotú 1.02.00-ás- FW, meg kijavította az olyan hibát, mint pld a dts hang röccenése és mér van lehetőség a thubnail alkalmazására is.. Lefagyni filmközben nálam nemigen szokott (közel 200 .mkv film tulajdonosaként mondom, melyben vegyesen van 1080p és 720p film is) IGAZ, ÉN CSAK .MKV FILMEKET NÉZEK RAJTA (ezért a fentiek csak erre a formátumra igazak!)
Egyetlen egy dologgal értek veled egyet, ez pedig a nagyon kis táv, nagyon kis gombjai (pedig nem pékinas vagyok, lapát kezekkel) A menübe való nem kellő reagálás pedig annak lehet a következménye, hogy türelmetlenségedben többször megnyomtad.(velem is előszokott fordulni)

Az meg hogy egy jóval drágább eszközhöz viszonyítja valaki, nem korrekt dolog.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

A távirányítódon talán segíthet...
http://www.wdtvc.com/2009/04/02/wd-tv-ir-remote-hack/

kösz.
továbbítom. :kiraly:

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

szerintem a te készüléked volt csak hibás. Ez pedig nem magának a készüléknek a hibája.
sajnos nem egyedi a hibajelenség.
de. (bár most, hogy mondod! a szomszéd elég gyanús. :kiraly: )

Palkó
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 26

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: Palkó »

Ez nagyon komoly.... :kiraly: :kiraly:
Vegyétek már észre, hogy ez egy reklámfogás a WD-től, egyszerű árucsatolás. :baby:
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

ilyenezalaci
Isten Hozott! :)

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: ilyenezalaci »

Mondanál pár példát a gyermekbetegségekre? 
Nekem semmi problémám nem volt még a lejátszóval.

szerencsés vagy!

pont ezek a gyermekbetegségek. nem stabil a gép.

sok mindent nem tudok mondani, mert csak rövid ideig volt nálam itthon a rendszerben, majd hetekig volt szervízben...
vissza adták, hogy semmi baja. :kiraly:
mondok néhány példát:

macerás bekapcsolás. pontosabban nem reagál a távirányítóra (a távirányító működik). ilyenkor táp kihúz, visszadug.
ha már beléptél a menübe, filmek kiválaszt, majd fel-le lehetne a filmeknél lépkedni, ha lépne...
ha lép, akkor egy gombnyomásra lép tovább is... olyan mint, ha beragadt volna a gomb. simán végig lép a filmeken, majd a végén megáll és megint semmire nem reagál.

Egyébként mi oka volt a szétszedésnek?

úgy igazából, semmi.
földhöz még nem akartuk vágni (de akartuk!), így csak szétszedtük (egyelőre!)

Érdekes..szerintem a te készüléked volt csak hibás. Ez pedig nem magának a készüléknek a hibája.

A távirányítódon talán segíthet...
http://www.wdtvc.com/2009/04/02/wd-tv-ir-remote-hack/

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

szerencsés vagy!

sok mindent nem tudok mondani, mert csak rövid ideig volt nálam itthon a rendszerben, majd hetekig volt szervízben...
mondok néhány példát:

macerás bekapcsolás. pontosabban nem reagál a távirányítóra (a távirányító működik). ilyenkor táp kihúz, visszadug.
ha már beléptél a menübe, filmek kiválaszt, majd fel-le lehetne a filmeknél lépkedni, ha lépne...
ha lép, akkor egy gombnyomásra lép tovább is... olyan mint, ha beragadt volna a gomb. simán végig lép a filmeken, majd a végén megáll és megint semmire nem reagál.

úgy igazából, semmi.

Érdekes..szerintem a te készüléked volt csak hibás. Ez pedig nem magának a készüléknek a hibája.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

szerencsés vagy!

mondok néhány példát:

úgy igazából, semmi.

ilyenezalaci

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: ilyenezalaci »

Sziasztok!

Én is wdtv tulaj leszek hamarosan,ha megérkezik végre a futár.A firmwarrel kapcsolatban lennének kérdéseim.Melyiket ajánljátok inkább?A hivatalost, vagy a B-Rad féle homebrew WDLXTV-t?Nekem úgy tűnt olvasás alapján,hogy a hackelt sokkal többet tud.Mik a tapasztalatok,nem rizikós azt feltenni?

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

:baby:
Nem popcorn-od volt, Norbi?

de.
és még meg is van. :kiraly:

nekem ez a WD, ha ingyen adnák sem kellene... (bocs tulajok! )

a popcornak is voltak idegesítő gyermekbetegségei, de nem tüntek ennyire idegesítőnek! :kiraly:

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

:baby:

de.
és még meg is van. :kiraly:

nekem ez a WD, ha ingyen adnák sem kellene... (bocs tulajok! )

a popcornak is voltak idegesítő gyermekbetegségei, de nem tüntek ennyire idegesítőnek! :kiraly:

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

a hűtőborda nem jött le, nagyon nem akartam feszegetni. :kiraly:

norbi31
V.I.P.
V.I.P.

Wd Tv Hd Media Player

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: DJM »

Köszi a cimet.Működik vele jól?
Olvasd el amit az előbb írtam, jobb lett, de még javulni kell! :kiraly:
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

rodi

Wd Tv Hd Media Player

Hozzászólás Szerző: rodi »

Köszi a cimet.Működik vele jól?

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Sziasztok!

Másik fórumra írtam, de hátha érdekel itt is vkit:
Felraktam, túl vagyok az első teszteken. Elsőre azt mondom, amit próbáltam, minden jobb, DTS amit próbáltam mind jó volt, de csak belenéztem filmekbe, nekem a legfontosabb a 23,976 volt, nagyot csalódtam. :kiraly:
Javult, de nincs megoldva. Kevésbé rángat be, talán egy kicsit ritkábban is, de sajnos csinálja.
Miiseza tesztelj! Lássuk nálad is ez-e a helyzet, de nem hiszem, hogy vannak csodák. Már csak abban bízom, hogy mivel prerelease volt a firmware (mondjuk úgy, hogy beta) és remélhetőleg 1-2 hét múlva jön egy szebb és jobb, de ha újabb 4 hónap, akkor én nem várom meg, eladom. Befordultam.
Pedig eddig az egyik legnagyobb szószólója voltam a kicsinek, de ez most kivágta a biztosítékot.
Mindegy, alszom rá egyet. Tudom, hogy holnap már úgy sem haragszom ennyire. :kiraly:
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Wd Tv Hd Media Player

Sziasztok!Meg lehetne tudni ,hogy az 1.02 firmwaraet honnan tudnám letölteni?Az a furcsa ha torrentröl húzok le mkv filet azt simán lejátsza,de pl a daysms-ről letöltöttnél  csak a sample filet tudja lejátszani,pedig ott egész jó filmek vannak hd-ba.Van erről valakinek,tapasztalata esetleg,segiteni tudnátok e nekem?

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

Belelkesedtem korán reggel, de ez még csak prerelease.

Válasz küldése

Vissza: “HDTV, Blu-ray, HD”