Valóban erősen hangzik de átjött amit írni akartam....a válasz így tökéletes...szerintem is.ecdhkex írta: ↑2020.02.19., szer. 20:06Talán megint félreérthető voltam. Nem gondolom az mp3-mat kulturális igénytelenségnek, jómagam javarészt spotifyt hallgatok.
Amit írtam, azt "gyongyhalas" eredeti hozzászólására való válaszként kéretik értelmezni. Ő ezt írta:
Arra próbáltam rávilágítani, hogy az igények nem az mp3-mas minőségre halmozódnak, tehát az igények nem okozatai az mp3-nak, tehát nem azért hallgat valaki igénytelen zenét, mert mp3-mat szokott hallgatni. Az igények az alapvető társadalmi és kulturális igénytelenség miatt olyanok amilyenek, és aki Megasztáron és Dalon és Majkán szocializálódik (társadalmi többség), annak abszolút nem lesz igénye az mp3 fölött semmi másra."Igények is talán az mp3 as minőségre halmozódnak.....lényegesen többen használják nagy megelégedéssel.
Sokszor elgondolkozok azon, miért is akarnám másoknak is megmutatni a zene minőségibb hallgathatóságát ?
Nincs rá füle ....laptop telefon tv a hifi vége....vagy beatbox csoda super tudsz tudsz hallhatóság... "
Lehet vitát folytatni de a minőségi zenehallgatásért régen és ma is súlyos pénz összeget kell belefeccolni.....van rá igény ?
Minek is a telefonok laptopok tv_k kütyük világában ?
Ma sajnos egy koncert jegy ára is zsebet ürítő,,,,még tovább az élő zene meghallgatása.
Várjuk a csodát.....mikor is felnő egy generáció ...komolyzene ,,urambocsá JAZZ és még sorolhatnám .. zene ismerete nélkül....
Miért is alakult így talán a haladás az oka ....vagy a tömeg igény kiszolgálása...vagy a igénytelenség felé terelése ....
Fene tudja...
Mp3 zene amin felnőttem ...végtelen könnyen letölthető megszerezhető és hallgatható sőt BULIS zene ...ami nagy szó volt akkoriban..192 kbs Ig felette már 320 kbs tömörítés minőségi ugrás mp3 nál is...
Saját tapasztalatom a következő .....disco pop zene hallgatástól eljutottam a komolyzene classic jazz hallgatásig
Éveknek is köszönhető e ???? Biztosan közrejátszott.
DE főként a készülékek és a rendszer fejlődése mutatta meg a szépségét ezeknek a zenéknek....

Hálózati lejátszó sokféle volt nálam ,,,eladtam őket ,mert minősége még nekem gyengébb a felvett fájloknál.

Üdv