Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
2
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Dorn a házban.
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Ebben az eredeti SEAS 21/FE/B H566 van természetesen már peremezve és a magas pile is cserélve van mo forgalmazó által.
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Cary 300B SEi Hangfal: AN J/LX - Hifi rack:Pisti80
Nem ismerem annyira az AN dobozokat.... de szerintem soha nem volt bennük lemezkosaras hangszóró. Ebben is valami modifikált Seas öntvénykosaras mély van... talán a Seas 21F-WBM (H170)....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Ez is egy vélemény,de nem vagyuk egyformák, hála isten.murasake írta: ↑2026.03.06., pén. 21:21"A furnélozást Péni Gábor csinálta extra minőségben, személyében egy újabb kiváló mestert ismertem meg.Köszönöm!"
Elnézve a képeket, nem a rosszmájúság mondatja velem, de megint igazolva látom, amit mindig is tapasztaltam egy angol cucc megjelenésében, formatervében, hogy az angol hifi a világ legspórolósabb, nagyarcú piaca. Mindig is csak kullogott a japán, amerikai, német, dán készülékek után.
Ez a doboz konstrukció, a vékony centi vastagságú anyagból készült sarkos dobozok és az a pléhből nyomott hangszóró kosár is, háát...
A furnérozás valóban szép.
LP:VPI HW 19-Jelco TK950S-vdH Frog Gold - ORSO AUDIO MC1 - CJ PV7- CD/SACD/Bluray:OPPO 93 NF Edition Reel: Tandberg TD20a - DAC:M2TECH Two plus/clock/ps Erősítő:Conrad Johnson PV7 / Cary 300B SEi Hangfal: AN J/LX - Hifi rack:Pisti80
- murasake
- Fórumlakó

- Értékelés: 275
Persze hogy hallottam, még anno Csontos úr prezentálásában.
cd: Vincent TAC C60, előfok: Electrocompaniet EC4.8mkII, végfokok: Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: Nordost Odin clone, XLR és LS: Straight Wire Crescendo
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 660
Hmmm... miért kell leszólni, talán hallottad is ezt a " világ legspórolósabb, nagyarcú piaca " által készített hangsugárzót?murasake írta: ↑2026.03.06., pén. 21:21"A furnélozást Péni Gábor csinálta extra minőségben, személyében egy újabb kiváló mestert ismertem meg.Köszönöm!"
Elnézve a képeket, nem a rosszmájúság mondatja velem, de megint igazolva látom, amit mindig is tapasztaltam egy angol cucc megjelenésében, formatervében, hogy az angol hifi a világ legspórolósabb, nagyarcú piaca. Mindig is csak kullogott a japán, amerikai, német, dán készülékek után.
Ez a doboz konstrukció, a vékony centi vastagságú anyagból készült sarkos dobozok és az a pléhből nyomott hangszóró kosár is, háát...
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
- murasake
- Fórumlakó

- Értékelés: 275
"A furnélozást Péni Gábor csinálta extra minőségben, személyében egy újabb kiváló mestert ismertem meg.Köszönöm!"
cd: Vincent TAC C60, előfok: Electrocompaniet EC4.8mkII, végfokok: Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: Nordost Odin clone, XLR és LS: Straight Wire Crescendo
A furnélozást Péni Gábor csinálta extra minőségben, személyében egy újabb kiváló mestert ismertem meg.Köszönöm!
- Csatolmányok
-
- AN J LX pár furnér avx.jpg (106.57 KiB) Megtekintve 637 alkalommal
-
- AN J LX pár avx.JPG (92.67 KiB) Megtekintve 637 alkalommal
Matuzsálem korú ( 309/310 pár) AN J/LX teljes felújítása, utáni állapot:
- Csatolmányok
-
- AN LX rendszer avx.JPG (146.18 KiB) Megtekintve 797 alkalommal
-
- AN J LX VPi avx.JPG (147.58 KiB) Megtekintve 797 alkalommal
-
- AN J LX jobb avx.JPG (125.95 KiB) Megtekintve 797 alkalommal
-
- AN J crossover avx.JPG (136.74 KiB) Megtekintve 797 alkalommal
Ma kaptam ajándékba pár relikviát. Ezeket csak a hobbi társak értik...:)
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...
Kezd beérni a legújabb projektem: ECC40 csövek a 6SN7 foglalatban egy Rimlock->Octal átalakító segítségével...
A képen látható cső egy 1951-es Philips ECC40, az Eindhoven gyárból, fekete lemezzel és tömör korong getterrel...
A képen látható cső egy 1951-es Philips ECC40, az Eindhoven gyárból, fekete lemezzel és tömör korong getterrel...
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1171
Hagy pörögjön a totyik 
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1
- 4you
- V.I.P.

- Értékelés: 1171
Vasárnapi csendèlet! Ja,nem. 
Rendszer:
Ha KŐ-l egy kis elcsatolás
.
- Csatolmányok
-
- IMG_20260226_113023.jpg (72.8 KiB) Megtekintve 1620 alkalommal
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.
Az új felállás:
- Csatolmányok
-
- IMG_20260226_180802.jpg (68.76 KiB) Megtekintve 1622 alkalommal
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Audiolab 7000N, DAC: RIF DAC, Erősítö: Musical Fidelity A1; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Nordost Red Dawn, Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid., Chord clearway.
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 248
Helyesbítek: tizedik... :(
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 248
...a tizenegyedik, merthogy egy magnó, nem magnó...
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
MiniDSP Flex-8 aktív hangváltós rendszer fejlesztése: részletek az érdeklődők számára alább.
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 434
Vissza a Compact Disc felé....
Nevetséges áron találtam bontatlanul a vinteden....
Nevetséges áron találtam bontatlanul a vinteden....
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
Persze
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok