Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
1080i, 720p, 1920x1080
1080i, 720p, 1920x1080
Egy jogvédő szakembrió mondta, hogy jogvédett filmeket nem lehet állandóra betenni, de annak nincs akadálya, ha a kedves vevő kéri, hogy mutassanak neki részletet egy-egy filmből.
Pedig ott a kis tv-ken állandóan megy a film.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
1080i, 720p, 1920x1080
Állítólag a márkák amikor megcsinálják a bemutató "falat", akkor adják hozzá a demófilmet is, mást nem lehet állandóra betenni (filmeknek jogi akadálya is lenne)
Ez érdekes.A pécsi Árkádban is mindig demó megy a kiállított tévéken,de a filmes polcok végeien meg a legújabb filmek mindig mennek kis 40valahány centis lcd-ken.Akkor ez most hogy van?Arra kapnak csak jogok,hogy csak kis tvken futtathatják a filmeket?Én ezt nem értem.Egyszerűen röhej.
Egy jogvédő szakembrió mondta, hogy jogvédett filmeket nem lehet állandóra betenni, de annak nincs akadálya, ha a kedves vevő kéri, hogy mutassanak neki részletet egy-egy filmből.
1080i, 720p, 1920x1080
Állítólag a márkák amikor megcsinálják a bemutató "falat", akkor adják hozzá a demófilmet is, mást nem lehet állandóra betenni (filmeknek jogi akadálya is lenne)
Ez érdekes.A pécsi Árkádban is mindig demó megy a kiállított tévéken,de a filmes polcok végeien meg a legújabb filmek mindig mennek kis 40valahány centis lcd-ken.Akkor ez most hogy van?Arra kapnak csak jogok,hogy csak kis tvken futtathatják a filmeket?Én ezt nem értem.Egyszerűen röhej.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
1080i, 720p, 1920x1080
A legnagyobb gond viszont az,hogy általában kérésre sem hajlandóak még a legminimálisabban sem állítani rajtuk. A demók szerintem felejtősek,inkább bekéne rakni komplett filmeket.Pl. uazt a filmet DVD-n, BD-n s lehetne összehasonlítani a két technológiát.Persze előtte belőni a megfelelő beállításokat.
Sajnos mindez egy hipermarketben utópisztikus álom...
A Samsung tévék viszont szuperek,én még mindig vacillálok köztük és a Sony-k között. Szerencsére sikerült tesztelni mindkét márkát,s nagyon elégedett voltam a látottakkal. :lol!: Rajtu kívül láttam még egy Toshiba-t ami szintén kiválónak tűnt.
Az EW-ben tényleg rám se bagózott senki pedig pangott a bolt és ott ballagott valami mókus is fel-alá - biztos nem érdekes, mennyi cuccot adnak el, vagy nem nézett ki vásárlóerőt belőlem...
Az MM-ben viszont színvonalasabb volt a kiállítás is (márkánként, a márka demófilmjével), és az eladó srácok is segítőkészek voltak. Állítólag a márkák amikor megcsinálják a bemutató "falat", akkor adják hozzá a demófilmet is, mást nem lehet állandóra betenni (filmeknek jogi akadálya is lenne)
Viszont nekem minden további nélkül segítettek rákötni a kiválasztott tévére a notebookomat, türelmesen megvárták míg bénázok a külső képernyő 1080p-re állításával, sőt még a HDMI kábelt is ők kerítették hozzá, sőt BD filmet is hoztak volna a bemutatáshoz.
Aztán megnéztem csomó filmet a tévén. Ahol BD játékos van a tévékre kötve, szerintem biztos beteheted legalább a saját filmedet. Más kérdés, hogy kevés tévéhez van BD játszó is kötve.
De pl. szerintem egy médialejátszót is bármikor bevihetsz egy kulturált üzletbe, hogy megnézd a saját kütyüddel hogyan muzsikál majd.
Abban viszont senki nem tud segíteni, hogy kitaláljam, vajh kell-e a 24p nekem a plusz lóvéért, ezt nekem kell eldönteni !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->
Az EW úgyfest meg is szűnik. :lol!:
Örülök,hogy van pozitív példa is. Én mindenestre elsősorban ismerősöknél tesztelgetek,sajnos ezt nem mindenki teheti meg,ezért jó lenne ha a boltokban is is lehetne valamennyire lecsekkolni a cuccokat.
A 24fps tényleg hasznos.Haverom hívta fel rá a figyelmet; 24fpsp majd anélküli LCD-t néztünk bizony feltűnt a különbség, kicsit rezgett,döcögött a kép. Azt mondják van aki észre sem veszi. :kiraly:
"Rolling Back The Rivers In Time"
1080i, 720p, 1920x1080
A Samsung tévék viszont szuperek,én még mindig vacillálok köztük és a Sony-k között. Szerencsére sikerült tesztelni mindkét márkát,s nagyon elégedett voltam a látottakkal. Rajtu kívül láttam még egy Toshiba-t ami szintén kiválónak tűnt.
Na ez az, ahol a demó számítana. Én egy Samsungot se néztem meg, vagy azért, mert a demók iszonyat pocsék színekben "pompáztak" (csak az LG demója überelte ezt), vagy azért, mert egy kicsi 40 colos képernyőért 400-450-500 K-t kértek (Series 7, 8), ami szerintem röhejes, nem kétszer jobb azért, és pláne nem jobb egy 46-os darabnál ami lehet hogy nem háttérledes, de jobban látom a nappaliban.
Megint felhozom, hogy egy hasonló külföldi üzletben vagy 8-10 BD film ment kiállított különböző tévéken, a sok láncba kapcsolt demó mellett persze...
Szerintem ezekkel a demókkal inkább elriasztják a népeket... "Jó lesz még az a böhöm tévé egy darabig, anyjuk..."
1080i, 720p, 1920x1080
A legnagyobb gond viszont az,hogy általában kérésre sem hajlandóak még a legminimálisabban sem állítani rajtuk. :lol!: A demók szerintem felejtősek,inkább bekéne rakni komplett filmeket.Pl. uazt a filmet DVD-n, BD-n s lehetne összehasonlítani a két technológiát.Persze előtte belőni a megfelelő beállításokat.
A Samsung tévék viszont szuperek,én még mindig vacillálok köztük és a Sony-k között. Szerencsére sikerült tesztelni mindkét márkát,s nagyon elégedett voltam a látottakkal. Rajtu kívül láttam még egy Toshiba-t ami szintén kiválónak tűnt.
Az EW-ben tényleg rám se bagózott senki pedig pangott a bolt és ott ballagott valami mókus is fel-alá - biztos nem érdekes, mennyi cuccot adnak el, vagy nem nézett ki vásárlóerőt belőlem... :lol!:
Az MM-ben viszont színvonalasabb volt a kiállítás is (márkánként, a márka demófilmjével), és az eladó srácok is segítőkészek voltak. Állítólag a márkák amikor megcsinálják a bemutató "falat", akkor adják hozzá a demófilmet is, mást nem lehet állandóra betenni (filmeknek jogi akadálya is lenne)
Viszont nekem minden további nélkül segítettek rákötni a kiválasztott tévére a notebookomat, türelmesen megvárták míg bénázok a külső képernyő 1080p-re állításával, sőt még a HDMI kábelt is ők kerítették hozzá, sőt BD filmet is hoztak volna a bemutatáshoz.
Aztán megnéztem csomó filmet a tévén. Ahol BD játékos van a tévékre kötve, szerintem biztos beteheted legalább a saját filmedet. Más kérdés, hogy kevés tévéhez van BD játszó is kötve.
De pl. szerintem egy médialejátszót is bármikor bevihetsz egy kulturált üzletbe, hogy megnézd a saját kütyüddel hogyan muzsikál majd.
Abban viszont senki nem tud segíteni, hogy kitaláljam, vajh kell-e a 24p nekem a plusz lóvéért, ezt nekem kell eldönteni !36_7_11.gif' />
1080i, 720p, 1920x1080
Én edig még jóminőségű HD képet nem láttam sem LCD-, sen plazmán. A bolti beállítások vacakok,vagy én nézem "rosszul"? :lol!:
A jel a szar, ami megy rajtuk a boltban sztem.
Vagy a hulladék kb. VHS vagy max VGA felbontású shop-demó megy, vagy analóg tévé, vagy legjobb esetben a gyártók nagyfelbontású demói, de az is sokszor max. csak 1080i, vagy olyan, amit "megesznek" a HD-ready tévék is.
De olyat is láttam, hogy néha teljesen jó volt a BD-ről futó demó minősége, filmrészletekkel egy darabig, aztán "elromlott" ugyanaz a demó, ugyanarról a BR lejátszóról, ugyanarról a diszkről.
Bármelyik tévére rákötsz egy BD játszót egy jó lemezzel, a különbség ég és föld.
Ami nem túl fair sztem, hogy bizonyos modelleknek sokkal gyengébb a "gyári" prezentációja is. Én pl. meg se néztem jobban az LG és a Samsung tévéket, mert (szerintem) természetellenes színeket és gyenge bemutató-filmet láttam menni rajtuk.
Azóta már én is rájöttem,illetve megbizonyosodtam,hogy pontosan erről van szó.
Egyátalán nem állítják be a tévéket,így élvezhetetlen a tesztelgetés,megfigyelés.
A legnagyobb gond viszont az,hogy általában kérésre sem hajlandóak még a legminimálisabban sem állítani rajtuk. :lol!:
A demók szerintem felejtősek,inkább bekéne rakni komplett filmeket.Pl. uazt a filmet DVD-n, BD-n s lehetne összehasonlítani a két technológiát.Persze előtte belőni a megfelelő beállításokat.
1080i, 720p, 1920x1080
Én edig még jóminőségű HD képet nem láttam sem LCD-, sen plazmán. A bolti beállítások vacakok,vagy én nézem "rosszul"?
A jel a szar, ami megy rajtuk a boltban sztem.
Vagy a hulladék kb. VHS vagy max VGA felbontású shop-demó megy, vagy analóg tévé, vagy legjobb esetben a gyártók nagyfelbontású demói, de az is sokszor max. csak 1080i, vagy olyan, amit "megesznek" a HD-ready tévék is.
De olyat is láttam, hogy néha teljesen jó volt a BD-ről futó demó minősége, filmrészletekkel egy darabig, aztán "elromlott" ugyanaz a demó, ugyanarról a BR lejátszóról, ugyanarról a diszkről.
Bármelyik tévére rákötsz egy BD játszót egy jó lemezzel, a különbség ég és föld.
Ami nem túl fair sztem, hogy bizonyos modelleknek sokkal gyengébb a "gyári" prezentációja is. Én pl. meg se néztem jobban az LG és a Samsung tévéket, mert (szerintem) természetellenes színeket és gyenge bemutató-filmet láttam menni rajtuk.
1080i, 720p, 1920x1080
Ezért nem árt,ha a TV-d tudja fogadni a 24p-s jelet és tudja a 24Hz-es képfrissítést vagy ennek többszöröseit(48 Hz stb.)ellenkező esetben lekonvertálja azt és néhol picit szaggatott lehet a mozgás pld:amikor vízszintesen pásztáz a kamera egy filmben.
Köszi az info-t az AnyDVD HD-ről, nem tudtam, hogy más régiókódra is használható...
Épp ma néztem ki egy jó árú SHARP TV-t, LC42SB55E, 200e.
Már majdnem letettem a garast mellette (tetszett a képe), amikor a 24p-t firtató kérdésemre a katalógusból a tévét kikeresve kiderült, hogy nem tudja.
Most már csak azt kéne tudnom, hogy ez ténylegesen filmnézés közben mennyire gáz. De ezt a kérdést felteszem az LCD tévés topikban...
:lol!:
1080i, 720p, 1920x1080
Egy Blu-ray lemezt csak Blu-ray lejátszóval tudsz lejátszani. Ha a Notebookban van Blu-ray játszó és az tudja az európai és amerikai "B" "A" régiókodot, akkor lejátszhatod, ha nem, akkor nem. Az angol nyelvű szövegben az NTSC és a PAL szabványok lejátszhatósága van, ezek a mai TV-kkel már problémamentesen áthidalhatók. De a Blu-ray régiókód az ettől független probléma.
Aha, kosz, kezdem fogni mar en is a dolgot.
Igen, a notebook amerikai lenne, es van benne BR lejatszo. Az NTSC/PAL csak azert jott a kepbe, mert kivancsi voltam, hogy az ugyanezen notebookon levo HDMI kimeneten ami kijon, azt megeszi-e az otthoni teve - es ugy latom, igen, merthogy az NTSC-t is megeszi.
Az amerikai BR drive-on levo "regiokod" allitas persze lehet, hogy csak a DVD-kre megy, es a drive csak az "A" kodolast tudja megis. Ha megveszem, majd kiprobalom, es megirom.
De nem biztos, h megveszem megis ezt a Dell Inspiron 1525-ot BR drive-val, mert kiprobaltam egy lemezzel es a chapter valtogatas/porgetes kozben a "Dell DirectMedia" stuff vagy 3-4-szer megfagyott... Amugy jatszotta rendesen az 1080p-s filmet - mondjuk csak a sajat kepernyojen neztem, nem HDMI-n keresztul.
Meg isten tudja, mennyire zavaro es hangos lehet, ahogy tekeri a lemezt meg megy a ventilatora otthon, ahol nincs hangzavar...
Egyebkent azert vennek ilyet, mert epp cserelni akarom a privat notebookomat, es miert ne tudjon amerikai A-s BR-t lejatszani, ha a lemezeket felaron lehet megvenni amerikaban egyelore???? :lol!)
BD és HD DVD lemezeknél nincs olyan,hogy PAL vagy NTSC.
A filmek 24p-s rögzítéssel kerülnek a korongra.
Ezért nem árt,ha a TV-d tudja fogadni a 24p-s jelet és tudja a 24Hz-es képfrissítést vagy ennek többszöröseit(48 Hz stb.)ellenkező esetben lekonvertálja azt és néhol picit szaggatott lehet a mozgás pld:amikor vízszintesen pásztáz a kamera egy filmben.
Csak régiózárolás van,amit használnak.Az is csak BD-nél és azt is jelenleg csak pár filmstúdió használja.
PC-n ez seperc alatt megkerülhető az AnyDVD HD progival.
1080i, 720p, 1920x1080
Pár dolgot nem értek a képfelbontással kapcsolatban. Miért van az,hogy a boltban lévő FullHD tévék képe annyira "maszatos",elmosódott? Olyan mintha agyonphotoshoppolták volna. Rosszul vannak beállítva?
A másik dolog; ugye nagyon közelről kell nézni a HD-t, na én úgy veszem észre, hogy ez esetben tök gáz a kép,inkább távolabbról tűnik jónak.Nem pixeles,hanem tompa,vacak.Én edig még jóminőségű HD képet nem láttam sem LCD-, sen plazmán. A bolti beállítások vacakok,vagy én nézem "rosszul"?
1080i, 720p, 1920x1080
Egy Blu-ray lemezt csak Blu-ray lejátszóval tudsz lejátszani. Ha a Notebookban van Blu-ray játszó és az tudja az európai és amerikai "B" "A" régiókodot, akkor lejátszhatod, ha nem, akkor nem. Az angol nyelvű szövegben az NTSC és a PAL szabványok lejátszhatósága van, ezek a mai TV-kkel már problémamentesen áthidalhatók. De a Blu-ray régiókód az ettől független probléma.
Aha, kosz, kezdem fogni mar en is a dolgot.
Igen, a notebook amerikai lenne, es van benne BR lejatszo. Az NTSC/PAL csak azert jott a kepbe, mert kivancsi voltam, hogy az ugyanezen notebookon levo HDMI kimeneten ami kijon, azt megeszi-e az otthoni teve - es ugy latom, igen, merthogy az NTSC-t is megeszi.
Az amerikai BR drive-on levo "regiokod" allitas persze lehet, hogy csak a DVD-kre megy, es a drive csak az "A" kodolast tudja megis. Ha megveszem, majd kiprobalom, es megirom.
De nem biztos, h megveszem megis ezt a Dell Inspiron 1525-ot BR drive-val, mert kiprobaltam egy lemezzel es a chapter valtogatas/porgetes kozben a "Dell DirectMedia" stuff vagy 3-4-szer megfagyott... Amugy jatszotta rendesen az 1080p-s filmet - mondjuk csak a sajat kepernyojen neztem, nem HDMI-n keresztul.
Meg isten tudja, mennyire zavaro es hangos lehet, ahogy tekeri a lemezt meg megy a ventilatora otthon, ahol nincs hangzavar...
Egyebkent azert vennek ilyet, mert epp cserelni akarom a privat notebookomat, es miert ne tudjon amerikai A-s BR-t lejatszani, ha a lemezeket felaron lehet megvenni amerikaban egyelore???? ))
1080i, 720p, 1920x1080
"Csak azokat a lemezeket játszhatod le európai ( régiókódos lejátszóval, melyeknek a hátoldalán bármilyen összeállításban szerepel a ( betű. Pl. (ABC), vagy szimplán (. Ezen kívül előfordulhat, hogy azt az amiban vásároltat is le tudod játszani, amin nincs semmi utalás régiókódra, nekem is vannak ilyenek."
Kosz a valaszt.
Arra gondoltam, most ugyis egy notebookon neznem a szallodaban, amit beallitanek amerikai regiora, es kesz. Persze kenyelmetlen dolog lesz notebookot dugdosni a tevere kesobb ezeknel a lemezeknel, de egy HTPC megfelelo szoftverrel elobb-utobb gondolom megoldja majd ezt is, mint a DVDRegionFree proggi. (Vagy nem??
No meg ahanyszor en ujra szoktam nezni a filmeket, nem kell majd surun dugdosni...
A masik kerdesem viszont, hogy a notebookon levo HDMI kimenet is ugyanaz Europaban mint Amerikaban? Biztos en vagyok lamer, de en ugy emlekszem, hogy otthon szimmetrikus, itt viszont az egyik vege csapott csak. Nemreg vettem egy kis 2.5 colos harddiszket ami lejatssza a rajta levo videokat, es azon pl. van egy "HD" kimenet (max 1080i), de amikor (Europaban) megprobaltam egy HDMI kabellel rakotni a tevere, mas volt a csatlakozo.
1080i, 720p, 1920x1080
Hu, a google elsore kidobott egy ilyen - par eves forumhozzaszolast a temaban, ez alapjan ugy gondolom, a mai teveknek OK visszaadni egy amerikai BR lemezt, ha
a lejatszo tudja.
Bocs a lama kerdesekert.
--
Preface - the HDMI Spec is only available to manufacturers at
http://www.hdmi.org, and its "Video Format Support" section has the
(complex) details you are seeking. Its not appropriate for me to post the
relevant section, so I'll summarize here.
NTSChttp://en.wikipedia.org/wiki/NTSC , PAL and SECAM are analog standards, and as such you will not find much
direct reference to them in the HDMI Spec. What you will find is that most
resolutions are qualified as being @59.94/60Hz or @50Hz, and the general
comment is that HDMI devices should output/input the same class of
resolutions/framerates that the same device would output/input on component
video or DVI. In short, if all your analog outputs have European DTV
resolutions @50Hz, thats what you should expect in your HDMI output too. If
all your analog outputs have US DTV resolutions @59.94/60Hz, thats what you
should expect on HDMI too. The only mandatory cross-over is that @50 sink
devices need to be able to accept 640x480 @ 59.94/60 (the fallback mode that
so many video standards require).
Above and beyond the required behavior, there is nothing limiting a
source/sink device manufacturing a device with HDMI that supports all the
knowm European and US DTV resolutions/framerates.
1080i, 720p, 1920x1080
Bocs, rosszul irtam, a kis harddiszken levo kimenet volt szimmetrikus, ami nem tunt fel a vasarlasnal, hogy a teven nem olyan - es tenyleg irtak is, hogy a hewlett packard oldalan lehet rendelni speci kabelt, ha HD-ben akarod nezni...
Szoval ha az amerikai HDMI is HDMI, akkor gondolom a notebookot siman ra lehet kotni egy otthoni tevere...
1080i, 720p, 1920x1080
"Csak azokat a lemezeket játszhatod le európai ( régiókódos lejátszóval, melyeknek a hátoldalán bármilyen összeállításban szerepel a ( betű. Pl. (ABC), vagy szimplán (. Ezen kívül előfordulhat, hogy azt az amiban vásároltat is le tudod játszani, amin nincs semmi utalás régiókódra, nekem is vannak ilyenek."
Kosz a valaszt.
Arra gondoltam, most ugyis egy notebookon neznem a szallodaban, amit beallitanek amerikai regiora, es kesz. Persze kenyelmetlen dolog lesz notebookot dugdosni a tevere kesobb ezeknel a lemezeknel, de egy HTPC megfelelo szoftverrel elobb-utobb gondolom megoldja majd ezt is, mint a DVDRegionFree proggi. (Vagy nem??
No meg ahanyszor en ujra szoktam nezni a filmeket, nem kell majd surun dugdosni...
A masik kerdesem viszont, hogy a notebookon levo HDMI kimenet is ugyanaz Europaban mint Amerikaban? Biztos en vagyok lamer, de en ugy emlekszem, hogy otthon szimmetrikus, itt viszont az egyik vege csapott csak. Nemreg vettem egy kis 2.5 colos harddiszket ami lejatssza a rajta levo videokat, es azon pl. van egy "HD" kimenet (max 1080i), de amikor (Europaban) megprobaltam egy HDMI kabellel rakotni a tevere, mas volt a csatlakozo.
1080i, 720p, 1920x1080
Szevasztok,
ne csesszetek le, ha megtalalnam a valaszt az utobbi 10.000 hozzaszolast elolvasva, most nincs idom olvasni. (Maskor csak olvasni szoktam, kerdezni nem
Szoval a kerdes, hogy az NTSC-PAL / regiokod, stb. mizeria megvan a Blue Ray lemezeken is?
1. Tehat ha veszek Kanadaban egy Blue Ray lemezt, le tudom azt jatszani otthon majd egyszer az otthoni lejatszomon vagy PS3-on vagy barmin?
2. Egy szinten tengeren tuli, Blue Ray olvasoval ellatott notebook, amin HDMI kimenet is van, otthon radugva egy full hd-s tevere ad-e kepet, vagy csak karomkodas lesz belole? Mondjuk ahogy nezem ezek a notebookokon levo HDMI kimenetek nem pont ugy neznek ki, mint amire en emlekszem (ie. ezek aszimmetrikusak)
A DVD-kel ez az utazgatas jol mukodott, a notebook is lejatssza, meg mar sok eve utanam dobaltak a noname regiomentes lejatszokat mindenhol. A Blue Ray lemezeken nem igen lattam irva semmi regios dolgot, de az elado csaj szerint "biztos nem megy" Europaban...
Ja, egyebkent itt 20-29 CAD-ba kerul egy film, ami mar nem olyan ordogtol valo, legalabbis nem 8KHUF, mint otthon, szoval eljatszottam a gondolattal, hogy veszek parat...
Koszi elore is a segitseget
Csak azokat a lemezeket játszhatod le európai ( régiókódos lejátszóval, melyeknek a hátoldalán bármilyen összeállításban szerepel a ( betű. Pl. (ABC), vagy szimplán (:vazeg:. Ezen kívül előfordulhat, hogy azt az amiban vásároltat is le tudod játszani, amin nincs semmi utalás régiókódra, nekem is vannak ilyenek.
1080i, 720p, 1920x1080
Szevasztok,
ne csesszetek le, ha megtalalnam a valaszt az utobbi 10.000 hozzaszolast elolvasva, most nincs idom olvasni. (Maskor csak olvasni szoktam, kerdezni nem
Szoval a kerdes, hogy az NTSC-PAL / regiokod, stb. mizeria megvan a Blue Ray lemezeken is?
1. Tehat ha veszek Kanadaban egy Blue Ray lemezt, le tudom azt jatszani otthon majd egyszer az otthoni lejatszomon vagy PS3-on vagy barmin?
2. Egy szinten tengeren tuli, Blue Ray olvasoval ellatott notebook, amin HDMI kimenet is van, otthon radugva egy full hd-s tevere ad-e kepet, vagy csak karomkodas lesz belole? Mondjuk ahogy nezem ezek a notebookokon levo HDMI kimenetek nem pont ugy neznek ki, mint amire en emlekszem (ie. ezek aszimmetrikusak)
A DVD-kel ez az utazgatas jol mukodott, a notebook is lejatssza, meg mar sok eve utanam dobaltak a noname regiomentes lejatszokat mindenhol. A Blue Ray lemezeken nem igen lattam irva semmi regios dolgot, de az elado csaj szerint "biztos nem megy" Europaban...
Ja, egyebkent itt 20-29 CAD-ba kerul egy film, ami mar nem olyan ordogtol valo, legalabbis nem 8KHUF, mint otthon, szoval eljatszottam a gondolattal, hogy veszek parat...
Koszi elore is a segitseget
1080i, 720p, 1920x1080
Szevasztok.Valaki segitsen please.Szeretnék egy olyan progit amivel az mkv formátumból tudok dvd formátumot varázsolni.A neten sajna csak shareware progit találtam időkorláttal.
Van valakinek esetleg full verziós?Nagyon jól jönne.
Minek mkv-ból dvd? Ha az mkv-ben HD film/videó van, és átkonvertálod dvd-be, nem lesz HD. Ez így értelmetlen,felesleges.
Lehet hogy a kolléga dvd lejátszón is szeretné nézni az mkv-ban sokszor előbb elérhető filmet.
Mi ebben a furcsa?
Én is csináltam már mkv-ból dvd-t a convertXtodvd nevű progival
Itt a lejátszhatóság a fontos, hogy ott is megnézhesd a filmedet, ahol nincs HTPC.
1080i, 720p, 1920x1080
Szevasztok.Valaki segitsen please.Szeretnék egy olyan progit amivel az mkv formátumból tudok dvd formátumot varázsolni.A neten sajna csak shareware progit találtam időkorláttal.
Minek mkv-ból dvd? Ha az mkv-ben HD film/videó van, és átkonvertálod dvd-be, nem lesz HD. Ez így értelmetlen,felesleges.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
1080i, 720p, 1920x1080
Szevasztok.Valaki segitsen please.
Szeretnék egy olyan progit amivel az mkv formátumból tudok dvd formátumot varázsolni.A neten sajna csak shareware progit találtam időkorláttal.
1080i, 720p, 1920x1080
hello !Tudna segiteni nekem valaki hogy,az LG 50pc51 tudja a 24p ?
Segitséget elöre köszönöm!
Nekem volt, igen tudja.
Diablo69 hány méteröl nészted az Lg-t kb ?
Kb 3,5 m.
Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv
Házimozi galéria
1080i, 720p, 1920x1080
Nekem volt, igen tudja.
Diablo69 hány méteröl nészted az Lg-t kb ?
TV: LG 50PC51 MOZI: LG LHT-760IA FELVEVŐ: Philips 3305
1080i, 720p, 1920x1080
És ami utána jött LG 42PT81, az tudja a 24p?
Magyar oldalon nem láttam, csak hollandon láttam beikszelvehogy igen..., ha minen igaz
1080i, 720p, 1920x1080
Nekem volt, igen tudja.
Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv
Házimozi galéria