Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Sziasztok! Ezer éve raktam fel ide képet, gondoltam párral zargatom már a népet
Képek Magyarországról
3/3.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
3/2.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Ennyi látszott a ma esti teljes holdfogyatkozásból a felhős ég miatt...
3/1.
Képek Magyarországról
Nálunk azt mondják a szakértők ilyen alacsony már rég volt a Tisza mint most. De az is biztos, hogy régen egy évben kétszer volt csak áradás. Volt a tavaszi és a zöldár. Mostanában pedig háromszor, négyszer is van áradás. Például tavalyelőtt hónapokig magas volt a vízállás .Azért elég extrém vízállások vannak a zagyván is. Egyszer csurig, másszor meg. A zagyván látható az extrémitás. A 2001 es vízállásnál a beton véd tetejéig ért a víz. Itt a képen a kisebb vízállás is áradás a zagyeszon.Ez a kép valamikor nyár végén készült. Most szinte át lehet ugrani helyből a torkolatnál rajta. Ellehet képzelni milyen kicsi, kb 3 méter széles most.
Képek Magyarországról
Lassan kiszárad a Sugó...
Szeretett szülővárosom.
Nagyon jó kép GRATULÁLOK!
Képek Magyarországról
Lassan kiszárad a Sugó...
Képek Magyarországról
Ingó köveknél.
Képek Magyarországról
Szépek a képeid.Üdvüzletem:Péter bácsi.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- péterbacsi
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 5
Képek Magyarországról
Margit sziget
Szépek a képeid.Üdvüzletem:Péter bácsi.
- péterbacsi
- Lefelé a lejtőn
Képek Magyarországról
Margit sziget
Képek Magyarországról
Vörösmarty tér - karácsonyi vásár
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Képek Magyarországról
Margit sziget
Képek Magyarországról
Margit híd + sziget
Képek Magyarországról
Tetszenek a képeid Péter bácsi.
Köszönöm! Örülök neki.
Persze ehhez kellett a csodálatos természet is.
Képek Magyarországról
Valahol, a túraútvonalon.
- péterbacsi
- Lefelé a lejtőn
Képek Magyarországról
A fa ágairól a dért, lerázta a szél.
Tetszenek a képeid Péter bácsi.
Képek Magyarországról
A fa ágairól a dért, lerázta a szél.
Képek Magyarországról
Szép az őszi évszakunk is.
Képek Magyarországról
Kis-Gerecsei kőfejtő. Érdekes hely a képződményeivel.
Az 1 millió lépés Magyarországon c. műsorban is megálltak itt anno körülnézni alaposabban.
Még egy kép.
Képek Magyarországról
Kis-Gerecsei kőfejtő. Érdekes hely a képződményeivel.
Az 1 millió lépés Magyarországon c. műsorban is megálltak itt anno körülnézni alaposabban.
Képek Magyarországról
Múlt hétvégén túráztunk a Gerecsében.
Megosztanék pár fotót.
Első a Pusztamaróti emlékhely.
Képek Magyarországról
Szerencsi várkert :
Nagyon hangulatos a várkert. Szép hely.