Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Készülékbelsők
Készülékbelsők
3.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Készülékbelsők
2.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Készülékbelsők
Na,kis oldie...Aiwa WX220,1986 július.
1.
Készülékbelsők
15? 20? Kit érdekel? Nem mobiltelefon ez, hogy cipelni kelljen....
sajti
Szégyen is lenne, ha egy 20 kilós cuccból csak 2x50W jönne ki
No azért egy AN Ongaku-ra senki sem mondja, hogy szégyen, pedig a 2x27W-jához van vagy fél mázsa :taps:
Egyébként pedig igazad van. Sajnos manapság nem divat a masszívan megépített erősítő. Ezt a házimozi erősítők hozták magukkal. Azóta fordul elő, hogy egy kétszer 50W-os végfokba 100W-os hálózatit építenek be Na az az erősítő trafóval se lesz több, mint 8kiló...
sajti
Készülékbelsők
...Durván néz ki ez a cucc :taps:
- es milyen szar lehet mert kapcsumezu tapja van {par ember hozzaszolasa alapjan }
Tudod láttam én rendesen megcsinált kapcsolóüzemű táppal működő erősítőt. Ott volt vagy 10cm távolság a táp és a hangfrekis részek közt, ráadásul ezen a távon volt 4 réteg árnyékolás. A chord kategóriájában valószínűleg figyeltek erre. Azonban egy 30-40e forintos DVD lejátszónál, ahol már a készülék dobozának méretei miatt is kétséges egy ilyen megoldás, ott szerintem gáz.
sajti
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Készülékbelsők
sajti
Szégyen is lenne, ha egy 20 kilós cuccból csak 2x50W jönne ki
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Készülékbelsők
- es nem erezted, hogy a kapcsuzemu tap problema lenne?
A toronyban a legalsó Mezzo50 sztereo végerősítő 2x50W RMS-t tud 8 ohm-on, 8kg a tömege. Hány kilós lenne, ha trafós tápja lenne?
sajti
Készülékbelsők
...Durván néz ki ez a cucc :taps:
- es milyen szar lehet mert kapcsumezu tapja van {par ember hozzaszolasa alapjan }
Tudod láttam én rendesen megcsinált kapcsolóüzemű táppal működő erősítőt. Ott volt vagy 10cm távolság a táp és a hangfrekis részek közt, ráadásul ezen a távon volt 4 réteg árnyékolás. A chord kategóriájában valószínűleg figyeltek erre. Azonban egy 30-40e forintos DVD lejátszónál, ahol már a készülék dobozának méretei miatt is kétséges egy ilyen megoldás, ott szerintem gáz.
sajti
Készülékbelsők
gondolom azt akartad írni: szebbek.
Láttam folyóiratokban, már chord rendszereket és azok nem voltak ilyen rondák, pedig ugyanez a kék és ezüst design volt. Ennek a kinézete olyan vásári számomra.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Készülékbelsők
Plusz ne feledjük, hogy itt gondolom egyáltalán nem volt szempont az olcsóbb megoldás lehetősége.
Ez is igaz,
de ettől még tőlünk "nyugatabbra" sem dívik a high-end -ben az ilyen tápok alkalmazása ! :taps:
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Készülékbelsők
Plusz ne feledjük, hogy itt gondolom egyáltalán nem volt szempont az olcsóbb megoldás lehetősége.
Készülékbelsők
Hát ez valami rettenet. Ennél már a pálcikás piros kijelzős minimál dobozok is jobbak.
Aki hallott már chord cuccot szólni, az általában napokig a hatása alatt van, ilyen téren elég kevés kritika éri őket.
Én csak a legkisebb végfokot hallottam régebben egy sztereó láncban (ha jól emlékszem 600eFt), de az is lenyűgöző volt, akár egy Rolls-Royce a kocsik között (lehet, hogy van szebb, gyorsabb, sportosabb, praktikusabb stb. de a stílus és a kompromisszummentes minőség az megkérdőjelezhetetlen).
- es nem erezted, hogy a kapcsuzemu tap problema lenne? :taps:
Ismeritek a mondást "a kivétel erősíti . . . "
na ez itt be is jön, mert gondolom fordítottak egy "kis" figyelmet a kapcsiüzemű táp megtervezésére, és a kivitelezésre - de ezt meg is kell fizetni !
Szerintem hagyományos táppal olcsóbban lehet nagyon jó minőséget elérni - ezt azért bizonyítja, hogy a "menő" (inkább jó hangú) cuccokban általában az van, és ez a kapcsiüzemű megoldás a ritkább!
De ez teljesen szubjektív . . .
Készülékbelsők
- amugy meg kell hagyni szep! : Blu CD Transport + DAC64 system
'Chord Electronics high-frequency switching power supply'
'up sampling from 44.1 to 176kHz'
stb.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Készülékbelsők
Aki hallott már chord cuccot szólni, az általában napokig a hatása alatt van, ilyen téren elég kevés kritika éri őket.Én csak a legkisebb végfokot hallottam régebben egy sztereó láncban (ha jól emlékszem 600eFt), de az is lenyűgöző volt, akár egy Rolls-Royce a kocsik között (lehet, hogy van szebb, gyorsabb, sportosabb, praktikusabb stb. de a stílus és a kompromisszummentes minőség az megkérdőjelezhetetlen).
Így van, fentebb írtam árakat, nemtom mennyi a font, de kb. 5 millára tippelem a fenti cuccost
Egy régebbi magyar Hifi Choice számban kedvenc hifi szakújságíróm David Vivian tesztelt egy Chord integrált erősítőt. Az áráról írta, hogy hosszú nadrágszíj-behúzós időszak szükségeltetik hozzá: egy toyota yaris ára volt. Arra gondolt, hogy egy fele annyiba kerülő erősítőtől is megkaphatja ugyanazt az élményt, de rá kellett döbbennie, hogy a Chord minden egyes peny-jét megérte a magas árnak.
De kedvec hallgatótársának -az akkori barátnőjének- például jobban tetszett D V saját AVI rendszere, mert szerinte életszerűbb és így élményszerűbb volt annak hallgatása, mint a Chord-é, ami hihetetlen erővel és ultraprecíz hangvisszadadásával számára kevésbé volt térdrugóztató. Persze ízlések és pofonok :taps:
Ez a figura egyébként remek humorral rendelkezik, ha valaki utánakeres régebbi cikkeinek, kellemes percekkel jutalmazhatja magát, ajánlom mindenkinek!
Készülékbelsők
A toronyban a legalsó Mezzo50 sztereo végerősítő 2x50W RMS-t tud 8 ohm-on, 8kg a tömege. Hány kilós lenne, ha trafós tápja lenne?
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
Készülékbelsők
Hát ez valami rettenet. Ennél már a pálcikás piros kijelzős minimál dobozok is jobbak.
Aki hallott már chord cuccot szólni, az általában napokig a hatása alatt van, ilyen téren elég kevés kritika éri őket.
Én csak a legkisebb végfokot hallottam régebben egy sztereó láncban (ha jól emlékszem 600eFt), de az is lenyűgöző volt, akár egy Rolls-Royce a kocsik között (lehet, hogy van szebb, gyorsabb, sportosabb, praktikusabb stb. de a stílus és a kompromisszummentes minőség az megkérdőjelezhetetlen).
Csak azt éreztem, hogy pöröly :taps:
Készülékbelsők
Aki hallott már chord cuccot szólni, az általában napokig a hatása alatt van, ilyen téren elég kevés kritika éri őket.Én csak a legkisebb végfokot hallottam régebben egy sztereó láncban (ha jól emlékszem 600eFt), de az is lenyűgöző volt, akár egy Rolls-Royce a kocsik között (lehet, hogy van szebb, gyorsabb, sportosabb, praktikusabb stb. de a stílus és a kompromisszummentes minőség az megkérdőjelezhetetlen).
Így van, fentebb írtam árakat, nemtom mennyi a font, de kb. 5 millára tippelem a fenti cuccost
Készülékbelsők
T A M I . H U
Készülékbelsők
Csak az ára a rettenet. Gyakorlatilag földi halandónak megfizethetetlen
Erre tényleg nem lehet azt mundani, hogy letisztult a design! Először, amikor megláttam nekem egy krómozott motor jutott az eszembe. Olyan,mint egy Hot Road. :taps:
Készülékbelsők
Csak az ára a rettenet. Gyakorlatilag földi halandónak megfizethetetlen
Készülékbelsők
Képek:
Készülékbelsők
Képek:
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Készülékbelsők
[...]Fentről lefelé:
Blu
DAC64
Symphonic
Prima
Mezzo50
A Blu az 4000 angol font körül van, a DAC64 2000, a Symphonic szintén 2000, a Prima 2800, a Mezzo50 pedig 1900-ba kerül (hozzávetőleges árak).
Készülékbelsők
Képek:
Tényleg durván néz ki! Az biztos, hogy elüt a mostani készülékdesigntól.
Készülékbelsők
Képek: