Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Dvd gyűjtemény képekben
(eléggé) jó áron beszerzett filmek.azt hittem leszokóban vagyok, de annyira mégsem
(a robotok tokja eredetileg piros volt, de át tettem egy átlátszóba, mert van belső fejezet lista és kép)
ezeket mennyiért sikerült?
a robotokat már régóta hajtom, de 1990 alatt sehol nem láttam, pedig hallottam 1000 alatt is volt itt ott...
mikor volt(van?) a relay-s "akció" (vágta, londoni csapás, robotok 990.- ) be is írtam, hogy van ennyiért a 990.- -es topikba.ja az underworld is 990.- ott, ill. netpiac, fokusz.
(a mylord, renessaince, bronxi "baráti áron"_ legális de nem "bolti" beszerzés)
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
(eléggé) jó áron beszerzett filmek.azt hittem leszokóban vagyok, de annyira mégsem
(a robotok tokja eredetileg piros volt, de át tettem egy átlátszóba, mert van belső fejezet lista és kép)
ezeket mennyiért sikerült?
a robotokat már régóta hajtom, de 1990 alatt sehol nem láttam, pedig hallottam 1000 alatt is volt itt ott...
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
A bronxi mesét honnan sikerült beszerezned?
elvileg mindenhol kapható, pár hete jelent meg.
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
A bronxi mesét honnan sikerült beszerezned?
Hitachi PJ-TX100; Projecta HomeScreen High Contrast D 220x124; Pioneer DV-575A; HTPC: P4/3.0; H/K AVR-435; B&W 705; Wharfedale WH-20 surrond; Hivox Lupus USB
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
(eléggé) jó áron beszerzett filmek.
azt hittem leszokóban vagyok, de annyira mégsem
Dvd gyűjtemény képekben
Mombullet, bocs a késői válaszért, sajna nem tudok most képet csinálni, a tok belséjében nincs semmi szitázás, tök fehér A lemez szitázása szép lett, olyan mint a te példányodé.
Új szerezemények:
(München magyar feliratos)
Dvd gyűjtemény képekben
a hónap eddigi szerzeményei:
Gratula ibra!
Én ezt vettem ma:
Már meg is néztem, tetszik. Bár minden dvd-filmnek ilyen pazar képminősége lenne... Ezért ruháztam be annakidején a házimoziba. Itt látszik, hogy mire képes a mezei dvd-formátum, ha picit odafigyelnek. Ez a Polanski tud valamit, mert A zongorista is éppoly gyönyörű képminőségű.
köszi, neked is gratula
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezt vettem ma:
Már meg is néztem, tetszik. Bár minden dvd-filmnek ilyen pazar képminősége lenne... Ezért ruháztam be annakidején a házimoziba. Itt látszik, hogy mire képes a mezei dvd-formátum, ha picit odafigyelnek. Ez a Polanski tud valamit, mert A zongorista is éppoly gyönyörű képminőségű.
És a film is nagyon jó!
Persze hogy az, írtam is hogy "tetszik". Azt a filmre értettem.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony TA-AN1000 HD erősítő, DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, hátterek: JBL TLX-2, és JBL DIGITAL 10 subwoofer.
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezt vettem ma:
És a film is nagyon jó!
Dvd gyűjtemény képekben
Gratula ibra!
Én ezt vettem ma:
nagyban
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony TA-AN1000 HD erősítő, DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, hátterek: JBL TLX-2, és JBL DIGITAL 10 subwoofer.
Dvd gyűjtemény képekben
itt egy 2 dvd-s műanyagtokra számítottam, úgyhogy igencsak mellbevágó pozitív meglepetés ért
Dvd gyűjtemény képekben
remélem hamarosan kiadják a többi évadot is
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
(eredeti képarány, stb?), hang (origi szinkron - fakopáncs?)
90perc, francia dts5.1, dd5.1, dd2.0, moziverzio dd 2.0, tv verzio dd2.0, felirat magyar, francia, 1,66:1
extra:
a nevetés öröme, funes a komikus, egy kényes téma(kisfilmek ezek).
még a végén veszek egy teljes árú dvd-t köszi
Dvd gyűjtemény képekben
Jákobról tudnál írni esteleg bővebben? Kép minőség (eredeti képarány, stb?), hang (origi szinkron - fakopáncs?) Meg úgy eleve mi a benyomásod.
Még nem volt időm megnézni, talán a hétvégén...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
(eredeti képarány, stb?), hang (origi szinkron - fakopáncs?)
90perc, francia dts5.1, dd5.1, dd2.0, moziverzio dd 2.0, tv verzio dd2.0, felirat magyar, francia, 1,66:1
extra:
a nevetés öröme, funes a komikus, egy kényes téma(kisfilmek ezek).
Dvd gyűjtemény képekben
Ma jöttek Xpresstől:
Jákobról tudnál írni esteleg bővebben? Kép minőség (eredeti képarány, stb?), hang (origi szinkron - fakopáncs?) Meg úgy eleve mi a benyomásod.
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény:
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Jól jártál vele; a tokja valami iszonyat sz@r...
ez tény.egy kis plusz melóval lehetett volna jobb is....
Dvd gyűjtemény képekben
Jól jártál vele; a tokja valami iszonyat sz@r...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- GTomi
- V.I.P.
Dvd gyűjtemény képekben
Ma jöttek Xpresstől:
Faun-t megvettem én is, kemény 2.290.- ért 0
Dvd gyűjtemény képekben
Ma jöttek Xpresstől:
Dvd gyűjtemény képekben
a film hogy tetszett? szerintem rohadt jó lett, idei legnagyobb filmes élményem a transformerssel és die hard 4.0val
Pár hete láttam. Tervezzük közös megnézésre a hétvégén, de én addig megnézem, pl.ma.
Dvd gyűjtemény képekben
Végre ez is megvan: Szegedi utam eredménye. + egy SACD.
ez nekem is nemrég került a tulajdonomba, gratula
a film hogy tetszett? szerintem rohadt jó lett, idei legnagyobb filmes élményem a transformerssel és die hard 4.0val
Dvd gyűjtemény képekben
Végre ez is megvan: Szegedi utam eredménye. + egy SACD.
nagyban