Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Brutálisan festményszerű kép. Tetszik. Milyen géppel/optikával csináltad?
Fuji S1500. De az összes képet a Dynamic Photo HDR szerkesztővel átszerkesztem.
http://www.mediachance.com/hdri/index.html
Képek Magyarországról
Tatabánya : Turul az autópályáról.
Képek Magyarországról
Ez a kép jó poén volt. Lementem a Zagyára szétnézni, mert már régen voltam arra és látom lent az ártéren legelészik egy nagy tehéncsorda. Még akkorát nem is láttam.. Nálam volt a fényképező és elkezdtem őket fényképezni. Akik ott voltak lent pecázni azok semmi perc alatt eltűntek. Lehet azt hitték ellenőr vagyok. De a poén az, hogy a tehéncsorda elkezdett követni. Nem figyeltem őket csak egyszer hallom messziről torka szakadtából üvölt a gulyás,--- hogy hajtsd vissza őket. Jobbnak láttam lelécelni gyorsan. De még nincs vége a történetnek. Sokan járnak le kutyákkal a kikapcsolódni a zagyvára, és ha már kutyák, akkor azok kihasználták az alkalmat és pásztorkodtak egy kicsit. Elkezdték kergetni a teheneket. Hú, volt ott olyan kiabálás a gazdik részéről… Gulyással nem tudom mi lett.
Brutálisan festményszerű kép. Tetszik. Milyen géppel/optikával csináltad?
potatomelon.wordpress.com
Képek Magyarországról
Magányos harcos:
Képek Magyarországról
Győr alatt:
Képek Magyarországról
Elölről:
Képek Magyarországról
Törökszentmiklós Római katolikus templom:
Képek Magyarországról
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
- péterbacsi
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 5
Képek Magyarországról
2.
Szia.Szép felvételek.*****
Képek Magyarországról
3.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.
Képek Magyarországról
2.
Képek Magyarországról
Október végi színek:
1.
Képek Magyarországról
Fent a kilátóban:
Tegnap mi is csaptunk egy kört a közelben. Egész pontosan a Nagy Hárs-hegyen. Felmentünk a Kaán Károly kilátóig. Mondjuk látni semmit nem lehetett a felhőkön kívül, de ennek is meg van a maga szépsége.
Képek Magyarországról
Tegnap mi is csaptunk egy kört a közelben. Egész pontosan a Nagy Hárs-hegyen. Felmentünk a Kaán Károly kilátóig. Mondjuk látni semmit nem lehetett a felhőkön kívül, de ennek is meg van a maga szépsége.
libegő
Képek Magyarországról
mai nap képekben:
kisvasuttal a János hegyig
onnan az Erzsébet kilátóhoz
a város 3x-os nagyításban, Parlament a közepén
libegővel vissza
Képek Magyarországról
Ez a kép jó poén volt. Lementem a Zagyára szétnézni, mert már régen voltam arra és látom lent az ártéren legelészik egy nagy tehéncsorda. Még akkorát nem is láttam.. Nálam volt a fényképező és elkezdtem őket fényképezni. Akik ott voltak lent pecázni azok semmi perc alatt eltűntek. Lehet azt hitték ellenőr vagyok. De a poén az, hogy a tehéncsorda elkezdett követni. Nem figyeltem őket csak egyszer hallom messziről torka szakadtából üvölt a gulyás,--- hogy hajtsd vissza őket. Jobbnak láttam lelécelni gyorsan. De még nincs vége a történetnek. Sokan járnak le kutyákkal a kikapcsolódni a zagyvára, és ha már kutyák, akkor azok kihasználták az alkalmat és pásztorkodtak egy kicsit. Elkezdték kergetni a teheneket. Hú, volt ott olyan kiabálás a gazdik részéről… Gulyással nem tudom mi lett.
Képek Magyarországról
És egy harcos:
Képek Magyarországról
Besenyszögi I.Vh. Hősi Elékmű:
Képek Magyarországról
Vagy 3 hete készültek a képek Besenyszögön.Volt egy helyi Íjász verseny.
Képek Magyarországról
Alkonyat