Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
Bevágta a szunyát: :lol!:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- Házsé
- V.I.P.

- Értékelés: 84
Házi kedvenceink
Na most ??
- Házsé
- V.I.P.

- Értékelés: 84
Házi kedvenceink
Max még kicsiben tavaly ! Azóta már nagyfiú ! :lol!:
Házi kedvenceink
4.
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Magyar vizsla és a víz 3.
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házi kedvenceink
Magyar vizsla és a víz 2.
Házi kedvenceink
Magyar vizsla és a víz 1.
Házi kedvenceink
2/1.
Ma voltam pörgetni, a vaddohány volt soron... Elég mérgesek voltak a mai napon, összesen 8 vagy 9 megcsípett: :lol!:
Hopp, ezt a kettőt a Képek magyarországról topic-ba akartam, de végülis házi kedvencek. Csak nem nekem, hanem a havernak... :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Házi kedvenceink
2/1.
Ma voltam pörgetni, a vaddohány volt soron... Elég mérgesek voltak a mai napon, összesen 8 vagy 9 megcsípett: :lol!:
Házi kedvenceink
2/2.
Frissen kikelt anyák a "ketrecbe": :lol!:
Házi kedvenceink
Picúr: :foto:
Házi kedvenceink
Pseudotropheus Elongatus Mpanga hím
Micsoda szépség, erő :foto: igazi hím.
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Házi kedvenceink
jaj de szép ez is... :foto:
Mint valamiféle víz alatti kis darázs
-
Vendég
Házi kedvenceink
jaj de szép ez is... :foto:
Házi kedvenceink
-
Vendég
Házi kedvenceink
Régebben nekem is volt akváriumom, Bettákat tartottam...Csodálatos szép halak, de sok törődést és odafigyelést igényelnek...
Házi kedvenceink
Én a sógornőméknek ajándékoztam egy aprócska pöttyös barna harcsát, és azután elkezdtek fogyni a halaik... (Azt kérték, így nem volt harag.) NZS
Házi kedvenceink
Igen, egy malawi tavi sügér. Protomelas Taeniolatus őkelme, egyébként pedig Ödön
Szeretettel köszöntöm a topikban Ödönt :kiraly:
Remélem azért nem egyedül él? Mekkora akváriumod van? Készítesz majd szép fotókat róla? Szerintem szívesen látnánk :foto:
Persze, hogy nincs egyedül. Egy 300 literesben él már több mint egy éve jópár társával. Szaporodnak is, rendszeresen forgató halaim vannak, általában 4-6 fajból.
Itt az egyik aksitársa. Ő egyébként egy Jéghátú nyílsügér (Sciaenochromis Freyeri "Ice Berg") fiatal hím.
Házi kedvenceink
Igen, egy malawi tavi sügér. Protomelas Taeniolatus őkelme, egyébként pedig Ödön
Szeretettel köszöntöm a topikban Ödönt :kiraly:
Remélem azért nem egyedül él? Mekkora akváriumod van? Készítesz majd szép fotókat róla? Szerintem szívesen látnánk :foto:
Házi kedvenceink
Hal volt már? :kiraly:
Ha volt is már elég rég lehetett :foto:
Őkegyelmessége esetleg egy sügér?
Igen, egy malawi tavi sügér. Protomelas Taeniolatus őkelme, egyébként pedig Ödön :kiraly:
Házi kedvenceink
Hal volt már? :kiraly:
Ha volt is már elég rég lehetett :foto:
Őkegyelmessége esetleg egy sügér?
Házi kedvenceink
Hal volt már? :foto:
Házi kedvenceink
olyan tündériek tudnak lenni, hugom meg tudná őket gyomrozni az biztos. :foto: