Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony PS3
Sony PS3
Abban tud valaki segíteni, hogy Magyarországról hogy tudom használni az Online Playstation Store-t? Regisztráció után megkaptam a képembe, hogy a a szolgáltatás az adott országban nem elérhető
külföldi regisztrációt készíts! pl: usa
És azt csak úgy lehet? Nem tudják megállapítani, hogy ténylegesen honnan csatlakozik fel az ember?
persze, símán
nem ellenörzik
Oké, műkszik! Köszi!
Sony PS3
Abban tud valaki segíteni, hogy Magyarországról hogy tudom használni az Online Playstation Store-t? Regisztráció után megkaptam a képembe, hogy a a szolgáltatás az adott országban nem elérhető
És azt csak úgy lehet? Nem tudják megállapítani, hogy ténylegesen honnan csatlakozik fel az ember?
persze, símán
nem ellenörzik
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Sony PS3
Sony PS3
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy PS3-on lehet-e internetrádiót hallgatni a Virgin Rádión kívül?
Köszi!
Sony PS3
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Sony PS3
Sony PS3
Úgy látszik, nem adja könnyen a "bőrét" a sony...
A Sony multimédia-fronton intéz támadást a vesztésre álló konzolháborúban. A Playstation3-ból merevlemezes videorögzítő, a PSP-ből pedig gps-es videotelefon lesz.
A Sony a lipcsei Games Convention videojáték-kiállításon jelentette be legújabb tervét, amivel a konzolháborúban egyelőre csúnyán vesztésre álló Playstation3-at merevlemezes videorögzítő képességgel ruházza fel.
Európa először
A PlayTV nevű tévétuner 2008 elején debütál, először Angliában, Franciaországban, Olaszországban, Németországban és Spanyolországban. Ezek után újabb európai országok következnek, és csak utána Amerika és Japán, ahol a Playstation márka hagyományosan erősebb, mint az öreg kontinensen (valószínűleg azért a sorrend, mert a konkurens Xbox360-nak éppen Európában nem él még sok multimédiás szolgáltatása, többek között a videoletöltő-rendszer). A várható árról egyelőre nincsen információ.
A PlayTV digitális tévéadásokat tud rögzíteni (természetesen HD minőségben, ha a kábelszolgáltatónk is tud ilyet) a Playstation3 merevlemezére, majd lejátszani azokat vagy a konzolra kötött tévén, vagy wifi streamen keresztül a PSP kézikonzol képernyőjén (igaz, ennek sok realitása nincsen, hiszen ki választaná a pici PSP-képernyőt a tévé helyett?). A PSP-re át is tölthetők a felvett adások - már ha elférnek a hordozható gép Memory Stickjén.
Cél a nem-játékos réteg
A Sony reményei szerint a Playstation3 multimédiás képességei a játékrajongókon túl újabb vásárlóréteget nyerhetnek meg a konzolnak, és így a gép megismételheti a PS2 sikertörténetét, amit a kezdeti gyér játékfelhozatal mellett is vett a közönség, mint a cukrot - játékkonzol helyett dvd-lejátszónak.
Megújul a PSP is
A PS3 feltuningolása mellett a Sony a hordozható Playstationt, a PSP-t is próbálja kirángatni a játékkonzol-skatulyából. A piaci versenyben a nagy testvérhez hasonlóan vesztésre álló PSP-t (a legyőző itt is a Nintendo gépe, a DualScreen) gps-szolgáltatással, interneten keresztüli telefonálás és videobeszélgetés lehetőségével vértezik fel 2008-tól.
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Sony PS3
Serintem logikus hogy ilyenkor bekapcsolja a HDMI kimenetet, és OTT kell elfogadnod hogy megfelel-e a beállítás. Ez eleve feltételezi hogy látod is a képernyőt, tehát minden OK a HDMI-vel. Persze az elegáns az lenne, hogy a kiválasztás elött írna valami "ismertetőt" a gép. Valami olyasmit hogy "a kivásztás után kapcsoljon a TV HDMI bemenetére, és ha látja a képet akkor kövesse az utasításokat. Ha nem csinál semmit, akkor a gép automatikusan visszavált az eredeti beállításra." Igy legalább mindenki számára egyértelmű lenne a dolog.
Clint Eastwood bekaphatja!
Sony PS3
Probléma megoldva, hdmi működik!
Most akkor mások okulására, azt is írd meg, hogy hogyan oldódott meg a probléma
A hdmi beállítása után eddig mindig kaptam 30 másodperc fekete képernyőt, majd ugyanúgy visszalépett arra a képernyőre a ps ahol ki tudom választani, hogy hdmi-n vagy scart-on stb keresztül akarok csatlakozni.
Elvileg itt egy olyan képernyő kellett volna, hogy jöjjön ahol kiválasztom, hogy megtartom az új hdmi beállítást vagy maradok az eddiginél. Nekem ez sehogy sem jött elő... Végső elkeseredésemben gondoltam, hogy az alatt a fél perc alatt megnézem mi van a többi AV csatornán(van 6db) és ahogy az AV4re értem(eddig az AV6-on voltam) láttam, hogy épp visszaszámol 30mp-ről, hogy meg akarom-e tartani ezt a hdmi beállítást. Kiválasztottam a yes-t, és ennyi.
Szóval mázli volt, hogy kapcsolgattam, mert nem gondoltam volna, hogy a 30másodperces fekete képernyő közben nekem el kéne onnan kapcsolnom.
Sony PS3
Most akkor mások okulására, azt is írd meg, hogy hogyan oldódott meg a probléma
Sony PS3
Bocs hogy ilyet kérdezek, de biztos hogy bekapcsoltad a ps3-at?Mert csak akkor ismeri fel azt a hdmi csatornát, különben átugrik rajta a következő eszközre.
Persze, hogy bekapcsoltam. De nézd meg az előző hozzászólásomban linkelt videót.
Elvileg nem a tv, nem a ps, nem a kábel hibás. Csupán kicsit macerás a hdmi felismertetése a ps-sel bizonyos esetekben...azért ez bosszantó "apróság", ha már ennyit fizetek érte.
Örülhettek, hogy nincs ilyen gondotok, mert külföldi fórumokat olvasgatva azért rá kellett jönnöm, hogy ez ps3 típusprobléma és sokaknál előfordul. Most visszaállítom a rendszerét az alaphelyzetre, aztán meg ráállok erre a ki-és bekapcsolós módszerre amit a youtube videó alatt is írnak.
Minden eddigi segítséget köszi, és ha erre jár bárki aki járt már így vagy okosabb nálam a problémát illetően az írjon! Köszi!
Sony PS3
Bocs hogy ilyet kérdezek, de biztos hogy bekapcsoltad a ps3-at?Mert csak akkor ismeri fel azt a hdmi csatornát, különben átugrik rajta a következő eszközre.
Persze, hogy bekapcsoltam. De nézd meg az előző hozzászólásomban linkelt videót.
Elvileg nem a tv, nem a ps, nem a kábel hibás. Csupán kicsit macerás a hdmi felismertetése a ps-sel bizonyos esetekben...azért ez bosszantó "apróság", ha már ennyit fizetek érte.
Örülhettek, hogy nincs ilyen gondotok, mert külföldi fórumokat olvasgatva azért rá kellett jönnöm, hogy ez ps3 típusprobléma és sokaknál előfordul. Most visszaállítom a rendszerét az alaphelyzetre, aztán meg ráállok erre a ki-és bekapcsolós módszerre amit a youtube videó alatt is írnak.
Minden eddigi segítséget köszi, és ha erre jár bárki aki járt már így vagy okosabb nálam a problémát illetően az írjon! Köszi!
Sony PS3
Bocs hogy ilyet kérdezek, de biztos hogy bekapcsoltad a ps3-at?
Mert csak akkor ismeri fel azt a hdmi csatornát, különben átugrik rajta a következő eszközre.
Sony PS3
Sziasztok!
A következő dologban szeretném a segítségeteket kérni: a mai nap folyamán érkezettt meg a ps3, aminek nagyon örülök. Elsődlegesen BD filmek nézésére használnám, így természetesen egy HDTV beszerzésén is túl vagyok(Sony v2500as sorozat).
A legjobb kép illetve hangminőség elérése érdekében HDMI kábelt szerettem volna használni, azonban a következő történt: először is a HDMI kábellel összekötöttem a tv-t és a ps-t. Eddig oké, de hiába kapcsoltam a tv-t bármelyik AV csatornára(vagy HDMI kapcsolatnál máshol kéne lennie?), nem volt sehol se kép, se hang. Ezek után bedugtam még az AV kábeleket is, így már volt kép és hang a szokásos AV6 csatornán. A beállításoknál(Video output settings) azonban hiába akarom átállítani HDMI-re, kb fél perc sötétség lesz aztán viszajön a képernyő, és nem változik semmi. (próbaképpen megpróbáltam úgy is HDMI-re állítani, hogy nem volt bedugva a kábel, a reakció persze totál ugyanaz volt mint kábellel)
Nekem tehát úgy tűnik, hogy a gép vagy a tv nem érzékeli a HDMI csatlakozót, pedig rendesen be van dugva. Találkozott már valaki ilyennel? Vagy ki tudna segíteni pár jótanáccsal? Esetleg szerezzek még 1 HDMI csatit és azzal is próbáljam ki?
Előre is nagyon szépen köszönök minden segítséget!
Nézd meg a PS3 HDMI-n milyen felbontásra van állítva. Lehet, hogy 1080 és a TV-d nem támogatja, de lehet, hogy szimplán rossz a kábel.
Nem tudom megnézni, mert még csak át sem tudom állítani hdmi-re. De egyébként a max amit támogat az 1080i, szóval nem kéne, hogy ez gond legyen. Mondom, ha csak a hdmi-vel van összekötve a két cucc, akkor a tv-n nem is találom egyik csatornán sem(AV1-AV6, PC)) a ps-t, mintha be se lenne dugva.
No, a youtube-on találtam egy videót, ugyanez az én problémám is: HDMI probléma
Írnak a hozzászólások között valami megoldást, de én nem igazán ártem.
Sony PS3
Sziasztok!
A következő dologban szeretném a segítségeteket kérni: a mai nap folyamán érkezettt meg a ps3, aminek nagyon örülök. Elsődlegesen BD filmek nézésére használnám, így természetesen egy HDTV beszerzésén is túl vagyok(Sony v2500as sorozat).
A legjobb kép illetve hangminőség elérése érdekében HDMI kábelt szerettem volna használni, azonban a következő történt: először is a HDMI kábellel összekötöttem a tv-t és a ps-t. Eddig oké, de hiába kapcsoltam a tv-t bármelyik AV csatornára(vagy HDMI kapcsolatnál máshol kéne lennie?), nem volt sehol se kép, se hang. Ezek után bedugtam még az AV kábeleket is, így már volt kép és hang a szokásos AV6 csatornán. A beállításoknál(Video output settings) azonban hiába akarom átállítani HDMI-re, kb fél perc sötétség lesz aztán viszajön a képernyő, és nem változik semmi. (próbaképpen megpróbáltam úgy is HDMI-re állítani, hogy nem volt bedugva a kábel, a reakció persze totál ugyanaz volt mint kábellel)
Nekem tehát úgy tűnik, hogy a gép vagy a tv nem érzékeli a HDMI csatlakozót, pedig rendesen be van dugva. Találkozott már valaki ilyennel? Vagy ki tudna segíteni pár jótanáccsal? Esetleg szerezzek még 1 HDMI csatit és azzal is próbáljam ki?
Nézd meg a PS3 HDMI-n milyen felbontásra van állítva. Lehet, hogy 1080 és a TV-d nem támogatja, de lehet, hogy szimplán rossz a kábel.
Nem tudom megnézni, mert még csak át sem tudom állítani hdmi-re. De egyébként a max amit támogat az 1080i, szóval nem kéne, hogy ez gond legyen. Mondom, ha csak a hdmi-vel van összekötve a két cucc, akkor a tv-n nem is találom egyik csatornán sem(AV1-AV6, PC)) a ps-t, mintha be se lenne dugva.
Sony PS3
Sziasztok!
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Sony PS3
Nekem a "source" gombot kell használni! Az av1, av2, komponens, ezek jönnek kikapcsolt állapotban is, viszont a PC, HDMI-1, HDMI-2 csak akkor jön elő ha már bevan kapcsolva a készülék.
Sony PS3
Sziasztok!
Sony PS3
Az új 1.90-es firmware miben jobb? az tudom hogy a filmnél a 24p-t kézileg is belehet kapcsolni,de még mit tud ezen kívül?
Ha jól láttam külső média egységről is lehet filmet, vagy zenét lehívni. Viszont szerintem lassabban olvas be... megjelent a kép jobb felső sarkában egy tekeredő gömféleség (butolást jelzi), illetve van egy hibás lemezem, amit eddig beolvasott, csak néha megállt, most már be sem olvassa....
Cuccaim
Sony PS3
Az új 1.90-es firmware miben jobb? az tudom hogy a filmnél a 24p-t kézileg is belehet kapcsolni,de még mit tud ezen kívül?
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Sony PS3
Sziasztok! Eladó Ps3 megkímélt állapotban 3 hónaposan dobozában, papírokkal. Legújabb firmware-vel, Super Rub a dub, GripShift, Go! Puzzle full játékokkal, elözetesek, demók.
Érd.:stripped@tvnetwork.hu
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
Sony PS3
Itthon kb. 100ezerFt körül indulna szerintem a vásárlás -sőt, inkább 80ezerFt alatt.
Egyébként amilyen hisztéria előzte meg a rajtot -és évek óta kiéhezett ps2 rajongók hada- csodálkozom a buktán. Még akkor is, ha sokan x boxosodtak.
Nem sok értelmes dolog van jelnleg PS3-ra, annak idején a PS2 esetében is várni kellett 1-2 évet, mire beindultak a "nagyágyuk".
Én majd akkor veszek PS3-at, ha megjelenik a Gran Turismo 5. Remélem, hogy ez még odébb lesz 1-2 évvel, egyrészt addigra talán a készülék árak is konszolidálódnak, másrészt vennem kell majd hozzá egy HD-s megjelenítőt is.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Sony PS3
Ez már durva
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Sony PS3
Mégse lesz PS3 árcsökkenés vagyis lesz csak ideiglenes vagyishát...
Amerikában a 60GB merevlemezzel szerelt árát csökkentették 100$-ral, aminek a gyártását leállították, az új 80GB-os modell ára pedig 600$ lesz(ez a régi nem csökkentett ár) Ez a 100$ árleszállítás, tehát csak a raktárkészlet kisöprésére jó.
Európában nem lesz 80GB-os modell, és árat sem csökkentenek, hanem ugyanazért az árért kapsz még két játékot és egy kontrollert.
Nagyon durva.
Hír a hardwired.hu-ról:
Nem csökkenti a Sony a next-gen PlayStation 3 árát Európában, Amerikában is csak a 60GB-os változatát! Mint az a tegnapelőtti Sony sajtókonferencián kiderült, az ára miatt sokat ostorozott konzol 60GB-os merevlemezzel szerelt változata 100 dollárral (499 dollár) lesz olcsóbb Észak-Amerikában, és egy új 80GB-os merevlemezzel szállított modell kerül a boltokba. Ezzel ellentétben a 60GB-os konzolok gyártása már befejeződött, a Sony várakozásai szerint hónap végére a vásárlók kipucolják ezeket az akciós árú modelleket a boltok polcairól és utána jön a 80GB-os konzol érája, változatlanul 599 dolláros áron. Ösztönzésképpen az új modellek mellé egy Motorstorm játékot is csomagol a Sony. Ez rögtön a bejelentés után nagyjából megduplázta a PlayStation 3 eladásait a Sony Computer Entertainment America elnöke szerint.
Ezzel ellentétben nem hogy árat nem csökkentenek Európában, a 80GB-os modell sem ér majd el hozzánk. A körülbelül 120 euros árkülönbözetet úgy próbálja meg "lefaragni" a Sony, hogy egy második Sixaxis kontrollert is ad a pakkhoz, illetve szabadon választhat a vásárló két, first party játékot, mely régiónként eltérő lehet.
A Sony-t sokat ostorozták korábban Európa, a világ második legnagyobb játékpiacának sokadrangúként való kezeléséért, és a helyzet látszólag ezután sem fog változni. A PlayStation 3 megjelenésekor némely piacokon (Írország, Anglia) körülbelül 5%-kal túlárazta a konzolokat a Sony Computer Entertainment Europe (SCEE). Ezt aztán az euro és az angol font dollárhoz képest várható árfolyammozgásával magyarázták. Utána a Sony azzal borzolta az európai játékosok ideigeit, hogy kinyesték a PlayStation 2 hardware-ét a PS3-ból, mely így software-esen emulálta az előző generációs játékokat. Ez esetben a Sony mentségére szóljon, hogy méretes kompatibilitási listát hoztak össze a debütálás napjára és folyamatosan bővítgetik a listát, ráadásul az amerikai modelleknél is akadtak problémák egynémely korábbi generációs PlayStation játék kezelésével.
Európában egy Starter Pack névre hallgató változat fogja tartalmazni a plusz kontrollert és a két first party játékot. A hírben szerepeltekkel ellentétben a konzolhoz adott játékok régiónként változhatnak. Kép a Starter Packról fentebb.
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC