Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Most szeretnék hozatni USA-ból Pioneer BDP-51FD lejátszót. Kép alapján valaki magyarázza el nekem, hogy mit jelent? Ezek szerint viszi az európai BD lemezeket?
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
Blu-Ray lejátszók
A Pioneer BDP-LX71 Blu-Ray játszó szoftverigazítás miatt csak októbertől kapható.
Listaára: 200.000.
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Blu-Ray lejátszók
Emberek kevesebbet ismételjetek!!!!
ismétlés a tudás jóédesanyja :taps:
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Blu-Ray lejátszók
Azért olcsóbb, mert
1) rájöttek, hogy túl magasan árazták be az egyetlen lejátszójukat,
2) ez a típus nem DLNA-kompatibilis (kell a fenének!).
Ugyanakkor a hangja biztosan jobb mint kétszeres árú elődjeié, ebben új Wolfson chipek vannak, a képe ugyanolyan jó mint eddig.
Kuro-tulajdonosoknak ez most már kötelező vétel.
Decemberben lesz egy drága típus (LX90) amelyik 2.0 profilú és DLNA-kompatibilis.
LX71-et csak szeptember 8-tól kezdődő héttől árulják, nem igaz, hogy már régen kapható.
Blu-Ray lejátszók
Emberek kevesebbet ismételjetek!!!!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Blu-Ray lejátszók
Augusztustól elvileg nálunk is kapható lesz a Pioneer új lejátszója, a BDP LX71.
ELvileg 140-150 + Áfa lesz az ára.
Na azt hiszem ez lesz az amire lecserélem az S300-as Sony-t
My Webpage
Én is lecserélem erre a Sony 500-at. Jól jár vele az unokaöcsém. Már oda is adtam neki. Olimpia alatt nem kell BD-játszó amúgy sem. Ez az LX71-es feleáron tudja az elődei szuper-képét, és azokat vették ki belőle, ami engem nem érdekel.
Én is így vagyok vele.
Sziasztok,
Nézegetem én is a Pio új BD lejétszóját, de egyvalamit nem értek: hogy kerül fele annyiba, mint az elődje, az LX-70-es?
Steady
Versenyépeség? LX71 igencsak rég jött ki.
Hogyhogy régen jött ki? Mindenhol azt olvastam, hogy ősztől lesz kapható. Most akkor nem értem !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->
Lx70-re gondoltam bocs.
Blu-Ray lejátszók
Augusztustól elvileg nálunk is kapható lesz a Pioneer új lejátszója, a BDP LX71.
My Webpage
Én is lecserélem erre a Sony 500-at. Jól jár vele az unokaöcsém. Már oda is adtam neki. Olimpia alatt nem kell BD-játszó amúgy sem. Ez az LX71-es feleáron tudja az elődei szuper-képét, és azokat vették ki belőle, ami engem nem érdekel.
Én is így vagyok vele.
Sziasztok,
Nézegetem én is a Pio új BD lejétszóját, de egyvalamit nem értek: hogy kerül fele annyiba, mint az elődje, az LX-70-es?
Steady
Hogyhogy régen jött ki? Mindenhol azt olvastam, hogy ősztől lesz kapható. Most akkor nem értem !36_7_11.gif' />
Blu-Ray lejátszók
My Webpage
Én is így vagyok vele.
Sziasztok,
Steady
Blu-Ray lejátszók
My Webpage
Én is így vagyok vele.
Sziasztok,
Steady
Blu-Ray lejátszók
Sony BDP S300 -hoz van új firmware, 4.20-as.
Elvileg ezzel már tudja dekódolni a TrueHD-t.
Holnap kipróbálom.
Blu-Ray lejátszók
Ha egyszer nagy leszek, a készülék ára pedig kicsi, lecserélem az 1720-ast egy ilyenre.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Blu-Ray lejátszók
Mi a túró van már a Denon blu-ray lejátszókkal? Júliusban kellett volna indulniuk, ennek ellenére még mindig nem találok még külföldi webáruházat sem, ahol árulják... és megrendelhetném
Tudtok erről valamit?
http://www.avland.co.uk/denon/dvd3800bd/dvd3800bd.htm
Itt lehet előrendelni novemberre potom 900, ill 1.600 fontért.
De ezek csak brit címre szállítanak.
Ebből az szűrhető le, hogy november körül már máshol is lesznek.
Blu-Ray lejátszók
Nekem elötte volt 557 meg 657 DVD is titánba akkor még 675-es erőlködöm volt.Én használtan vettem a 2700-ast mivel a végfokaim is feketék nem néz ki rosszúl.
Hát ezek a képek kiválóan sikerültek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Blu-Ray lejátszók
Mi a túró van már a Denon blu-ray lejátszókkal? Júliusban kellett volna indulniuk, ennek ellenére még mindig nem találok még külföldi webáruházat sem, ahol árulják... és megrendelhetném
Tudtok erről valamit?
Blu-Ray lejátszók
Valamikor itt többen is azt mondtátok hogy a PCM 5.1 csak HDMi kábelen megy át.
Összekötöttem az erősítőt analóg 5.1-el (3db Inakustik Stereo RCA-val), és láss csodát, szól a PCM, és 5.1-ben, valami eszméletlen szépen.
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
most vettem 2700-as yamit, ez sem volt óccsó, de ezt a blu-ray lejátszót biztos nem fogom egy darabig magamévá tenni, elsőre kicsit sok a kétszázezerakárhányas ár érte majd jövőre talán, ha lejárnak a részleteim...
Nekem is 2700-as van jó vas!
én titánban tolom, pár éve, mióta megvettem az erőlködőt, mindig is egy titán yami dvd volt a vágyam, lehetőleg nem alapmodell :taps:
Nekem elötte volt 557 meg 657 DVD is titánba akkor még 675-es erőlködöm volt.Én használtan vettem a 2700-ast mivel a végfokaim is feketék nem néz ki rosszúl.
- oriza triznyák
- V.I.P.

Blu-Ray lejátszók
most vettem 2700-as yamit, ez sem volt óccsó, de ezt a blu-ray lejátszót biztos nem fogom egy darabig magamévá tenni, elsőre kicsit sok a kétszázezerakárhányas ár érte majd jövőre talán, ha lejárnak a részleteim...
én titánban tolom, pár éve, mióta megvettem az erőlködőt, mindig is egy titán yami dvd volt a vágyam, lehetőleg nem alapmodell :taps:
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
- oriza triznyák
- V.I.P.

Blu-Ray lejátszók
most vettem 2700-as yamit, ez sem volt óccsó, de ezt a blu-ray lejátszót biztos nem fogom egy darabig magamévá tenni, elsőre kicsit sok a kétszázezerakárhányas ár érte
majd jövőre talán, ha lejárnak a részleteim...
Blu-Ray lejátszók
Yami Blu-Ray :taps: Aszongyák Pana konstrukció de a hangszekció viszont Yami benne.
Az ára meg tiszta Denon
PD F30, Panasonic pt at 5000 / Oppo bdp95 / Lexicon rv5 / Jamo D600
- oriza triznyák
- V.I.P.

Blu-Ray lejátszók
Yami Blu-Ray :taps: Aszongyák Pana konstrukció de a hangszekció viszont Yami benne.
-
Vendég
Blu-Ray lejátszók
Yami Blu-Ray Aszongyák Pana konstrukció de a hangszekció viszont Yami benne.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!Mi a véleményetek, tapasztalatotok a SAMSUNG BD 1400-as játékosról. Kép és a hangminősége milyen?
Köszi
Sony, Pana, Sharp, Pioneer.
Ezeket nézegesd, a Samsungot nem érdemes megvenni.
Blu-Ray lejátszók
My Webpage
Én is így vagyok vele.
Blu-Ray lejátszók
My Webpage