Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Tetszik... jó színei, tónusai vannak. A bal oldala egy kicsit kiégett, de nem túl zavaró. Kicsit ellenfényes volt nem?
Nagyon állat! A vitorla tetszik, ahogy átsüti a nap, a színei is nagyon jók, ugye nem nyúltál bele?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11365
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
Tetszik... jó színei, tónusai vannak. A bal oldala egy kicsit kiégett, de nem túl zavaró. Kicsit ellenfényes volt nem?
Köszönöm!
Számomra egy teljesen kivételes eset, egyrészt, hogy kiégett képet felteszek, msárészt, hogy ennek ellenére tetszik. Nem tudom megmagyarázni, de szerintem még dob is ez esetben a kép hangulatán, pedig máskor nagyon allergiás vagyok a kiégésekre.
Nekem nem zavaró a kiégés, a színek elviszik, de a kompozíció (vágás) kicsit problémás.
Képek Magyarországról
Köszönöm!
Számomra egy teljesen kivételes eset, egyrészt, hogy kiégett képet felteszek, msárészt, hogy ennek ellenére tetszik. Nem tudom megmagyarázni, de szerintem még dob is ez esetben a kép hangulatán, pedig máskor nagyon allergiás vagyok a kiégésekre.
Szerintem azért méretezhette át a képedet, mert talán a magassága is korlátozva van és ezt lépted át.
Úgy látom senkinek sem tűnt fel, hogy ez a kép OFF, mivel nem Mo.-on készült
Képek Magyarországról
hangulatos!
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
ajsa: 200k a Te felső határod is.esetleg a nagyobb felbontású, máshol tárolt képhez rakhatsz ide is linket.
--
amúgy Taminak igaza volt: az itteni Album adja magát a kommentálásra...
Bőven nincs 200k, még 150 sem... ezért nem értem. Ha rákkantintasz, akkor már az eredeti méretében niytja meg, mármint ahogy felraktam, mert persze jóval nagyobb kép volt.
Szóval még mindig nem értem.
Mindenesetre nagyon kinyírja a képet, szóval jobban megérné erre a mértre tömöríteni, méretezni... ha tudnám, hogy az mennyi.
Képek Magyarországról
ajsa: 200k a Te felső határod is.esetleg a nagyobb felbontású, máshol tárolt képhez rakhatsz ide is linket.
--
mindenkinek igaza van...
de a fotós topicnak az lett volna a lényege, hogy tanuljunk egymástól...
a fotózás technikájának csiszolása, stb.
a galériába nem teszek fel nyolc-tíz egyforma képet különböző beállításokkal, hogy megtudjam melyik a jobb.
de teljesen mindegy, mert az átméretezés nagyon sokat ront a képen.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Képek Magyarországról
ajsa: 200k a Te felső határod is.
esetleg a nagyobb felbontású, máshol tárolt képhez rakhatsz ide is linket.
--
system
Képek Magyarországról
Magyarországon is készült, kép is.
u.i.: A fórummotor méretezése teljesen tönkreteszi. Egyébként kisebb, mint 150k és nem szélesebb, mint 700 pixel, szóval nem tudom, miért méretezi át. Vagy le vagyok maradva valamiről...
Képek Magyarországról
Én szívesen látnék egy kimondottan fényképész topicot, ahol egymás képeit lehetne kitárgyalni, pontozni. Tanulságos lenne. De úgy látom, nagyon kicsi az igény rá (3-4 emberke).
erre irányult volna az új...
(az albumba érdekes lehet a mákgubókról értekezni, értékelést adni )
de már nem kimondottan izgat az új topic, offoljunk itt, ha lehet)
Képek Magyarországról
- tovabbra is melegen ajanlom nektek a forum Album-át
én itt még nem is jártam
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11365
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
Én szívesen látnék egy kimondottan fényképész topicot, ahol egymás képeit lehetne kitárgyalni, pontozni. Tanulságos lenne. De úgy látom, nagyon kicsi az igény rá (3-4 emberke). Taminak pedig igaza van abban, hogy nem kell mindenre új topicot nyitni, így is túl sok van már. A Galéria nem jó erre, ráadásul sokan nem is használják, ismerik. Következésképpen maradjunk itt szvsz! Ha nagyobb igény lesz rá (több aktív fotós lesz a fórumon), nyitunk egy külön topicot.
Képek Magyarországról
Szerintem érdemes lenne külön szedni a képeket. Ha jól értettem, e a topic kifejezetten a Magyarországról (s nem virágról, pókról, holdról, mákgubóról) szóló képeknek nyílt. De természetesen meghajolok a köz és a moderátorok akarata előtt (csak legyen valami döntés).
én is így gondoltam, de Tami leszavazott... :kiraly:
- tovabbra is melegen ajanlom nektek a forum Album-át
- itt tudtok szepen rendszerezetten felrakni kepeket
- es amit szeretnel meg szavazni is lehet rajuk
- es meg hozzafuznivalot is tehettek kepenkent
- nembeszelve a jobb kezelhetosegrol, es a forumot sem terheli meg,
mert a mostani formalyabanxxdb kep egyhuzamban amig letoltodik
kell ennel full-os-abb?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Képek Magyarországról
Az idei első dér:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Diófa, napnyugta előtt:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Szegény nyárfa - a fagyöngy jól elborította:
Képek Magyarországról
Továbbra sem látom tisztán, nyissunk-e új topicot a fotósoknak.
- ha ugy dont az illetekes vissza lehet nyitni a masikat, de mar a multkor is ossze lett vonva az akkoriban letrehozott 2 masik fotos topic
- ugylatom ez amolyna visszatero tema
T A M I . H U
Képek Magyarországról
Többféleképpen lehet, én általában úgy szoktam csinálni, hogy megvágom a képet, ahogy nekem tetszik. A layer palettán ez a background, ami lockolva van. ha kétszer rákattintasz a layerre a palettán, akkor fel tudod "törni". Utána pedig az image menüben az canvas sizera kattintva megadom neki hogy körben mennyivel akarom megnövelni. Pl. +10-10 mm. Utána létrehozok egy uj layert, amit alulra küldök és kitöltöm egy adott színnel. Majd azon a layeren (a palettán) amin a fotó van, kétszer rákattintva, feljön egy ablak. Alul van egy stroke, itt meg lehet adni egy körvonalat. Általában 3-5 pt.
Képek Magyarországról
akkó: nekem PS CS 8.0 van, én is kereteznék. Hol keressem?
Így már értem. Többféleképpen lehet, én általában úgy szoktam csinálni, hogy megvágom a képet, ahogy nekem tetszik. A layer palettán ez a background, ami lockolva van. ha kétszer rákattintasz a layerre a palettán, akkor fel tudod "törni". Utána pedig az image menüben az canvas sizera kattintva megadom neki hogy körben mennyivel akarom megnövelni. Pl. +10-10 mm. Utána létrehozok egy uj layert, amit alulra küldök és kitöltöm egy adott színnel. Majd azon a layeren (a palettán) amin a fotó van, kétszer rákattintva, feljön egy ablak. Alul van egy stroke, itt meg lehet adni egy körvonalat. Általában 3-5 pt.
Képek Magyarországról
Gemini! Milyen progival raksz a képeidre keretet?
PS
azt hogy (merre) csinálod én nem találom... PS CS 8.0 van,
??
akkó: nekem PS CS 8.0 van, én is kereteznék. Hol keressem? :kiraly:
Képek Magyarországról
PS
??
Képek Magyarországról
PS
Képek Magyarországról
Szerintem érdemes lenne külön szedni a képeket. Ha jól értettem, e a topic kifejezetten a Magyarországról (s nem virágról, pókról, holdról, mákgubóról) szóló képeknek nyílt. De természetesen meghajolok a köz és a moderátorok akarata előtt (csak legyen valami döntés).
én is így gondoltam, de Tami leszavazott... :kiraly:
(végülis nekem is mindegy, úgy néz ki tolódik a f.gép vásárlásom)
amúgy tetszenek a képeitek!
Képek Magyarországról
Itt a másik mákgubó, fapacinak szeretettel.
Kösz! Nekem tényleg az előző tetszik, de nem a fényviszonyok miatt, hanem mert ott a háttér mintája egy kerek kompozícióba rendezi a képet.
egyet értek!