Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Volt nekem, szerettem.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Az ott milyen Technics füles? Nálam is szolgál még egy RP-F800-as. Metálra kítűnő.
RP-F880. Sajnos a 880 nem jó, visít a közepe, hamar túl is adtam rajta.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
-
Vendég
Hú de rég volt, egy kis múlt:
Az ott milyen Technics füles? Nálam is szolgál még egy RP-F800-as. Metálra kítűnő.
Hú de rég volt, egy kis múlt:
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Jó az! Én is venni akarok egyet...
Milyet?
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Nem teljesen ide tartozik ,de Remélem megbocsátjátok.Az új "játékszerem".
Jó az! Én is venni akarok egyet...
Jelenleg így néz ki nálam a rendszer:
nice.gratulálok.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Roon Nucleus One - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson EH-TW 9400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Roon Nucleus One - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZX LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson EH-TW 9400
Tetszetős! Gratulálok!
Köszönöm szépen!
A falon a hieroglifa az falmatrica?Illetve ezek milyen hangfalak?
Igen, az falmatrica. A festmény pedig saját készítés.
A hangfalak Martin Logan Mosaic-ok.
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Tetszetős! Gratulálok!
A falon a hieroglifa az falmatrica?
Illetve ezek milyen hangfalak?
Martin Logan Mosaic<div><br></div>
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Tetszetős! Gratulálok!
A falon a hieroglifa az falmatrica?
Illetve ezek milyen hangfalak?
Nem teljesen ide tartozik ,de Remélem megbocsátjátok.Az új "játékszerem".
Olive 3 HD+Rotel Ra-1070+Focal 806V
Nos akkor egy darabig itt megpihen a vándor bár a Harbeth még letaszíthatja a trónról (állványról)
1338488829[/url]' post='1311986']Már jeleztem hogy marad a Studio.Vagy nem voltam elég egyértelmű?
Az üzlet részemről létrejött...
Ezek a dobozok többet utaztak egy év alatt mint Én
Remélem végre megtalálták a helyüket hosszabb távon.
Kicsit sajnálom is a D2-t...
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
-
Vendég
végre elkészült a cuki fali konnektor kiállások!!
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Nem a mozdonyfüttyre figyel ő, hanem a forgalmista lányok fütyülőjére.
.
Á, dehogy is! Végre leültem a motyó elé, mivel hogy ennyire forszíroztátok. Hát , így nem kezdünk mondatot, de azért ez egy nagyon komoly cucc! Bizony elindult, nem kicsit!!! Ha a Pegasusban nem lenne silver-gold-oil Mundorf, csúnyán bucira verte volna. Hatalmas tér, és valszeg tonálisan is rendben van, talán egy picit lehetne testesebb, de 40 nm-en így is nagyon szépen teljesít! Kíváncsi leszek, most mit mutat majd nálad a rezonátor ellenében.
( zene: Alex Skolnick Trio-Money, Ulrich Drechsler Quartet-For Andy )" />" />" />
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Szia!
Köszi, bár specialized001 kolléga még nem bólintott az S130-ra, így nem tudom marad-e a D2.
Már jeleztem hogy marad a Studio.Vagy nem voltam elég egyértelmű?
Az üzlet részemről létrejött...
Ezek a dobozok többet utaztak egy év alatt mint Én
Remélem végre megtalálták a helyüket hosszabb távon.
Kicsit sajnálom is a D2-t...
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Szia!
Köszi, bár specialized001 kolléga még nem bólintott az S130-ra, így nem tudom marad-e a D2.
Szia!
Gratulálok a D2-höz .
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Szegény hangfalaim be is fordultak a fal felé a sok negatív hozzászólástól....:-)
Szépek ezek a csövesek, viszont nagyon rangon alulinak érzem utána kötni egy effajta missiont
Igazad van. A hangfalak fejlesztés alatt állnak. A mission-ök házimozizásra lettek véve(filmekhez)5.1. Két irányba indulok el.
1 Nagyon tetszik a B&W hangzásvilága. Szeretnék venni egyet.
2 Mivel a DP-nek álcázott Molnár audiós végfok egy együteműre(szintén Molnár audio)cserélődik. Erősen gondolkozom egy szélessávú hangfalban. Szeretem a Jazz zenét, és nagyon nagy élvezet rajta hallgatni. Lehet a téli estéken elfarigcsálok egyet. Volt szerencsém az idei Hifi show-n meghallgatni egy Fostex-et és nagyon megtetszett.
-
Vendég
Most már én is.
Lehet Sumi túl sok mozdonyfüttyöt hallgatott és szelektív lett a hallása.
Nem a mozdonyfüttyre figyel ő, hanem a forgalmista lányok fütyülőjére.
.
Tehát, kíváncsi leszek rá, hogy én szerintem mennyit javult.
.
Most már én is.
Lehet Sumi túl sok mozdonyfüttyöt hallgatott és szelektív lett a hallása.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
javult sztem.
Én ezt nem vonom kétségbe, mivel minden hangsugárzó javul a bejáratástól. Olyat ellenben még nem hallottam, aminek a hangkaraktere is megváltozott volna tőle, de azért mert én nem hallottam még olyat, nem jelenti azt, hogy nincs, vagy nem lehet.
Tehát, kíváncsi leszek rá, hogy én szerintem mennyit javult.
.