Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
A SONY BDP-S370 állítólag csak júniustól kap egy frissítést, ami után tudja a DLNA-t. Van valakinek ilyen? Mi a tapasztalata? A 360-as miben gyengébb?
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Blu-Ray lejátszók
Hali!
Én csak általánosságban szólnék hozzá, sajnos a koreai gyártók termékei a-Samsung is-eléggé változó megbízhatóságúak. Van amelyik 10 évig is elműködik -nekem is van ilyen- viszont sok elfogadhatatlanul korán elpusztul pl. garancia idő alatt, közvetlenül garanciaidő lejárta után stb.
Ezt konkrét tapasztalatok alapján mondom. Sztem a japánok függetlenül attól hogy hol készítik őket és milyen alkatrészek épülnek beléjük még mindig sokkal megbízhatóbbak-ez is konkrét saját tapasztalat. Na jó, vannak ritka kivételek-pl. Toyota gázpedál. Szóval ha lehet inkább valami japánt sztem, ha nem akarod hogy idő előtt el kelljen dobni.
:kiraly:
Az az igazság, hogy a régi Samsungokkal tényleg sok baj volt (nem kevés ideig készülékjavításokból is éltem...), viszont az utóbbi pár évben rengeteget fejlődtek mind technológiában, mind minőségben. Mivel most is több Samsung terméket használok megelégedéssel (pl. a négy tévémből három Samsung, egy meg LG, de vannak még HDD-recordereim, DVD-íróim, meg DVD-lejátszóm is az említett gyártóktól), ezért nem igazán a megbízhatóságuk érdekel (SZVSZ az LG és a Samsung is manapság olyan "megéri az árát" berendezésket gyárt), hanem a konkrétan kérdezett BD-lejátszó szériával kapcsolatos tapasztalatokat várnék!
Mindenki magának hülye...
Blu-Ray lejátszók
Hali!
Én csak általánosságban szólnék hozzá, sajnos a koreai gyártók termékei a-Samsung is-eléggé változó megbízhatóságúak. Van amelyik 10 évig is elműködik -nekem is van ilyen- viszont sok elfogadhatatlanul korán elpusztul pl. garancia idő alatt, közvetlenül garanciaidő lejárta után stb.
Ezt konkrét tapasztalatok alapján mondom. Sztem a japánok függetlenül attól hogy hol készítik őket és milyen alkatrészek épülnek beléjük még mindig sokkal megbízhatóbbak-ez is konkrét saját tapasztalat. Na jó, vannak ritka kivételek-pl. Toyota gázpedál. :kiraly: Szóval ha lehet inkább valami japánt sztem, ha nem akarod hogy idő előtt el kelljen dobni.
Marantz CD 6003, Marantz PM 7001, Dali Concept 10
Blu-Ray lejátszók
Valószínűleg ugyanolyan kakik mint az összes Samsung...
Ezt kifejtenéd némi objektív szakmai indokkal megfűszerezve?
Blu-Ray lejátszók
Hali!
Az új Samu BD-Cxxxx sorozatból valamelyik készülékkel van már valakinek tapasztalata?
A neten sem nagyon találtam róluk használható véleményt...
A technikai adataik viszont sokat ígérőek! :kiraly:
Valószínűleg ugyanolyan kakik mint az összes Samsung...
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]
Blu-Ray lejátszók
Hali!
Az új Samu BD-Cxxxx sorozatból valamelyik készülékkel van már valakinek tapasztalata?
A neten sem nagyon találtam róluk használható véleményt...
A technikai adataik viszont sokat ígérőek! :kiraly:
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok! Tanácsra volna szükségem, mostanában akarok BD lejátszót venni, fontos szempont, hogy mkv-t is tudjon lejátszani ( USB-ről is ), úgy hallottam, hogy van egy olyan progi, hogy FAT32 Format és ha ezzel formázom meg a külső merevlemezt akkor az LG BD370 és a SONY BDP-S370 is viszi USB-n keresztül, mert alapból csak 4 gigáig ismer fel az USB része...előre is köszi a hsz-eket!
Olyat kell venni ami ismeri az NTFS-t, LG 350V, 390, 260, 270, és nincs gondod. 350
köszi! az LG 350 -nek elég baráti az ára...valószínű ezt választom...
Blu-Ray lejátszók
Olyat kell venni ami ismeri az NTFS-t, LG 350V, 390, 260, 270, és nincs gondod.
Ugye 560, 570-et akartál írni...
:kiraly:
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Blu-Ray lejátszók
Ugye 560, 570-et akartál írni... :kiraly:
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok! Tanácsra volna szükségem, mostanában akarok BD lejátszót venni, fontos szempont, hogy mkv-t is tudjon lejátszani ( USB-ről is ), úgy hallottam, hogy van egy olyan progi, hogy FAT32 Format és ha ezzel formázom meg a külső merevlemezt akkor az LG BD370 és a SONY BDP-S370 is viszi USB-n keresztül, mert alapból csak 4 gigáig ismer fel az USB része...előre is köszi a hsz-eket!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Új LG, 560-570.
És mi a véleményed a BD370-ről?
Csak Blu-ray nézésre használom, arra tökéletes. :kiraly: Viszont az újakban már javították a hibák nagy részét, ezért érdemes inkább azok közül választani.
Blu-Ray lejátszók
Kedves mindenki!
Én már végig olvastam az egész topikot, de még mindíg bizonytalan vagyok Blu-ray lejátszó vásárlás ühgyében!
Elvárásaim: gyári BD, írott BD, Xvid, jpeg, talán MKV
Mit válasszak? Ár: 0-70.000,-Ft.
Köszi a válaszokat.
Új LG, 560-570. :kiraly:
Blu-Ray lejátszók
Kedves mindenki!
Én már végig olvastam az egész topikot, de még mindíg bizonytalan vagyok Blu-ray lejátszó vásárlás ühgyében!
Köszi a válaszokat.
Nekem eddig 3 BD-lejátszóm volt (Sony S350, Pioneer 51FD, Sony S370), az utóbbi kettőt jelenleg is használom, az S370-et hétfőn vettem egy akcióban (40ezer Ft + 3 ajándék BD). És hiába 40ezerrel olcsóbb, mint a Pioneer, BD-képminőségben nem látni különbséget (42 colos Full HD Sony LCD), DVD-ben jobb a Pioneer, illetve az egész megjenelése sokkal "magabiztosabb". Ez az új Sony valami eszméletlenül pici, soha nem gondoltam volna, hogy "ekkora" is lesz egyszer egy BD-lejátszó. Amúgy csak jókat tudok mondani róla, eszméletlenül gyors (lemezek beolvasása, menük kezelése, stb.), viszonylag halk (nincs benne ventillátor), BD-re tökéletes, de DVD-re is nagyon jó. Mindemellett USB-ről tud MKV-t és DivXHD-t is lejátszani (Fat32 meghajtóról) és kezeli az SACD-t is.
Nagyon jó választás még a Pioneer BDP-320, ennek ára 70ezer alatt van mostanság. Ez DVD-re is tökéletes, valamint a megjelenésre is komolyabb, mint a Sony, igaz picit lassú és nem tud sem SACD-t, sem USB-s dolgokat.
LINK
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
Blu-Ray lejátszók
Kedves mindenki!
Köszi a válaszokat.
Na igen !
- Stikli Ki Más ?
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Blu-Ray lejátszók
Biztos az Avatar miatt csináltak új frissitést.
(is) ...meg a havonta több tucat mindenféle kategóriába sorolható filmekhez is ...
Kép...Philips 56 PFL 9954
Lejátszó... Pio BDP 51 FD
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.
LG BD370P -hez mi most a legfrisebb firmware?
Gondolom nem oldották meg hogy olvassa az NTFS formátumot..
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]
Blu-Ray lejátszók
A Panának is jött ki frissítése a hónap elején, ethernetről jön automatikusan.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Blu-Ray lejátszók
Legújabb Pioneer szoftver frissítések a gyártó honlapján.
Köszi... Biztos az Avatar miatt csináltak új frissitést.
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
Blu-Ray lejátszók
Legújabb Pioneer szoftver frissítések a gyártó honlapján.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: tudja valaki, hogy a Samsung BD-P1500 BR lejátszóba milyen BD-drive kell?
Üdv.
yaksi
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Én is gondolkodom Blue-ray lejátszón. Kicsit tartok a lassúságuktól, ez még mindig probléma velük, vagy az újabbak már gyorsabbak kicsit?
Üdv
Fga
Hát az márkától függ.
Amit érdemes venni, az LG a tudása miatt. Ha nagyon vájtszemű vagy és csak gyári BD lemezekehez veszed, akkor Pio, esetleg Pana.
Samu, Philips, Sharp felejtős, a Sony a futottak még kategória.
Ha sok felesleges pénzed van, akkor Marantz vagy Denon. :foto:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Én is gondolkodom Blue-ray lejátszón. Kicsit tartok a lassúságuktól, ez még mindig probléma velük, vagy az újabbak már gyorsabbak kicsit?
Üdv
Fga
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.Hétvégén megadta magát a dvd lejátszóm. Pana s75(7 Éves volt...) Egy viszonylag jó minőségű blu-ray-el szeretném pótolni. Én a Pioneer BDP-120-at néztem ki magamnak, van média lejátszóm, tehát a divx nem lét kérdés, viszont van legalább 100 eredeti!!! dvd filmem, tehát fontos, hogy, a dvd-t is szép "képpel" játsza le. Tud valaki ebbe az árkategóriába ~50 pénz jobb alternatívát? Vagy ez tökéletes, persze ebbe a kategóriába.
Üdv:
Z.
Mindegyiknek szép képe van DVD-n is. Válaszd azt, amelyik szimpatikus.
Hát belevágok, remélem nem bánom meg, nagy a kisértés a Panasonic DMP-BD45 felé, de a pio 3 év garival, és két ajándék filmel a befutó. Majd meglátjuk.
Pio-ból a 120-as nem egy jó vétel. Lassú, de nagyon.. Gyakorlatilag egy Sharp BD-HP 21 -es lejátszó az egész, más házban.. Ami ugye egy nagyon régi típus..
Volt zerencsém a 120-as hoz, 1 hétig bírtam. Ha a pio-t választod, minimum a 320-ast.
Upsz.
Még éppen időben jött a válasz.
Köszi.