Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Nna végre
Mikor lehet meghesszölni?
Beletolnék szívem szerint pár száz órát, de ez megvan elég hamar. Bár nem mondanám hogy szarul szól. :DD
Köszi mindenkinek. Csináltam egy jobbat is.
Nna végre
Mikor lehet meghesszölni?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Köszi mindenkinek. Csináltam egy jobbat is.
Apróság érkezett:D
Ezek szerint megérkezett a gall mikulás.Gratulálok.Gyönyörűek.Majd irj róla egy kis beszámolót a Triangle topikban.Üdv a klubban.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Apróság érkezett:D
bbuffy Gratula! Szép a Triangle! A nejed máris megszerette?
- fodesz
- V.I.P.
fzs1 gartula!
A két új szerzemény.....( és már nem kitétel az ezüst szín)
A dac brutál : 7,2 kg
A hangsugárzó ezzel a rendszerrel megtáltosodott...
Az biztos, hogy ez nem lóverseny. Abban is teljesen igazat adok, hogyha megyünk előre akkor lépjünk ne csak csoszogjunk. Irtam egy privátot.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Genelec 8030-at hallgattuk ma Kalmi csövesített előfokjáról
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Na meg jött a tévé is. Jó nagy dög, mire egyedül összepakoltam és feltettem az állványra, meg is fájdult a hátam. Kész az állvány is, már csak az élfólia van hátra.
Hát nem tudom, az előző rendszeremben próbáltam monitorral, nekem az a hang elég vérszegény volt. Pedig az iq30-tól jobb monitor volt. Más a megszólalásuk.
Üdv. Nem az IQ30-on van a hangsúly hanem az egységen. Nagyon sok monitor van ami jobban szól nála. Csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy egy monitor hangsugárzó nem gyenge mozin ha subwoofert használsz, mivel a 60hz alatti hangokat a subwooferre bízod és egy jobbfajta monitor simán lemegy 60hz-ig.
Hát nem tudom, az előző rendszeremben próbáltam monitorral, nekem az a hang elég vérszegény volt. Pedig az iq30-tól jobb monitor volt. Más a megszólalásuk.
A hangsugárzó ezzel a rendszerrel megtáltosodott. Az az igazság hogy olyat nem akarok ami vagy ebben vagy abban jobb, azért nem adok pénzt. Ami meg ténylegesen jobb mindenben az már nem az én pénztárcám. Szóval a hangsugárzó erősen elgondolkodtat, h cseréljem -e. Nálam ugye meg kell feleljen a mozinak és meg kell feleljen annak a zenei ízlésnek ami az elvárásom, a kettőt együtt nagyon nehéz egy dobozzal megúszni. Gondolkodtam egy fain Monitoron, de az elvérzik mozin. Akkor meg mi a fenének. A nagy álló dobozok meg ami tényleg megérné cserébe azok nagyon drágák. Igazából nem találtam olyat 500 ezer alatt amire bátran kimerem jelenteni, hogy annyival jobb ami megérné nekem most ennyit kifizetni érte. De hát ezt tudjátok ti is, nem véletlen maradt menyét is a 280 mellett. Nem azt mondom, hogy a C6 egy hú de mekkora király hangsugárzó, de nekem eddig mozira is zenére is adta azt a minimális elvárást ami megfelelő számomra. Volt ami jobb volt magas hangokban, részleteiben, volt ami jobb volt mélyekben , stabilabb hangot produkált, de egyik sem volt egyöntetűen mindenben jobb. Ami Gyurinak van Dynaudio ami megfelelne mind a két elvárásnak, mint zenén és mozin egyaránt egyértelműen jobb lenne, csak ugye az a doboz 600 ezer ft körül mozog Vagy ott vannak a Spendorok hasonló áron. De ennyi pénzem nincs erre a célra. De ha lenne sem adnék ennyit egy hangsugárzóért. És a többi ami szóba jöhetne, szintén hasonló árkategória. Egyenlőre marad és majd az idő eldönti.
Üdv Tigris. Gratula az új rendszerhez. Látom bele adtál apait anyait. Annyit szeretnék hozzá tenni /saját véleményem/, hogy a monitorra írt véleményed nem igazán fedi a valódi valóságot. Amit írtál /Gondolkodtam egy fain Monitoron, de az elvérzik mozin/ nem teljesen igaz. Mivel te használsz subwoofert, nagyobb összhangot érnél el négy egyforma monitorral, pláne a negyedik emeleten. Mind az erősítő mind a hangsugárzó képességeit nem használod ki társas házban a szomszédok miatt. Nagyon kedves barátom redszere négy Kef IQ30 hozzá való center és subwoofer, olyan összhangban vannak, hogy öröm hallgatni és mozin nagyon ütősek. Azt nem mondom, hogy követendő példa de megfontolandó.
Hangfal megmarad, vagy tényleg a teljes rendszer cserélve lesz?
A hangsugárzó ezzel a rendszerrel megtáltosodott. Az az igazság hogy olyat nem akarok ami vagy ebben vagy abban jobb, azért nem adok pénzt. Ami meg ténylegesen jobb mindenben az már nem az én pénztárcám. Szóval a hangsugárzó erősen elgondolkodtat, h cseréljem -e. Nálam ugye meg kell feleljen a mozinak és meg kell feleljen annak a zenei ízlésnek ami az elvárásom, a kettőt együtt nagyon nehéz egy dobozzal megúszni. Gondolkodtam egy fain Monitoron, de az elvérzik mozin. Akkor meg mi a fenének. A nagy álló dobozok meg ami tényleg megérné cserébe azok nagyon drágák. Igazából nem találtam olyat 500 ezer alatt amire bátran kimerem jelenteni, hogy annyival jobb ami megérné nekem most ennyit kifizetni érte. De hát ezt tudjátok ti is, nem véletlen maradt menyét is a 280 mellett. Nem azt mondom, hogy a C6 egy hú de mekkora király hangsugárzó, de nekem eddig mozira is zenére is adta azt a minimális elvárást ami megfelelő számomra. Volt ami jobb volt magas hangokban, részleteiben, volt ami jobb volt mélyekben , stabilabb hangot produkált, de egyik sem volt egyöntetűen mindenben jobb. Ami Gyurinak van Dynaudio ami megfelelne mind a két elvárásnak, mint zenén és mozin egyaránt egyértelműen jobb lenne, csak ugye az a doboz 600 ezer ft körül mozog Vagy ott vannak a Spendorok hasonló áron. De ennyi pénzem nincs erre a célra. De ha lenne sem adnék ennyit egy hangsugárzóért. És a többi ami szóba jöhetne, szintén hasonló árkategória. Egyenlőre marad és majd az idő eldönti.
Hangfal megmarad, vagy tényleg a teljes rendszer cserélve lesz?
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
A szomszédokat ne sajnáld...
Ha gondjuk van, úgy is visszavágnak.
Ezt a jó cuccot nem szabad "szötymörögtetni", kívánja a kakaót, mint versenyló a derbyt.
Sok-sok hatalmas mozi ÉS nem utolsó sorban zenei élményt kívánok Neked.
üdv.
szami
Uhhhh. Tigris!
Nagyon tuti lett a cuccod. Hirtelen elhatározás volt ez a nagy fejlesztés, vagy rágódtál rajta?
Szuper.
Gondolom a hatás sem marad el!
Hát igazából egy jó ideje tervezek valami fejlesztést, nem azért mert nem voltam elégedett, hanem vágytam valami újra...Akkor vettem meg 10 év után a Marantz HM erősítőt. Igazából sokkal jobb nem volt mint a technics, mozin volt jobb, a centert csatornát valamiért sokkal jobban kezelte.
Majd úgy adódott, h meglátták és megkérdezték, nem -e eladó..Közben én előtte voltam nézelődni egy műszaki üzletben, ahol hallottam egy nagyobb az enyémhez hasonló kaliberű HD rendszert szólni. Nagyon megtetszett, úgy is mondhatnám elcsábultam a hangjától. Szóltam a srácnak viheti a Marantzot, és jött egy kis extra pénz is a kasszába, igy eldöntöttem, h nem fillérezek 40-50 ezres cuccokkal, hanem veszek akkor komolyabbat, amivel megint elleszek 10 évig Igy jött a jelenlegi rendszerem szépen sorban. Ennyi a történek gyakorlatilag
A hatás, háát sztem brutális, mint a moziban Csak szegény szomszédok
Na meg jött a tévé is. Jó nagy dög, mire egyedül összepakoltam és feltettem az állványra, meg is fájdult a hátam. Kész az állvány is, már csak az élfólia van hátra.
Uhhhh. Tigris!
Nagyon tuti lett a cuccod. Hirtelen elhatározás volt ez a nagy fejlesztés, vagy rágódtál rajta?
Szuper.
Gondolom a hatás sem marad el!
- fodesz
- V.I.P.
Azért ott van még mit javítani esztétikailag, legalábbis én biztos javítanék. Kábeleket eltűntetném, a többi polcot is kicserélném, mert szerintem így nem a legesztétikusabb.
A kábeleket könnyen el lehet "rejteni" valóban szebb ha nem látszódnak.
Tigris! Az az elosztó az állvány mögött szúrja a szemem!
Azért ott van még mit javítani esztétikailag, legalábbis én biztos javítanék. Kábeleket eltűntetném, a többi polcot is kicserélném, mert szerintem így nem a legesztétikusabb.
Faxa TV Tigris! Az Állványt is jól átalakítottad! Gondolom masszívabb lett mint korábban volt! Tele is hánytad jó sok készülékkel!
Masszívabb a 38mm-es munkalappal, meg is szenvedtem mire fejre állítottam...Macskanyelv befigyelt
- fodesz
- V.I.P.
Faxa TV Tigris! Az Állványt is jól átalakítottad! Gondolom masszívabb lett mint korábban volt! Tele is hánytad jó sok készülékkel!
Hatttalmas gratulllla!
Ta az nem 3"T" csak kettő.-grattula
No ez is mehet a kukába.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Hatttalmas gratulllla!