Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Végre már egy pofás külsőben a Suricata!
HiVox Suricata + Ezoterik piramis
HiVox Suricata + Ezoterik piramis
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Nem olyan kicsik azok a dobozok...
C805-nek más a hangja, de azért az iskola azonos, tényleg nem olyan kicsi a C603
mény/középnek másik fáziskupja van, de a magas is mintha más volna külsőre...
Nem olyan kicsik azok a dobozok...
Megjöttek a kis Jamok. Majd csinálok jobbat.
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
GS10 az új helyén.
Drusza Gratula,nagyon szép monitorok!
Azt nem tudtam,hogy keresztben hallgatod a zenét.Így tényleg nincs több hely.
Sajnos muszáj, mert ez a helység nappaliként is funkcionál. De így is nagyon elégedett vagyok a hanggal.
35 centire van a faltól, nagyon sokat kísérletezgettem mire jónak találtam ezt a távolságot. Sajnos a szoba 3,3x5,20 ezért nem nagyon érdemes előrébb hozni.
Azt nem tudtam,hogy keresztben hallgatod a zenét.Így tényleg nincs több hely.
Jó helyük lett.
Egy kicsivel több levegőt el bírnának viselni maguk mögött szerintem.
35 centire van a faltól, nagyon sokat kísérletezgettem mire jónak találtam ezt a távolságot. Sajnos a szoba 3,3x5,20 ezért nem nagyon érdemes előrébb hozni.
GS10 az új helyén.
Jó helyük lett.
Egy kicsivel több levegőt el bírnának viselni maguk mögött szerintem.
GS10 az új helyén.
Nagyon szépek ezek a retro erősítők! Norbee,gratula a Marantzhoz! Van itt eladó ROTEL RX503 is. Nem is értem miért nem vitték még el. Ráadásul szép állapotban és az ára sem sok.
Köszi! Szemeztem én egy másik Rotel-el, de végül emellett döntöttem, mert ez majdnem feleannyi volt...
Aavik - Borresen - Ansuz
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Nagyon szépek ezek a retro erősítők! Norbee,gratula a Marantzhoz! Van itt eladó ROTEL RX503 is. Nem is értem miért nem vitték még el. Ráadásul szép állapotban és az ára sem sok.
Nagyon szépek a Marantzok.
Pár szépséget én is begyüjtöttem az évek során:
Marantz 4400
Marantz 2110
Pioneer TXD1000
Pioneer TX9800
Revox B261
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Új szerzeményem: Marantz SR 1000 rádiós erősítő. Nagy szép állapotban van, csak két apró kis esztétikai hibája van. Már nagyon rég óta szerettem volna egy ilyen deprez műszeres erősítőt...
Aavik - Borresen - Ansuz
Biztos. Ha így van, akkor az a szerencsés helyzet áll elő, hogy mégiscsak találkozni fogok egy csodával, amihez még Jézus sem kell. jesus.gif
.
Majd megfüleljük.
Egyedül annyi a változás,hogy a HEDO erősítő helyett a JA88 van most beállítva.
Az M6 hangján nem vettem észre semmilyen változást az erősítő csere miatt.
Webáruház:
Tényleg sokkal jobb lett. .....
Biztos. Ha így van, akkor az a szerencsés helyzet áll elő, hogy mégiscsak találkozni fogok egy csodával, amihez még Jézus sem kell. jesus.gif
.
Valószínűleg félreértett valamit.
Amit írtam, az arra vonatkozott, hogy lehetséges-e olyan (számomra) csoda, amikor a bejáratás után sokkal jobb lesz egy hangsugárzó hangja.
Szerintem a bejáratás okozta változás mértéke független az árszinttől. Vagy a drágább hangsugárzók ön szerint többet változnak a bejáratástól, mint az olcsóbbak?
.
Tényleg sokkal jobb lett.
A múltkori hallgatáson hihetetlenül mosott volt az egész.A szimpadkép is össze volt szűkülve.
Ahhoz képest most egész tetszető hangot hallottunk,csak azt a fránya Harbeth dobozt nem kellett volna utána meghallgatni.A Zingaly is jobban tetszett,
Webáruház:
Föladom, egyszerűbb......." />
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
1346605004[/url]' post='1352988']Valószínűleg félreértett valamit.
Amit írtam, az arra vonatkozott, hogy lehetséges-e olyan (számomra) csoda, amikor a bejáratás után sokkal jobb lesz egy hangsugárzó hangja.
Szerintem a bejáratás okozta változás mértéke független az árszinttől. Vagy a drágább hangsugárzók ön szerint többet változnak a bejáratástól, mint az olcsóbbak?
.
Föladom, egyszerűbb......." />
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
El kell hogy keserítselek, ezen az árszinten nincsenek csodák, persze ezt te is tudod...
Valószínűleg félreértett valamit.
.
- suminator968
- V.I.P.
1346596166[/url]' post='1352946']Itt a szeptember, amikorra ígértem, hogy megyek hallgatózni.
És lassan ki is tűzöm ígéretem betartásának időpontját.
Nagyon kíváncsi vagyok, mert még soha nem hallottam olyan dobozt, ami a bejáratástól sokkal jobb lett volna, csak olyat, ami finomodott egy keveset, de hátha most csodára lelek.
.
El kell hogy keserítselek, ezen az árszinten nincsenek csodák, persze ezt te is tudod...
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
- suminator968
- V.I.P.
1346595214[/url]' post='1352938']Érdekes, pedig a bejáratás után Sumi nagyon áradozott, hogy mennyire "űber-űber", és hogy teljesen más lett.
Akkor mégsem lett teljesen más? Mégsem tudja a bejáratás teljesen megváltoztatni a hangsugárzó hangját? Nem tudja megszüntetni annak alapvető hibáit? És mégis csak az lehet az igaz, hogy legfeljebb egy kicsit finomít rajta, de az alapkaraktere megmarad?
.
Nem olyan bonyolult ez, ízlések és pofonok! Ha nem csak egy percet szánsz rá, hanem CSAK zenét hallgatsz, mondjuk néhány hétig akár, akkor megértessz. És igenis, nagyon sokat változott a bejáratással, hogy az után sem lett a leg, az nem baj, ennyiért még.ezen a szinten minden kompromisszumok halmaza, a Harbeth, az M6, a C1 is az. Kinek mi a fontos a zenéből, a szerint próbál választani. Nálam a bejáratás után nem csak nekem, hanem másoknak is tetszett, múlt héten , Bélánál több óra után , a Harbeth " lelke" jobban bejött , ezért is vittem azt haza, tudván, hogy hosszú távon sokkal nagyobb kompromisszum, mint a Sonnet.