Sejtettem, hogy Kóbor János-t fogod felhozni peldanak. De a biztonsagi ov nem okoz maradando karosodast es ezek tenyek, sokat lehet rola beszelni de egymast nem fogjuk megyzoni az ellenkezojerol. Harom haverom is van akivel 30 evig voltunk baratok de a rendszer megosztott minket, szoval a hatterhatalom, illetve bocsanat a politikusok szepen megosztottak a nepet a vilagban. pl. tudtad, hogy szlovakia be akarja perelni a Pfizert bioterror vegett szlovakiaban? Persze semmi esely ilyen dolgokra mert a penz mindenek felett. Sok peldat tudok en is felhozni a kozvetlen kozelembol de amig az emberek nem akarnak latni addig csak a veszekedes megy a liberalistak reszerol, persze az elfogadas csak addig amig azt fogadjuk el amit ok “allitanak”. A demokraciaban es a szabad akaratban azt akarunk es hiszunk amit szabad.Alex_Aston írta: ↑2024.07.20., szomb. 15:47Igen, így is lehet élni, mert pl. Kóbor János is igy gondolta...
De biztonsági övet sem kell használni, hisz én jól vezetek. Azért én mégis használom, még hátul is, ha utas vagyok. Baj nem lehet abból, ha használom. Ha viszont nem, akkor abból viszont igen.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Általános csevegő
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 950
Re: Általános csevegő
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
-
KLajos
- Nincs visszaút

- Értékelés: 94
Továbbá Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász és sokan mások. Most pedig nem gondolnak semmit ...Alex_Aston írta: ↑2024.07.20., szomb. 15:47Igen, így is lehet élni, mert pl. Kóbor János is igy gondolta...
De biztonsági övet sem kell használni, hisz én jól vezetek. Azért én mégis használom, még hátul is, ha utas vagyok. Baj nem lehet abból, ha használom. Ha viszont nem, akkor abból viszont igen.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3988
Igen, így is lehet élni, mert pl. Kóbor János is igy gondolta...
Csak a Marantz! :-D
- tottyi
- Hazajáró lélek

Vagy nem.Alex_Aston írta: ↑2024.07.20., szomb. 13:32Beépül(t) az életünkbe, mint az influenza, vagy hasonlók. Csak így éljük meg, mert benne voltunk az elején.kpista írta: ↑2024.07.19., pén. 20:38Ezt már pedzegették 1-2 éve...
Ismerőseim, munkatársaim, rokonom ugyanazokkal a tünetekkel estek ágynak sok-sok héttel ezelőtt. Velem együtt. Időben-térben szétszórva vagyunk.
Többen azóta sem heverték ki teljesen. Köhögnek, gyengék. Volt, aki visszafertőződött.
Nem kell tuldramarizálni, kell a megfelelő számú oltás, és kész.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
A két évvel ezelőtt kapott oltások már nem sokat érnek. Szerencsére a mostani mutációk jóval enyhébb megbetegedést okoznak.Alex_Aston írta: ↑2024.07.20., szomb. 13:32Beépül(t) az életünkbe, mint az influenza, vagy hasonlók. Csak így éljük meg, mert benne voltunk az elején.kpista írta: ↑2024.07.19., pén. 20:38Ezt már pedzegették 1-2 éve...
Ismerőseim, munkatársaim, rokonom ugyanazokkal a tünetekkel estek ágynak sok-sok héttel ezelőtt. Velem együtt. Időben-térben szétszórva vagyunk.
Többen azóta sem heverték ki teljesen. Köhögnek, gyengék. Volt, aki visszafertőződött.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3988
Beépül(t) az életünkbe, mint az influenza, vagy hasonlók. Csak így éljük meg, mert benne voltunk az elején.kpista írta: ↑2024.07.19., pén. 20:38Ezt már pedzegették 1-2 éve...
Csak a Marantz! :-D
Rock : Te szereted a Simon Garfunkelt, én nem. Ízlés ... Nincs ebben ennél több.
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 916
Azért a Disturbed nem éppen a "fasorban sincs" kategória. A saját műfajában világ-élvonalbeli. Nem is ezzel a dallal futottak be. De akkor talán meglepetés lesz: pl spotify-on a Disturbed feldolgozást hallgatták meg többször, gondolom a többi platformon is hasonló a helyzet. Eleve a Disturbed zenekarnak is magasabb a hallgatottsága (ami nyilván nem feltétlen jele a minőségnek, de na). Az meg, hogy kinek melyik tetszik és miért, nem lehet vita tárgya.Rock60 írta: ↑2024.07.02., kedd 18:58
Ha nem jónevű és jóhangú énekesek számaival próbálkoznának, talán nem derűlne ki olyan hamar, hogy a fasorba sincsenek. Próbálkozzanak saját dallal, de ne kelljen már Máté Péter számát Gipsz Jakabbal hallgatnom.
Simonéktól van pár lemezem, a Csendet is meghallgattam az évtizedek alatt párszor, minden hangja a fülemben van, imádom.
Biztosan elfogult vagyok, de esküszöm, nem akarom ezt a feldolgozást rosszabbnak hallani, de annak hallom.
Nekem egy kicsit hatásvadász, ripacs - de ez legyen az én bajom...![]()
Nem szotkam hibázni.
Ha nem jónevű és jóhangú énekesek számaival próbálkoznának, talán nem derűlne ki olyan hamar, hogy a fasorba sincsenek. Próbálkozzanak saját dallal, de ne kelljen már Máté Péter számát Gipsz Jakabbal hallgatnom.Snipi írta: ↑2024.07.02., kedd 10:34
Nem tudod? Akkor elég naiv vagy. Ezeknek a "sztárocskáknak" (hogy a holló vájná ki a szemüket) is meg kell élni valamiből. (Ahelyett hogy mind visszamenne kapálni.)
Egyébkén a Disturbed féle verzió nekem sokkal jobban tetszik mint a Simon és Garfunkel verzió. Attól semmi, az átirattól viszont jön a libabőr ...
Simonéktól van pár lemezem, a Csendet is meghallgattam az évtizedek alatt párszor, minden hangja a fülemben van, imádom. A srácok hangját különösen.
Biztosan elfogult vagyok, de esküszöm, nem akarom ezt a feldolgozást rosszabbnak hallani, de annak hallom.
Nekem egy kicsit hatásvadász, ripacs - de ez legyen az én bajom...
Nem ! Azt a számot hallgattam meg, amit 06 26 13:33 - kor linkeltél be.fererencz írta: ↑2024.07.02., kedd 10:38
Megértem, ha nem tetszik, de biztos, hogy ezt hallgattad meg?
https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4
Élő verzió:
https://www.youtube.com/watch?v=Bk7RVw3I8eg
De ! A Csend hangjai is SOKKAL jobban tetszik Simon & Garfunkel előadásában.
Igen, azt én is hallom.
Reméljük, pár év múlva még hasznosabban fogja kamatoztatni a tehetségét.
Amikor először hallottam ezt a számot, egyből megvettem a Disturbed egy lemezét. Csalódás volt, nem az én stílusom. De ez a szám fenomenális, és igen egyetértek ... az énekes utolérhetetlen.
Az mondjuk egyből lejött, hogy a srác nem kezdő énekművész.
Egyátalán nem kedvelem úgy általában a Disturbed zenéjét, de első osztályú az énekesük (David Draiman, aki kántorként szerezte meg az énekesi alapokat) , és ez egy tényleg kiváló feldolgozás szerintem is.Rock60 írta: ↑2024.07.02., kedd 10:28Az eredeti ennél rosszabb ???
Egyszer még valahogy végighallgattam, de hogy jó lenne...![]()
Mindegy, izlések és pofonok...![]()
Az viszont tényleg egy tragédia, hogy kívánságműsorokban, meg itt - ott felbukkannak olyan feldolgozások / másolások, amik tényleg tragédiák.
Mikor Máté Pétert, Kovács Katit, Omegát stb. nyekeregnek el nulla hangú felkapott sztárocskák.![]()
Nem tudom, mi az értelme ?![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
- fererencz
- Törzsvendég

Megértem, ha nem tetszik, de biztos, hogy ezt hallgattad meg?
https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4
Élő verzió:
https://www.youtube.com/watch?v=Bk7RVw3I8eg
Nem szotkam hibázni.
Nem tudod? Akkor elég naiv vagy. Ezeknek a "sztárocskáknak" (hogy a holló vájná ki a szemüket) is meg kell élni valamiből. (Ahelyett hogy mind visszamenne kapálni.)Rock60 írta: ↑2024.07.02., kedd 10:28Az eredeti ennél rosszabb ???
Egyszer még valahogy végighallgattam, de hogy jó lenne...![]()
Mindegy, izlések és pofonok...![]()
Az viszont tényleg egy tragédia, hogy kívánságműsorokban, meg itt - ott felbukkannak olyan feldolgozások / másolások, amik tényleg tragédiák.
Mikor Máté Pétert, Kovács Katit, Omegát stb. nyekeregnek el nulla hangú felkapott sztárocskák.![]()
Nem tudom, mi az értelme ?![]()
Egyébkén a Disturbed féle verzió nekem sokkal jobban tetszik mint a Simon és Garfunkel verzió. Attól semmi, az átirattól viszont jön a libabőr ...
Az eredeti ennél rosszabb ???
Egyszer még valahogy végighallgattam, de hogy jó lenne...
Mindegy, izlések és pofonok...
Mikor Máté Pétert, Kovács Katit, Omegát stb. nyekeregnek el nulla hangú felkapott sztárocskák.
Nem tudom, mi az értelme ?
- fererencz
- Törzsvendég

Aztán majd ha készül egy AI "cover" is, na az!!Snipi írta: ↑2024.06.26., szer. 13:27Előre is elnézést a negatívkodásért, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni!
Az előbb hallottam, hogyan lehet az aranyból fost (még csak nem is szBrt) csinálni!
Szól nálam egy megnevezni nem kívánt rádió adó most.
Előbb hallottam (nem tudom az előadót, de nem is akarom tudni) az egyik kedvenc számomat, átalakítva diszkós szerű stílusban. A szám pedig már eleve egy átírat, de valami fenomenális, főleg az énekes miatt : Disturbed : Sound of Silence (lehet köpködni)
De ezt most diszkós tucc-tucc aláfestéssel is halhattam (a Disturbed énekesével, így még hátborzongatóbb volt). Azt hittem futnom kell az illemhelyre hányni ...
youtu.be/B1ysIms-mcM
Ja igen, az a Disturbed átirat azon ritka kivétel egyike, hogy az átirat nem alul múlja az eredetit.
Nem szotkam hibázni.
Előre is elnézést a negatívkodásért, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni!
Az előbb hallottam, hogyan lehet az aranyból fost (még csak nem is szBrt) csinálni!
Előbb hallottam (nem tudom az előadót, de nem is akarom tudni) az egyik kedvenc számomat, átalakítva diszkós szerű stílusban. A szám pedig már eleve egy átírat, de valami fenomenális, főleg az énekes miatt : Disturbed : Sound of Silence (lehet köpködni)
De ezt most diszkós tucc-tucc aláfestéssel is halhattam (a Disturbed énekesével, így még hátborzongatóbb volt). Azt hittem futnom kell az illemhelyre hányni ...
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3390
Szép estét mindenkinek!
Előrebocsájtom, talán nem ide való a téma, de praktikus helyet nem találtan neki.
Birtokomba került egy Sony SLV-E 1000 típusú videómagnó. Egyik kollégámtól kaptam, mondván "ez nem való már semmire", kidobni nem akarja, rám gondolt, hátha én még tudom használni valamire.
Elég szép állapotban van, távirányítója sajnos nincs, kipróbálni még csak a működését tudtam(eddig hibátlan), tv-vel összekötni még nem volt alkalmam.
A közelmúltig volt videomagnónk, de elromlott, így ez a gép szinte kapóra jött. Nagy ritkán még előkerül 1-1 kazetta, amin úgyszolván pótolhatatlan, vagy más forrásból beszerezhetetlen felvétel van, erre néha kell a videomagnó.
Nem vagyok túl jártas a témában, de rákeresve ez egy elég komoly gép volt fénykorában(98-99), jó volna többet tudni róla. Ha valaki ismeri, megoszthatná velem a tapasztalatát, véleményét róla.
Köszönöm!
Előrebocsájtom, talán nem ide való a téma, de praktikus helyet nem találtan neki.
Birtokomba került egy Sony SLV-E 1000 típusú videómagnó. Egyik kollégámtól kaptam, mondván "ez nem való már semmire", kidobni nem akarja, rám gondolt, hátha én még tudom használni valamire.
Elég szép állapotban van, távirányítója sajnos nincs, kipróbálni még csak a működését tudtam(eddig hibátlan), tv-vel összekötni még nem volt alkalmam.
A közelmúltig volt videomagnónk, de elromlott, így ez a gép szinte kapóra jött. Nagy ritkán még előkerül 1-1 kazetta, amin úgyszolván pótolhatatlan, vagy más forrásból beszerezhetetlen felvétel van, erre néha kell a videomagnó.
Nem vagyok túl jártas a témában, de rákeresve ez egy elég komoly gép volt fénykorában(98-99), jó volna többet tudni róla. Ha valaki ismeri, megoszthatná velem a tapasztalatát, véleményét róla.
Köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- fererencz
- Törzsvendég

Nem szotkam hibázni.
Ebben igazad van alighanem, de hát vásárlóból is többféle van. Szerintem a vevők többsége bele sem gondol ebbe a problémába, csak megörül az olcsó gépnek, amiről ráadásul jókat olvasott valamelyik itt is kárhoztatott tesztelős oldalon.Aszpirin írta: ↑2024.04.25., csüt. 13:44Amit korábban írtál, hogy elvárják a potenciális vásárlók, hogy a hardver élettartamáig működjön a szoftver, és ha nem ilyen a megoldás, akkor másfelé fordulnak - na ez tuti, hogy általánosságban nem igaz, nézd meg, mennyi streamert adnak el manapság, és azokban az égvilágon semmi nem garantálja, hogy a hardver lehetséges élettartamáig támogatott lesz a streamer szoftvere.
Az olcsó gépeknél nem is lepődik meg az ember, ha elfogy mögüle a támogatás, könnyebb szívvel cseréled le az újra, amit aztán megint kidobhatod x év múlva. Egy drága gépnél viszont én naivan elvárom, hogy igenis tudjam használni addig, amíg nem szárad ki benne a kondi, vagy bármi. Abban bízom talán, hogy az árban benne van még némi szoftverkövetés is. Tenni viszont nem tudok sem érte, sem ellene, ha a kedves gyártó nem így gondolja. Legfeljebb a következő gépem majd másik gyártótól lesz. Mindannyian az égi és ninivei hatalmak kezében vagyunk.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6405
Zenére jó lett volna, de valamiért mégsem volt jó. A 6. gen Intel Core 2016 második felében jelent meg, a ráépülő géped meg lehet, hogy 2017-ben, szóval kb most lenne 7-7.5 éves... és nem használod már. Hát nem éppen mondtál ellent a megállapításaimnak, hanem épp egy jó példát hoztál... arról nem is szólva, hogy lírtam, hogy az "elavulási idő" nem azonos a használhatósági élettartammal.
(egyébként pont van egy 6. gen Intel laptopom (HP ProBook 650 G2, felsőbbkategóriás munkagép volt anno), Win7-tel - egyetlen dologra használom: az igen régi, de máig tökéletesen működő Logitech Harmony 900 és Harmony One rendszertávjaim programozására, kb évente 2-3-szor kapcsolom be
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Viszont vannak akar 30 ezer euroert is streamerek (Linn Klimax DSM), csak nem 3-4 evre veszik azokat. :)
- tottyi
- Hazajáró lélek

En a pc-vel nem ertek eggyet mert szerintem hosszabb ideig lehet hasznalni egy pc-et. En azert valtottam mert 4K-at mar nem tamogatta a 6-os serias Intel de zenere meg mindig megfelelo lett volna meg most is, legalabb is amilyen szoftware-t en hasznalok.Aszpirin írta: ↑2024.04.25., csüt. 13:44A NAD-nak is van ilyen megoldása, streamer modult (meg még minden egyebet) tudsz venni a magasabb kategóriás erőstőibe, amelyekben van MDC slot, és egy MDC modult otthon bárki max 5 perc alatt be tud helyezni (eszközt nem kell megbontani, hátlapon két csavart ki, modult betol, két csavart vissza, és kész). Példa egy ilyen streamer modulra: https://www.extremeaudio.hu/nad-mdc-bluos-2i-modulpali923 írta: ↑2024.04.25., csüt. 09:33A Schiitnek vannak ilyen megoldásai, szerintem is jó dolog ez. Én is cseréltem már a Bifrost DAC-ban az USB panelt. Választhatsz, hogy elküldöd a cégnek, vagy megoldod otthon. Én itt kicseréltem, nem bonyolult. De lehet chipet is cserélni sk.
Egy új gép vásárlása valóban mindig jobb egy gyártónak - nekünk viszont nem mindig.![]()
MDC USB-moduljuk is van, meg HDMI-modul, stb, az itthon elérhető választékot lásd pl.: https://www.extremeaudio.hu/hi-fi/hifi- ... -modul-655 .
A 4K video modullal pl. videó-képességekkel tudod felruházni a meglévő, MDC-kompatibilis erősítődet, vagyis AVR-t tudsz belőle létrehozni... (az USB-modul és a HDMI-modul az általam is birtokolt M33-asba is jó, már ha valaki ilyesmire bukik, az USB-modulnak én nem sok hasznát látom, de pl. a HDMI-modullal egy jó drága és csúcs hangú sztereó AVR-é "varázsolhatnám" a NAD M33-at /és más NAD-ot is/). Más kérdés, hogy a NAD ezeket a modulokat aranyáron adja, mint a fentebbi példa bizonyítja.
Amit korábban írtál, hogy elvárják a potenciális vásárlók, hogy a hardver élettartamáig működjön a szoftver, és ha nem ilyen a megoldás, akkor másfelé fordulnak - na ez tuti, hogy általánosságban nem igaz, nézd meg, mennyi streamert adnak el manapság, és azokban az égvilágon semmi nem garantálja, hogy a hardver lehetséges élettartamáig támogatott lesz a streamer szoftvere.
Mégis veszik őket (szerintem ezzel a kérdéssel nem is foglalkozik a legtöbb vevő).
A kérdés amúgy nagyon komplex, kismillió szcenárió lehetséges, amikor szoftveresen "vége" egy streamernek, ettől függetlenül én is költöttem már el milliókat streamerre :) De nem aggódok, mert ezt a rizikót olyan kicsinek, látom az elkövetkező 10-15 évre vetítve, hogy simán bevállalom.
A világ megváltozott. Egy streamer (modul) az tul.képpen egy célszámítógép, itt átlépünk az IT-világba, ahol az "elavulási" idő sokkal rövidebb, mint mondjuk az analóg HiFi-komponenseknél. 40-50 évről 100%, hogy nem beszélhetünk emiatt.
Ma egy számítógép várható elavulási ideje 7-8 év, ezután nem lesz támogatott, ami nem egyenlő a nem működéssel, hanem egyrészt egyre kitettebb lesz biztonsági szempontból, másrészt egy-egy program újabb változata vagy fut már rajta, vagy nem, internetezni vagy tudsz rajta rendesen vagy nem (az internet-technológiákban is folyamatos a fejlődés szerveroldali és kliensoldali technológiákban, és a a kliensoldal nem követi a szerveroldali változásokat, akkor egy idő után használhatatlanná válik - képzelj el ma egy olyan gépet, amin egy régi Internet Explorer fut, ami még nem ismeri a HTML5-öt, de nem is telepíthetsz már újat rá... gyakorlatilag téglává válik a gép, van itthon nekem is belőle, még csak kb 12 éves és XP van rajta, szerinted mekkora értelme lenne azt internetre használni ma, amikor az oldalak többsége HTML5-öt használ?).
Az okostelefonokkal ugyanez a helyzet. Mégis vesznek az emberek telefont is meg számítógépet is... sőt a többségük nem is használja ki ezek teljes életciklusát, nagyon sokan 2-3-4 évre vesznek ilyen eszközöket, aztán jön az újabb. Konzumerizmus, persze, de ezt nem feltétlenül csak a szoftvercégek profitéhsége táplálja (micsoda képzavar), hanem az IT-szektor fejlődésének üteme is. (és egyéb szektoroké is, pl telekommunikáció: hol van már a 3G, és mihez kezdesz ma egy csak 3G-t tudó telefonnal?)
Amint az IT betört a HiFi-világba, a rövidebb életciklust óhatatlanul magával hozta. Aki ezzel nem tud együtt élni, az ne vegyen streamert, használjon pl PC-t, RPi-t, stb. streamelésre vagy ne streameljen (amúgy szerintem egy PC élettartama rövidebb lesz, mint egy dedikált streameré - és itt kérek elnézést az audiofil PC-ket gyártó/forgalmazó szakiktól).
Viszont vannak akar 30 ezer euroert is streamerek (Linn Klimax DSM), csak nem 3-4 evre veszik azokat. :)