Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
súlyos darab lehet mint az ára is gondolom. :kiraly:
- menyuslight
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 171
- Kapcsolat:
Blu-Ray lejátszók
Végre egy tisztességes Blu-ray játszó :kiraly:
Proci: ............. Lejátszó:Oppo 205 Projektor:Sony VPL XW 7000 Vászon:Screenline: 21:9 microperforált Tápszűrő: Torus Power Front: Rear: Atmos :
Sub: SVS 4000
Sub: SVS 4000
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Én is a Panasonic DMP-BD55EG-K-val szemezek,de lenne egy kérdésem.Ebbe már van ugye True HD dekoder,de a jelenlegi Harmann/Kardon avr132-es erősítőmbe ilyen még nincs.
Kell új TRU-HD-s erősítőt is venni?
Köszi a válaszokat!
Üdv
A Pana 55-ös akár 5.1 ill. 7.1 analóg kimeneten MINDEN hangformátumot kezel - multi ch bemeneten vihető a tömörítetlen hang - koax/optikain átadva CSAK a DVD esetében megy át / illetve a tömörítetlen hang CSAK Dolby Digital vagy DTS "felbontásban" fog jelentkezni az erősítődön !
- európai modell legutolsó firmware frissítése :
Panasonic DMP-BD55EK európai firmware link
Én ezt kódoltam ki "A-B-C" régió függetlenítve Blu-ray esetére, DVD esetében is mindent játszik és a blokkolt hangsávváltást is lehetséges.
Sok sikert hozzá - meg vagyok vele elégedve
Link a DVD, HDdvd és Blu-ray filmjeimről Blu-ray statisztikái 2009-Március
MAGYAR VONATKOZÁSSAL beszerezhető filmek listája tőlem - hang és felirat adatok, kiegészítésekkel - Áprilisi megjelenésig 2009
Panasonic DMP BD-55EG-K (firmware1.6 - '09 Jul.) Toshiba HD-E 1KE (firmware4.0 - '08 sept.)
(Multiregio)°-s chipset (BRregio:A+B+C/DVDregio:FREE)
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Én is a Panasonic DMP-BD55EG-K-val szemezek,de lenne egy kérdésem.Ebbe már van ugye True HD dekoder,de a jelenlegi Harmann/Kardon avr132-es erősítőmbe ilyen még nincs.
Köszi a válaszokat!
Üdv
A Panasonic speckói nem túl részletesek, de ha van benne Dolby TruHD és DTS HD dekóder és van rajta 5.1-es kimenet, akkor össze tudod kötni a H/K AVR132 5.1 csatornás analóg bemenetével. Tehát a dekódolást a lejátszó végzi, az erősítő pedig hangosít.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Üdv
akkor igen, ha minden igaz
Feltéve, ha True-HD-t akar hallgatni
Nekem PS3 van, az simán le dekódolja dolby digitalra.
Erősítő:Onkyo TX-SR500 Black - BluRay lejátszó: Playstation 3 320Gbyte - TV Samsung LE37M87 FullHD - Hangfalak: JBL SCS178 szett
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Üdv
akkor igen, ha minden igaz
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Üdv
Blu-Ray lejátszók
Nagyon köszönöm a pozitiv hozzászólásaitokat.Sokat segitettetek,nekem is pioneer lesz!!
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Blu-Ray lejátszók
Nincs összehasonlítási alapom, de Pioneer!
Blu-Ray lejátszók
Szeretném megtudni,hogy a sony bdp-s550-ről van e valakinek tapasztalata?A pioneer bdp-51SD-vel összehasonlitva melyiknek van jobb képe?Engem a hangja nem sokat érdekel.Melyiket lenne érdemes megvenni?
Előre is köszönöm,ha valaki tud infót adni!
Hello!
Én is a Pioneert-t ajánlom,van egy Sony BDP-S350-es lejátszom,de nemrég én is szert tettem egy Pioneer BDP-51FD-re és azt kell mondjam jobb szinte mindenben mint a Sony!
Üdv!
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók
Szeretném megtudni,hogy a sony bdp-s550-ről van e valakinek tapasztalata?A pioneer bdp-51SD-vel összehasonlitva melyiknek van jobb képe?Engem a hangja nem sokat érdekel.Melyiket lenne érdemes megvenni?
RÖVID válasz :
PIONEER
- igaz én a Panasonic BR lejátszó tulajdonosok táborát gazdagítom - Mozitechnikai tanácsadóként és 15 éves közép-európai házi-moziépítési tapasztalattal CSAK a Piot javaslom !
Bevallom én CSAK a kikódolási egyszerűség és megbízhatóság miatt vettem meg a Paná-t !
Sok sikert a BLU RAY korszakba való lépéshez
HUNgaryBLU
MAGYAR VONATKOZÁSSAL beszerezhető filmek listája tőlem - hang és felirat adatok, kiegészítésekkel - Áprilisi megjelenésig 2009
Panasonic DMP BD-55EG-K (firmware1.6 - '09 Jul.) Toshiba HD-E 1KE (firmware4.0 - '08 sept.)
Blu-Ray lejátszók
Szeretném megtudni,hogy a sony bdp-s550-ről van e valakinek tapasztalata?
A pioneer bdp-51SD-vel összehasonlitva melyiknek van jobb képe?Engem a hangja nem sokat érdekel.Melyiket lenne érdemes megvenni?
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók
Sok sikert a CD íráshoz (csak 1szer használatos írható CD-t használj !!
A Sony is csak CD-R-t javasol, a Pioneer megengedi a CD-RW-t is.
Kipróbáltam a Sony-nál és a Pionál a CD-RW-t gond nélkül.
A Pana-nál is elfogadja a CD-RW -t!
+
Blu-Ray lejátszók
Hali!
A Pioneer BDP-51FD-hez is van új firmware.
http://www.pioneer.eu/eur/content/suppo ... e/BDP.html
Na tényleg??? Megyek is fel...
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
- karlosz
- Törzsvendég

- Értékelés: 308
Blu-Ray lejátszók
Hali!
A Pioneer BDP-51FD-hez is van új firmware.
http://www.pioneer.eu/eur/content/suppo ... e/BDP.html
Blu-Ray lejátszók
A Sony is csak CD-R-t javasol, a Pioneer megengedi a CD-RW-t is.
Kipróbáltam a Sony-nál és a Pionál a CD-RW-t gond nélkül.
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók
Új firmware - Panasonic európai DMP BD-35 E-K és BD-55 E-K részére :
Link a BD55 modell 1.3 firmware letöltéséhez ! :kiraly:
Link a BD35 modell 1.3 letöltéséhez :lol!:
Müködik a multirégióssá tett készülékekkel ez a frissítés is ! CSAK EURÓPAI TÍPUSOKHOZ (lehet hogy valaki máshonnan szerezte be!! Ki tiuja ?! :lol!:
... vagy le lehet tölteni ONLINE !
Blu-Ray lejátszók
A Panasonic BD50-esen hogyan lehet kapcsolódni a netre? Nekem sehogyse sikerül. A hálózat rendben van,raktam bele SD kártyát is mégse történik semmi. A központ(DIGI) is látja a készüléket,a lejátszó is érzékeli a kapcsolatot,de nem csinál semmit. Mit rontottam el? Idegesít a dolog!
itt lenne egy link a használati útmutatóhoz . a "live" bekapcsolását sem szabad elfelejteni + a netbeállíásokon a router használat és IP kiosztás , stb... - próbáld ki hogy megtalálja-e a frissítési site-ot a weben, akkor ugyanis "él" a neted a 'panádban' ...
ha kell még info -- > írj pm-et!
panasonic DMP BD-50 leírás letöltő link
:lol!:
:lol!: :kiraly:
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók
A Panasonic BD50-esen hogyan lehet kapcsolódni a netre? Nekem sehogyse sikerül. A hálózat rendben van,raktam bele SD kártyát is mégse történik semmi. A központ(DIGI) is látja a készüléket,a lejátszó is érzékeli a kapcsolatot,de nem csinál semmit. Mit rontottam el? Idegesít a dolog!
itt lenne egy link a használati útmutatóhoz . a "live" bekapcsolását sem szabad elfelejteni + a netbeállíásokon a router használat és IP kiosztás , stb... - próbáld ki hogy megtalálja-e a frissítési site-ot a weben, akkor ugyanis "él" a neted a 'panádban' ...
ha kell még info -- > írj pm-et!
panasonic DMP BD-50 leírás letöltő link
:lol!: :lol!: :kiraly:
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Az Xbox egy jó konzol játszani, de filmekre nem ajánlom semmiképp...Főleg a hatalmas zaja miatt.Igaz vannak már külső rátehető ventilátorok amik csendesebbek.Én ugyan még nem próbáltam őket.De a jelenlegi állapotban zavaró ez a nagy zúgás amit művel.Az upgrade meg nem biztonságos, sok gép beadja az unalmast utána.
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos

Blu-Ray lejátszók
Feb 3, 2009 | DMP-BD30 Firmware Download for Europe/UK/CIS and Oceania/Thai, S.E.Asia.
Feb 3, 2009 | SC-BT100/BT105 Firmware Download for Europe/UK/CIS and Oceania/Africa, M.East/S.E.Asia.
új firmware 1 régebbi lejátszóhoz a pana családból (kikódolható "A" "B" "C" multiregio lejátszóvá!)
(DMP BD30) LINK a letöltéshez !!! B regio ! :lol!: :lol!: :kiraly: (SC BT100) LINK a letöltéshez !!!
- oriza triznyák
- V.I.P.

Blu-Ray lejátszók
én is csatlakoznék a konzolt támogatók pártjához :lol!:
Nem hangos egy picit a konzol filmnézéshez?
Igaz nekem csak Xbox360-am van, de abban nem valami halkak a ventillátorok, filmnézéshez egy picit hangosnak találom, pedig igazán jó minőségben képes visszaadni a dvd-k képét.
Nekem a PS3 teljesen jó. Ha játszok akkor van hangja, de filmnél nem hallok zajt.
Gondolom filmhez nem kell hűtés, vagy max egy lassú forgás. Játéknál meg igancsak kell hűtés.
játéknál meg hangerőt úgy is föl kell tolni, ha valami zúzósabb zen, effekt van a filmben, akkor úgy se hallani az alapzajt
Blu-Ray lejátszók
Igaz nekem csak Xbox360-am van, de abban nem valami halkak a ventillátorok, filmnézéshez egy picit hangosnak találom, pedig igazán jó minőségben képes visszaadni a dvd-k képét.
Nekem a PS3 teljesen jó. Ha játszok akkor van hangja, de filmnél nem hallok zajt.
Gondolom filmhez nem kell hűtés, vagy max egy lassú forgás. Játéknál meg igancsak kell hűtés.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Blu-Ray lejátszók
gyakorlatilag egy pc ezerszer hangosabb
Ezzel vitatkoznék, egy jól megépített htpc szinte hangtalan.
Abban igazad van, hogy a hangszórók nagyrészt elnyomják a pc, konzol zaját, de egy csöndes jelenetnél zavaró lehet a ventillátorok zaja.
Persze lehet, hogy sokakat ez nem zavar, de aki konzolon töri a fejét, szerintem számoljon ezzel is, nehogy később meglepetésként érje.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
- oriza triznyák
- V.I.P.

Blu-Ray lejátszók
mivel nem némafilmet nézek, nem zavarna, amúgy meg nem hallok nagy zajokat az enyémből, gyakorlatilag egy pc ezerszer hangosabb :lol!: