Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony PS3
Sony PS3
Tegnap sikerült megvennem az uccsót az MM-ből (60 gigásat)
Grat!
Az első BR megnézése után nem győztem felszedni az államat. Bazz hihetetlen milyen fos ehhez képest a DVD. Ettől függetlenül még egy jó darabig elleszünk a DVD-vel. Talán ha a BR árak 4-5 ezer körül lesznek majd lehet gondolkozni.
Ja. MEGJÖTT az Assasin's Creed.... este nem sokat alszok
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Sony PS3
Tegnap sikerült megvennem az uccsót az MM-ből (60 gigásat), tény,h nem olyan jó a képe, mint a Denon 1920-nak, de nekem azért annyira nem gáz... különben is tesék most már BR-t nézni!
Megvettem gyorsba a hét év tibetben-t, ezzel a képminőségggel megint el leszek egy darabig.
Sony PS3
Hát én határozottan emlékszek, hogy Saca nem éppen dicsérte a PS3 DVD képét!
+ is van http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=8737&st=100
Ő saca,én meg én.
Ő szidja,én nem annyira.
Oszd be magadnak..
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Sony PS3
Nekem úgy rémlik mintha kritikán alulinak nevezték volna a DVD képét a PS3-nak!A 1920-nál biztos nem add jobb képet!
Hmm... ettől féltem, köszi a választ
Ne félj tőle.Van itt nálam épp pl. Pio DV600,na kb. ugyanolyan,sőt,nekem jobbnak tűnik némileg.Sőt,a deinterlacere jobb,mint Pio-nak.
Hát én határozottan emlékszek, hogy Saca nem éppen dicsérte a PS3 DVD képét!
+ is van http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=8737&st=100
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Sony PS3
Holnap jön az Assasin's Creed-em
Pont egy órával ezelőtt olcastam a leírást róla a GK-n + a screenshotokat nézegettem, elég meggyőző.
Sony PS3
Holnap jön az Assasin's Creed-em hét vége felé (talán) meg a Call Of Duty 4.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Sony PS3
Szia Rea!
Ami nálad van saját vagy meg is kívánsz tőlük válni némi ellenszolgáltatás fejében?
Ilyet itt nem szabad.Privi.
Én is nyomtam egy privit.
Sony PS3
Szia Rea!
Ami nálad van saját vagy meg is kívánsz tőlük válni némi ellenszolgáltatás fejében?
Ilyet itt nem szabad.Privi.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Sony PS3
Ma megnéztem MM-ben írott DVD-t nyomattunk vele egy Pana 50"-os plazmán, én sem éreztem annyira gáznak a DVD képét.
Jut eszembe, tudtok segíteni abba hol lehet normális áron még 60 Gigásat kapni? Itt Debibe nem nagyon sikerült, Elektroban volt 168 ezerért
Máshol azt a választ kaptam, h már nem is gyártják vagy azt, h Mo-ra nem szállítanak már, csak a 40-set.
Nincs már 60as tudtommal.
A 40-esben 2 USB van,nincs SACD,meg kártyaolvasó,és nem viszi a PS2 cuccokat.
Nem nagy veszteség talán....
Viszont halkabb,mint a 60as volt.Ez fix,mert van nálam per pill mindkettőből.
Sony PS3
Köszi Kökény!
Csak ennyi a különbség. Kimenetek, csatlakozók, controller ua. mint a 60 gigásban?
És scarthoz lehet csatlakoztatni?
By
Nem tudom, ez amiről én tudok, meg valami olyasmit is hallottam, h a 40-es csak 2 USB bővíthetőséggel rendelkezik, kártyaolvasó tekintetében is van vmi prücök(szerényebben felszerelt a 40-es), de ezek csak félinfók, hátha vki pontosabban tudja és megerősít.
Sony PS3
Ne félj tőle.Van itt nálam épp pl. Pio DV600,na kb. ugyanolyan,sőt,nekem jobbnak tűnik némileg.Sőt,a deinterlacere jobb,mint Pio-nak.
Szóval azt mondod egy Pio 600-as szintjén van?
Ma megnéztem MM-ben írott DVD-t nyomattunk vele egy Pana 50"-os plazmán, én sem éreztem annyira gáznak a DVD képét.
Jut eszembe, tudtok segíteni abba hol lehet normális áron még 60 Gigásat kapni? Itt Debibe nem nagyon sikerült, Elektroban volt 168 ezerért
Máshol azt a választ kaptam, h már nem is gyártják vagy azt, h Mo-ra nem szállítanak már, csak a 40-set.
Sony PS3
Nekem úgy rémlik mintha kritikán alulinak nevezték volna a DVD képét a PS3-nak!A 1920-nál biztos nem add jobb képet!
Sony PS3
Sony PS3
HAli!
Igazából mi a különbség a 40 és a 60 gigás PS3 között? (tudom a 40 kevesebb a 6o-nál)
Még egy: össze lehet-e kötni egy hagyományos crt tv-vel, aminek csak scart-ja van (tudom, hogy nem érdemes, de..)?
Köszi a választ.
Egy, amit bizti tudok, hogy a 60 gigás játsza a PS2 játékokat is, a 40 GB pedig nem kompatibilis velük.
Mégegy "remek" húzás a Sonytol, nesztek itt van, adom olcsóbban, de ehhez tessék megvenni a drága PS3 gamekat.
Én pont ma néztem körül Debrecenben MM, Elektro Word, Cora műszaki osztály és 60 GB-s már sehol sem volt, állítólag már nem is hoznak be Mo-ra... bár ezt azért kétlem, de csak azt tudom mondani, amit ezek a nagytudásuak, félelmetesek ezek az eladók...
Sony PS3
PS3 tulajok!
Ha veszek egy ilyen masinát, akkor ki tudom vele váltani mondjuk a denon 1920 DVD lejátszómat is?
Mert az oké, h BR-rel jó képe van (legalábbis nekem teteszett), de DVD lemezzel mit produkál, eléri az előbb említett lejátszó szintjét?
Köszi előre is...
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Sony PS3
HAli!
Igazából mi a különbség a 40 és a 60 gigás PS3 között? (tudom a 40 kevesebb a 6o-nál)
Még egy: össze lehet-e kötni egy hagyományos crt tv-vel, aminek csak scart-ja van (tudom, hogy nem érdemes, de..)?
Köszi a választ.
Sony PS3
PS3 tulajok!
Ha veszek egy ilyen masinát, akkor ki tudom vele váltani mondjuk a denon 1920 DVD lejátszómat is?
Mert az oké, h BR-rel jó képe van (legalábbis nekem teteszett), de DVD lemezzel mit produkál, eléri az előbb említett lejátszó szintjét?
Köszi előre is...
Sony PS3
Esetleg ugyan ez XBOX 360 esetén is. Köszi.
Sony PS3
Sziasztok!
Hasonló a problémám és valószínűleg béna vagyok vagy figyelmetlen, de hogy tudok ujat létre hozni a magyar regisztráció mellett. Hol kell az új regisztrációt csinálni. Köszi.
Sony PS3
Abban tud valaki segíteni, hogy Magyarországról hogy tudom használni az Online Playstation Store-t? Regisztráció után megkaptam a képembe, hogy a a szolgáltatás az adott országban nem elérhető
külföldi regisztrációt készíts! pl: usa
És azt csak úgy lehet? Nem tudják megállapítani, hogy ténylegesen honnan csatlakozik fel az ember?
persze, símán
nem ellenörzik
Oké, műkszik! Köszi!
Sziasztok! A probléma nálunk is hasonló! Abban tudnátok segíteni, hogy lehet a honi regsiztrációt megváltoztatni (pld. usa-ra) A címet nem sikerült megváltoztatni. Előre is köszi.
nem kell megváltoztatni, készítesz egy újat
ok, köszi. Sikerült!
Sony PS3
Abban tud valaki segíteni, hogy Magyarországról hogy tudom használni az Online Playstation Store-t? Regisztráció után megkaptam a képembe, hogy a a szolgáltatás az adott országban nem elérhető
És azt csak úgy lehet? Nem tudják megállapítani, hogy ténylegesen honnan csatlakozik fel az ember?
persze, símán
nem ellenörzik
Oké, műkszik! Köszi!
Sziasztok! A probléma nálunk is hasonló! Abban tudnátok segíteni, hogy lehet a honi regsiztrációt megváltoztatni (pld. usa-ra) A címet nem sikerült megváltoztatni. Előre is köszi.
nem kell megváltoztatni, készítesz egy újat
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Sony PS3
persze, símán
nem ellenörzik
Oké, műkszik! Köszi!
Sony PS3
Szepen csuszik lefele a PS3 ara... USA-ban $500 a 80GB-os valtozat, Motorstorm csomagban, es ugy hirlik novemberben jon ki $400-ert egy 40GB-os. Egyre vonzobb, foleg ha osszevetjuk a Blu-ray lejatszok araval... gondolkodom is egynek a beszerzesen, kellene valamin Planet Earth-ot nezni :DD
Valaki esetleg hallott regiokod fuggetlenitesrol? Allitolag a jatekok nem kodoltak, de a filmek... mivel az USA es Magyarorszag kozott ingazok, jo lenne ha mindent le tudnek jatszani, barhol is veszem...