Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
2/2.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
2/1.
Mai szerzemény:
Három hete megvettem a tesco-ba 749-ért az Aviátor egylemezes változatát. Ma erre cseréltem szőrt-szőrért.
Ugyanez a haverom tavaly nyáron a Kapitány és katonát cserélte el így velem, mert ő soha nem nézi meg semilyen film extráit.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Most nézem, hogy a tavalyi mozis bestof top 10 listámról már 8 db. a polcomon figyel DVD-n, juppí! Megosztom veletek. első sor balról jobbra 1-4.
második sor balról jobbra 5-8.
9.A tégla
10.Afrikai szeretők
melyek előbb utóbb (megjelenésfüggő ugye) a polcon lesznek.
gratula
Dvd gyűjtemény képekben
Két remek szinkronú "KSZ", egy meseszép történet (Indian) és egy kissé félve ugyan, de azért az első részt letesztelem BR, aztán ha teccik jöhet a folytatás. (mert ugye keleti filmekkel már jártam pórul:Oldboy, Előérzet, stb..., de pozitívan is csalódtam:Bin Jip, reméljük itt utóbbi lesz)
Ja, a felső háromért thx by Xpress, pontosabban köszi Vörös Szépség, ilyenkor sajnálom picit, hogy nem vagyok facér, bár ilyen bájos külsővel Te sem vagy szingli gondolom...
Dvd gyűjtemény képekben
Ja és egy kép. Bár gondolom sokan látták már. De én nemtom miért, de valamiért vártam vele eddig
Hiba volt eddig várni !!!
Gratula !
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
- Billie Joe
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Dvd gyűjtemény képekben
Vissza a Jövőbe Trilógia, új kiadás slim tokjai!
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
Ja és egy kép. Bár gondolom sokan látták már. De én nemtom miért, de valamiért vártam vele eddig
klasszikus!
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Dvd gyűjtemény képekben
na tele szemetelem a topicot. Azt nem tom miért ilyen rossz a kép minősége? Ért valaki hozzá? Automatán van és a záridő túl hosszú. Pedig régen ilyen nem volt...
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Dvd gyűjtemény képekben
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Dvd gyűjtemény képekben
Ja és még egy!! Ha valaki ugyanígy szerencsével jár, és tegyük fel nekem köszönhetően, akkor ha lát akkor szerezzen nekem egy 1000ftos Oldboyt. Kifizetem!
köszi.
Dvd gyűjtemény képekben
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:
Szóval. Meg bementem teszkóba turkálni. Akartam venni egy Repülő Tőröket, meg láttam 1075ft-ért Csak lazánt.
Oszt megnézem nincs e véletlen a 3356 forintos SW Trilogyból. LÁtom, hogy nincs mert rá van írva hogy 9999 akcióban. MEg a polcra is. Megyek egy kört. MEglátok egy vonalkod leolvasot. mondom azért megnézem. Éss láss csodát!!! 3356 ft
Szóval NÉZZÉTEK MEG TI IS!!! Mert nem 10000ft elvileg!!!!
Amúgy kinn lesz majd gáz vele mikor kimész a boltból, mert be fog csipogni. mivel úgy van elárazva, hogy egy lemez a 4 helyett. Tehát elvileg csak 1 DVD-t hozhatnál ki de a biztonsági őr kibontja (kivéve ah aszondod ajándék:P) és kiveszi belőle a múanyag izéket
Nyomás vásárolni!!!
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
Gratula ibra!
A nyughatatlan-t is nézd meg sokszor, angol dts-el.
tegnap megnéztem angol dts-el és k*rva szépen szól, főleg a zenés részeknél
az egész film szvsz elképesztő jó lett, minden a helyén van
viszont az extra lemezről számomra hiányzik valami: a kibővített zenés jelenetekhez nem rakták be a ring of fire-t
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
grat!
a más világ az egyik kedvencem
estle nézem + leg1nek, utána féltem egy kicsit este lefeküdni aludni ... ...
a másvilágot ma estére tervezem megnézni, már sok jót hallottam róla
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
Gratula ibra!
A nyughatatlan-t is nézd meg sokszor, angol dts-el.
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
grat!
a más világ az egyik kedvencem
estle nézem + leg1nek, utána féltem egy kicsit este lefeküdni aludni ... ...
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
-
Vendég
Dvd gyűjtemény képekben
Disney "díszdoboz" szekció
1/3
ez király!
keresztfiam imádja ezeket a cuccokat, minden ünnepfélére ilyesmit szoktam venni neki dvd-n(illetve húgoméknak, mert az öcskös még csak 4 lesz, ő még csak annak örül, hogy milyen szép állatok vannak benne, milyen színes)
én magamnak szoktam:) ezeken nőttem fel a régi vhs ek meg már megkoptak és amúgy sincs videóm, sajnos csak kb 50% uk lett a régieknek felújítva, de azok tényleg gyönyörűek lettek, amúgy most vegyél sokat előre mert elég sok klasszikus még mindig 2000Ft os áron van pl Saturnban
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Dvd gyűjtemény képekben
Disney "díszdoboz" szekció
1/3
ez király!
keresztfiam imádja ezeket a cuccokat, minden ünnepfélére ilyesmit szoktam venni neki dvd-n(illetve húgoméknak, mert az öcskös még csak 4 lesz, ő még csak annak örül, hogy milyen szép állatok vannak benne, milyen színes)
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Messze még április 27, az én nővérkém meg épp ma jött haza és tudja mi a kisöcsi tavalyi kedvence. Természetesen a duplalemezes itthoni kiadás is a polcon lesz, de mi ma este mozizunk!!!
Grat, hamarosan én is elmegyek megnézni
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Dvd gyűjtemény képekben
Most nézem, hogy a tavalyi mozis bestof top 10 listámról már 8 db. a polcomon figyel DVD-n, juppí! Megosztom veletek.
első sor balról jobbra 1-4.
második sor balról jobbra 5-8.
9.A tégla
10.Afrikai szeretők
melyek előbb utóbb (megjelenésfüggő ugye) a polcon lesznek.
Dvd gyűjtemény képekben
Messze még április 27, az én nővérkém meg épp ma jött haza és tudja mi a kisöcsi tavalyi kedvence. Természetesen a duplalemezes itthoni kiadás is a polcon lesz, de mi ma este mozizunk!!!
- Azuroo andrew
- Fórumlakó

Dvd gyűjtemény képekben
Oldboy furcsa mód nekem annyira nem tetszett, porfogónak nem veszem meg :kiraly:
Akkor már ketten vagyunk.
OFFTOPIC:
Jó az avatarod - durva
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Dvd gyűjtemény képekben
Oldboy furcsa mód nekem annyira nem tetszett, porfogónak nem veszem meg
Akkor már ketten vagyunk.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 705
Dvd gyűjtemény képekben
The Fifth Element
2 Disc Special Edition
Télleg ugyanaz a "szar minőségű" szinkron van rajta mint a 900ftos DVD-n??? Imádom a filmet, így beszerzem énis, csak a rossz minőségü szinkron miatt még várhat:P
ugyanaz.
a dts sem jobb....
viszong az angol dts ütős nagyon (ezért vettem meg én is).
ja és nem csúszik a hang
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc