Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
köszi
a hazugságok nekem is nagy meglepetés volt a sok lehúzás után, nagyon tetszett
Ehhez képest az agyondicsért Engedj be! szabályos szenvedés volt a számomra.
Amik még nagyon bejöttek nekem a mostanában látottak közül:
Úttalan út (A Vissza a jövőbe-trilógia készítőitől – benne Michael J. Fox és Christopher Lloyd)
Zuhanás (rendezte: Tarsem)
Tökéletes nap (hiába szirupos tévéfilm, tetszett. Úgy tűnik, öregszem...)
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek meg az Xpress-ről:
gratula
a szigorúan bizalmasról jól lemaradtam
Köszi!
Én már régebben belefutottam 900-ért is - akkor nem kellett, most 1490-ért igen.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Most érkeztek meg az Xpress-ről:
gratula
a szigorúan bizalmasról jól lemaradtam
Dvd gyűjtemény képekben
köszi
a hazugságok nekem is nagy meglepetés volt a sok lehúzás után, nagyon tetszett
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
Gratula!
Hazugságok hálója hatalmas film. NAGYON kellemes csalódás volt nekem, azok után, hogy fórumokon mennyire lehúzták! Valamilyen ünnepre én is megkapom!
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
Gratula ibra!
Holnap nekem is jön a futár...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
új szerzemények:
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:
És még nincs vége a hétnek, jön majd az Xpress-csomagom is...
gratula Posza
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemények:
És még nincs vége a hétnek, jön majd az Xpress-csomagom is...
Dvd gyűjtemény képekben
szerintem meg óriási film
tetszik a borítója (is)!
Dvd gyűjtemény képekben
Mai szerzemény:(A pók hálójában már megvan)
Dvd gyűjtemény képekben
Az utolsó egy hónap termése. A pókemberek mai darabok, 990/db a mediaban:
szép termés, gratula
Dvd gyűjtemény képekben
Az utolsó egy hónap termése. A pókemberek mai darabok, 990/db a mediaban:
Dvd gyűjtemény képekben
hetedik belül
Nagy film
Nagy film
Dvd gyűjtemény képekben
Szia Posza!
Én elcserélném Veled a rámálmokat!
Dvd gyűjtemény képekben
hetedik belül
Nagy film
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Dvd gyűjtemény képekben
idei első adag:
Gratula ibra!
Te se akarod a Freddy-ket véletlenül a feknis amaray-tokos díszdobozomra cserélni? (görgess lejebb) 11600ft-ért vettem tavaly júniusba...
köszi
bocsi de nem
nem semmi hogy mennyit esett az ára fél év alatt - 3500ból meglett a 7 rész, brutális ez a végkiárusítás
Dvd gyűjtemény képekben
idei első adag:
Gratula ibra!
Te se akarod a Freddy-ket véletlenül a feknis amaray-tokos díszdobozomra cserélni? (görgess lejebb) 11600ft-ért vettem tavaly júniusba...
Dvd gyűjtemény képekben
cselló legbelül
Dvd gyűjtemény képekben
cselló belül-hátul
Dvd gyűjtemény képekben
cselló belül
Dvd gyűjtemény képekben
hetedik legbelül
Dvd gyűjtemény képekben
hetedik belül
Dvd gyűjtemény képekben
idei első adag:
Dvd gyűjtemény képekben
Ezek szerint Te is LG lejátszót vásároltál, mint én Én 370-est vettem és nagyon elégedett vagyok vele!
Én a 390est vettem.Nekem nagy hiányvolt a 370nél,hogy csak FAT32es eszközöket kezel.Pedig nagyon sok helyen olvastam,hogy a legkiforrottabb.
Projektor:Benq W1070 Vászon:Moovia Moto Design 211x190 Tv:LG65C9 Bd lejátszó:Sony UBP-X800M2 Médialejátszó:NVIDIA Shield TV Pro 2019 Erősítő:Denon AVR X4500 Front:Focal Aria 926 Center:Focal Aria CC900 Surround:Focal Aria 906 NAS:Synology DS218 2xWD Purple 4TB