Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
Vendég
A Quadokat már visszavette a volt tulaj
Azt vettem észre, hogy térmélységet csak igazán komoly dobozok tudnak, pedig nálam most sincsenek -szobaadottság miatt- kellően elhúzva a faltól a monitorok.
Én is csak figyelek sokszor, van, hogy a hangfalakon kívűlről/alulról hallok magasat, van hogy mögüle/fölötte, van, hogy egész hátulról hallok megszólalni nagybőgőt, van, hogy szinte az arcomba jönnek a hangok, annyira a dobozok síkja előtt szólal meg valami..
- Házsé
- V.I.P.

- Értékelés: 84
Köszi!
A charioval a zene teljes egészében leválik a dobozokról, rendkívül élő, zenei a megszólalásuk.
Hihetetlenül terhelhető és mégis, nagy hangerőn sem esik szét, kontroll alatt marad.
A közepei élénkek, mélyre megy, de nem dunyhásodik, nem mackós...eleinte tartottam a sávhatárolt "öreguras-analógos" megszolálástól, de pont az ellenkezőjét bizonyította be!
Azt kell, hogy mondjam all-rounder
" Azt kell, hogy mondjam all-rounder "
Na ugye, megmondtam !
Mégsem vagyok süket! ( bár kicsit sz@r a fülem) viszont ZENÉT hallgatni tökéletes! A Chario is !!!
Sok zenédre fogsz még rácsodálkozni! Ami nem szólt olyan jól eddig, most teljesen élvezhető lesz, ami eddig is jó volt, azzal ezután sem lesz gond, SŐT!!!
Sok a mélye? Én egymás után hallottam az A42-vel és akit megdöbbentett a Dynó mélye annak ez után a hangfal után fog lehullani az arca a porba! ( ez mondjuk hülyeség, mert ez a teszt nagyon keveseknek adatik meg) A Charionak kisebb a mély közép sugárzója mint a Dynónak, de a mutatott hang különbsége elég jelentős! Sok kellemes órát fogsz velük eltölteni és ezt gondolom a Chario tulajok is osztják! Kívánom hogy így legyen!
-
Vendég
Köszönöm, megtisztelő
Üdv. A chario hangfalak táborában!
Neked Sonnet van?
Aha.
Ez a teljes neve:Chario Academy Sonnet
A tiednek meg ez:Chario Academy Millennium 1
És van a:Chario Academy Millennium 2
A Sonnetben a legújabb és legdrágább hangszórók vannak.
Ebben is ugyan az a magas van:
CHARIO ACADEMY SERENDIPITY
Szintén:Chario Academy Sovran
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
A múltkor írtam az üzenőbe,de nem vetted észre,hogy érdemes lenne összehasonlítani az enyémmel.
Valaki azt írta,hogy a tied más kategória.Ez hülyeség.Mindkettő az Academy széria tagja.
Még nem volt ídőm azóta megfülelni,mióta Sumi bejáratta.Előtte nagyon nem tetszett.
Neked Sonnet van?
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Talán térben jobb a Quad, de inkább széltében, mint mélységében. Azt vettem észre, hogy térmélységet csak igazán komoly dobozok tudnak, pedig nálam most sincsenek -szobaadottság miatt- kellően elhúzva a faltól a monitorok.
A Quad is zenei, de a Chario jóval többet mutat minden szempontból. Ennek ellenére továbbra is vallom, hogy aki igazán olcsón (<100e alatt) keres muzikális, főleg hangszeres zenékre dobozt, az a Quad 11L/11L2; 12L/12L2-t ne hagyja ki. Árukhoz képest szerintem fantasztikusak
A múltkor írtam az üzenőbe,de nem vetted észre,hogy érdemes lenne összehasonlítani az enyémmel.
Valaki azt írta,hogy a tied más kategória.Ez hülyeség.Mindkettő az Academy széria tagja.
Még nem volt ídőm azóta megfülelni,mióta Sumi bejáratta.Előtte nagyon nem tetszett.
Webáruház:
A Quadok eladásra mennek akkó? Van bármilyen paraméter amiben a Quad feltudott zárkózni a Charióhoz? Mekkora az ár kulonbség a ketto kozott (ha az új árat nézzuk)?
Talán térben jobb a Quad, de inkább széltében, mint mélységében. Azt vettem észre, hogy térmélységet csak igazán komoly dobozok tudnak, pedig nálam most sincsenek -szobaadottság miatt- kellően elhúzva a faltól a monitorok.
A Quad is zenei, de a Chario jóval többet mutat minden szempontból. Ennek ellenére továbbra is vallom, hogy aki igazán olcsón (<100e alatt) keres muzikális, főleg hangszeres zenékre dobozt, az a Quad 11L/11L2; 12L/12L2-t ne hagyja ki. Árukhoz képest szerintem fantasztikusak
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Köszönöm, megtisztelő
Én is gratulálok, kétség kívül nagyon jók a zene tolmácsolásában ezek a dobozok!
És mellesleg nagyon szépek is!" />
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Én is gratulálok a CHARIO hangsugárzóidhoz!
Sok örömöt szerezzen Neked!
Köszönöm, megtisztelő
-
alfaati
Köszi!
A charioval a zene teljes egészében leválik a dobozokról, rendkívül élő, zenei a megszólalásuk.
Hihetetlenül terhelhető és mégis, nagy hangerőn sem esik szét, kontroll alatt marad.
A közepei élénkek, mélyre megy, de nem dunyhásodik, nem mackós...eleinte tartottam a sávhatárolt "öreguras-analógos" megszolálástól, de pont az ellenkezőjét bizonyította be!
A Quadok eladásra mennek akkó? Van bármilyen paraméter amiben a Quad feltudott zárkózni a Charióhoz? Mekkora az ár kulonbség a ketto kozott (ha az új árat nézzuk)?
-
Vendég
Köszi!
Én is gratulálok a CHARIO hangsugárzóidhoz!
Sok örömöt szerezzen Neked!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6594
Welcome to the jungle! (or in the club)
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Húdeszéééééép!!! Vélemény, milyennek hallod
Köszi!
- Házsé
- V.I.P.

- Értékelés: 84
Húdeszéééééép!!! Vélemény, milyennek hallod
Sajnos ez nekem sem ismeretlen jelenség....
A régi szobámnak stukatúr plafonja volt....deszka-nád-vakolat.A szoba közepén kb 10cm-re belógott a plafon.Egyszer le is szakadt egy jókora darab.
Hál'isten,akkoriban még nem hifiztem...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Belegondolva, hogy ez bárkivel elfordulhat
Nagy szerencsétek volt, még jó, hogy nem éjszaka és az ágy felett történt!
No velem pont ez történt,mikor még srác koromban anyáméknál laktam.
Akkor még aktívan bütyköltem az erősítőket,meg más hifis cuccokat.
Éjjel kb 1 nm2 területen a melkasomra és hasamra esett a vakolat.
Tiszta pocsár lett minden.Szerencsére nem a fejemre hullot.Ez egy régi paraszt ház,amit még polyvás vakolattal láttak el.Nem ébredtem először fel.A hasamon elkezdtem csumiszolni a sarat,de azt hittem,hogy csak álmodom,Később jöttem rá,hogy ez nem álom.
Az alkatrészek egy részét ki kellett dobnom,de én is kisebb kárral megúsztam.
Webáruház:
-
Vendég
Hát igen. Először azt hittem, amikor meghallottam a robajt, hogy a dvd-polc szakadt le. Benyitok a szobába(redőny le volt húzva) - polcok a helyén. Felkapcsoltam a villanyt, aztán az első gondolatom ez volt: aztaqurvahétszencségit!!!
Belegondolva, hogy ez bárkivel elfordulhat
Nagy szerencsétek volt, még jó, hogy nem éjszaka és az ágy felett történt!
Posza örülök,hogy sikerült megmentened mindent! Ez nem semmi.Gondolom meghűlt a vér benned mikor megláttad. De hogy pont oda tudott esni a vakolat.
Hát igen. Először azt hittem, amikor meghallottam a robajt, hogy a dvd-polc szakadt le. Benyitok a szobába(redőny le volt húzva) - polcok a helyén. Felkapcsoltam a villanyt, aztán az első gondolatom ez volt: aztaqurvahétszencségit!!!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Éjfélre lettem kész.
Ma reggeli állapot, nem esett baja semminek(legalábbis eddig nem vettem észre):
Posza örülök,hogy sikerült megmentened mindent! Ez nem semmi.Gondolom meghűlt a vér benned mikor megláttad. De hogy pont oda tudott esni a vakolat.
Éjfélre lettem kész.
Drukkoltam neked.
Örülök,hogy semmi nem ment tönkre.
Az égiek veled voltak.
Biztos tudják,hogy sokszor kémleled őket.
Webáruház:
Fél órája hallottam egy tompa puffanást az emeleten. Felmentem és a szobámba ez a látvány fogadott:
A plafonról leesett a vakolat egy négyzetméteren, épp a cuccos felett...
Most megyek takarítani.
Éjfélre lettem kész.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dehogy! Csak az a 30 év nem múlt el nyomtalanul...
Egy haveromnak HPM150-es pioneeer doboza van.
Az is kb 30 éves.
25 éve nem is használta.A membrán telkesen ép,de a gumi széle elporladt.
Webáruház:
Házibuli volt?
Dehogy! Csak az a 30 év nem múlt el nyomtalanul...
Fél órája hallottam egy tompa puffanást az emeleten. Felmentem és a szobámba ez a látvány fogadott:
A plafonról leesett a vakolat egy négyzetméteren, épp a cuccos felett...
Most megyek takarítani.
Úhhhh! Ez kemény! Rossz még nézni is....
Reméljük nem esett baja semelyik cuccnak.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Technics SL-PG 490, Oppo DV-983H, Panasonic DP-UB824, Sony UBP-X800M2, Sony ST-SB 920QS, Technics RS-BX404, Squeezebox Classic V3, Dune Homatics Box R 4K Plus, Zgemma H17, Panasonic TX-P42UT50E, Taga Harmony PF2000, Topping D90 III Sabre, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000