Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
A Hold - ma este
Holdológus doktor úr!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Képek Magyarországról
A Hold - ma este
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Gloxinia
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Helyes !
Ha erre jársz keress meg ! Van a környéken pár szép hely a Bükkben amit az idelátogatók nem nagyon ismernek , pedig csak pár kilométer , szívesen megmutatom .
Íme az egyik
Sebesvíz
Néhány éve én is eltöltöttem egy nagyon kellemes hétvégét ebben a panzióban, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Képek Magyarországról
Hol laksz ?
Ha erre jártok szívesen segítek ! Keress meg !
Mályiban.
Ha kinéz egy kis kirándulás feltétlen felveszem Veled valahogy a kapcsolatot!
Előre is köszi!
- Házsé
- V.I.P.
- Értékelés: 84
Képek Magyarországról
Hello!
Ha nem gond engem is érdekelne milyen szépségeket rejt a Bükk. Én miskolc mellett lakom és nagyon szeretünk pl. Lilára kijárni, Ómassa stb., bár nagy túrázók nem vagyunk...
Hol laksz ?
Ha erre jártok szívesen segítek ! Keress meg !
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
Hello!
Ha nem gond engem is érdekelne milyen szépségeket rejt a Bükk. Én miskolc mellett lakom és nagyon szeretünk pl. Lilára kijárni, Ómassa stb., bár nagy túrázók nem vagyunk...
Autóval elég jól megközelíthetőek ezek a helyek , 5-10 perc kényelmes kis túra és az élmény garantált .
Pl : Magos-kő
Lillától 5 perc autóval
Tiszta időben akár Tokajig is el lehet látni . Az alsó kép baloldalán pedig látható a bánkúti katonai adó gömbje .
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
Előre is köszönöm!
Igazán nincs mit !
Ez az " opciót " igénybe veheti minden topiclakó aki Miskolcon jár !
Képek Magyarországról
Helyes !
Ha erre jársz keress meg ! Van a környéken pár szép hely a Bükkben amit az idelátogatók nem nagyon ismernek , pedig csak pár kilométer , szívesen megmutatom .
Íme az egyik
Sebesvíz
.
Hello!
Képek Magyarországról
Helyes !
Íme az egyik
Sebesvíz
.
Előre is köszönöm!
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
Pont abban az évben jártam ott utoljára.A képet nézegetve, kedvet kaptam hogy újra el látogassak oda.
Attól függetlenül nagyon jó a fotó.
Grat.!
Helyes !
Íme az egyik
Sebesvíz
.
Képek Magyarországról
Én és de !
Nem friss kép . 2005 áprilisában készült csak most találtam rá .
Pont abban az évben jártam ott utoljára.A képet nézegetve, kedvet kaptam hogy újra el látogassak oda.
Attól függetlenül nagyon jó a fotó.
Grat.!
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
Ezt Te csináltad
Véleten nem Lilafüred
Én és de !
Nem friss kép . 2005 áprilisában készült csak most találtam rá .
Képek Magyarországról
.
Ha ezt a tusolót használod , tusfürdő sem kell . Tuti (mély)tisztítás ! Mondhatni , csontig hatoló !
.
Ezt Te csináltad
Véleten nem Lilafüred
Nexus=ex Specialized001
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
.
Ha ezt a tusolót használod , tusfürdő sem kell . Tuti (mély)tisztítás ! Mondhatni , csontig hatoló !
.
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
beach.gif Egy kis frissítő !
Képek Magyarországról
Telefonon ?
Azzal is fotóztad ? Milyen telefon csinál ilyen képet ?
Nagyon jó !
Hihetetlen, de igaz:)
Iphone4 és Camera+ nevű App.
Nexus=ex Specialized001
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
Köszönöm!
Igazad van, kicsit gyászos hangulatú
Telefonon szerkesztettem, ott nem tűnt fel annyira.
Telefonon ?
Azzal is fotóztad ? Milyen telefon csinál ilyen képet ?
Nagyon jó !
Képek Magyarországról
Jó kép !
Bár a keret nekem kicsit erős !
Köszönöm!
Igazad van, kicsit gyászos hangulatú
Telefonon szerkesztettem, ott nem tűnt fel annyira.
Nexus=ex Specialized001
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
Kőröshegyi völgyhíd
Jó kép !
Bár a keret nekem kicsit erős !
Képek Magyarországról
Kőröshegyi völgyhíd
Nexus=ex Specialized001
- Házsé
- V.I.P.
Képek Magyarországról
Képeslap
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Képek Magyarországról
Szép virágok, imádom a kerteket...Sajnos panelban erről le kell mondanom...Jópofa a bejárat és az a kis csengő is király
Köszi Tigris!
Igen a kis csengő szép motívumokkal díszített és egyenesen indonéziából való. A kedvencem Mellettünk van egy eladó ház hatalmas kertel,gyertek ide lakni majd ültetünk ezerrel!
Képek Magyarországról
Szép virágok, imádom a kerteket...Sajnos panelban erről le kell mondanom...Jópofa a bejárat és az a kis csengő is király
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Képek Magyarországról
Amire nagyon büszke vagyok,a két kezem által készült kis bejárati előtetőnk: