pärt írta: ↑2024.02.23., pén. 10:17
cables írta: ↑2024.02.23., pén. 09:11
Nem gondolnám, hogy közelebb áll. Nemrég hallottam egy méltán nagynevű angol gyártó nagyon drága sztereo-ra és házimozira egyaránt ajánlott millió feletti csúcs újdonságát és pocsék hangja volt. Nemcsak szerintem, a tulaj szerint is.
Alapból ellene vagyok konkrét típusok említésének ebben a topikban, mert automatikusan sertődési spirál kezd utána kavarogni. Ám ezek a hanyag eleganciával idevetett anekdotikus példálózások bármi konkrétum és kontextus nélkül az égvilágon semmit nem tesznek hozzá a párbeszédhez, legfeljebb újrakavarják a sz... illetve újrakeverik a kártyákat ebben a vitában (bocs, Freud

)
ne pörögj rá :)
én ezt a hozzászólást nem éreztem vészesnek és vélhetően reprezentatív ebben a kategóriában, ha neves a gyártó. Mellesleg ha kettévágjuk mozira és hifire, a hifire már csak 2 csatorna jut, akkor az csak 400ezer forint

Egyből egy olyan szintről beszélünk, ami mostanság a belépő lesz, nax kicsit fölötte, ami se most, se régen nem jelentette a kompromisszummentes konzervzenét.
na,ezt nem Neked írom,csak általánosan:
Cablesről amit itt láttam,hagyománytisztelő és egyetlen dolog érdekli, a hang minősége. Ha ide olyan út vezet, hogy zenehallgatás előtt háromszor kell a kertet felásni, megteszi. Ez engem a japán hifisvilág attitűdjére emlékeztet (ahol egyébként valószínűleg utoljára halnak ki az analóg szamurájok), ami egy igen finoman cizellált világ. Lehet vele nem egyetérteni, de lehet ezt finomabban is csinálni. Nekem teljesen érthető volt a hozzászólása, ami nem is konkrektizált, csak egy, vagy akár több trendre felhívta a figyelmet. 1, ugye az egybeépítés, egyszerúsítés, mint szeteró és házimozi, 2, hogy nem annyira finom. és ez nekem hihető is. Megtévesztő lehet a milliós ár emlegetése, de lássuk, hogy ez 2 in 1
edit: most nézem ez millió feletti
csúcs újdonság volt... Hááát, a csúcs azért ma nem itt kezdődik és főleg nem itt végződik... sajnos... innen a géposztályt be lehet lőni, hogy bár neves gyártó, nemigazán a top garászok közüli lesz, mert ott ennyiért lassan drótot se adnak. Ez inkább a konfekcióipari szint, ahol ez teljesen hihető.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu