A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sínekről fotózott is van...
Azért ennél a pontnál nem árt ismerni a menetrendet
Gondolhatod... esőben, este szaladgáltam be a sínekre a géppel, miután az út szélén vártuk, mikor nem jön épp sem autó, sem busz, sem villamos. :kiraly:
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Köszi.
LCO: sőt hasaltam...
fapaci: Nem, de gondolkodok rajta.
Igc: A kép a fejben születik, aszondják a hozzáértők. :kiraly:
Karády: én imádok a földről fotózni. Ezt már régóta terveztem. Sínekről fotózott is van...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Ha már úgy is photoshoppozol, akkor lehet egy papírra több panorámaképet rakni, és úgy nagyíttatni, utána pedig snitzerrel szépen feldarabolni.Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb panorámamegoldás.
THX!
Reménykedtem valami minimál technikai megoldásban. De ha más nincs...
Ajsa után szabadon
neked is szép az állványod
Hónapok óta akarok vmi hasonlóképet csinálni a lánchídról, de nem jutottam el odáig. :kiraly:
Ha már úgy is photoshoppozol, akkor lehet egy papírra több panorámaképet rakni, és úgy nagyíttatni, utána pedig snitzerrel szépen feldarabolni.Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb panorámamegoldás.
THX!
Reménykedtem valami minimál technikai megoldásban. De ha más nincs...
Ajsa után szabadon
Tud valaki olyan helyet, ahol elő lehet úgy hívatni panoráma képet, hogy nem az A4-es keret a határ? Példának okáért a 2/3 képnél 11x35cm-est nyomatot csináltatni.
Én a www.fotomarket.hu-ra küldöm fel a képeimet (ott digitális fotókidolgozás menüpont). Lehet 30x45cm-es méretig nagyíttatni.
Ha már úgy is photoshoppozol, akkor lehet egy papírra több panorámaképet rakni, és úgy nagyíttatni, utána pedig snitzerrel szépen feldarabolni.
Ez a legegyszerűbb és legolcsóbb panorámamegoldás.
Tud valaki olyan helyet, ahol elő lehet úgy hívatni panoráma képet, hogy nem az A4-es keret a határ? Példának okáért a 2/3 képnél 11x35cm-est nyomatot csináltatni.
Garázsbejárat - kerezstes barátom. Egész nyárom kitartott, szorgalmasan etettem, szép kövér lett! Most valószínű bent van valahol a garázsban és telel. Rremélem tavasszal találkozunk!