Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
100 kazim van - 10 -et már nem tudtam a tetejére tenni,mert létra kellett volna.
Az enyém magasabb lenne
TV: Panasonic TH-37PV60E, Erősítő: Yamaha RXV-450, DVD: Panasonic S75, VHS: Panasonic NV-HD642, Hangfalak: Clarus Charon 5.1 Plusz
Dvd gyűjtemény képekben
mindenkinek gratula az új lemezekhez.
Nem csinálunk olyat , hogy VHS gyűjtemények ?
én feltornyoztam a kazettáimat ma, egy fotó erejéig,
100 kazim van - 10 -et már nem tudtam a tetejére tenni,
mert létra kellett volna.
Ez durva
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Dvd gyűjtemény képekben
gratula Posza
Dvd gyűjtemény képekben
Mai "szerzemények":
Felszabdalt horizont nekem is megvan, szerintem jó film.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
Mai "szerzemények":
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
mindenkinek gratula az új lemezekhez.
Nem csinálunk olyat , hogy VHS gyűjtemények ?
én feltornyoztam a kazettáimat ma, egy fotó erejéig,
100 kazim van - 10 -et már nem tudtam a tetejére tenni,
mert létra kellett volna.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Dvd gyűjtemény képekben
tegnap beszerzésre kerül Csárli end dö csáklitfektri
Dvd gyűjtemény képekben
Szép volt Ibra - Indire
kösz
már régóta meg akartam venni és végre sikerült
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Szép volt Ibra - Indire
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények
A Kánikulai délutánt hol szerezted?
Imuthesztől vettem
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények
A Kánikulai délutánt hol szerezted?
Dvd gyűjtemény képekben
Mindkettőt eredeti nyelvel nézd.
a repülő tőröket eredetin nézem (az utóbbi időkben nagyon rákattantam a távol-keleti nyelvekre)
az indit szinkronosan nézem meg első nekifutásra (mertmég nem hallottam ilyen minőségben), utána majd jöhet eredeti nyelven
Azér' az Indi magyarját nem lehet összevetni az eredetivel. Eleve csak sztereó, ami egy filmnél hátrány az 5.1-el szembe. A Repülő tőrökre meg úgy készülj, hogy néhol falat bont a csájne dts.
de még mindig sokkal jobb az agyonmásolt vhsen levő magyar hang
meghát nekem bejön az indy szinkronja
a repülő tőrök dtséről már hallottam úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok rá
Dvd gyűjtemény képekben
a repülő tőröket eredetin nézem (az utóbbi időkben nagyon rákattantam a távol-keleti nyelvekre)
az indit szinkronosan nézem meg első nekifutásra (mertmég nem hallottam ilyen minőségben), utána majd jöhet eredeti nyelven
Azér' az Indi magyarját nem lehet összevetni az eredetivel. Eleve csak sztereó, ami egy filmnél hátrány az 5.1-el szembe. A Repülő tőrökre meg úgy készülj, hogy néhol falat bont a csájne dts.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
kösziindyt már sokszor láttam, ezentúl még többször láthatom
a repülő tőröket még nem láttam de a hétvégén sort kerítek rá
Dvd gyűjtemény képekben
kösziindyt már sokszor láttam, ezentúl még többször láthatom
Dvd gyűjtemény képekben
köszi
indyt már sokszor láttam, ezentúl még többször láthatom
Dvd gyűjtemény képekben
Két film nekem egy az asszonynak.
Csák Norrisz furevör!!!
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények
Csatlakozom Poszához,Grat!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények
Gratila ibra!
Indit, és a Repülő tőröket nézd meg sokszor.
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények
Dvd gyűjtemény képekben
Megvan, megvan: Polar Expressz (1 lemezes változat) 990 Ft-ért!!!
én is tegnap rossz helyre raktam
Dvd gyűjtemény képekben
Megvan, megvan: Polar Expressz (1 lemezes változat) 990 Ft-ért!!!
Dvd gyűjtemény képekben
Látott már valaki az új bond kiadásokból olcsóbban mint 3490 ft???
Szegedi Corában 2990 Ft-ért láttam.
Dvd gyűjtemény képekben
Látott már valaki az új bond kiadásokból olcsóbban mint 3490 ft???