Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 714
Képek Magyarországról
kb. fél órája, belváros felett
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Képek Magyarországról
Nagyon jó ötlet. Én már megtettem ezt a szobám ablakából látható panorámával mind a négy évszakban.Egyébként szép helyen fényképeztél.
Köszi!
Igazából van már egy júniusi is. Először én is csak évszakonként akartam fotózi, de rájöttem, hogy havonta még jobb lesz.(így persze a júliusi, meg az augusztusi hónap kimaradt...) Az asztali lejátszómon van "áttűnés" üzemmód a jpg képekhez, így lesz majd igazán hangulatos.
A te képeid is nagyon jók! :kiraly:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
2/2.
A két felvétel között éppen egy hónap telt el: Minden hónapba lefotózom, jól fog mutatni egymásután az évszakok változása.
Nagyon jó ötlet. Én már megtettem ezt a szobám ablakából látható panorámával mind a négy évszakban.
Egyébként szép helyen fényképeztél. :kiraly:
Képek Magyarországról
2/2.
A két felvétel között éppen egy hónap telt el: Minden hónapba lefotózom, jól fog mutatni egymásután az évszakok változása.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
2/1.
Frerenc-csatorna. Az ősz színei:
nagyban
Képek Magyarországról
Namégegy
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Képek Magyarországról
Hétvégén
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
Képek Magyarországról
Nem lehetett olcsó a megvilágítás.
Képek Magyarországról
Ez pedig a régi battai téglagyár.
Ja, itt forgatták a Royce a titkos ügynök c., James Belushi film elején lévő akció részt.
Képek Magyarországról
Ez pedig a régi battai téglagyár.
Képek Magyarországról
Itt látszik valamennyi a régi érdi téglagyárból.
Képek Magyarországról
Ezeket a képeket a határban készítettem battán.
Ez a kép Érd irányába készült és a Duna látható.
Kicsi a kép amit fel lehet ide tölteni, sajnos nem annyira adja vissza a lényeget mint az eredeti kép.
Mi lett a szavazásból? Nem állítják át nagyobb felbontású feltölthető képekre a topikokat?
Képek Magyarországról
3.
ezzel a képpel ugyanaz a problémám, mint az enyémmel, hogy az előtérben ott vannak a növények. Vágni nehézkes, viszont sokkal jobb lenne ha a kép alja a víztől indulna. Ettől függetlenül hangulatos kép.
Képek Magyarországról
Ma sétálgattünk dunafüreden, Százhalombattán. Csináltam pár képet, gondoltam felrakom, mert elég sokan úgy gondolják, hogy szennyezett, füstös, stb...
1.
Képek Magyarországról
Félős.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Képek Magyarországról
Szerintem azért méretezhette át a képedet, mert talán a magassága is korlátozva van és ezt lépted át.
- nyert
- 700x700px
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Képek Magyarországról
Tetszik... jó színei, tónusai vannak. A bal oldala egy kicsit kiégett, de nem túl zavaró. Kicsit ellenfényes volt nem?
Nagyon állat! A vitorla tetszik, ahogy átsüti a nap, a színei is nagyon jók, ugye nem nyúltál bele?
csak a háttérbe nyúltam bele egy kicsit (hegyek lettek sötétebbek), mert annyira párás volt a levegő végig amig ott voltunk, hogy a hegyek mindenhol halvány szürkés-kékek voltak és ez minden egyes képemen sokat rontott, mégha az is volt a valóság. Fátyolossá tette a hátteret. A többi résznél nem volt manipuláció.
Képek Magyarországról
- sosem szerettem az agyonfotosoppol kepeket...
- legalabbis olyan muvi hatast kelt bennem..
T A M I . H U
Képek Magyarországról
Tetszik... jó színei, tónusai vannak. A bal oldala egy kicsit kiégett, de nem túl zavaró. Kicsit ellenfényes volt nem?
Köszönöm!
Számomra egy teljesen kivételes eset, egyrészt, hogy kiégett képet felteszek, msárészt, hogy ennek ellenére tetszik. Nem tudom megmagyarázni, de szerintem még dob is ez esetben a kép hangulatán, pedig máskor nagyon allergiás vagyok a kiégésekre.
Nekem nem zavaró a kiégés, a színek elviszik, de a kompozíció (vágás) kicsit problémás.
pontosabban?
Elég nehéz szerintem egy kikötőben úgy megkomonálni a képet, hogy ne legyen benne egyetlen zavaró elem sem, pl. egy vagy több másik hajó ami belóg a képbe, vagy éppen a fotózandó hajó testében. Legalábbis nekem még eddig nem jött össze. :kiraly: Nekem a vitorla tetszett meg nagyon a színei miatt és nekem sok a bal oldala, de hiába próbáltam volna onnan vágni az még zavaróbb. Teljesen egyet is értek veled, remélem egyszer sikerül majd egy jobb kompozíció.
Képek Magyarországról
.. mert az átméretezés nagyon sokat ront a képen.
- ezt a lusta bandat
- ha nagyobb a kep mint a megengedett, akkor ra-kattintassz a kepre es megnezed az eredeti mereteben is
T A M I . H U
Képek Magyarországról
Az a baj a naplementés képekkel, hogy alig van idő elkapni a megfelelő pillanatot, mert olyan hamar lemegy a nap. Én már számtalanszor jártam úgy, hogy mire beszaladtam a gépért vagy előhalásztam a kocsiból már lement a nap.